Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да почистя IE AntiVirus (ieantiavdownload.com)

Featured Replies

.... или ако е там и System Restore е активиран, заплахата не може да бъде премахната.

Аха.... сега сега разбрах.

• 2 месеца по-късно...
System Restope се изключва за да не може гадината да се завърне чрез "точка на възтановяване"

Здравей! И аз отскоро имам проблем с ie-antivir - получи се, докато търсех софтуер за машинен превод... Проследих темата и действам според предписанията на обичайните ни спасители :) Докато трае сканиране на системата ми, опитвам да спра system restore функцията, но на моята vista home premium не успях да намеря откъде. Намерих мястото, откъдето мога да задам restore, но няма нищо за деактивиране на функцията... Можеш ли да ме упътиш?

При Windows Vista:

1. Кликвате върху Start-бутона и отваряте Start-менюто.

2. Кликвате върху Control Panel

3. Кликвате върху System and Maintenance

4. Кликвате върху System

5. Кликвате върху System Protection в лявата част на менюто:

image{0}.png

6. Махате отметките пред дяловете, за които изключвате функцията System Restore:

image{0}[1].png

7. След махането на отметките, ще се появи следният прозорец:

turnoff-confirm.jpg

в който натискате бутона Turn System Protection Off

8. Кликвате върху бутона Apply и след това потвърждавате с OK.

След премахването на вируса включвате System Restore по аналогичен начин...

Автора на темата Tapion, не беше добавил и VISTA, но с stanley56 коригирахме това:

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=26927

B-boy, колега вече му писах ЛС с обяснение. Преведох и една статия на бързо за премахване на IE Antivirus, дано свърши работа на някой:

http://www.maniac.ggbit.info/?p=98

Бих добавил и този инструмент за по-добро почистване на регистрите:

FixIEDef© v1.5.0.5987

FixIEDef_Prg.png

Download: (437 KB)

Работа с програмата:

Изтеглете програмата и я стартирайте.Натиснете Accept на диалоговия прозорец.Изберете бутона SCAN.Изчакайте да завърши проверката и натиснете EXIT.На десктопа ще видите текстов файл с името FixIEDef.log за извършените процедури и премахнатите обекти и ключове в регистъра.

За повече информация:

http://www.malwareteks.com/FixIEDef.php

This tool removes AntiSpyPro, Files Secure, IE AntiSpyware, IE AntiVirus, IEDefender, Malware Bell, Malware Protector 2008, and RichVideoCodec. Eliminates the "Fake Alerts" generated by Trojan-Downloader.Win32.Delf. Removes Trojan-Downloader.Win32.Delf from the system.

Редактирано от B-boy[StyLe] (преглед на промените)

B-boy, колега вече му писах ЛС с обяснение. Преведох и една статия на бързо за премахване на IE Antivirus, дано свърши работа на някой:

http://www.maniac.ggbit.info/?p=98

Статията е чудесна! Най-бързия начин за справяне с ie-antivirus сред всички, на които попаднах вчера, търсейки решение biggrin.gif

При Windows Vista:

1. Кликвате върху Start-бутона и отваряте Start-менюто.

2. Кликвате върху Control Panel

3. Кликвате върху System and Maintenance

4. Кликвате върху System

5. Кликвате върху System Protection в лявата част на менюто:...

B-Boy, благодаря за изчерпателния интерактивен съвет! По съвет на Fixer направих всичко точно по този начин... А сега ще пробвам програмката за чистене на регистри, която ти препоръча. Ама да не ми изключи пак сервизната функция за звук, ей! :) Пак ще помагаш тогава, да знаеш!

• 2 седмици по-късно...

Много благодаря на хората който обясниха как се оправя и най-вече на "fixer" за сайта(страницата) която направи с нейна помощ си оправих проблема на тъпия компютър :):):).

Много благодаря на хората който обясниха как се оправя и най-вече на "fixer" за сайта(страницата) която направи с нейна помощ си оправих проблема на тъпия компютър :):):).

Няма тъпи компютри щом в главата им има само цифри ;) Чудесно е да си здрав и браво на Фикс :)

Няма тъпи компютри щом в главата им има само цифри :) Чудесно е да си здрав и браво на Фикс :)

Никога не съм се съмнявал във Fixer ,макар и да не споделяме еднакви симпатии към антивирусните приложения. :)

Редактирано от mihnev_sz (преглед на промените)

• 1 година по-късно...

Аз решавам този проблем с една много ценна програмка;Spyware Doctor.Пробвайте я ще останете доволни.Аз лично ползвам Spyware Doctor with Antivirus и скоро няма да я сменя с друга.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.