Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Съновник.Тълкуване и поръчване на сънища, видения, суеверия и истина

Featured Replies

преди 12 часа, haidukpikaso написа:

Душата ни си ходи насам натам с две думи, ние спим но нея я няма, разхожда си се

ето тук имаме тема

и в нета има много статии на тази тема

но подчертавам че в случая говоря само и единствено за неосъзнатото пътуване, другото не е за препоръчване !

съня ти може да е това - просто си бил при братовчедка си, духом

Което означава ли че и тя ме е сънувала като съм я посетил, а тя го знае вече и го помни?

• Отговори 854
  • Прегледи 138,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Yvan Sergeev
    Yvan Sergeev

сънуваш ли че си заварчик се събуждай по- бързо да не се напикаш с огъня не се играе   

• haidukpikaso
    haidukpikaso

Сънувах че се бия с крокодили и ги усмъртих всичките Гадни животни

• Нема ти разберат майтапа, дъ знайш!

Публикувани изображения

преди 1 час, vilizarht написа:

Което означава ли че и тя ме е сънувала като съм я посетил, а тя го знае вече и го помни?

може и да не те е сънувала, но душите ви са били заедно със сигурност, там, в другото измерение

:)

казваш че сте много близки - такава близост е сигурен знак че сте от една духовна група, и се и прераждате често заедно

на 3/3/2016 at 12:36, Луцифер... написа:

Здравейте!Днес в 00:30,когато си лягах аз чух звуци."Чуваш ли ме" шепнеше.Два гласа - един тънък и един дебел.Опитах се да заспя,но беше голяма мъка.Сигурно до 1 часа вечерта слушах това.Нямаше начин това да е компютър,телевизор или нещо подобно.

Надявам се мнението да е на точното място,ако не е - моля да го преместите. 

Натрапчиви звукови халюцинации са това.
Ако те тормозят често, може да отидеш на психиатър, да те прати да ти проверят мозъка, дали няма някаква органична повреда, която съвременните машини да засечат. Ако скенерите нищо не намират, тогава ти остава възможността да се концентрираш вършу една терапия за отстраняване на първопричината която те е довела до това състояние на халюциниране. За тази терапия психолог ще ти свърши работа, щото не трябват лекарства. 
Ако не вярваш на психологията, тогава ти остава да се обърнеш към шарлатани всякакви да ти развалят магия и ала бала ... от тоя сорт помощи.

преди 4 минути, Белгиеца написа:

Натрапчиви звукови халюцинации са това.
Ако те тормозят често, може да отидеш на психиатър, да те прати да ти проверят мозъка, дали няма някаква органична повреда, която съвременните машини да засечат. Ако скенерите нищо не намират, тогава ти остава възможността да се концентрираш вършу една терапия за отстраняване на първопричината която те е довела до това състояние на халюциниране. За тази терапия психолог ще ти свърши работа, щото не трябват лекарства. 
Ако не вярваш на психологията, тогава ти остава да се обърнеш към шарлатани всякакви да ти развалят магия и ала бала ... от тоя сорт помощи.

а пък според мен са призраци :D

преди 5 часа, haidukpikaso написа:

а пък според мен са призраци :D

Оооооооо, ама разбира се че са духове, казват се Марийка и Иванчо и са много игриви и палави, по цяла нощ тормозят мозъци в които е влязъл вирусът на ирационалните вярвания.

на ‎3‎/‎3‎/‎2016 at 13:36, Луцифер... написа:

Здравейте!Днес в 00:30,когато си лягах аз чух звуци."Чуваш ли ме" шепнеше.Два гласа - един тънък и един дебел.Опитах се да заспя,но беше голяма мъка.Сигурно до 1 часа вечерта слушах това.Нямаше начин това да е компютър,телевизор или нещо подобно.

Надявам се мнението да е на точното място,ако не е - моля да го преместите. 

Лягай си по-рано, ако ти е възможно,заспивай 9:30, 10:00 вечерта, че тия, които си лягат след полунощ, и спат след изгрев слънце, обикновено изпадат директно в ада. Кошмарите са такива посещения на преизподнята.

преди 10 часа, haidukpikaso написа:

може и да не те е сънувала, но душите ви са били заедно със сигурност, там, в другото измерение

казваш че сте много близки - такава близост е сигурен знак че сте от една духовна група, и се и прераждате често заедно

Няма да повярваш, днес видях малката ми братовчедка, когато се видяхме и тя ми каза че ме е сънувала, исках да ми разкаже съня си, оказа се че е сънувала същия сън като моя, и то в същия ден. Аз сънувах че дойде в нас и я прегръщам и целувам, както разказах по горе, а тя е сънувала същото!   Какво означава това?   Дали е същото което ми обясни по горе?

преди 53 минути, vilizarht написа:

Няма да повярваш, днес видях малката ми братовчедка, когато се видяхме и тя ми каза че ме е сънувала, исках да ми разкаже съня си, оказа се че е сънувала същия сън като моя, и то в същия ден. Аз сънувах че дойде в нас и я прегръщам и целувам, както разказах по горе, а тя е сънувала същото!   Какво означава това?   Дали е същото което ми обясни по горе?

същото е, да, както ти го казах и по-горе че е възможно да е било астрално пътуване, а не сън

много се радвам - ето доказателство за Душите ни, и за астралните пътувания

:clap:

ако мога с простички думи да го обясня значи сън е когато мозъкът ти режисира сцените, а при астралното пътуване той няма нищо общо, там са единствено душите, които където си щат да ходят

преди 42 минути, haidukpikaso написа:

същото е, да, както ти го казах и по-горе че е възможно да е било астрално пътуване, а не сън

много се радвам - ето доказателство за Душите ни, и за астралните пътувания

:clap:

ако мога с простички думи да го обясня значи сън е когато мозъкът ти режисира сцените, а при астралното пътуване той няма нищо общо, там са единствено душите, които където си щат да ходят

Радвам се, обаче пак има нещо което не ми е ясно!  Вече ми е ясно че това не е сън, а доказателство за астралното пътуване, но не разбрах какво точно показва това астрално пътуване, или какво иска да ни каже?  За хубаво или лошо е?  Иска да ни каже нещо ли, че сме близки, много се обичаме, като брат и сестра ли сме, нещо за отношенията ни ли? че много държим един на друг ли?

Редактирано от vilizarht (преглед на промените)

преди 3 часа, vilizarht написа:

Нещо на педофилски манипулации намирисва тука май ...

преди 3 часа, vilizarht написа:

Радвам се, обаче пак има нещо което не ми е ясно!  Вече ми е ясно че това не е сън, а доказателство за астралното пътуване, но не разбрах какво точно показва това астрално пътуване, или какво иска да ни каже?  За хубаво или лошо е?  Иска да ни каже нещо ли, че сме близки, много се обичаме, като брат и сестра ли сме, нещо за отношенията ни ли? че много държим един на друг ли?

какво иска да ви каже - както споменах и по-горе че сте от една духовна група, и че трябва да се подкрепяте в този живот независимо от всичко, трябва да сте заедно

разбира се че е за хубаво - всяка среща с позната от преди душа няма как да е лоша среща нали

чакай сега се сетих за тази целувка, ами да, целувката - в предишен живот сте били или мъж и жена, или брат и сестра...

е това няма как да зная нито аз, нито вие, не ни е дадено да знаем, тук ни пращат с амнезия

но вие и сами си усещате - че се познавате отдавна, нали ;)

преди 6 часа, Белгиеца написа:

Нещо на педофилски манипулации намирисва тука май ...

Поредните простотий!  И как точно прецени това? Съвсем не знаеш нищо, детето е самотно и живее със един родител, аз съм единствения който я гледа и се грижи за нея, за това ми е като малко сестриче! така че не говори като не знаеш! Така че не намирисва на Никакви педофилски манипулации, това е просто сън който искам да разгадая! Но следващия път внимавай със отговора си и не пиши глупости като не знаеш!

преди 5 часа, haidukpikaso написа:

какво иска да ви каже - както споменах и по-горе че сте от една духовна група, и че трябва да се подкрепяте в този живот независимо от всичко, трябва да сте заедно

разбира се че е за хубаво - всяка среща с позната от преди душа няма как да е лоша среща нали

чакай сега се сетих за тази целувка, ами да, целувката - в предишен живот сте били или мъж и жена, или брат и сестра...

е това няма как да зная нито аз, нито вие, не ни е дадено да знаем, тук ни пращат с амнезия

но вие и сами си усещате - че се познавате отдавна, нали ;)

Благодаря ти!

преди 15 часа, vilizarht написа:

Така че не намирисва на Никакви педофилски манипулации, това е просто сън който искам да разгадая!

Сънят ти, ти го сътворява твоето подсъзнание. Това което не си го признаваш сам на себе си, излиза на яве чрез съня ти. 
Не се стряскай така, Хитлер също много е обичал обкръжението на момиченца и се е влюбвал все в малолетни. Пък и една май му е била племеница, па се самоубила успешно и такиви работи. Поне така разправят в документалния филм от германската обществена телевизия ZDF. 
Тука в Белгия заради един голем педофил, много предавания е имало в които обясняват по телевизиите как действат педофилите, как манипулират момиченцата от малки, как им обещават да се оженят за тях  и т.н.
Да ти напомня и за възрастовата разлика между Селин Дион и нейния дъртак Рене. Чети й биографията и ще видиш на колко години е била тя и на колко е бил той, когато е почнал да се грижи за кариерата й.

Аз ти предсказвам още от сега, че ако внезапно заминеш в чужбина на гурбет и се върнеш когато това дете е станало на 16 години, ти ще ни запееш една друга позната песничка, че си се влюбил в нея без да си искаш. 
Да бе, иди питай някоя психоложка да ти обясни що е то - трансфер.
Детето като нищо може да го направи трансфера и да се влюби в тебе, покрай грижите които полагаш за него, като стане на възраст да му е време да се влюбва.

И друго, като те гледам как й благодариш на госпожата дето ти поднася готова версия, че в предишен живот сте били мъж и жена с това дете, та си ми ясен на къде бие меракът ти.
Ами виж сега, не е трудно да се досети човек, от кое 8 годишно момиченце ще стане добра мома. Ако си надарен да усещаш другите хора какви са по характер, ти като нищо си разбрал, че от това дете ще стане една многоооо подходяща жена, баш като за тебе. Знаеш ли как хубавко можеш да се разведеш когато си на 32 години и имаш две деца, за да се ожениш за 20 годишната ти братовчедка, а ? Циганите си се женят така и арабите също, между братовчеди.
Внимавай с братовчедките приятел, да не береш ядове от несподелена любов.
Аз като бях завършил 6-ти клас, през лятната ваканция на село при баба ми едно русокосо момиченце ми обясни че неговата баба и моята баба са били братовчедки. Преди това не съм го познавал. Една година по-късно, да видиш как ме беше яд че тя се целуваше в киното с един дето е 1 година по-голям от нас. Тая същата, ако се е било случило да е дошла в София да е студентка и да съм я знаел къде учи, еми братче ... май никак съм нямал да се съобразявам че баба й и баба ми са били братовчедки. Щял съм да си пробвам късмета, пък каквото излезе.

на 5.03.2016 г. at 22:26, vilizarht написа:

Иска да ни каже нещо ли, че сме близки, много се обичаме, като брат и сестра ли сме, нещо за отношенията ни ли?

Ако тези неща, трябва да ви казва сънуваното, значи те са сън - а общи съновидения, могат да ти бъдат демонстрирани от почти всеки по- опитен психотерапевт, това не са никакви астрални пътувания и нищо не показват, нито казват т.е. в сънищата няма съвсем нищо за разгадаване.

преди 2 часа, Белгиеца написа:

Сънят ти, ти го сътворява твоето подсъзнание. Това което не си го признаваш сам на себе си, излиза на яве чрез съня ти. 
Не се стряскай така, Хитлер също много е обичал обкръжението на момиченца и се е влюбвал все в малолетни. Пък и една май му е била племеница, па се самоубила успешно и такиви работи. Поне така разправят в документалния филм от германската обществена телевизия ZDF. 
Тука в Белгия заради един голем педофил, много предавания е имало в които обясняват по телевизиите как действат педофилите, как манипулират момиченцата от малки, как им обещават да се оженят за тях  и т.н.
Да ти напомня и за възрастовата разлика между Селин Дион и нейния дъртак Рене. Чети й биографията и ще видиш на колко години е била тя и на колко е бил той, когато е почнал да се грижи за кариерата й.

Аз ти предсказвам още от сега, че ако внезапно заминеш в чужбина на гурбет и се върнеш когато това дете е станало на 16 години, ти ще ни запееш една друга позната песничка, че си се влюбил в нея без да си искаш. 
Да бе, иди питай някоя психоложка да ти обясни що е то - трансфер.
Детето като нищо може да го направи трансфера и да се влюби в тебе, покрай грижите които полагаш за него, като стане на възраст да му е време да се влюбва.

И друго, като те гледам как й благодариш на госпожата дето ти поднася готова версия, че в предишен живот сте били мъж и жена с това дете, та си ми ясен на къде бие меракът ти.
Ами виж сега, не е трудно да се досети човек, от кое 8 годишно момиченце ще стане добра мома. Ако си надарен да усещаш другите хора какви са по характер, ти като нищо си разбрал, че от това дете ще стане една многоооо подходяща жена, баш като за тебе. Знаеш ли как хубавко можеш да се разведеш когато си на 32 години и имаш две деца, за да се ожениш за 20 годишната ти братовчедка, а ? Циганите си се женят така и арабите също, между братовчеди.
Внимавай с братовчедките приятел, да не береш ядове от несподелена любов.
Аз като бях завършил 6-ти клас, през лятната ваканция на село при баба ми едно русокосо момиченце ми обясни че неговата баба и моята баба са били братовчедки. Преди това не съм го познавал. Една година по-късно, да видиш как ме беше яд че тя се целуваше в киното с един дето е 1 година по-голям от нас. Тая същата, ако се е било случило да е дошла в София да е студентка и да съм я знаел къде учи, еми братче ... май никак съм нямал да се съобразявам че баба й и баба ми са били братовчедки. Щял съм да си пробвам късмета, пък каквото излезе.

Много далече отиваш приятел! Не знам какво те кара да мислиш подобни неща, било влюбвания да искам да се женя за нея, това са глупости. Да те светна че педофилия е сексуална злоупотреба към деца, а не това че ми е като по малка сестра. Както казах по горе, детето е със един родител, който работи по 12 часа на ден, и няма кой да се грижи за малката. Поради тази причина аз я вземам със мен, и я гледаме със приятелката ми. Да, благодарих на момата за отговора, а не за каквото си мислиш. То според твоята логика, всички бащи или батковци които имат по малки сестри са педофили. Това че се грижа за дете и я приемам като по малка сестра не означава това което твърдиш,и вече си имам приятелка, и както казах не е каквото си мислиш. За това ще спра да ти обръщам внимание, не се обиждай, Не те знам какво си преживял и какво те води до тези мисли. Сега  моля те спри със тези глупости и педофилии, моля те! Просто не знам какво те прихвана, но и нямам време да се занимавам със глупости.

Да допълня още нещо, ако знаеш какви сънища съм имал още, и това ако било реалността, и ми излиза във сънища подсъзнателно, то не знам какво би трябвало да се случи със мене!

преди 1 час, sound написа:

Ако тези неща, трябва да ви казва сънуваното, значи те са сън - а общи съновидения, могат да ти бъдат демонстрирани от почти всеки по- опитен психотерапевт, това не са никакви астрални пътувания и нищо не показват, нито казват т.е. в сънищата няма съвсем нищо за разгадаване.

Аз и преди съм чувал за тези астрални пътувания, и да ти призная вярвам че има подобна сила. По принцип като сънувам нещо и отварям съновника, и във някой случаи познава!

на 3/3/2016 at 0:12, vilizarht написа:

Смисъл, какво означава астрално пътуване?

Означава че ако продължаваш да задаваш въпроси в този раздел така ще ти размътят мозъка тука всякакви врачки и баячки че ако си малко по лабилен може и сериозни последици да има за психиката ти. Не се занимавай с глупости ами продължавай да се грижиш за братовчедка си

преди 16 минути, BMW Маниак написа:

Означава че ако продължаваш да задаваш въпроси в този раздел така ще ти размътят мозъка тука всякакви врачки и баячки че ако си малко по лабилен може и сериозни последици да има за психиката ти. Не се занимавай с глупости ами продължавай да се грижиш за братовчедка си

Прав си, както казах няма да обръщам внимание на потребителя по горе! Такива глупости не бях чувал, мисля че това ще ми е последното влизане във този съновник.

преди 18 минути, vilizarht написа:

Аз и преди съм чувал за тези астрални пътувания, и да ти призная вярвам че има подобна сила. По принцип като сънувам нещо и отварям съновника, и във някой случаи познава!

Не казвам, че няма астрални пътувания, а че това, което си преживял/ сънувал е нещо, което не е свръхестествено или някаква супер мистичната загадка.  И да - не е учудващо съновника понякога да познава, тъй като така или инак живеем в сън, но това, което познава съновника ще го познаеш и без съновника. Казвам ти, тези неща може да ги пробваш съвсем експериментално и лично с помощта на някой добър психотерапевт. Съвсем общо и грубо казано - съзнанието не е само в главите ни, но и главите ни са в съзнанието, всъщност живеем в един безбрежен океан от съзнание. И така - ходиш си по улицата, да речем отиваш до магазина и срещаш десет човека, кажи ми " какво значи това", нали, какво може изобщо да значи. Аналогично - спиш, сънуваш и се срещаш с някого, даже се срещаш с много повече, но не помниш след събуждане, та срещате се с някого и същото "какво означава това" .... едно и също е, като срещата с мен в този форум, срещата с другите пешеходци по пътя и изобщо срещата със всичко и всеки, който срещаш, какво може да значи. Нищо специално не значи - случило се, радвайте се, ако се научите как да го правите преднамерено, може да се наслаждавате, забавно е, особеността е само тази, че като всяко нещо, което доставя наслади, при прекаляване доставя и негативи ..... и то доста неприятни.

Здравейте! Нов съм тук, влизах във sanovnik.bg но там много бавно отговарят!

По принцип съм любопитен към тези работи, постоянно чета за мантри магий, съновник. Тази нощ сънувах че отивам във входа на един мой колега, където живее, той ме приема разбира се, а след това ме изпраща. Следващия сън, бях се спуснал на долу, под земята някак си, там срещам голям колектив от сегашните ми колеги, говорим си за работа а след това започваме да работим нови непознати задължения! 

И последния сън, аз и едно момче, със което много не се уважаваме, отиваме във една стая и се преобличаме, но във съседната стая имаше черно куче, след което излизам от къщата,и виждам братовчедка ми, но след нея чичо ми пристига със една кола и група хора, от колата вадят труп, беше изгнил, все едно изгорял, и аз отивам и закривам очите на братовчедка ми и я извеждам от там. Останалите започнаха да изследват този труп заедно със чичо ми,а края на съня не го помня много. В реалния живот, чичо ми е баща на братовчедка ми, във съновника пише че ако сънуваш труп е на добро, но ме притеснява останалата част. Ще съм благодарен ако някой ми отговори! Какво означава това?

Редактирано от presiqn88 (преглед на промените)

преди 9 часа, sound написа:

и така да е ок, приемаме че е сън

А сега ми обясни факта че тя е "сънувала" абсолютно същото

преди 1 час, haidukpikaso написа:

Искам да разкажа нещо, което го знам от баба ми! През 1980 година, мъж и жена, мъжът отива в казармата, и там научава че го пращат във друга държава, а той няма възможност да се обади на жена си. Жена му сънува, че той се явява във съня и и казва че заминава и няма възможност да се обади, така чрез съня още със събуждането жена му отива на гарата и го посреща, мъжът и бил учуден тей като и той самия е сънувал същото! Това е станало чрез сън.

Има още един сън, баба ми когато е била на около 40 години, сънувала роднина, който се явява във съня и и казва, че си отива от този свят и иска да се сбогуват със баба ми, когато баба ми се събужда научава че той е починал!

Сега може ли да помоля някой да отговори на моя сън по горе във коментара ми, ако може да се разстълкува?  Извинявам се ако имам правописни грешки, но клавиатурата на лаптопа ми е малко различна!

преди 1 час, haidukpikaso написа:

А аз мисля че е това което разказах по горе, астрално пътуване! подкрепям haidukpikaso!

Haidukpikaso, забелязах че доста отговаряш тук и че се интересуваш така като мене, може ли да ми кажеш какво означава сънят ми по горе в предишния ми коментар?    По горе където споменах за колегите ми, и следващия сън със трупа, братовчедка ми и чичо ми?

преди 33 минути, presiqn88 написа:

А аз мисля че е това което разказах по горе, астрално пътуване! подкрепям haidukpikaso!

Haidukpikaso, забелязах че доста отговаряш тук и че се интересуваш така като мене, може ли да ми кажеш какво означава сънят ми по горе в предишния ми коментар?    По горе където споменах за колегите ми, и следващия сън със трупа, братовчедка ми и чичо ми?

не споря с никого нито си налагам мнението - за мен неговото е астрално пътуване, а не сън

същото може да се каже и за твоя сън - труп като символ е едно, но ако не е даден като символ ами си видял нещо, което предстои да се случи ? - значи е пътуване

благодаря за подкрепата, историите, които разказа, са доказателство точно за другото измерение

пиши какво се е случило след този ти сън, защото със сигурност нещо ще се случи в живота ти, хубаво или лошо не знам, дано да е хубаво дай Боже

преди 3 часа, haidukpikaso написа:

........

E нали го обясних -  към днешна дата и психолозите се чудят как е възможно, защото са открили как може преднамерено да се сънува едно и също не само от двама, а от много хора, едва ли има лимит на бройката. Така както живеем в едно общо за всички ни пространство- време, така и живеем в едно общо съзнание. И както казах - всъщност такова сънуване ни се случва много по- често отколкото предполагаме, но просто не помним.

преди 5 часа, sound написа:

E нали го обясних -  към днешна дата и психолозите се чудят как е възможно, защото са открили как може преднамерено да се сънува едно и също не само от двама, а от много хора, едва ли има лимит на бройката. Така както живеем в едно общо за всички ни пространство- време, така и живеем в едно общо съзнание. И както казах - всъщност такова сънуване ни се случва много по- често отколкото предполагаме, но просто не помним.

е значи не е сънуване в такъв случай, а излизане на душата

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.