Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за World of WarCraft

Featured Replies

Здравейте, вчера си купих оригинален wow самоче понеже живея във Америка а пък ми се играе във Европа понеже имам повече приятели там реших да едитна realm.wtf или както там се казва файла и да сложя Евро сърверите.Всичко ок потърсих във гоогле намерих евро сърверите даже четох някаде че доста американци правят този номер( да минават на евро версията) самоче след като ъпдеитна файла за сърверите и не мога да се логна. Имах триал версия акаунт там на който цъках бая т.е не е от там проблема. . Сега не съм пред това пс и не мога да кажя точно каква е грешката но доколкото се сещам е нещо свързано с ъпдеитите ... някаква идея какво мога да направя. Сори че не мога да дам точната грешка като се върна в нас ще едитна и ще пиша!

Няма значение коя версия си си купил единствено ако вече си регистрирал акаунтa на адрес http://www.worldofwarcraft.com/index.xml и си написал серийните номера няма да можеш да играеш в европейската версия. Ако все още не си регистрирай си акаунта на http://www.wow-europe.com/en/index.xml. И изтегли европейската версия от някои торент сайт.

• Отговори 1,1k
  • Прегледи 180,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Например WowScape.... аз играя в него ,защото е мн. добър само него го признавам за класика в free сървърите!! :wors:

• 2 седмици по-късно...

Един важен въпрос! Как се сменя гилдия на оригинален сървър? Ето моята http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xm...s&n=Dageoff Guild Leader не е влизал от мн време и се чудя изобщо да съм в нея ли и честно мисля да се прехвърля към друга

Редактирано от Andrian Ivanov (преглед на промените)

Дали си на фрий или в Близзард значение няма. Натискаш O, после отиваш на Guild, кликаш на името си с десен бутон и цъкаш на Leave. Другият вариант е да напишеш в чата /gquit

Glyphs са нов вид "енчантинг" но за магии или умения на героите. Правят се от Inscriptor и са два вида Minor и Major. 80ти лвл герой може да има по 3 Major и 3 Minor glyphs активни едновременно. Ако героя има Inscription може да сложи допълнително 7ми глиф. Могат да се активират глифовете само ако си в някой от главните градове и си близо до Lexicon of Power.

Освен тези глифове инскрипъторите могат да правят различни скролове за стамина интелект бла бла ... Могат да правят и различни off-hands за всички кастъри. А и не на последно място имат и възможност да правят от най-последните карти на darkmoon fairies. Като цяло доста интересна и хубава професия която си заслужава да се пробва. Между другото за начинаещи инскрипъти препоръчвам да си вземат събиране на билки (herbalism) , защото те са основната съставка за различните мастила, които са материали за всички крайни продукти на Inscription. :yanim:

Редактирано от TuPuoH (преглед на промените)

Не сам някое голямо про са си намерих сарвар wotlk и ми трябват талани за пвп пала

Кажи сървърът ти с кой патч е, името на сървъра, какъв пвп пала искаш да си ? Protection? Holy? retribution?

Ето ви таленти за Holy Paladin от най-добрият паладин на планетата : Merciless Gladiator - Athene :help wanted:

The World of Warcraft Armory ..

Ето и малко TIPs за вече не толкова новият Wrath of the Lich Sh1t :

..

Dark Sunrise WoW Server

:) Новият Български WoW сървар! :)

===> http://dark-sunrise.org/

set realmlist dark-sunrise.org

XP rate :arrow: За сега е леко завишен!

Gold rate :arrow: BLIZZLIKE

Version :arrow: 3.0.8(9504)

+++ AH Bot (Докато се натрупат играчи AH-то ще бъде пълнено афтоматично с предмети)

+++ Wrath of the Lich King

+++ Силна машина способна да издържи МНОГО хора онлайн!

+++ Оптична и бърза интернет връзка!

Публикувано изображение

http://wowsvoge.dynalias.net/

Този сървър има всичко което го има в Blizzard. Вече отдавна има Glypth-ове, всичко живо пуска магий,xp-то е blizzlike (1-ви lvl като убиете 1-ви lvl чудовище дава 50exp.) Всичко си има само хора няма. Моля Ви елате и да направим този сървър #1 (български е) Вижте само сайта и после кажете че не става. По-добър е от ScapeGaming и Toxic-WoW. Ако сте hardcore елате и тествайте този сървър. 3.0.8a версия - в сайта пише всичко как да играете на този сървър.

Редактирано от Bulletproofen (преглед на промените)

Абе то има ли мангос емулатори за 3.0.8 ? И изобщо какъв процент от нещата като цяло неработят ? Куестове, инстанции ?

http://wowsvoge.dynalias.net/

Този сървър има всичко което го има в Blizzard. Вече отдавна има Glypth-ове, всичко живо пуска магий,xp-то е blizzlike (1-ви lvl като убиете 1-ви lvl чудовище дава 50exp.) Всичко си има само хора няма. Моля Ви елате и да направим този сървър #1 (български е) Вижте само сайта и после кажете че не става. По-добър е от ScapeGaming и Toxic-WoW. Ако сте hardcore елате и тествайте този сървър. 3.0.8a версия - в сайта пише всичко как да играете на този сървър.

Хаха, ако ще съдя за сървара по сайта... Тоя сайт мога да се бася, че не сте го правили вие, ами си е със сървъра. А доколко сървъра е стабилен и без бъгове не мога да кажа... 3.0.8 го пуснаха скоро и не знам колко са свестни базаданните. Днес и аз се оглеждах за готов репак за 3.0.8, ама нищо... =/

Отностно талантите за Warlock. интерисува ме това кои колони да маркирам. Четах в др. форуми, че някои само определени колони или плочки маркирали. Аз примерно слагам точки по ред на магии за съотвения лвл при Affliction, Demonology и Destruction Дайте малко инфо

Тъпо и безсмислено е да славаш и в трите. Принципно за PvP вдигат Affliction и Destruction, но аз лично предпочитам да си вдигам само на Destruction.

Хаха, ако ще съдя за сървара по сайта... Тоя сайт мога да се бася, че не сте го правили вие, ами си е със сървъра. А доколко сървъра е стабилен и без бъгове не мога да кажа... 3.0.8 го пуснаха скоро и не знам колко са свестни базаданните. Днес и аз се оглеждах за готов репак за 3.0.8, ама нищо... =/

Правилно, не съм го правил аз. Аз дори не съм GM в сървъра. Той не е мой, аз съм играч и искам повече хора да знаят че има стабилен и хубав WotLK сървър. Каня всички да го опитат и после кажете че ви лъжа...

P.S. За сайта не знам нищо освен че е хубаво направен (а от кого не мога да кажа)

Не се сещам от къде се е появила тази торба - Keyring? Ето давам шот със сигурност не е от Quest! Някой знае ли за какво се ползва? post-32493-1235841509_thumb.jpg

Хора помагите как да дигна репутация Alliance Vanguard - Exalted четох по нета а ма нещо не схванах как се дига това е обеденена рпутация от следните фракци ли е Explorers' League The Frostborn The Silver Covenant Valiance Expedition тези четерте ли е дигат ари някои запознат да даде точни напътствия или обясненния какво точно да направя за да е дигна .мерси много

С последния експанжън ли трябва да съм за да имам Bаby Blizzard Bear. Видях един Warlock и много е готино мечето - , като се кликне с мишката и реве. Не знам обаче как мога и аз да си имам

Ами предполагам се взима някъде от Northrend, тъй че...

Май било подарък за 4 годишнината на играта. През ноември не съм играл и са го пратили на всички по пощите.

Май било подарък за 4 годишнината на играта. През ноември не съм играл и са го пратили на всички по пощите.

да... всеки герой логнат на деня на 4 годишнината е получил такова мече :baby:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.