Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

9 неща които не знаем за теб

Featured Replies

Хайде и аз да кажа няколко неща за себе си, които не са казвани до сега.

1. Седмак съм и когато съм се родил съм бил едва 2,4 кг. Малеее, а сега съм 1.83 и тежа 89 килограма. Ама на - бързал съм да се пръкна на тоя свят.

2. Левичар в краката ( зор ми е да ритам топката с десен крак ), но в ръцете съм си както се казва нормален.

3. Не пия никакъв алкохол, но пък виж кафето - вземам му здравето. Много пуша за сега.

4. Държа химикала по идиотски начин, но пиша страхотно красиво и рисувам.

5. Не влизам в спор ако не съм подкован с факти и доказателства за тезата, която защитавам.

6. Обожавам семейството си. Жена ми, която е страхотен човек и ме зарежда с енергия с присъствието си до мен и дъщеря ми, която обожавам.

7. Мразя да говоря за компютри, когато в компанията има дами.

8. Най-добрият ми приятел в живота е жена, но не съпругата ми - тя е над всичко.

9 Мразя, когато някой си позволява да прави квалификации по отношение на личноста ми и всичко свързано с нея без да ме познава.

Допълнение:

- По принцип ям само вечер, но ако засвири оркестъра в стомаха ми мога да наруша това правило. Отнасям 5 дюнера за секунди.

- Луд фен съм на компютрите и авиацията.

- Обичам умните и чаровни жени.

• Отговори 240
  • Прегледи 29,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• 1.Енигматик съм-с две думи ядосвам хората-съставям кръстословици за вестници и списания,издавам книжки с такива 2.Май за котките вече съм ви казала-Хайдук Пикасо и Съни-всеки момент ще си имат бебч

• Е само 9 ли 1.Импулсивна 2.Наивна 3.Всички мислят, че съм Николина, а всъщност съм само Нина(yosam ме подсети ) 3.До 5 клас нямаше момче, което да ме надвие, биех ги всичките 5.Много

Хаа:) Много готина темичка:) Знам ли какво не знаете... но ще опитам:

1. Като малък бях много дебел :)

2. В живота си съм пробвал всичко, до което съм могъл да се докосна. Много малко неща съм пропуснал и съжалявам за това.

3. На 25 години съм а още незнам аджеба какво ще излезне от мен ;)

4. Увличам се по всякакви източни и североизточни философии и практики.

5. Хванал се бях да уча социология... завърших де, поне семестриално :hush:

6. Имам особено отношение към компютрите. Понастоящем с тях си изкарвам хляба, но ги мразя от дъното на душата си.

7. В първи и втори клас страдах от клептомания... Бях събрал завидна колекция от моливи и гумички (сега е момента да се извиня на потърпевшите: Иво, Ангелина, Гери, Любо, Боби, Митко, Марто, Тони и Ани и още знайни и незнайни :) )

8. В живота си съм бил влюбен само в един човек.

9. Сигурно не знаете, че понеже търся лесния начин предпочитам да си обяснявам и хубавите и лошите неща от живота с кармата.

10. Нещото с което изчерпвам светогледа си е:

Мрежата е за да се хване рибата.

Хване ли се рибата - мрежата се забравя.

Целта на думите е да уловят смисъла.

Уловен ли е смисълът - думите се забравят.

Къде да намеря човек, забравил думите,

та с него да си поговоря!

1. Левичар съм

2. Червенокос съм

3. Много обичам сладките неща

4. Не пуша цигари рядко приплвам пури и наргиле

5. Пия твърд алкохол много рядко

6. Обичам да си карам автомобила

7. Варна ми е любимият град (аз съм от София)

8. Не съм се качвал на ски от 13 години, а преди обожавах sad.gif

9. И ловец съм и рибар ;)

Редактирано от kuky (преглед на промените)

1.Не мога без кафе и всякакви сладки неща

2.Ако някой ме събуди рано (назависимо по какъв повод ;) ), не мирясвам докато не го накарам да съжалява за това cool.gif

3.Не разбирам ревността ;)

4.Много държа на приятелите ми, които не са много, но са ПРИЯТЕЛИ ;)

5.Уча се да престана да тичам по чужди проблеми, за сметка на моите (без особени резултати, обаче. Сигурно ми липсва мотивацията ;) )

6.Съхранявам доста чужди тайни (подозирам че в предния си живот съм била психотерапевт ;) )

7.Ужасно разсеяна и неподредена съм, в резултат на което винаги си търся нещо :)

8.Липсата на музика и Интернет би довела до трайни и необратими отражения в душевното ми равновесие ;)

9.Ако не се усмихна или не кажа някава шега в продължение от половин час, задължително някой ще ме попита дали не съм болна biggrin.gif

Ами....това съм аз! И не само ... ;)

Много хубава тема. Интересно е как хората споделят ей така, с група непознати. Това според мен е много хубаво. А ето и моите 9 неща:

1. Фен съм на фентъзито. Един съученик ме запали с Властелина малко преди да излезе филма и го прочетох за две седмици. От тогава не мога да спра да чета такива книги. Препоръчвам ви "Белгариада".

2. Мразя насекоми, гнус ме е и ме побиват тръпки. Не съм имал инциденти с тях, но ги мразя. Само мравките не ме тревожат.

3. Алкохол пия, много обичам коктейли, въпреки че се водят повече женско питие. Препоръчвам Б-52.

4. Наскоро взех книжка, но желанието ми за каране изчезна. Не разбирам какво стана. Преди да я взема исках да карам адски много, а всъщност сега съм карал много малко.

5. Много се кефя на списания и ако имах повече пари щях да се абонирам поне за 4 (Playboy, Maxim, National Geographic, Hicomm). Препоръчвам ви National Geographic. Харесвам как всичко в списанията е добре и красиво оформено, повечето статии са много добри, научават се интересни неща.

6. Лятото ходих на плаж само 2 пъти, а съм от Варна. Повече ми се ходи на ски, но не съм ходил никога.

7. Много се доверявам на хората. Това за сега не ми е било кой знае какъв проблем, но сигурно ще си изпатя някой ден. Добър съм с хората и любезен дори да са ми неприятни. Незнам защо, но просто съм такъв.

8. Мисля си какво ще стане от мен, въпреки че сякаш имам още време да разбера - сега съм на 19.

9. Чудя се на къде върви държавата ни. Навсякъде немърливост, мързел, незаинтересованост, простотия, нежелание нещата да се променят към по-добро. Просто лошо ми става като се замисля повече.

Редактирано от the_best (преглед на промените)

1.От всичко и всички в тоя живот,най-много обичам себе си.Заради това доста хора ме смятат за голяма егоиста и егоцентричка,но това не е така.Факта,че не държа особено на чуждото мнение,не значи че не държа на хората.

2.Обичам да пиша разкази и стихове,там е целият ми свят.Рядко,обаче позволявам на някой да ги чете,това е все едно да му разкрия душата си,всяко едно кътче от нея...

3.По принцип съм блондинка....факт,който крия от три години /лични съображения :P нищо против естествените блондинки/.Повечето смятат,че съм бивша кестенява брюнетка,настояща и бъдеща чернокоска.

4.Мразя хора,които не се поддържат,къпят се рядко и не си грижат за външния си вид.За мен това просто не са хора

5.Твърде странен факт,че последните ми четирима приятеля в период 3 години са се казвали Иво...последователни..имаше период,когато мислих,че имам правена магия,защото по което момче да хлътнех ,,Приятно ми е,Иво се казвам...``

6.Имам огромна,непреодолима мания за дрехи,шопинг.Не минава седмица без да съм направила обиколка на магазините с цел снабдяване с нови дрехи и джунджурийки

7.обожавам бира

8.обожавам близките си... :)

9.обожавам да бъда щастлива---->щастие---->добри приятели----->весели дни---->без проблеми с учене---->да обичам и да бъда обичана от приятеля се---->близките ми да са добре---->да бъда себе си и да бъда щастлива

1. Много обичам музиката ...немога да живея без музика ...

2. Също така много обичам да ме масажират :)

3. Бих казала, че съм "болна от ревност" ... някой, ако знае някакво хапче против тази "болест" ;) да го дава насам ;)

4. Много държа на приятелите си ... И правя всичко за тях

5. Рядко се ме изкарват извън нерви, но когато някой ме ядоса ... по-добре бягайте надалеч от мен ... истинско "торнадо" ставам и помитам всичко ...

6. Обичам да се радвам и на малките неща, които ми предоставя живота ...

7. Винаги усмихната!

8. Мразя лъжата!!!

9. Обожавам бебенцата :):)

1. Някои го знаят, но все пак съм на профсионално нива на работа с Adobe Photoshop

2. В другите форуми (по-скоро където съм модератор) никът ми е Firefox

3. Преди три години имах две гаджета едновременно :) ... и с двете скъсах sad.gif

4. Преди една година монитора ми гръмна и креснах в сервиза, в който отказаха да ми го сменят с нов. Естествено не ме издържаха и след седмица се сдобих с нов монитор.

5. Живея в София

6. Фамилията ми е Николов

7. Обичам да слушам музика докато сърфирам из интернет

8. Повечето цели, които си поставям ги постигам.

9. Понякога и аз се чудя на чувството ми за хумор...

1.Казвам се Пламен Господинов,но повечето ми приятели ме наричат pa4ito

2.Завършил съм Езиковата гимназия в гр.Ловеч и поради това знам почти перфектно англиийски и немски език

3.В момента съм студент в СА"Д.А.Ценов"-Свищов специалност МИО

4.Имам документ за компютърна грамотност-Windows XP и Web design

5.ФЕН СЪМ НА МИЛАН и ЛИТЕКС

6.Занимавам се с футбол и бодибилдинг(180 см,тежа 90 кила,но мога да вдигна едва 100)

7.Мога да се похваля,че имам доста приятели,които биха ми помогнали в труден момент(поне повечето от тях са го правили)

8.На 20 години съм,а едва 5 години не съм ходил на море

9.Изключително слаб съм по математика

1.Енигматик съм-с две думи ядосвам хората-съставям кръстословици за вестници и списания,издавам книжки с такива ;)

2.Май за котките вече съм ви казала-Хайдук Пикасо и Съни-всеки момент ще си имат бебчета и веднага ще ви се похваля :P

3.От 1475 година не съм си виждала прислужницата-моля някой ако я мерне да й каже веднага да дойде (понеже в предишния си живот съм била принцеса и сега не обичам да чистя) :hush:

То и така пък са ме кръстили в този живот-Албена :)

Обожавам името си и съм същата като героинята на Йордан Йовков-тя не си замазала къщата за празника,вие какво искате от мене :wors:

4.Меломан съм-музиката ме спасява винаги-когато ми е тежко,когато ме боли...

Имам страхотна колекция ;)

5.Много обичам да вали и да гърми-колкото повече ефекти-толкова по-добре се чувствам.Дъжда измива болката от душата ми,а бурята я отнася надалеч...

6.От 07.12.2005 съм отново тук-живея втори живот,или там как се казва втора версия,мойта още нещо не върви,ама важното е желанието,нали...

7.Обичам веселите хора-защото аз самата съм такава-усмихната и слънчева,имам страхотно чувство за хумор и ми е тъпо с личности,които не могат да се смеят :P

8.Стрелец съм-нося сърцето си на длан,и го давам на всеки-от това си патя,все ме нараняват sad.gif

9.Все още търся Любовта...

само 9 cool.gif

1.обожавам животните най- вече котките(имам две), природата, морето и планината

2.обичам не ОБОЖАВАМ шоколад, банани и кока кола

3.харесва ми да пътувам където и да било само да имам пари

4.имам фобия към насекоми, хлебарки, нощтни пеперуди sad.gif , паяци и тем подобни

5.не мога да живея без музика, и без връзка със света(интернет)

6.обичам родителите си и приятелите си

7.голям инат съм и преследвам мечтите си до дупка(някои от тях се сбъднаха) biggrin.gif

8.мразя надутите хора, лицемерите, използвачите, лъжците, грубияните и т.н

9.не мога да изляза ако не си сложа обеци и колие (не златно или сребърно)

10.много съм комуникативна, харесва ми да опознавам различни хора, култури, страни,обичам да говоря по телефона

11.голяма купонджийка,романтичка и малко(лъжа :wors: - голямо) диване

12.занимавам се с неща с които според мен имат смисъл :wors:

13.много чувствителна(плача на филми , на човешки истории ) състрадателна съм (което не е лошо де ) :wors:

;) Много съм разпиляна, не мога да си разпределям времето, мислите ми често отлитат в друга посока.-за малко да го забравя тва -добре , че описанието на арти ме подсети за тази моя прекрасна черта ... трябват ми поне два часа да се оправя(в най добрия случай) :)

Редактирано от mulatasabrosa (преглед на промените)

1. Когато се притеснявам започвам да смея :clap:

2. обичам да си творя разни нещица

3. винаги имам някоя щура идея в главата

4. все още си мисля че съм дете :baby:

5. обожавам малките деца

6. щом кажа ОБАЩЕВАМ винаги изпълнявам обещаното (или поне правя всичко възможно по силите ми)

7. разговарям с непознати за лични неща

8. смятам че всички хора по природа са добри и се доверявам много лесно, от което често пъти си патя

9. обичам повече аз да правя подаръци и изненади (приятни разбира се)

п.п: само 9 ли sad.gif ? аз имам още какво да кажа biggrin.gif

:bye:

1. Сутрин не мога да дойда в съзнание ако не изпуша 1-2 цигари

2. Отказвала съм ги и не съм пушила близо 3 години /после кой ме би по главата пак да пропуша/

3. Почти не нося грим и за това няма опасност някой сутрин да ме помисли за болна, най-многото да не съм се сресала

4. Като малка много исках да имам куче, но родителите ми /лека им пръст/ не ми разрешаваха, същевременно не харесвах котки

5. Преди да се сдобия с косматото от аватара ми съм гледала последователно 2 кучета, а котето всъщност се яви в ролята на "отмъщението на калинките", подарък е от бившият ми съпруг на дъщеря ми явно с цел да ме дразни, но стана точно обратно

6. Човек с широки пръсти съм и трудно завъртам пари за черни дни

7. Нямам приятел и това за мой ужас не ми тежи особенно много

8. Обичам добрата хапка и пийка, както и веселите компании

9. От няколко години се каня да си сменя работата, но все нещо става и вече имам чувството, че никога няма да се откача от тези кретени

1.Много обичам да си позпивам :) ,лошото е че нямам време sad.gif

2.Не нося сребро,защото се обривам от него.

3.Обичам да експериментирам с косата си.

4.Всеки месец си копувам или нова чанта или нови обувки. :P

5.Казвам това което мисля,и после съжалявам понякога.

6.Имам чувство за хумор. :yanim:

7.Нямам достатъчно време,за каквото и да е. sad.gif

8.Обичам разнообразието.

9.Обичам да правя секс(с подходящ партньор)! :wors:;)

За днес стига :bye:

1. Спя с чорапи и без възглавница

2. Искам да опитам 'magic mushrooms'

3. Обожавам водата, особено морската!! А мога да си взема душ n-ти пъти на ден, без да ми омръзне!!

4. Обичам да посещавам клубове за хомосексуалисти. Невероятни хора- приемат те такъв какъвто си!

5. Доста често губя самочувствието си и това ми пречи ужасно въс всяко отношение..

6. Вярвам, че в миналия ми живот съм била маймуна :ph34r:

7. Винаги ходя на среща поне 5 мин по-рано и се изнервям, когато някой закъснее дори и с 1

8. Не понасям физическата болка

9. За последните 2 седмици, блъснах колата 2 пъти :speak:

1.Обичам да спинкам до късно :bedtime2:

2.Обожавам котките имам си една(тя е на аватара на albenad)

3.Доста съм меркантилна :blink:

4.Разбирам се с хората :conver:

5.Обичам да ходя на училище

6.Уважавам по възрастните от мен :)

7.Мразя да плача,но понякога се налага :sobbing:

8.Пуша бая,което е лошо :wub:

9.Голям инат съм,все пак съм теле

1.Обичам символите

2.Обожавам да чета

3.Искам приключения

4.Обичам свободата

5.Ненавиждам лигавщината

6.Вярвам в справедливостта

7.Харесвам силните хора

8.Вярвам и не вярвам в любовта

9. Искам да полетя

• 1 месец по-късно...

1.незнам английски. 2.винаги някъде по мен има завързано шалче. 3.обикновено си навирам носа все там където нетрябва и...си патя порядъчно. 4.умирам си да експериментирам в кухнята,само да има кой да яде после. 5.немога да стоя дълго на едно място-все съм на път. 6.необичам Франция,макар да я смятам за една от най-красивите страни в света. 7.от всички човешки качества най ценя чувството за хумор. 8.обичам да съм сама макар все да се оплаквам когато остана сама. 9.чета всяка думичка в тази интересна тема. 10.немога да пиша като вас в колонкааа!незнам как... ohmy.gif

10.немога да пиша като вас в колонкааа!незнам как... ohmy.gif

<{POST_SNAPBACK}>

offtopic:

просто се като ти се ядосай на Enter-а и като ти идва да напишеш нещо, което не знаем - удряш го и то ще си дойде на нов ред :angry:

9? Много, бе!

1. Не пия и не пуша.

2. Първия ми досег с алкохол е бил, когато съм бил на... и аз не знам точно колко, но майка ми объркала и нещо водата с ракията, когото ми давала шишето с биберона. Може би затова не близвам алкохол, освен много рядко бира или вино.

3. Откачен фен на Cartoon Netowork. Предимно по-старите анимации, но и на някои от новите.

4. Откачен фен на Thief (комютърна игра за тези, които не знаят). Идвало ми е наум да си направя/поръчам/купя наметало с качулка както пича в играта и да се шматкам насам-натам. Не знам кога ще откача съвсем и ще взема да го направя наистина.

5. Не понасям жегите. Започнат ли да се качват температурите от 30 градуса нагоре и се побърквам.

6. Типичен представител на зодия Рак - меня си настроеният много често. Понякога буквално през 5 минути. Доста меланхоличен.

7. Педант съм на тема качествен звук, бъзикам си еквалайзерите през 10 минути. Все нещо не ми харесва.

8. Правя си техно/транс парчета на софтуера на eJay.

9. Обичам да гледам филми. (друго не се сетих)

Редактирано от Night_Raven (преглед на промените)

Ха 9, таман 9 ги имам на ум!

1. Обичам шопската салата

2. Пия мастика на кристали

3. Падам си по руси мацки

4. Обичам вълните морски да ме галят

5. Любими са ми, зелевите сърми, пълнените пиперки и туршията

6. Обичам купоните до зори с приятели добри

7. Да въртя алъш-вериш, далавери и мангизи

8. Обичам да обикалям по-света, да виждам нови и интересни неща

9. "Тарикат, голям съм брат ми, имам купища пари, чакам лятото горещо да ходя на море.."

biggrin.giflaugh.gifcool.gif

Ха 9, таман 9 ги имам на ум!

1. Обичам шопската салата

2. Пия мастика на кристали

3. Падам си по руси мацки

4. Обичам вълните морски да ме галят

5. Любими са ми, зелевите сърми, пълнените пиперки и туршията

6. Обичам купоните до зори с приятели добри

7. Да въртя алъш-вериш, далавери и мангизи

8. Обичам да обикалям по-света, да виждам нови и интересни неща

9. "Тарикат, голям съм брат ми, имам купища пари, чакам лятото горещо да ходя на море.."

biggrin.gif  laugh.gif  cool.gif

<{POST_SNAPBACK}>

Трябва да те подведат под отговорност за публична лъжа! :wors:

1. не мога да живея без компютър и интернет

2. обожавам да гледам филми

3. "Кварталът на богатите" е любимият ми сериал

4. като си наумя нещо докато не го направя не мирясвам, дори когато подозирам, че не е особено добре да го правя :)

5. много обичам сестра ми

6. мразя алкохолици и побойници ;)

7. обичам пълнени чушки

8. мразя да говоря, особено с хора, с които няма какво да си кажем :huh:

9. много обичам бира :)

:bye: И аз да кажа нещо и за себе си.

1.Зодия лъв съм ; по китайския зодиак-дракон;като дърво - кипарис.Упражнявам свободна професия, и имам разностранни интереси.

2.Хобито ми е моделиерство и художествена литература.

3.Изкушавам се от непознатото-астрономията ми е слабост - обожавам я!

4.Не мога без кафе ( особенно сутрин) с цигара.Пуша доста.

5.Вярвам ,че има "Нещо",което движи света и се старая да живея по каноните от древността до наши дни.

6.Обичам близките си повече от всичко на света и се моля за тяхното благополучие. Обичам животните-имах 2 котки и ротвайлер.Сега имам само ротвайлер ( не мислете,че той изяде котките).

7.Мразя лъжата,лицемерието,фалша и подлостта.

8.Имам фобия от нощни пеперуди,паяци ,бръмбари и други гадинки.

9.Обичам да карам кола и никога не минавам два пъти по един и същи път (имам предвид-отиване и връщане). :bye:

10.Обичам да правя подаръци със и без повод. :)

Редактирано от MERI77 (преглед на промените)

Ама защо само девет...

1.На мен времето не ми достига за нищо...Толкова неща искам да направя че...

2.Най-голямата ми мечта е да направя околосветско...

3.Цигарите са ми страст...макар че в момента не пуша /имам си добри причини/

4.Много се ядосвам, когато някой ме обвини че лъжа...

5.Обожавам да рисувам... разтоварва ме и се отпускам...

6.Обичам да съм искрена със хората...понякога това наранява, но пък...

7.Обожавам морето...Е, не като хора, които го казват просто защото им харесва да свалят пичове на плажа когато са на почивка...Аз просто не мога да живея без него...

8.Мога да бъда голям инат..когато поискам

9.Обичам да бъда сама, когато съм в лошо настроение, и да бъда с приятели , когато ми е весело...Давам всичко от себе си, когато съм истински приятел и очаквам същото и от другата страна, което понякога е доста разочароващо...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.