Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да открия че имам/ме магия ?

Featured Replies

В смисъл ако съм един шарлатанин няма да си давам много зор да те успа . Как може да се вържиш че това са имена на книги. Това са заучени лафове и се използват във всяка свера където искаш да се направиш на вещ и казваш аз за това книги съм писал ти тука ще ми обясняваш и казваш заглавието на книгата си и понеже ставаше дума за магии му лепнах "моите трудове върхумагиите" а не че има такава книга. Ама ти много вярваш ве човек недеи така...

ама то пък ако няма такива като теб шарлатаните ще умрат от глад

не забравяй за " Някои теоретични насоки върху практичните въпроси по изпълнението на магии в домашни условия" :sobbing:

Редактирано от emmi (преглед на промените)

• Отговори 80
  • Прегледи 39,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• haidukpikaso
    haidukpikaso

Точно за това говоря-за силата-на положителното мислене За положителната енергия-която е в теб и която излъчваш Няма магия-която да ви попречи или да ви унищожи Повярвайте ми Още ми правят маг

• ^^ANGELSING^^
    ^^ANGELSING^^

Да, права си някой хора наистина са мръсни!На работата ми имаше направена магия: черна коса, безопасна игла и ощ е нещо но сега не си спомням беше преди месеци!Мислех да я махам, но колегите казаха да

• haidukpikaso
    haidukpikaso

Магиите съществуват Но няма да те засегне ничия магия - Ако вярваш в Бог Ако пожелаваш живот и здраве-на враговете си Магията е бумеранг-който се връща с огромна сила към този,който я е нап

Туксъм,може ли един въпрос?Ще ни осветлиш ли за възрастта и пола си?

Невероятно точно показахте колко по лесно е да ловиш хора отколкото риби.... cool.gif

Туй второто не го разбрах. А ти що не ни осветлиш по въпроса за възрастта си. Не си написал в профила си каква ти е възрастта, а питаш другите! Ако ще питаш другите, първо ти трябва да кажеш на колко години си. Ако не кажеш и аз няма да кажа.

Според теб на колко съм?

Редактирано от tuksum (преглед на промените)

Туй второто не го разбрах. А ти що не ни осветлиш по въпроса за възрастта си. Не си написал в профила си каква ти е възрастта, а питаш другите! Ако ще питаш другите, първо ти трябва да кажеш на колко години си. Ако не кажеш и аз няма да кажа.

Според теб на колко съм?

Второто е че си първия носител на наградата златния шаран.

За календарни години ли говорим или на колко изглеждаш....щото има разлика. cool.gif

В смисъл ако съм един шарлатанин няма да си давам много зор да те успа . Как може да се вържиш че това са имена на книги. Това са заучени лафове и се използват във всяка свера където искаш да се направиш на вещ и казваш аз за това книги съм писал ти тука ще ми обясняваш и казваш заглавието на книгата си и понеже ставаше дума за магии му лепнах "моите трудове върхумагиите" а не че има такава книга. Ама ти много вярваш ве човек недеи така...

ама то пък ако няма такива като теб шарлатаните ще умрат от глад

Браво на майстора....добре че не си шарлатанин,като нищо ще основеш нова религия или поне секта... cool.gif

Второто е че си първия носител на наградата златния шаран.

За календарни години ли говорим или на колко изглеждаш....щото има разлика. cool.gif

Та, ти на колко години си?

Та, ти на колко години си?

След няколко дена ставам на една! cool.gif

Наскоро бях свидетел на 1 врачка как изкара магия от съседите обаче преди да я изкаря тя незнаеше магията къде е просто и се е евило предишния ден че имат и счука 1 яйце с бял конец и в отражението се показа мястото където е магията ? как е възможно - Видях го лично с очите си

Каква ти магия?! :clap:

Това си е жива магария. angry.gif

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.