Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

3D MARK VANTAGE Резултати

Featured Replies

Видео картата е клокната 670/1675/970. Публикувано изображение

• 2 месеца по-късно...
  • Отговори 55
  • Прегледи 16,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Публикувано изображение

С повишени честоти на видеото и процесора:

3.6ghz на процесора и снимка на видеото чрез GPU-z:

Публикувано изображение

• 6 месеца по-късно...
  • 3 месеца по-късно...

Up

Публикувано изображение

Що ли ми се струва, че процесора ги спира картите :) и Вече бавната PCI Express 2.0 също, заради недостига на PCI Express линии(общо 40 - за всички PCI Express слотове, които са 3 Х16 физически и един Х4), в това наистина висок клас, но и също така започващо да одъртява дъно.

П.П. Завиждам, естествено! :mad:

Опитах да го инсталирам и ми изписа : Windows Vista is required. Setup will abort now. Ще мога ли да я инсталирам. С XP x64 съм.

Опитах да го инсталирам и ми изписа : Windows Vista is required. Setup will abort now. Ще мога ли да я инсталирам. С XP x64 съм.

Програмата тръгва само под Виста или Седмицата.

Защо се мъчиш с ХР

• 4 седмици по-късно...
  • 1 месец по-късно...

https://www.kaldata.com/forums/gallery/image/11367-sdad/

Без овърклок на нищо.

https://www.kaldata.com/forums/gallery/image/11368-overclock/

След овърклок

Редактирано от amd World (преглед на промените)

Аз съм с 10600 3D MARKS, 5 GB ram DDR2, AMD DUAL CORE 6000+ 3.3 Ghz, 9600GT 512/1 gb,Asus M2N-SLI,320 GB

На 3д марк 06 може :(:lol6:

С какви настройки ги пускате и на каква резолюция?Кажете да врътна и моя един път. И най вече как ви показва резултата офлайн.На мен ми го пуска винаги онлайн.И има един тест за физика който ми смазва компютъра.Нещо ме съмнява тая работа....

Редактирано от Tommygun (преглед на промените)

И има един тест за физика който ми смазва компютъра.Нещо ме съмнява тая работа....

Това е теста със самолетите и ако имаш предвит смазване от това че збива не се безпокой на всички ни е така. :P

• 2 седмици по-късно...
  • 2 седмици по-късно...

Много слаб резултат от процесора. Наистина очаквах повече. Тестовете са съответно 2,71@3,25 Ghz

ЦЪК

Редактирано от kichuka (преглед на промените)

Много слаб резултат от процесора. Наистина очаквах повече. Тестовете са съответно 2,71@3,25 Ghz

ЦЪК

Е найстина слабичко че той моя на 3.405. Прави 21000. Нз защо така

Явно е доста слаба ракия. В друг форум видях един човек със същия процесор като моя на 3,4 - 8000 точки. Доста по-стари и наистина слаби процесори изкарват повече точки от моя - или е слаба или не знам... трябва някой друг тест да пробвам.

Явно е доста слаба ракия. В друг форум видях един човек със същия процесор като моя на 3,4 - 8000 точки. Доста по-стари и наистина слаби процесори изкарват повече точки от моя - или е слаба или не знам... трябва някой друг тест да пробвам.

Това Athlon X3 ли е? Ако е, аз сравнявах един Athlon X3 450 с моя Е6750 и са почти на едно ниво, с изключение на ядрата, които помагат при някои игри да не сече. Иначе, кадрите са равни и дори ми се струват по-малко да кажем при Far Cry 2. Тоя тест не съм го пускал де :)Едно, че няма смисъл и второ, че за всяка игра си нагласям различно честотите в зависимост от това, дали щайгата издържа на напъна или не.

Айдееее да си дойдем на думата :) Nvidia Control panel/ PhysX... съответно в горния тест физиката се смята от картата, а в долния от процесора. До сега беше на Auto.

Ето ги и резултатите. сега вече съм доволен :(

Айдееее да си дойдем на думата :ph34r: Nvidia Control panel/ PhysX... съответно в горния тест физиката се смята от картата, а в долния от процесора. До сега беше на Auto.

Ето ги и резултатите. сега вече съм доволен :ph34r:

Е колега това е друго нещо. Ма та кадето викаш на ауто от самия тест ли е?

Е колега това е друго нещо. Ма та кадето викаш на ауто от самия тест ли е?

Не. В Control Panel-a на nVidia. Избираш CPU или GPU - в моя случаш пише GeForce GTX 460. Когато е зададено като на снимката или на Auto- резултатите ми са слаби, а когато зададох GPU нещата се нормализираха.

Публикувано изображение

Успях да го накарам най-накрая да ми пуска резултатите офлайн и му врътнах един на P и един на H.Малко кофти това с физиката ма какво да се прави нали тестовете трябва да са обективни и да не фаворизират един или друг производител :):lol6: :lol6: :lol6:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Чак не мога да повярвам дъртата карта как добре се справя.А и откакто имам монитора на 1080 съм още по-доволен.Няма нещо което да не си върви както трябва на най-високите настройки.А,и всичко е без клок.

• 2 седмици по-късно...
  • 4 седмици по-късно...

Айдееее да си дойдем на думата :) Nvidia Control panel/ PhysX... съответно в горния тест физиката се смята от картата, а в долния от процесора. До сега беше на Auto.

Ето ги и резултатите. сега вече съм доволен :D

Ето Core i3 540 3.2Ghz и GTS450.Кичук триядрения атлон е на същата честота.АА без да бараш нищо.На performance.

Публикувано изображение

Това може би е вярното за Кичука:

Публикувано изображение

Редактирано от Alex&Ramesses (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.