Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Dr.Web - въпроси и проблеми

Featured Replies

Много си далеч от истината, и въобще не схващаш това което казвам...в повечето случаи. ... Ти изобщо четеш ли какво пиша? Да съм изказвал лично мнение придопито от ползване на програмата? Не съм! Казах, че в много руски сайтове се опитват да "помпат" "доктора"/обяснимо е-все пак е руска програма/, като се твръди, че е добра програма. В същото време обаче "доброто" в програмата не се подтвърждава в нито един официален тест! Това са факти! Аз обичам да работя с факти- те са най-красноречиви, пристрастията тук нямат място! Другото което е, че не съм длъжен да изразявам положително мнение за която и да е програма, както и не съм длъжен да мълча, когато имам някакво мнение!

http://products.drweb.com/win/compare/

Продуктите на Dr.WEB напоследък имат доста голямо развитие нищо,че не се вграждат в някои официални рекламнни тестове

Публикувано изображение

Пробвай Dr.Web Security Space и после дай ЛИЧНО мнение основано на конкретнният опит.

• Отговори 184
  • Прегледи 46,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Дългоочакваният нов engine на Dr. Web, най после излиза официално, след дълго бета тестване. Трябваше да бъде заложен още при излизането на версия 7, но не го направиха. Сега обаче е факт: http://n

• От днес Доктора проговори и на български.  

• Излезе нова версия на програмата. Промените: Линк за сваляне: http://download.geo....0-win-space.exe Шотове от инсталатора и програмата

http://products.drweb.com/win/compare/

Продуктите на Dr.WEB напоследък имат доста голямо развитие нищо,че не се вграждат в някои официални рекламнни тестове

Публикувано изображение

Пробвай Dr.Web Security Space и после дай ЛИЧНО мнение основано на конкретнният опит.

Е като е толкова добра програмата, как не можа да се класира в нито един официален тест...поне на по-задни позиции, но да се класира? Нищо такова не виждам обаче. Другото е, че човек не може да пробва всичко....пробва се това, за което все пак има някакви данни, че е добро...всичко друго са експерименти, а те са само за маниаците... Публикувано изображение

Е като е толкова добра програмата, как не можа да се класира в нито един официален тест...поне на по-задни позиции, но да се класира? Нищо такова не виждам обаче. Другото е, че човек не може да пробва всичко....пробва се това, за което все пак има някакви данни, че е добро...всичко друго са експерименти, а те са само за маниаците... Публикувано изображение

Имаш данните вече,по точно идеята и наистина можеш да споделиш впечатление - но вече от личен опит :)

Тестовете в повечето случаи малко или много се изопачават,нещата опират най вече до умения и технически възможности.Пробвайки лично ще разбереш дали и до колко е вярно всичко писано в тестовете на които вярваш.

Под пробване се говори не ден или два,за да опознаеш възможностите на една програма се иска,четене,мислене и време :)

• 5 седмици по-късно...

Ползвал съм програмата преди време и мисля че е доста добра но няма защитна стена и е крайно време да направят един продукт за цялостна защита Dr.Web Просто развтието на антивирусните продукти върви натам. Болшинството от потребителите искат да инсталират една програма която да няма много настройки и да работи добре. Все по-трудна ми се вижда реализацията (инсталирането) на няколко програми като антивирус, стена и др. на един компютър. Все ще има проблеми или няма да работят заедно както трябва или работата с тях ще е затруднена поради различните им менюта, опции и тн. а да не говорим за закупуването на лицензи на различни продукти от различни доставчици. Ако погледнем към Kaspersky Internet Security, Zonealarm Extreme Security ще разберем че развитието на програмите върви по този път. Една програма в която всички модули са комплектовани и работят оптимално, нищо че някои от модулите работят по-добре а други не са развити достатъчно. Ако DR.Web искат да вървят напред трябва да отскочат с един силен цялостен продукт и аз мисля че те имат възможност да го направят ако си сглобят различните модули и добавят една силна защитна стена.

Редактирано от Angeloff (преглед на промените)

• 1 месец по-късно...
  • 3 седмици по-късно...

Здравеите ! Имам една дилема относно Dr.Web CureIt ! Свалил съм Any Video Converter Free 2.6.1 от Калдата при сканиране ми го отчита като вирус ! Проверявам с virustotal.com , няма нищто ? Какво да правя ?

Здравеите ! Имам една дилема относно Dr.Web CureIt ! Свалил съм Any Video Converter Free 2.6.1 от Калдата при сканиране ми го отчита като вирус ! Проверявам с virustotal.com , няма нищто ? Какво да правя ?

38 вида скенера са във virustotal, отчитат нулева заплаха,с/у твоя Dr.Web CureIt ,игнорираш естествено FP от страна на доктора.

По точната класификация каква е?

VIRUSTOTALResult: 0/39 (0.00%)

Редактирано от mihnev_sz (преглед на промените)

Благодаря за бързия отговор ! Публикувано изображение

Any Video Converter Free 2.6.1 (kaldata.com).exe\data044;D:\program\Any Video Converter Free 2.6.1 (kaldata.com).exe;Модификация Jerusalem.Canary.1970;;

Any Video Converter Free 2.6.1 (kaldata.com).exe;D:\program;Архивът съдържа инфектирани обекти;;

Редактирано от vasko073 (преглед на промените)

Благодаря за бързия отговор ! Публикувано изображение

Any Video Converter Free 2.6.1 (kaldata.com).exe\data044;D:\program\Any Video Converter Free 2.6.1 (kaldata.com).exe;Модификация Jerusalem.Canary.1970;;

Any Video Converter Free 2.6.1 (kaldata.com).exe;D:\program;Архивът съдържа инфектирани обекти;;

За това те попитах за точната класификация,за да придобием представа.

Странно,при мен Kaspersky нищо не засича,на изтегления преди малко инсталационен файл,нито някоя програма от virustotal.Явно при самата инсталация прави някакви магарии.

Имаш проблем,обаче. Изтегли нов Dr.Web CureIt и сканирай отново и почисти,понеже: http://www.viruslist.com/en/viruses/encycl...ia?virusid=5504

Можеш да изтеглиш и да сканираш с инструмента(без инсталация) на ALWIL от подписа ми и той го почиства.

Редактирано от mihnev_sz (преглед на промените)

• 1 месец по-късно...

Всичко това е реклама, ама както знаеш в нито един от официалните тестве програмата не е в завидни позиции...да не кажа, че направо си е зле.... Впечатлението ми е, че "доктора" се опитват да го "помпат" покрай Касперски и то най-вече руснаците, но до момента програмата не се е представила усепешно на нито един тест....това фактите! Публикувано изображение

Taka e.Аз изпробвах новата им версия някаде около 15 дена и като пусна да сканирва ми зацепва на 24% и така 2-ва часа ми сканирваше а % са ощте 24 и така през периода дето я имах никога не ми е сканирала напълно.
  • 1 месец по-късно...
  • 4 седмици по-късно...

Здравейте :) ! Имам вирус и не знам защо антивирусната програма не е реагирала (Авира-та) сканирах първо с Malwarebytes' Anti-Malware и нищо не намери (преди това е обнових) и след това с Dr.Web намери един вирус и ме попита дали да го излекува и аз натиснах "Да" после намери още един ?!

Ето и снимка

Публикувано изображение

• 2 месеца по-късно...

Бих искал да ви питам за тази антивирусна,надеждна ли е и до колко,че като чета из форумите почти нищо няма за нея,а който да попитам ми казва,че е гледал преди време и не е била лоша.Благодаря предварително.

Бих искал да ви питам за тази антивирусна,надеждна ли е и до колко,че като чета из форумите почти нищо няма за нея,а който да попитам ми казва,че е гледал преди време и не е била лоша.Благодаря предварително.

Да определено е набрала скорост и си заслужава вниманието.

Имаше едногодишен безплатен лиценз за 1 година до колкото си спомням,виж в Текущи промоции на програми за сигурност - AV, FW, IS и т.н

Съдейки по тестовете- доктора отдавна не е учавствал в тях, и е трудно да се даде мнение за сегашното му състояние. Без да сбъркам много обаче, мога да те уверя, че не в редиците на най-добрите, но....щом си решил- пробвай я.

За тези,които се чудят защо Dr.Web ги няма в тестовете като вирус бюлетин да прочетат това http://www.drweb.bg/updatedll.php?id=53 Това не значи,че е лоша антивирусна като не участва в тези тестове поне за мен.

Редактирано от KirilPopov89 (преглед на промените)

За тези,които се чудят защо Dr.Web ги няма в тестовете като вирус бюлетин да прочетат това

http://www.drweb.bg/updatedll.php?id=53

Това не значи,че е лоша антивирусна като не участва в тези тестове поне за мен.

Доктора го няма от край на 2007г и в доста по-обективните тестове на AV-Comparatives. Панда също отдавна не учавства. Това, което от компания пишат като оправдание за НЕучастието си, по принцип е вярно като констатация, но е само предлог за НЕучастие. Истината е, че програмата отстъпва по качества на другите, и това според мен е истинската причина за неучастие. Същтата важи и за Панда. Ако се представяше добре, нямаше ли да учавства според теб? Щеше! Истината е, че доктора е далеч от качествата на основната руска програма- Касперски! така си мисля аз...

Доктора го няма от край на 2007г и в доста по-обективните тестове на AV-Comparatives. Панда също отдавна не учавства. Това, което от компания пишат като оправдание за НЕучастието си, по принцип е вярно като констатация, но е само предлог за НЕучастие. Истината е, че програмата отстъпва по качества на другите, и това според мен е истинската причина за неучастие. Същтата важи и за Панда. Ако се представяше добре, нямаше ли да учавства според теб? Щеше! Истината е, че доктора е далеч от качествата на основната руска програма- Касперски! така си мисля аз...

Антивирусните,които могат да се борят с Касперски са много малко.Така че не може да ги сравняваш все едно да сравняваш мерцедес и фиат същата работа :ass:

Антивирусните,които могат да се борят с Касперски са много малко.

Абе и тук не съм никак съгласен, но....ще си замълча, че веднага ще ми скочат бухалките.... :ass:

Ми кои тогава са другите,които могат да се борят с него един ЕСЕТ,който за мен е по-добър,но това е лично мое мнение:ass:

Редактирано от KirilPopov89 (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.