Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

3D MARK VANTAGE Резултати

Featured Replies

Не. В Control Panel-a на nVidia. Избираш CPU или GPU - в моя случаш пише GeForce GTX 460. Когато е зададено като на снимката или на Auto- резултатите ми са слаби, а когато зададох GPU нещата се нормализираха.

Нов резултат. За сега толкова, пък по-нататък още ще се помъча.

Даже напротив, дори от futuremark не приемат валидации когати физиката се смята от видео картата (за нейните възможности си има GPU Score), задължително PhysX Processor трябва да е CPU, инак резултата не е адекватен - не показва реалните възможности на процесора - какъвто му е всъщност замисъла.

• Отговори 55
  • Прегледи 16,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Може и аз да съм в грешка няма да споря. Но като гледах как доста по-стари и слаби процесори "вадят" 5 пъти по-добри резултати се чудя как точно става това !?

Може и аз да съм в грешка няма да споря. Но като гледах как доста по-стари и слаби процесори "вадят" 5 пъти по-добри резултати се чудя как точно става това !?

Нормално, като се използва физиката - защото някои хора просто не го знаят, за това последния ъпдейт на Vantage (1.1.0) изключва физиката от самия марк и без значение каква ти е опцията във Контрол Панел-а - физиката се смята от CPU-то.

Vantage PhysX GPU - и погледни надписа от горе " The physics score is invalid. PhysX GPU acceleration used"

Vantage PhysX CPU

Хубаво беше някой да ги уточни тези неща. Не съм толкова наясно и не ги знех. Свалил съм клока на default, че ползвам компютъра предимно за работа тези дни. Като остана по-свободен ще пусна един тест с Vantage (1.1.0), както каза да видим какво ще се получи.

Хубаво беше някой да ги уточни тези неща. Не съм толкова наясно и не ги знех. Свалил съм клока на default, че ползвам компютъра предимно за работа тези дни. Като остана по-свободен ще пусна един тест с Vantage (1.1.0), както каза да видим какво ще се получи.

Резултата няма да ти е по-различен от този ти пост, но поне е адекватен.

Много слаб резултат от процесора. Наистина очаквах повече. Тестовете са съответно 2,71@3,25 Ghz

ЦЪК

Защото пък другия недостатък при използване на хардуеърно ускорение (физиката като се смята от картата) има значение самата карта - тоест със по-яка карта ще имаш и повече точки на CPU Score-а и те така - при общия резултат ще е много относително, но като цяло пак ще има разлика макар и малка.

Като видиш друг път хора които са пускали теста със включено ускорение, кажи им да врътнат пак марка със изключено или просто да го ъпдейтнат до 1.1.0 и да го пуснат пак - за да може да има някакво сравнение. Инак така нищо не става.

Редактирано от Brujerizmo (преглед на промените)

• 3 месеца по-късно...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.