Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да открия че имам/ме магия ?

Featured Replies

Иначе, ако отидеш при правилният човек той ще ти развали магията, а ритуалът, който ще използва е без значение - ...

Ти май нещо не си запознат как се правят сериозно магиите и как се развалят. Това дето щяла врачката да я развали за 15 мин. пред клиентката си е само търговски похват за по-сигурно и бързо прибиране на мангизите. Една черна магия се прави посредством няколко ритуала на определен интервал от време и на всеки път не се бърза ами се изпипва работата. Не е реалистично да вярваш че нещо постигнато с упорство и няколко часа усилия в специална обстановка може хей така за петнайсет минути да бъде неутрализирано, при това вън от ритуална зала т.е. в пройзволна къща или още по-лошо в блок от апартаменти.

Без ритуал не може нищо да стане. Най-важната част от ритуала е обвързването на магьостника лично с отговорност към силите които му помагат да си върши работата. Не става то току така да звънне по ЖСМ-а и да поръча черна магия, а още по-малкото да уреди развалянето й набързо набързо.

Най-лошото с магиите е че после клиентите ходят да се оплакват в полицията че са платили много пари. И ония полицайте като си нямат друга работа и почват да ти правят мърсотии и да ти устройват капани с цел да те вкарат в пандиза за измамничество. Пример:

Идва при тебе млада дама и ти поръчва да направиш магия на дъртия й мъж да пукне за да си поживее тя с паричките му. И ти и казваш колко ще й струва една средна цена и почваш. Да ама дъртия си плаща много повече пари за тотална протекция срещу магии. И кво става? Ами ти си даваш сметка че този случай е по-труден и искаш още кинти от дамата. Тя ти ги дава. И пак бачкаш и пак утряш на твърдо. И така до като оная спре да плаща и отиде да се жалва при куките.

А ти труда си го положил вече по нейна поръчка.

И те притискат да й връщаш парите.

Редактирано от Gizmoto (преглед на промените)

• Отговори 80
  • Прегледи 39,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• haidukpikaso
    haidukpikaso

Точно за това говоря-за силата-на положителното мислене За положителната енергия-която е в теб и която излъчваш Няма магия-която да ви попречи или да ви унищожи Повярвайте ми Още ми правят маг

• ^^ANGELSING^^
    ^^ANGELSING^^

Да, права си някой хора наистина са мръсни!На работата ми имаше направена магия: черна коса, безопасна игла и ощ е нещо но сега не си спомням беше преди месеци!Мислех да я махам, но колегите казаха да

• haidukpikaso
    haidukpikaso

Магиите съществуват Но няма да те засегне ничия магия - Ако вярваш в Бог Ако пожелаваш живот и здраве-на враговете си Магията е бумеранг-който се връща с огромна сила към този,който я е нап

Ако намеря пред вратата си подобни боклуци, ги изхвърлям в контейнера.

И нищо не правиш

sad.gif

Първо-не се пипат изобщо с ръце

И второ-контейнера не ти върши никаква работа

Хвърлят се в течаща вода-река,дере

Водата в тоалетната чиния не се брои и също не върши работа

biggrin.gif

Помнете! - Магия ги хваща само страхливците. И те се разболяват не от друго, а от страха си, на който са роби.

Тука ако взема една по яка пръчка и ще ви избия всички магии от главите. Аве нямате ли си жени или мъже да си ги е...е ами сте тръгнали да пишете глупости по форумите

Тука ако взема една по яка пръчка и ще ви избия всички магии от главите. Аве нямате ли си жени или мъже да си ги е...е ами сте тръгнали да пишете глупости по форумите

Пише се абе, не бъркай Б и В, това са две различни съгласни.

Форума е за това, да се пишат глупости, а тебе кой те млати с пръчка по ушите да ги четеш?

Мина тошовото време когато за такиви писания те смятаха за неблагонадежден елемент. Сега всичко може, даже и да будалкаш другите целенасочено по някоя тема. Тебе май те е яд че хората се заплесват да четат и пишат по тази тема и по този начин ги няма на темите които теб те интересуват.

А аз, ако реша да отида в Празни приказки и забава, трябва да си приготвя две пръчки - за два вида глави, които се различават по местонахождението си, но си приличат по едно нещо - за нищо не стават...

Ти май нещо не си запознат как се правят сериозно магиите и как се развалят. Това дето щяла врачката да я развали за 15 мин. пред клиентката си е само търговски похват за по-сигурно и бързо прибиране на мангизите. Една черна магия се прави посредством няколко ритуала на определен интервал от време и на всеки път не се бърза ами се изпипва работата. Не е реалистично да вярваш че нещо постигнато с упорство и няколко часа усилия в специална обстановка може хей така за петнайсет минути да бъде неутрализирано, при това вън от ритуална зала т.е. в пройзволна къща или още по-лошо в блок от апартаменти.

Без ритуал не може нищо да стане. Най-важната част от ритуала е обвързването на магьостника лично с отговорност към силите които му помагат да си върши работата. Не става то току така да звънне по ЖСМ-а и да поръча черна магия, а още по-малкото да уреди развалянето й набързо набързо.

Най-лошото с магиите е че после клиентите ходят да се оплакват в полицията че са платили много пари. И ония полицайте като си нямат друга работа и почват да ти правят мърсотии и да ти устройват капани с цел да те вкарат в пандиза за измамничество. Пример:

Идва при тебе млада дама и ти поръчва да направиш магия на дъртия й мъж да пукне за да си поживее тя с паричките му. И ти и казваш колко ще й струва една средна цена и почваш. Да ама дъртия си плаща много повече пари за тотална протекция срещу магии. И кво става? Ами ти си даваш сметка че този случай е по-труден и искаш още кинти от дамата. Тя ти ги дава. И пак бачкаш и пак утряш на твърдо. И така до като оная спре да плаща и отиде да се жалва при куките.

Все си мисля, че с едно договорче за възлагане ще стане работата.................... ohmy.gif Като задължително вписваш във форсмажорните обстоятелства тоталната протекция срещу магии заплатена от обекта на магиите :cheers:

Тебе май те е яд че хората се заплесват да четат и пишат по тази тема и по този начин ги няма на темите които теб те интересуват.

Охо аз ако чакам на някакво омагьосани да ми пишат в темите от който се интересувам , по добре да лягам и да умирам. Аз ако за всяка спънка в живота почна да си мисля сигурно имам магия ... падаш , ставаш и гледаш напред не да си обяснявам собствената некадърност с магии

А аз, ако реша да отида в Празни приказки и забава, трябва да си приготвя две пръчки - за два вида глави, които се различават по местонахождението си, но си приличат по едно нещо - за нищо не стават...

това за какво стават и какво не всеки си има мнение и за всеки влак си има пътници и с тая пръчка може да повредиш на някой влака.

Охо аз ако чакам на някакво омагьосани да ми пишат в темите от който се интересувам , по добре да лягам и да умирам. Аз ако за всяка спънка в живота почна да си мисля сигурно имам магия ... падаш , ставаш и гледаш напред не да си обяснявам собствената некадърност с магии

това за какво стават и какво не всеки си има мнение и за всеки влак си има пътници и с тая пръчка може да повредиш на някой влака.

Само като прочета к`во раждат горните ви глави и ми става ясно и за долните...

Онзи, който говори за е..не, той не го върши. Пък ние, между две е..нета, си хортуваме тука за неща, които не вършим, теб к`во ти пречи на пръчката...

Все си мисля, че с едно договорче за възлагане ще стане работата.................... ohmy.gif Като задължително вписваш във форсмажорните обстоятелства тоталната протекция срещу магии заплатена от обекта на магиите :P

Проблема с договора е че като прочете че може и да не стане магията или че всичко зависи от "доброто желание" на тайни сили и няма как да му изцедиш мъните от кесията. Те тия залупените дето им трябва разрешение на проблем чрез магия са много мнителни сиромашките. Ако не му викаш че е 100% сигурен резултата той или тя ти отговарят че ще си помислят и отиват да търсят друг който ще им обещае чудото по-убедително от тебе.

Единственото което върши работа е да им вземеш страха че си много опасен тип и си имаш работа с много яки сили които не си поплюват и ако посмее да се опита да ти навреди ще пострада той самият много жестоко. Предметите в ритуалните зали за магия имат точно тази функция, да стреснат клиента и да го поуплашат за да мирува после. Като му излесеш с номера че трябва задължително жертвоприношение на по-голямо животно умъртвено по едикакъв си начин за да стане черната магия и на него почва да му става ясно че май си яко чалнат, ама като няма друг избор и се съгласява и така да бъде. С други думи трябва да му докажеш че си по-откачен от него и не ти пука за последствията и ще направиш всичко за да си отмъстиш ако дръзне да ти вреди. Това добре, ама като попаднеш на братовчедката на някой министър и става лошо, леле мале ...

Говариш пълни глупости. На силният магьсник не му трябват поредица от ритуали - и един стига. Ритуалите служат само за настройка на ума, за да повярва в магията.

И нищо не правиш

sad.gif

Първо-не се пипат изобщо с ръце

И второ-контейнера не ти върши никаква работа

Хвърлят се в течаща вода-река,дере

Водата в тоалетната чиния не се брои и също не върши работа

biggrin.gif

Аз пък знам, че без да се докосва до тялото, предметът трябва да се вземе, да се изгори и да се произнесе заклинание. След това трябва да увиеш пепелта в хартия, която да заровиш в земята, после май трябваше пак да произнесеш заклинание и без да се обръщаш да си тръгнеш.

Иначе, не трябва да се вземат предмети, намерени на кръстопът - те съдържат лошата карма на хората, които нарочно са я поставили там, с цел този, който вземе предмета, макар и нищо неподозиращ, да приеме лошата съдба или някакви болести на този, който е оставил предмета там.

Помнете! - Магия ги хваща само страхливците. И те се разболяват не от друго, а от страха си, на който са роби.

Права си - частично! :rolleyes:

Сложих те сред бисерите на форума, както сложих и турчина, дето обижда наред.

Редактирано от tuksum (преглед на промените)

Сложих те сред бисерите на форума, както сложих и турчина, дето обижда наред.

тя цялата тема е бисер , ти като си толкова на ти с магиите , хвани омагьосаи някой програмис да ми напише една екстра за една програма за клипборд за която съм пуснал тема и няма никои да остроумничи там

http://www.kaldata.com/forums/index.php?sh...c=99976&hl=

, поне нещо полезно да свършиш а не да ми спамиш по "бисери от калдата" много сте силни в "празни приказки и религии"

...за която съм пуснал тема и няма никои да остроумничи там

http://www.kaldata.com/forums/index.php?sh...c=99976&hl=

, поне нещо полезно да свършиш а не да ми спамиш по "бисери от калдата" много сте силни в "празни приказки и религии"

Аааа, видяли че съм познал че те е яд че си чешаме езиците и няма кой да ти обърне внимание на темите които те интересуват? Браво на мене, пиша си шестица за проницателност тоя път.

Говариш пълни глупости. На силният магьсник не му трябват поредица от ритуали - и един стига. Ритуалите служат само за настройка на ума, за да повярва в магията.

Абе ти как си я представяш тая работа да му вземеш 5 хиляди лева на някой вярващ в магии само с един ритуал правен пред него за половин час?

Може ама ако плаща след резултата.

Ти жив магьосник виждал ли си? Такъв който да се е регистрирал официално че извършва такава дейност и да плаща данъци за това?

Абе ти как си я представяш тая работа да му вземеш 5 хиляди лева на някой вярващ в магии само с един ритуал правен пред него за половин час?

Може ама ако плаща след резултата.

Ти жив магьосник виждал ли си? Такъв който да се е регистрирал официално че извършва такава дейност и да плаща данъци за това?

Е, отделен е въпросът, че някой "магьосници", независимо от това дали наистина притежават спосбности или не, извършват за пред клиента раазни ритуали и други глупости и правят по няколко сеанса, за да види клиента, че нещо се прави. Ако въпростният магьосник само направи няколко движения с ръката и махне магията , защото обикновено така става, то клиентът няма да повярва, че нещо е направено и може да откаже да плати. Затова тези ритуали освен за настройка на ума на по-слабите магьосници служат и за заблуда на простият народ, който "иска да види, че нещо се върши".

Е, отделен е въпросът, че някой "магьосници", независимо от това дали наистина притежават спосбности или не, извършват за пред клиента раазни ритуали и други глупости и правят по няколко сеанса, за да види клиента, че нещо се прави. Ако въпростният магьосник само направи няколко движения с ръката и махне магията , защото обикновено така става, то клиентът няма да повярва, че нещо е направено и може да откаже да плати. Затова тези ритуали освен за настройка на ума на по-слабите магьосници служат и за заблуда на простият народ, който "иска да види, че нещо се върши".

е що се карате за глупости! Магията не се разваля лесно. Тя се разпада от само себе си за 15 години. През това време ти буквално се тътриш като буболечка, стигаш до някъде и падаш пак в изходната точка.

Много трудно се живее така. Уж си щастлив, имаш някви доходи, но това нее много видно. И не е осезаемо.

е що се карате за глупости! Магията не се разваля лесно. Тя се разпада от само себе си за 15 години. През това време ти буквално се тътриш като буболечка, стигаш до някъде и падаш пак в изходната точка.

Много трудно се живее така. Уж си щастлив, имаш някви доходи, но това нее много видно. И не е осезаемо.

Не знам дали магията се разпада от самосебе си след 15 години. Иначе си права, че животът на човек така и ще бъде пропилян, ако му е направена магия. Абе, може и да не бъде напълно пропилян, а да му послужи за урок - за някакъв важен житейски урок.

А иначе, ти защо правиш всичко по два пъти. Вече те питах това в друга тема. Не че е нещо кой знае какво, но да нямаш някакви вярвания, че ако не го напишеш по два пъти нещо лошо ще се случи?

Не знам дали магията се разпада от самосебе си след 15 години. Иначе си права, че животът на човек така и ще бъде пропилян, ако му е направена магия. Абе, може и да не бъде напълно пропилян, а да му послужи за урок - за някакъв важен житейски урок.

А иначе, ти защо правиш всичко по два пъти. Вече те питах това в друга тема. Не че е нещо кой знае какво, но да нямаш някакви вярвания, че ако не го напишеш по два пъти нещо лошо ще се случи?

препоръчвам ти в къщи да проведеш някой от ритуалите на Марчело/един мургавелко, който мяза на певеца Азис ,в момента най-известният маг/ ,за разваляне на магия. Първо почисти енергийното затлачване на нечисти и други намеси чрез правилни и перфектно изречени киприанови молитви.

След това ритуалче за пари или здраве, или любов.

Ще видиш че поне два три месеца няма да имаш никакъв проблем.

После , ако трябва, пак.

Магии винаги витаят във въздуха, знам го със сигурност от няколко дни. Преди не вярвах. Сега в момента имам леки уроки,предполагам знаеш за здравословните ми проблеми,постепенно всичко отшумява благодарение на Марчело.

препоръчвам ти в къщи да проведеш някой от ритуалите на Марчело/един мургавелко, който мяза на певеца Азис ,в момента най-известният маг/ ,за разваляне на магия. Първо почисти енергийното затлачване на нечисти и други намеси чрез правилни и перфектно изречени киприанови молитви.

После , ако трябва, пак.

Магии винаги витаят във въздуха, знам го със сигурност от няколко дни. Преди не вярвах. Сега в момента имам леки уроки,предполагам знаеш за здравословните ми проблеми,постепенно всичко отшумява благодарение на Марчело.

После , ако трябва, пак.

После , ако трябва, пак.

Отшумява благодарение на Марчело или благодарение на твоето самовнушение, сила на вярата и силата на мисълта ти - което е едно и също? А на теб кой ти каза, че имаш уроки? Според мен ти много често си самовнушаваш разни лоши работи и освен това вярваш, че някой ти вреди, та оттам идват проблемите ти, включително и тези със здравето. Е, може и да греша.

И каква е тази книга на Марчело - как се казва?

И каква е тази книга на Марчело - как се казва?

Те са две , е по известните му които се харчат като топъл хляб сред баламите.

Що е магия и има ли тя почва у нас

Моите трудове върху магиите

:) а като стана дума за книги и аз има една Моите трудови върху белота тая е преведена и на много езици и диалектните им форми

Редактирано от izabel1 (преглед на промените)

Те са две , е по известните му които се харчат като топъл хляб сред баламите.

Що е магия и има ли тя почва у нас

Моите трудове върху магиите

Значи ти драги се интересуваш от магии, щом знаеш толкова подробности? Тогава защо по-горе в темата писа разни глупости и че не вярваш в магии, а сега показваш, че знаеш за тези книги?

Редактирано от tuksum (преглед на промените)

Значи ти драги се интересуваш от магии, щом знаеш толкова подробности? Тогава защо по-горе в темата писа разни глупости и че не вярваш в магии, а сега показваш, че знаеш за тези книги?

Ти ако си една риба с бастун ще те хвана

ohmy.gif В смисъл?

В смисъл ако съм един шарлатанин няма да си давам много зор да те успа . Как може да се вържиш че това са имена на книги. Това са заучени лафове и се използват във всяка свера където искаш да се направиш на вещ и казваш аз за това книги съм писал ти тука ще ми обясняваш и казваш заглавието на книгата си и понеже ставаше дума за магии му лепнах "моите трудове върхумагиите" а не че има такава книга. Ама ти много вярваш ве човек недеи така...

ама то пък ако няма такива като теб шарлатаните ще умрат от глад

Туксъм,може ли един въпрос?Ще ни осветлиш ли за възрастта и пола си?

Невероятно точно показахте колко по лесно е да ловиш хора отколкото риби.... cool.gif

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.