Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за World of WarCraft

Featured Replies

Значи този пач се очаква т.е. днес. Предполагам след изключването на сървърите по късно тази сутрин. Излезе защото имаше големи проблеми с 3.1.0

Ако искате и снимка ще ви дам , но има пач 3.1.1...Между другото в сайта на сървъра пише , че трябва да съм с 3.0.9 , но щом опитам да се кънекта винаги иска ъпдейт...

• Отговори 1,1k
  • Прегледи 180,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Още в началото ли? Защото ако е в началото това е защото го стартираш от Launcher-а . Затова иска. И новия пач се тегли автоматично... Слизаш на 3.0.9 , променяш си релмлист-а, и НЕ стартираш от иконката,която ти се появвява на десктопа,а вътре в самата папка,където пише WOW.

Още в началото ли? Защото ако е в началото това е защото го стартираш от Launcher-а . Затова иска. И новия пач се тегли автоматично...

Слизаш на 3.0.9 , променяш си релмлист-а, и НЕ стартираш от иконката,която ти се появвява на десктопа,а вътре в самата папка,където пише WOW.

Имам 1 въпрос - стартирам си играта от WoW.exe , не от Launcher-a...Въпросът ми всъщност е как да сляза на по-долна версия.Между другото май се сетих как да замажа работта и да заработи всичко , но някой сеща ли се как да смъкна на по-долна версия...Като стартирам инсталирането на пач 3.0.9 ми пише , че този ъпдейт не е нужен , защото имам пач 3.1.1...Ако не се сещате май единственото решение ще е отново да тегля 12.39 GB :rolleyes:

Имам 1 въпрос - стартирам си играта от WoW.exe , не от Launcher-a...Въпросът ми всъщност е как да сляза на по-долна версия.Между другото май се сетих как да замажа работта и да заработи всичко , но някой сеща ли се как да смъкна на по-долна версия...Като стартирам инсталирането на пач 3.0.9 ми пише , че този ъпдейт не е нужен , защото имам пач 3.1.1...Ако не се сещате май единственото решение ще е отново да тегля 12.39 GB :huh:

Единствения начин да си на по-долна версия е като преинсталираш игра.

Единствения начин да си на по-долна версия е като преинсталираш игра.

Да , знаех си... Няма значение.Между другото в магазин за...да има ли други работещи релийзи на лич кинг освен този , който е 12.39 GB?

Хора реших се и аз да правя сарвар . Но нещо , гледаш из нета и разбрах как да го направя сичко точно и аз мога да влизам ама кажете ми как да го направя така че и други хора да играя смисал някав саит в които да се правят акаунти и така

Няма нужда да я преинсталираш нацяло ;) Цаката е следната: триеш пач Mpq и пач Mpq 2,които са ти в папка Data, и след това даваш Repair. Връща те на пач 3.0.1 :)

Хора , има ли някакъв шанс да намеря ПИРАТСКИ сървър , с версия 3.1.1?

Няма невъзможни неща - цък не съм играл там но видях че реалм има за 3.1.х :super:

Някой може ли да ми каже сървър на WoW с патч 3.1.0 ?Търсих,но не намерих.Благодаря предварително :speak:.

Значи хора от вече преди 2 седмици и половина имам WOTLK (3.0.9) на PC-то и е голяма зарибявка! Публикувано изображение;) Обаче още като си я пуснах и почна леко да ми засича, и когато отида в по-големите градове в играта (Orgrimmar, Dalaran, Stromwind, Irongfore и т.н.) ми засича адски много, все едно гледам снимки на слайдшоу! Публикувано изображение Вече не се издържа! ;)

Моля Ви кажете къде е проблема в самия компютър или от интернета?

Според мен е в компютъра,но може да го оправиш,ако намалиш малко настройките или ако имаш addon-и да ги спреш.Дано да съм помогнал :computer2: .

Ама кое по-точно не му е наред - характеристиките или нещоот настройките? Щото той и компютъра ми е много слаб...

Опа :P май не си ме разбрал.Исках да кажа да намалиш настройките в самата игра(натискаш Esc) и после на Video и леко ги намали :P.Дано да съм помогнал :).

Значи хора от вече преди 2 седмици и половина имам WOTLK (3.0.9) на PC-то и е голяма зарибявка! Публикувано изображение:) Обаче още като си я пуснах и почна леко да ми засича, и когато отида в по-големите градове в играта (Orgrimmar, Dalaran, Stromwind, Irongfore и т.н.) ми засича адски много, все едно гледам снимки на слайдшоу! Публикувано изображение Вече не се издържа! :P

Моля Ви кажете къде е проблема в самия компютър или от интернета?

В новия експанжън графиката е бутната, следователно и изискванията леко да завишени. Щом казваш, че компютъра ти е стар работата е ясна. Как си представяш в един от главните градове, където се движат купища от хора да не ти сече? И на мен, докато бях със стария комп и TBC-то, като отида в Orgrimmar например ми спадаше адски FPS–то. Имай на предвид, че AddOn-ите, малко или много, пак ползват Ram, така че също товарят компютъра. Но той човека преди мен си го каза - влез в настройките, намали резолюция, детайли и виж как ще върви.

• 4 седмици по-късно...

Ето един БГ сървър.Няма лаг винаги е с най-новите ъпдейти.Бъговете са сведени до минимума.Версията е 3.0.9 (9551).

Blizzlike

rate x2

Малко информация за първият ни месец:

Uptime percentage since first run: 99.8%

Average Server Uptime: 57:29h

Maximum Server Uptime: 187:7h

Unique IPs last 24 Hour: 341

Total Accounts: 1298

Реалм лист на сървъра:

set realmlist wow.djidjibidji.com

set patchlist wow.djidjibidji.com

set realmlistbn ""

set portal us

За регистрация:

http://wow.djidjibidji.com/register.php

Браво! Много добър сървър. Няма лаг или досадни крашвания. Остава да се понасъбереме повечко хора и да почват яките мелета! Публикувано изображение

Хора айде влизате в BloodMust и да се почваме.Няма лаг , бъгове , крашове и др.!Там имам Night Elf Death Knight 65 левел! Ужасно спокойна игра с някои изключения !

здр може да ме помислите за идиот но от 20 минути играя лол и се чудя как да си сложа скиловете на лентата може ли някои да ми каже

С преплъзване. Задържаш с левия бутон в/у скилл-а и го плъзгаш, докато го поставиш в квадратчето на лентата.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.