Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с кодеците - когато гледам филм почва да ми трепти

Featured Replies

Здравейте cool.gif

Проблема ми е следния , Картината трепва премигва иначе звукът си е супер .. и не може да се гледа филм.

Трябва ли ми някакъв кодец или нещо имам 2 Bsplayer програми и 2-те премигват като пусна филм , няма значение дали е със субтитри или не ... имам и Windows Media Player с него проблеми нямам ама не мога да намеря ... май няма субтитри , и Nero ShowTime имам и с него нямам . Мисля че трябваше K-lite някакъв такъв кодец но не съм сигорен.

Сега свалих K-lite и ме пита дали искам да деинсталирам ffdshow да го деинсталирвам ли или ? Иначе свалих най-новата версия тука от KALDATA.

Благодаря.

Редактирано от Magical_WaRFIedal (преглед на промените)

Каквото иска K-lite го направи,ако иска да деинсталира ffdshow нека го деинсталира,K-lite отново ще го инсталира. Защо не пробваш и някои други плеъри да видиш дали и те ти правят този проблем. Едни от най-добрите са : GOM player, KMPlayer или VLC Media Library. Дано съм помогнал. :)

Редактирано от TiriT (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...
  • Автор

Проблем: с кодеците , когато гледам филм почва да ми трепти... (Независимо от плеъра)

и незнам кои ми са кодеците съмнявам се в тия 2-те

1. ffdshow [rev 1050][2007-03-19]

2.MSXML 6.0 Parser (kb925673)

Да ги деинсталирам ли какво да направя и ако трябва да ги деинсталирам с кой да ги заменя тука из форума четох мн. някой казват няма по добър от К-lite ... незнам вие казвайте.

БЛАГОДАРЯ.

Редактирано от Фантастичен (преглед на промените)

Има едно основно правило за добрата работа на кодеците - те трябва да са едни, а не няколко инсталирани пакета. Махни и двата, почисти за разни остатъци и инсталирай само единия. Ако решиш да сложиш друг, първо махаш стария и тогава слагаш новия.

1.Деинсталирай наличните кодеци от Control Panel-a => Add or Remove Programs (ако решиш да качваш новата версия K-lite ще те попита дали да премахне първо старата версия, но все пак...), почисти регистрите примерно с CCLEANER и сложи нова версия на K-lite с профил (playback only или playback only without player)

69519681jq2.jpg

2.След това отвари папката: (или в която там си инсталирал програмата)

Например: C:\Program Files\K-Lite Codec Pack\Tools

и стартирай

CodecTweakTool

и сложи отметка пред FIXES категорията и кликни на NEXT и изтрий като те попита с YES всички намерени повредени остатъци от различните кодеци и филтри:

36257628sc7.jpg

Избери и "reset to recommended settings"

3.Пробвай в Gom Player (ако го ползваш) да забраниш кодеците, които имат "лоша слава"

73736544iw5.jpg

PS: Едва ли проблема с картината ти е от MSXML 6.0 Parser...

Ето ти едно решение- слагаш КМ и забравяш за всичко Искаш субтитри? Слагаш ги в папката на филма и си готов. Не мое да ги разчете? Виж да не са архивирани или си ги добави ръчно. Ми то това е всичко, други опции колкото щех, резане на мп3, клипове и др. , и това само в една програма, която може и да не инсталираш, тя има идеални портейбъли. :P

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.