Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за World of WarCraft

Featured Replies

Търся сървър който няма да минава на Wrath of the Lich!Някой може ли да помогне?

• 2 седмици по-късно...
  • Отговори 1,1k
  • Прегледи 180,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Здравейте всички фенове на World of Warcraft обръщам се към вас с надеждата че можете да ми помогнете.Значи преинсталнах си компютъра преди това играех WoW без никакви проблеми но сега когато влизам в играта екрана става черен и след малко се прецаква става зелен на по малки размери и ми изписва " The nv4_disp display driver has stopped working normally.Save your work and reboot your system..." и т.н. до оведомяване на Microsoft.Моля ви помогнете ми!Как да оправя този проблем?Надявам се че ще има човек който да ми помогне.Благодаря предварително.Дотогава късмет на всички! Публикувано изображение

Редактирано от The_Storm (преглед на промените)

Здравейте всички фенове на World of Warcraft обръщам се към вас с надеждата че можете да ми помогнете.Значи преинсталнах си компютъра преди това играех WoW без никакви проблеми но сега когато влизам в играта екрана става черен и след малко се прецаква става зелен на по малки размери и ми изписва " The nv4_disp display driver has stopped working normally.Save your work and reboot your system..." и т.н. до оведомяване на Microsoft.Моля ви помогнете ми!Как да оправя този проблем?Надявам се че ще има човек който да ми помогне.Благодаря предварително.Дотогава късмет на всички! cool.gif

Преинсталирай драйверите на дъното и видеокартата. Може би там е проблема.

Преинсталирай драйверите на дъното и видеокартата. Може би там е проблема.

Ми аз преинсталирах дравейрите на видеокартата,но пак нищо.От къде мога да взема или да дръпна драйвери за дъното.Иначе мерси :)

Моля кажете как да вляза в инстанция на лол писах им да ме приемат но никои не ми пише плс кажете какво да напиша пиша им (inv me inv me) никои не ми пише кажете плс ко да им пиша и ко да правя плеасе хелп искам да се бия станах 70 лвл и би трябвало да мога да вляза в инстанция ама трябва да ме приемат плс Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Редактирано от Hanibal_Lektar (преглед на промените)

Търся програмата с която може да слагам координати примерно -47.40 и да го търся по картата плс помогнете

има си сайтове за тая работа... -.- --> Тhottbot, WoWHead

Здравейте момченца и момиченца. Имам заръка от нашия познат съфорумкин electric да му измисля ревю за новият му сървър, ама нещо не ми лепне... =/ Та ще карам направо. High-Rate сървър, един Realm, готини админи Публикувано изображениеПубликувано изображение 24/7 всички инстанции бачкат (така де, тези дето и на Private Server-ите бачкат), няма бъгове, няма лаг.... Единственото че и хора няма, затова вас чакаме :)

Сайт за регистрация: http://frozenthrone.ath.cx/

Realmlist

frozenthrone.ath.cx

Редактирано от thedemonhunter (преглед на промените)

Още сега ще го пробвам, може и да ми хареса Публикувано изображение От много време си търся свестен сървър и се надявам този да стане хубав като се съберат повече хора. Пък и все пак е на electric не мога да не го погледна Публикувано изображение

има си сайтове за тая работа... -.- --> Тhottbot, WoWHead

Здравейте момченца и момиченца. Имам заръка от нашия познат съфорумкин electric да му измисля ревю за новият му сървър, ама нещо не ми лепне... =/ Та ще карам направо. High-Rate сървър, един Realm, готини админи Публикувано изображениеПубликувано изображение 24/7 всички инстанции бачкат (така де, тези дето и на Private Server-ите бачкат), няма бъгове, няма лаг.... Единственото че и хора няма, затова вас чакаме :rolleyes:

Сайт за регистрация: http://frozenthrone.ath.cx/

Realmlist

frozenthrone.ath.cx
Точно там е проблемът в тотбот и в ЛоЛ Хед го има Куеста но няма снимки които да ми помогнат и няма координати
  • 3 седмици по-късно...

Помогнете с някои и друг съвет на жена ми как по добре да си развие героя(джудже40левъл хънтър) за да е по силен във битки и ако може няко да обясни как се използват търговете пишете на мен или на [email protected] мерси предварително.Rs

• 1 месец по-късно...

Ето ви сървар на WOTLK http://78.83.194.88 или http://wow-matrixbg.co.nr/

Realmlist: 78.83.194.88 ...

Това е нов български сървар на wotlk влизаите...Як е...Никакъв Лаг,Никакъв краш!!

Нещо повече няма ли ? Работят ли на ДК магиите и талантите , новата зона спалната ли е ?

здр искам да ви попитам откаде мога да си зема small brilliand shard за енчантинг мн ми трева плс кажете от де да си зема за лол стаа вапрос плс кажете

Някой знае ли дали вече има сървъри на уотлк? (WotLK) Търся и играта enGB version :/

Редактирано от toggo (преглед на промените)

някои може ли да ми даде сървар на wotlk 3.0.3 и при жъзможност да е български

Знаете ли хак ,който да вдига левели или от един удар да убива всяко животно?

ето ..

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.