Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за World of WarCraft

Featured Replies

За да можеш да ставаш макс лвл на УоУ трябва да си намериш фън сървър. Аз търся или английски или български WotLK близлайк сървър?

Редактирано от toggo (преглед на промените)

• Отговори 1,1k
  • Прегледи 180,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

не клип а от каде да си го сваля...

Линкът се води "You Got Rick Rolled", като се дава на тези, които се занимават с простотии, да слушат там и да се кефят, барем може да стане хора от тях. Има добри и лоши геймъри, като лично аз нямам нищо против вторите, ама тези дето ми търсят хакове, все едно в очите ми бъркат. Ламерска работа ... Като ти е зор да дигаш левел, отивай в някой "INSTANT Lvl 70" и кефи ...

Относно коментара на "toggo", нз може да е в разрез с правилата, но ето ви сървърите, които аз съм пробвал. Играйте там и радвайте, но пак ще кажа, специално за WoW истината е на оффи ...

WoWFusion :: The One and Only

Toxic WoW

Burning WoW

WoWscape

Chaos Crusade: News

WoWTrance - World of Warcraft Server

ABC World of Warcraft :: Home

BG Servers :

Krowow - World of Warcraft server

DragonFire

EVO WOW Server 2.4.2 - The Massive Network Game Object Server

Не съм играл от доста време (месец, два ..) и не знам какво е положението в момента с гореспоменатите сървъри, но пробвайте там, все трябва да се намери нещо ...

Редактирано от FEarBG (преглед на промените)

Знаете ли хак ,който да вдига левели или от един удар да убива всяко животно?

Няма такъв хак. А и вземете да играете като хората - демек честно, а не от мързел да си замъкнете трибуквието от едната зона од другата да пускате хак и да причинявате лаг на хората

За да можеш да ставаш макс лвл на УоУ трябва да си намериш фън сървър.

Аз търся или английски или български WotLK близлайк сървър?

Поне не говори простотии. Значи, ако не е фън не можеш да станеш 70лвл така ли? Ако може да ни разясниш защо...?

Някой може ли да ми каже токсика кои му е пача и от каде мога да го изтегля моя пач в момента е 2.4.3 и какъф му е реаом листа.

хора преди малко си купих играта мисля че първата версия има пет диска инсталнах ги но пускам играта и ми пише да си напиша името на сметката и няква парола а никаде няма плай , зашто така неможе ли да си я играя сами тая игра или трябва само онлайн а и да питам като си напиша името и парола (АЗ СИ ГИ ИЗМИСЛЯМ) и започва да се сваля нещто зашто ? моля ви се помогнете ми много ви моля !!!

Редактирано от Half_Blood_Prince (преглед на промените)

хора разбрах че тая игра се играе само онлайн , но немога да си я оправя , дал съм 50 евро на тая игра , моля който може да ми помогне да пише тук или да ми даде скайпа си по ЛС плс много ви се моля :angry:Публикувано изображение

Ми някъде на сметката или на кутията пише това потребителско име и парола...Поне би трябвало.Иначе от къде си си я купил.Ако е по интернет не бери големи надежди :angry:

играта я купих от CARREFOUR тук в испания , повярвай ми тук в испания не са мушенници като някои от българите , но незнам какво трябва да има , немога да разбера я си дай скайпа плс

Влизаш в сайта на World of Warcraft и се регистрираш. За регистрация на акаунт ти иска кода които е някаде в кутията от играта и след това си продължаваш с регистрацията както си е нормално. Пишеш си име на акаунта, парола, таен въпрос мисля че имаше и таен отговор, не се сещам вече.Също трябва и да избереш начин на плащане.

Но, да знаеш. За да можеш да играеш играта се плашта такса всеки месец, там в саита на WoW ще намериш как и колко Публикувано изображение

Редактирано от dilian (преглед на промените)

Някой може ли да ми каже някои wow сървер в който да има много хора и да се дига лесно и да е пиратски защото не ми се плаща.

Редактирано от love_you (преглед на промените)

Някой може ли да ми каже някои wow сървер в който да има много хора и да се дига лесно и да е пиратски защото не ми се плаща.

Ами направи си усилието да си врътнеш скрулерчето малко и да видиш какво е писал FearBG точно за "твоя милост". Най се дразня като почнете да чакате всичко наготово -.-

Линкът се води "You Got Rick Rolled", като се дава на тези, които се занимават с простотии, да слушат там и да се кефят, барем може да стане хора от тях. Има добри и лоши геймъри, като лично аз нямам нищо против вторите, ама тези дето ми търсят хакове, все едно в очите ми бъркат. Ламерска работа ... Като ти е зор да дигаш левел, отивай в някой "INSTANT Lvl 70" и кефи ...

Относно коментара на "toggo", нз може да е в разрез с правилата, но ето ви сървърите, които аз съм пробвал. Играйте там и радвайте, но пак ще кажа, специално за WoW истината е на оффи ...

WoWFusion :: The One and Only

Toxic WoW

Burning WoW

WoWscape

Chaos Crusade: News

WoWTrance - World of Warcraft Server

ABC World of Warcraft :: Home

BG Servers :

Krowow - World of Warcraft server

DragonFire

EVO WOW Server 2.4.2 - The Massive Network Game Object Server

Не съм играл от доста време (месец, два ..) и не знам какво е положението в момента с гореспоменатите сървъри, но пробвайте там, все трябва да се намери нещо ...

Да си направя един ъпдейт и аз. Оня ден се разрових малко за сървъри, че имах мерак да пробвам "Wrath of the Lich King". Тези горе които съм ги дал, те и преди си бяха боклуци, ама сега вече хептен за нищо не стават. Само дето теглих 8 GB WoW WOLK :P Все пак намерих някой, които са на 3.0.3 (9183) т.е. с последният патч и ето го и списъка :

WowBeez

wowolympc

Kamical WoW

World of Warcraft Private Servers

Играх, каквото играх, пробвах ги и четирите и установих, че съм загубил 40 минути от живота си в тъпня :P Тогава се сетих за един много добър сървър, още от едно време, супер много хора, невероятно комюнити, 24/7, просто нямам думи. Който иска да усети тръпката от най-популярното mmorpg на планетата, да играе там :

World of Warcraft - BEST SERVER EVaR lol

Толкова по въпроса със сървърите ...

плс помогнете ми като влиза в лол и си напиша името и пасса ми излиза ето това ,,Regular WOW works fine. Test realm never had problem before until now. Unable To Validate Gamer Version. May be caused By A Corrupted or damaged file or Interference within another program'' моляви помогнтееее

Сигурен ли си,че си на същата версия,на която е и сървъра? Можеш да си изтегиш пач от тук - FileFront

плс помогнете ми като влиза в лол и си напиша името и пасса ми излиза ето това ,,Regular WOW works fine. Test realm never had problem before until now. Unable To Validate Gamer Version. May be caused By A Corrupted or damaged file or Interference within another program'' моляви помогнтееее

първо вземи научи английски. тръгнал WoW да ми играе, па си няма и понятие какво му пише. та явно, играта ти не е на същата версия на сървъра. пач може да си смъкнеш от линковете, които е дал FearBG, но само внимавай да не минеш версията на сървъра. тогава става шитнята. ще трябва да преинсталваш. има си и начин за Downgrade де, но като гледам колко го чаткаш тоя английски е по-добре да не базараш много, много...

Така пичове искам да знам дали може както сам се на 3.0.3 без да таркам цялата игра да махна врата и пачовете и да се варна 2.4.3 ? че ме марзи да я таркам и пак да инсталирам ? аре хелп 10х предварително .....

• 2 седмици по-късно...

http://www.bottlenet.pl

Tова е 2.4.3 сървър който е 99% функционален. В смисъл че всичко работи на 6. Инстанцийте са скриптирани (както и райдовете). PVP работи също. Сървъра е нов и е lag free. За 2 седмици вече на него не съм го видял да е offline или да има restart. За сега има около 100-150 активни юзъри всеки ден, но те се увеличават постоянно. Този е по-добър от вече не съществуващия TOXIC WOW (сравнено по bug free & blizzlike), който беше номер едно преди да го изключат. Сами си направете сметка.

Успех!

Някой да помогне играя на Alonsus и героя ми умря във водата. Отивам да се съживя, но има проблем и не ми излиза бутона, като стигна мястото. Какво да правя вярно бях под водата на доста метра, но пък мисля, че е проблем със сървърите на Близард. Помогнете ми ще се побъркам нищо не мога да направя

Ами ако играеш в пиратски сървър побвай да се съживиш от Spirit Healer-a или говои с някой GM. Ако пък си в Retail (демек сървърите на Близзард) пак може да пробваш със Spirit-a или си направи Ticket и чакай.

Ето ми героя. Бесен съм щото ми са последни дни развих го и айде пак на ново http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xm...PgbXovuRrwqTZ2W

Редактирано от Andrian Ivanov (преглед на промените)

Ето ми героя. Бесен съм щото ми са последни дни развих го и айде пак на ново http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xm...PgbXovuRrwqTZ2W

Нещо не схванах... Вдигнал си 22lvl и понеже не можеш да си вземеш тялото ще почваш отначало? Както и да е, щом имаш проблем най-добре си направи Ticket (натискаш Help бутона, после Make a ticket (май така беше, ако не се лъжа), напиши какъв ти е проблема, и все ще се намери някой GM да те оправи

Ето това направих. Не я играя често играта и не съм наясно с всички неща дано ми помогнат мн съм притеснен post-32493-1230417771_thumb.jpg

Редактирано от Andrian Ivanov (преглед на промените)

Ама ти хубаво отиваш на мястото където си умрял, но щом казваш, че е било надълбоко отиваш ли си до тялото или само стоиш върху водата?

Редактирано от thedemonhunter (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.