Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

9 неща които не знаем за теб

Featured Replies

1.обичам много музиката,но не мога да пея :hush: не ви трябва да ви уверявам

2.обичам и да рисувам но по-сполучливо ми е само ПРЕрисуването-от някой комикс,вестник или книга например

3.не обичам преналеното лиготене-просто нямям нерви да го изтърпя но в поносимите норми ми е забавно

4.не мога да готвя-е не умирам от глад ама не съм майстор в кухнятя :nono:

5.много обичам да чета,да се разхождам-и честно казано разходките в природата са ми по-приятни отобиколките по магазините-не се отказвам обаче и от двете

6.много съм упорита и ината ми е неизмерим,чак дразнищ ама кво да направя-гени :eek:

7.мразя копирането-направо е глупаво човек да имитира в държанието,навиците,начина на общуване,обличането.......аз обичам да съм си различна и да се откроявам от тълпата stop: не обичам да ме сравняват с когото и да е

8. :conversation: много обичам да си говоря с приятелите,да излизаме и да се смеем заедно..........

9.обожавам животните и особено миличките котенца-много са сладки..................... ;)

е?труден характер съм ама.......

• Отговори 240
  • Прегледи 29,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• 1.Енигматик съм-с две думи ядосвам хората-съставям кръстословици за вестници и списания,издавам книжки с такива 2.Май за котките вече съм ви казала-Хайдук Пикасо и Съни-всеки момент ще си имат бебч

• Е само 9 ли 1.Импулсивна 2.Наивна 3.Всички мислят, че съм Николина, а всъщност съм само Нина(yosam ме подсети ) 3.До 5 клас нямаше момче, което да ме надвие, биех ги всичките 5.Много

1.Май никак не се познаваме защото съм нова тук и се казвам Елица :)

2.Свиря на цигулка и студентствам

3.Много обичам капаните по плажа и ги обикалям нон стоп

4.Не мога да пия алкохол - дори и бира не мога в летните горещи дни :yanim::eek:

5.Пуша колкото се може повече за да наваксам,но ми забраниха кафето и шоколада та и тях не консумирам

6.Имам котка 6.jpg

7.УсмиФката ми рядко пада от лицето и обичам да се шматкам

8.Напоследък ми доставя удоволствие това и да карам колело

9.Обичам да мия чинии,но не и да готвя

Какво още не съм казала за себе си в този форум...да видим... :yanim:

1.Не пия много кафе,но когато има такова го предпочитам студено.

2.Обичам водата,но и се страхувам от нея.

3.Обичам да танцувам.

4.Мразя лъжата и лицемерието.

5.Постоянно слушам музика у дома.

6.Искам да не съм толкова добра.

7.Понякога съм малко "лудичка",но и много креативна.

8.Имам малко,но истински приятели.

9.Много съм суетна(това не го харесвам).

Редактирано от ssnora (преглед на промените)

1. Обичам Овчарска със Сунгурларска. Обожавам Капама с вино от Широка мелнишка лоза.

2. Имах си пес, за който още ми е мъчно / на никой друг познат не му е – те даже са доволни....../

3. Във времето когато не работя, слушам музика.

4. Когато работя, другите слушат музика / аз се мотивирам с нея /

5. Маниак съм на теми:

а) Музика / God gave rock ’n’ roll to me /;

б) Кучета / Молоси и Териери /;

в) Британски / TVR /, Японски / Honda NSX / автомобили и Порше /Турбо, 959, GT/;

г) Компютри / Сглоби си сам..... /;

д) Жени / такива, които се шляят около мен м/у 00:00 и 05:00 в местният пъб/клуб /.

ПП: Последователността е задължителна.

6. Мразя някой да ме занимава с нещо, когато съм съсредоточен върху решението на определен казус.

7. Обичам същият да ме занимава със занимателни неща, стига да не е налице фактор, изброен в т. 5, букви а-д.

8. Обичам да пътувам на дълги разстояния. Препоръчително е шофирането. При наличие на шофьор Генчо заспива.

9. А, да. Казвам се Генчо, не Евгени.

Редактирано от hattamotto (преглед на промените)

ами вие не знаете доста неща за мен и мисля че не са само 9 но сега ще напиша само 9.

1.мразя лъжата и лецемерието(и най вече ако е от мн близък човек на когото мн държа)

2.любимата ми държава е испания а любимото ми ястие спагети

3.страх ме е от самотота,смърта и от провала(и от дръги неща но това май са нй важните)

4.почти нищо не харесвам в себе си(нз защо е така)може ми най си харевсам очите.

5.обичам да излозам с приятели да слушам мъзика и да танцувма.

6.много дърва на приятелите си и винаги съм готова да им помогна даже понякога да не го заслужават(имам приятели но мисля че не всички са истински приятели а по скоро познати)

7.много съм упорита и съм голям инат(мн хора ми казват че да си голям инат не е хубаво и маи е така)

8.зодия риби съм и дали от зодията дали от нещо друго незнам ама съм много ама много чувсвителна но и лесно избухвам.

9.последното и може би това което би трябвало да е най-важното е ОБИЧАМ ВСИЧКИ КОИТО МЕ ОБИЧТ КОГОТА СЪМ НА ЖЕРТВИ ЗА ТЯХ И БИХ НАПРАВИЛА ВСИЧКО ЗА ДА НЕ ГИ ЗАГУБЯ.ПРОСТО СИ ГИ ОБИЧКАМ!

:speak:

ами вие не знаете доста неща за мен и мисля че не са само 9 но сега ще напиша само 9.

1.мразя лъжата и лецемерието(и най вече ако е от мн близък човек на когото мн държа)

2.любимата ми държава е испания а любимото ми ястие спагети

3.страх ме е от самотота,смърта и от провала(и от дръги неща но това май са нй важните)

4.почти нищо не харесвам в себе си(нз защо е така)може ми най си харевсам очите.

5.обичам да излозам с приятели да слушам мъзика и да танцувма.

6.много дърва на приятелите си и винаги съм готова да им помогна даже понякога да не го заслужават(имам приятели но мисля че не всички са истински приятели а по скоро познати)

7.много съм упорита и съм голям инат(мн хора ми казват че да си голям инат не е хубаво и маи е така)

8.зодия риби съм и дали от зодията дали от нещо друго незнам ама съм много ама много чувсвителна но и лесно избухвам.

9.последното и може би това което би трябвало да е най-важното е ОБИЧАМ ВСИЧКИ КОИТО МЕ ОБИЧТ КОГОТА СЪМ НА ЖЕРТВИ ЗА ТЯХ И БИХ НАПРАВИЛА ВСИЧКО ЗА ДА НЕ ГИ ЗАГУБЯ.ПРОСТО СИ ГИ ОБИЧКАМ!

Положих доста усилие да прочета това и да го разбера. За първи път виждам толкова много текст с ЕДНА единствена запетая :speak: Сигурно е попаднала случайно там.

@sunn_girl, след този пост вече знаем повече от 9 неща за теб biggrin.gif

1.Не слушам чалга, без да съм изгълтал 4*100 троянска сливова

2.Обичам да се излежавам до 12ч.

3.Почти не гледам телевизия

4.От 1ви до 4ти клас съм изчел повече от 200 книги

5.Това не ми е помогнало особено.

6.Владея немски и английски, мога да псувам на още 3-4 езика

7.Вчера се запознах с една американка и прехвърчаха много искри

8.Пия кафето с много сметана, но почти без захар

9.Обичам:

а)Себе си

б)Родителите си, сестра си

в)Приятелите си, роднините си

1)Не мога без няколко неща

-захар(глюкоза), като не ям 2-3 дни пребледнявам, вие ми се свят и т.н.

-цигари - поне засега не искам и да ги отказвам sad.gif

-музика - LP,The Prodigy,Evanescence,Marilyn Manson,Ъпсурт и... Софи Маринова, а и старото диско biggrin.gif

-щях да напиша секс, ама няма да го напиша ;)

2)Не знаете моите велики умозаключения

-по-добре пиян,отколкото болен(всъщност това е мисъл на великия Магаско - факирът на НДК, който едно време много ни черпеше с Дедова Усуканица :blink: )

-общата култура е нещо, което си научил случайно или по-скоро без да го искаш.

-след всяко лошо, следва добро

3)Еми със сигурност не знаете как изглеждам!

4)Много обичам да ям моркови(сурови и белени),ама много ме *бават за това.ю

5)Никога не съм била на море(затва пък нямам гадни бемки от слънцето ;) )

6)Когато за пръв път влезнах в този сайт нямах идея какво означават:BitComet,Spyware,Winrar,Adware...

7)Единственият човек, който може да ме нервира до такава степен, че да не знам какво става е баща ми.

8)Кафето ме оспива

9)Най-любимите ми алкохолни напитки са ТЕКИЛА, бира и джин с тоник

Ето и моите 9 неща:

1. Обичам работата си -аз съм от малкото, на които работата им доставя удоволствие;

2. Пълна съм с комплекси - за какво ли не;

3. Обичам да чета книги - най- вече разтоварващи;

4. Храненето за мен е удоволствие - не си мислете, че съм слон /имам излишни кила, но не са много/

5. Във вечна борба съм с точно тези малко над... кила;

6. Обичам да купонясвам;

7. Слушам всякаква музика и танцувам всякаква музика;

8. Обичам да спортувам - била съм баскетболиска;

9. Нося очила, ама са розови;

Има и още .....

:)

Редактирано от керина (преглед на промените)

И аз да се разпиша като новак тук. cool.gif

1.Слушам предимно Rock,Hard Rock и Метъл.

2.Много бързо мога да изнервя хората около мен.

3.Обичам да помагам на хората (било то и вирутално).

4.Не обичам кафе.

5.Любител съм на морските същества - делфини,акули,косатки,китове,тюлени.

6.Много обичам да споря.Но от опит знам едно .. никога не спори с жена .. просто нямаш шанс.

7.Не ходя много често по дискотеки (виж 1.)

8.Ако си харесам някоя песен която преди не съм слушал,я слушам постоянно докато ми писне.

9.Мечтата ми е да стана калдата новинар. laugh.gif

Това е от мен. cool.gif

1.Сутрин задължително пия голяма доза кафе (без захар).

2.Мразя лъжата.

3.Обичам да чета книги

4.Зодия Везни – но не винаги съм толкова уравновесена

5.Обичам морето в звездните нощи.

6.Обичам музиката (дори си пея на работа)

7.В колектива съм единствената жена

8.Обичам много сладолед

9.Не обичам да се снимам

1-Понякога си мия зъбите по душа.

2-Кафето не го пия само сутрин, защото ми прави удоволствие по всяко време(пък и съм с ниско кръвно).

3-Наскоро ми казаха, че по характер приличам на куче. Не разбрах какво точно означава, но съм с мисълта, че е за добро.

4-Рядко сядам на масата без месо.

5-Обичам да пуша по всяко време.

6-Не обичам гейове.

7-Обичам да рисувам.

8-Обичам баскетбола и бодибилдинга.

9-Обичам да споря.

Айде и аз да драсна 9 реда...

1.Обичам да спя,мнооого да спя.

2.Обичам да шофирам/това и правя ,по цял ден/

3.Чета предимно фантастика.

4.Слушам всякаква музика,без метална.Предпочитам сръбска.

5.Ям каквото има и когато ми скимне,нямам претенции.

6.Обичам тишината.

7.Не се е родил човека,който да ме ядоса за нещо./поне за сега/

8.Не се отмятам от думите си,старая се да съм честен и съвестта да ми е чиста.

9.Прекалено съм добър понякога и това ме прави глупав/не съжалявам/

и..печелите... бонус,10-та точка.

10.Много обичам секса. :)

Поздрави.

[bG]Scarface

1. Имам много близък роднина тук - във форума, който ми се смее, че събирам картинки, защото 2. претендирам, че имам най-голямата колекция от карикатури на известни личности, което от своя страна беше продиктувано от това, че 3. безкрайно много обичам да рисувам, голяма работа, че в повечето случаи не ми се получава. Предпочитам да се опитвам да рисувам, отколкото да спя, защото 4. не обичам да си губя времето в сън. Смятам че е безумие човек да прекара 1/3 от живота си спейки. Много 5. искам да стана детска учителка, но имам един проблем - 6. не мога да пиша цифрата "2" /може и да Ви е смешно, но е напълно сериозно; като започна да пиша гадната двойка, правя една точка и запецвам дотам/. 7. Не обичам сладолед, но пък не мога да живея без шоколад. 8. Боклучийка съм. В смисъл, че къщичката ми е пълна с всевъзможни боклуци - мидички, камъчета, фигурки, шишенца, статуетчици и прочие дрън, дрън, които са ми много цении и не обичам да ми ги пипат, порази тази причина 9. Спя винаги на дивана в хола, а не на спалнята си, защото там живеят плюшените ми играчки и не искам да ги притеснявам. 10. Има и още, ама щом сте казали 9... cool.gif

1. Зеленоока съм;)

2. От много алкохол ми се доспива, а не ми прилошава, нито ми падат задръжките.

3. Интересувам се от много неща, включително и индивидуална мода (така си я наричам аз) и се готвя за моден дизайнер

4. Имам брат и сестра, все по-големи - брат(20), сестра(25), които са ме научили да не правя грешките, които те са правили.

5. Имам невероятната способност да лекувам душевната си болка чрез физическата като се самонаранявам. За много хора това звучи ненормално, но според един психоаналитик за човек като мен това е нищо необичайно. За това не бичам да ходя много с къси ръкави за да не ми се виждат белезите.

6. От седми клас съм пушачка, но започвам борба за спирането на цигарите, имайки в предвид че един от факторите за скорошната смърт на баща ми бяха именно многото цигари.

7. Сериозно обмислям идеята за реализация и живот в добрата стара Европа

8. От две години не съм боледувала от нищо:)

9. В близко бъдеще (2-3 години) смятам да събера пари и да си направя непритенциозна и евтина обиколка на Източна Европа. Стил Буковски - евтини хотели, хубаво вино, молив и тетрадка за писане и искам да съм сама, защото в последните две години ми се струпаха ужасно много премеждия и трагедии и мисля, че ми е време да вдигна глава от всичките си проблеми и да преосмисля преживяното до момента, да се успокоя за да мога да продължа нататък. И за това искам да го направя извън България, защото тази страна започна да ме подтиска много в последно време. На това му се вика лечение:)

1. Обичам да плувам-ама полудявам за плуване.

2. Обичам си работата и адреналина в нея.

3. Пия бира в несвяст-имам ли възможност не изтървам,но за сметка на това не пия концентрати освен много рядко мента.

4. Обикновенно правя големи простотии за които после съжалявам.

5. Почти винаги мисля поне за три неща едновременно а говоря за четвърто и често се бъркам когато приказвам.

6. Достатъчни са ми само 3ч от 24 за да се наспя.Без значение какво правя през останалите 19ч.

7. Къпя се със почти студена вода-което винаги ми е било проблем като вляза с момиче в банята.

8. Бил съм на ръба след автомобилна катастрофа-излетях през предният прозорец на колата.

9. Уважавам жените които си знаят мястото,ненавиждам "летяшти лейки",старая се да имам само приятели-не познати или врагове..... cool.gif

сега и аз:

1.мразя да се шляя и въобще да вървя бавно...

2.никога не съм ставала по-късно от 10 часа...

3.не мога да живея без да има някакъв воден басейн около/в града,в който живея...не ходя да го гледам или пък да се цъмбуркам,но просто си знам че има вода около мен и това ме успокоява...

4.ненавиждам развиващата се чалга у нас...колкото и да бягам знам всики чалга песни..

5.обичам да рисувам,въпреки е не ми се отдава особено...хихи

6.мечтая,мечтая и пак мечтая...понякога даже забравям че трябва да съм по-здраво стъпила на земята...

7.свиря на пиано,пея (в това поне съм добра,за разлика от рисуването)..

8.обожавам Англия...и една от мечтите ми е да уча там...

9.както виждате пиша много многоточия...хихи...

благодаря за вниманието! :)

1. Маниачка съм на тема котки обожавам тези ужасно сладки създания. Аз самата имам две - Теменужка и Дафинка...Редовно ги прекръствам преди бяха Мацухито и Акихито...в крайна сметка отговарят само на "Мацоооо" и когато са гладни...Въобще наште казват, че две котки щом не мога да кръстя ситуацията с децата ми ще е страшна!

2. Не мога да издържа повече от два дни без да съм изяла поне една детска милка страшно много обичам сладкото!

3. Обожавам да се люлям. В двора си имама люлка и въпреки годините си и до ден днешен скърца от моята тежест.

4. Не обичам да ми подаряват цветя. Жал ми е че ги берат, а после те увяхват...

5. Препрочитам любимите си книги. Има книги, които съм чела над сто пъти дори си имам любими страници. Същото положение е и с филмите.

6. Обичам да гледам детски филмчета особено Манги, но рядко го правя!

7. Нося очила, но само пред компа и тв-то...Навън ме дразнят. Замисляла съм се за контактни лещи, но ще трябва да се лиша от грима. Дилемата е прекалено страшна за мен!

8. Когато нещо ми харесва...винаги прекалявам. Искам по много и от всичко! Ако ще ям ще ям много, ако ще колекционирам нещо (маниите ми обикновено ми минават бързо) винаги прекалявам. Въобще вманиачавам се като се вторача в нещо.

9. Нямам таланти- не мога да рисувам, пея или танцувам...(това не значи, че не опитвам, но звукът е страховит особено при опитите за пеене).

1.Мразя пълзящи гадини!

2.Мразя някой да си обърне клепачите алллч...

3.Мразя някой да си дъфче ноктите,да ги бели, да ги чупи

4.Не пия алкохол,ненавиждам бирата и водката,както и уискито!

5.Не пуша.

6.Обичам да пея и танцувам и то много

7.Изкуствата ме влечът

8.Мразя надутите (до припадък) мъже

9.Обичам да ми угаждат :clap:

Редактирано от teri (преглед на промените)

Почти никой не ме познава в този форум, но ето 9 неща коио незнаете за мен :clap:

1. Невероятен инат съм, веднъж ми направиха забележка, че много говоря и 13 дни не продумах и дума, докато не ми се извиниха, от тогава говоря още повече

2. Обичам животните, много ги обичам, но не на фурна разбирасе, вкъщи съм имала много животни, а насело още повече, защитник на правата на животните съм

3. Имам фобия от насекоми, и панически страх от паяци

4. Убожавам адреналина, скачала съм с Бънджи и Парашут, имам 3 медала от спортна стрелба

5. За момиче съм много буйна, 2 пъти съм чупила ръцете си, 1 път кракът, около 6 пъти съм си пукала главата и 1 път веждата, първото ми качване на кон завърши с 4 спукани ребра.

6. Гледам сапунени сериали, и не ми пука, че за някой това е смешно и е губене на време

7. Немога да плувам, опитваха се да ме научат ама потъвам като талпа :P

8. Много искам да взема книжка, ама много ме е страх като седна зад волана, абсолютно камикадзе съм, защото когато се изплаша вдигам ръце и затварям очи, като нищо ще изтрепя сумати народ ако стана шофьор

9. През 2003-та ме удобриха за една от финалистките която ще отиде на конкурса Мис България 2003, за ужас на всички отказах, защото се бях записала за екскурзия до старите столици на България, Плиска, Преслав и Велико Търново, и въобще не съжалявам ;)

Редактирано от Ralna (преглед на промените)

1.Маниак съм на тема несекоми и животни

2.Любимото животно ми е котка имам си една малка мъжка породата не я знам :wub: казва се Гиго

3.И аз съм голям инат те ми кажат нещо аз прая на пук

4.Обичам да стоя по цял ден пред компютара :baby:

5.Обичам да стоя до късно 03:00 тавам късно към 13:00 :wors:

6.Специално аз необичам месо ! Повече склоня към зеленчуците

7.Мале колко травми съм имал на главата немога да кажа направо съм я изпотрепал тая глава :P

8.Мразя да ме карат на сила да ям нещо което неискам ! Аз обикновено ям по-малко на ден

9.Също така обичам в свободното си време да ходя по-басейни, из града, да обикалям по улиците...

Ех написах го бе ! cool.gif

• 2 седмици по-късно...

1.Имам 2 красиви дъщери.

2.Имам и 1 много добър мъж.

3.Живея в малък град и понякога е много скучно.

4.Обичам много волейбол, футбол и лека атлетика.

5.Обичам да готвя(всички казват, че готвя много вкусно)

6.Обичам да играя белот с приятели(снощи победих-7:3)

7.Харесвам работата си и я върша с удовлствие.

8.Вечно изпробвам някоя диета и все с временен успех.

9.Обичам да се ровя в интернет(и особено в калдата), въпреки, че съм на годините на вашите родители.

1. Обожавам кучетата, и още не мога да прежаля любимия ми кокер-шпаньол; смятам да си взема куче - или като предишното ми, или лабрадор!

2. От малка обожавам да чета, и сигурно съм изчела купища книги...

3. Много обичам риба, особено пържен шаран!

4. Преди да стана на 5 години избягах, и ме върнаха с милиция!И пред шокирания милиционер признах, че съм знаела пътя, и просто съм пробвала, дали ще ме заведе вкъщи...

5.Много обичам да пътувам, и бих предприела всякакви пътешествия...

6. Не мога да плувам, и изпитвам панически страх от дълбокото и от опитите на всеки, желаещ да ме направи плувкиня!

7. Много съм общителна, но понякога съм извънредно срамежлива...

8. Много държа на семейството и приятелите си...

9. Обожавам да готвя и да правя сладкиши...Също така обичам да правя толкова много неща, че определено няма да ми стигне един човешки живот за всичко...Но, определено ще започна и да рисувам...

:wors:

И така:

1. Харесва ми да си подстригвам долните мигли, една приятелка ме научи и определено така изглеждат по привлекателни :clap:

2. Мразя някой да ме натиска по горната част на бедрата, чувствам се ужасно и особенно когато някой се подпре с лакът върху тях angry.gif ууух чак настръхнах!!!

3.Имам огромното желание да спортувам и да се храня здравословно но мързела и лакомията при мен надделяват и ... , иначе се вдъхновявам от Пълна промяна по Fox Life (едно от любимите ми предавания).

4.Обичам биологията, харесва ми и ми е приятна даже мисля сериозно да кандидатсвам с биология biggrin.gif

5.Обожавам да съм сред приятели и приятна компания, да ходим по заведения, дискотеки да се забавлявам из цяло.

6.Когато си поръчвам безалкохолно в някое заведение мразя да ми го изсипват цялото наведнъж в чашата!!

7.Имам си сериозен приятел с когото съм вече година и три месеца, в момента е в чужбина и ми е ужасно мъчно за него :clap:

8. Харевам да чета приключенски книги, макар и да е рядко.

Ииии номер 9 : Спя по много, 12 часа сън са нещо нормално за мен и съм на принципа в колкото часа легнеш в толкова часа да станеш!!!

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.