Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Съновник.Тълкуване и поръчване на сънища, видения, суеверия и истина

Featured Replies

Е то така можеш да наречеш всеки сън, излизане на душата.

• Отговори 854
  • Прегледи 138,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Yvan Sergeev
    Yvan Sergeev

сънуваш ли че си заварчик се събуждай по- бързо да не се напикаш с огъня не се играе   

• haidukpikaso
    haidukpikaso

Сънувах че се бия с крокодили и ги усмъртих всичките Гадни животни

• Нема ти разберат майтапа, дъ знайш!

Публикувани изображения

преди 8 минути, sound написа:

Е то така можеш да наречеш всеки сън, излизане на душата.

не, това казах и по-горе - че е много трудно да се разбере разликата между двете, нишката е много тънка, също така в едно наше заспиване са възможни и двете заедно, сливат се демек ама кое какво е...

препоръчвам ти да прочетеш Книга на сънищата от Силвия Браун ако не си я чел - тя е изследовател в тази област

Аааа не, мерси, но ще пропусна тази книга - на мен ми трябваха години за да се измъкна от тези процеси, а не съм сигурен доколко съм успял, така че не ща да се ровя отново. Та разликата е, че в астралния сън не можеш да пътуваш в бъдещето - само от сега към миналото. Но пълна разлика е невъзможна докато не ти водиш процеса, а той се случва спонтанно т.е. както многократно казах, в почти всеки сън/ всяка нощ има и фрагменти на астрален такъв. Или по друг начин казано - и знам, че е объркващо, но - астралния сън не е точно астрално пътуване. Астралния сън пак си е сънуване - докато астралното пътуване е напълно, съвсем реално, тотално, толкова реално, колкото и когато сме в това, което обичайно наричаме "будно състояние" ....... всъщност, ако трябва да съм искрен, според мен е даже още по- реално. Или пък по трети начин - астралния сън е само проход/ врата за астралното пътуване, да се опознае и усвои астралния сън е необходимо условие, но не е достатъчно, за да реализираш астрално пътуване. Често се случва онези, които вярват в безсмъртието и миналите животи, които са приели това на доверие, да имат астрални сънища, но това все още не е точно да се нарича астрално пътуване. При астралното пътуване наистина узнаваш за безсмъртието - опитно го разбираш, има критерии, които стават ясни по време на това състояние.

Ала така или инак е изключително голям риск, да се правят самостоятелни експерименти - нямате ли опитен помощник в тези опити ..... да знаете, че загазите ли, психолозите ще е чист късмет, ако успеят да ви помогнат, тъй като все още не са навлезли в чак тези дълбини.

преди 4 минути, haidukpikaso написа:

препоръчвам ти да прочетеш Книга на сънищата от Силвия Браун ако не си я чел - тя е изследовател в тази област

преди 18 часа, sound написа:

... в сънищата няма съвсем нищо за разгадаване.

Астрални пътувания че няма, няма.
Ама сънищата ни са пълни със загатната информация за дейноста на подсъзнанието ни.
Никакви съновници не могат да помогнат за правилното интерпретиране и разбиране на сънищата. Съновниците са шарлатанска занимавка на ирационална основа.
Липсата на достатъчно добре развито критическо мислене води до залитания по разни религиозни измишльотини. Като се прибавят и номерата които мозъкът на някои индиви им прави и в будно състояние и ето ти каквито си искаш странни вярвания в каквото си изфантазира някой потърпевш.

Ако се подходи към сънищата без суеверия и религиозни заблуди, с добър метод на анлиз на информацията идваща от тях, може всеки способен на критическо мислене човек, да извлече полза относно опознаването на самия себе си.
Сънищата ги произвежда нашият мозък, значи трябва да се познава този негов процес по научно му, а не да се четат съновници, писани от чужд мозък лишен от критическо мислене. 

преди 2 минути, Белгиеца написа:

...........

Че пътувания има - има и психологията е на прага да ги открие. Сетне ще дъвчеш киселци и ще те питам, де ти е критичното мислене, което си е въобразило, че има нещо за разгадаване в илюзиите - с илюзия ще опознаваш себе си ..... мда, колко ли ще да е успешно това начинание.

преди 4 минути, Белгиеца написа:

Сънищата ги произвежда нашият мозък, значи трябва да се познава този негов процес по научно му, а не да се четат съновници, писани от чужд мозък лишен от критическо мислене. 

ами душата какво произвежда тогава а - или сега ще ми кажеш че нямаш душа

Ако ми позволите може ли аз да попитам как например да предизвикам сън ( не да тълкувам такъв).

Например ми се иска да  сънувам Моника Белучи на 25-30 години на бял кон!

Как да стане?

преди 33 минути, sound написа:

Та разликата е, че в астралния сън не можеш да пътуваш в бъдещето - само от сега към миналото.

толкова си и разбрал, жалко, с астралното пътуване може да отидеш в бъдещето, за Акашови записи чувал ли си

няма таквоз нещо като астрален сън

Току що, haidukpikaso написа:

........

За Акашовите записи просто забрави, не знаеш нищо друго от "чувала съм" - а в бъдещето се пътува с менталното сънуване.

преди 2 минути, skalata_73 написа:

.......

Баси стиската - можеш да правиш секс с нея на сън, защо са ти тези бели коне. Ала все пак - ще си бъде просто сън ...... е може и да таковаш в действителност, но все пак си е сън. Метода е много прост - проучи как и какво е сублимация, от там насетне  малко практика и ще я "имаш", но ще е сън и няма да те очарова кой знае колко.

преди 6 минути, sound написа:

...защо са ти тези бели коне...

... е може и да таковаш в действителност, но все пак си е сън... 

...Щот по румантичну ве! Друго си е да язди бял кон по жартиери и червено бельо с черни дантели :P

...В действителност нема как да стане-нито е на 25-30, нито аз ша стана на толкуз. Поне сън да беше, ех-х... :shy11:

преди 3 минути, skalata_73 написа:

..В действителност нема как да стане

Добре - според теб, всичките онези твърдения на разни вярващи, как видели Исус или пък разговаряли с Буда и т.н. според теб измислица ли са или има, и нещо вярно. Джокер - психологията твърди, че има нещо вярно.

Редактирано от sound (преглед на промените)

преди 1 минута, sound написа:

Добре - според теб, всичките онези твърдения на разни вярващи, как видели Исус или пък разговаряли с Буда и т.н. според теб измислица ли са или има, и нещо вярно. 

За вярващите е вярно, за невярващите измислица!

преди 1 минута, skalata_73 написа:

......

Да се отричат халюцинациите не е много разумно - никой не е застрахован и тъкмо отричащите, след това стават фанатично вярващи.

преди 20 минути, sound написа:

За Акашовите записи просто забрави, не знаеш нищо друго от "чувала съм" - а в бъдещето се пътува с менталното сънуване.

не позна, аз съм се върнала от там, и знам

Акашовите записи включват и картите на сегашните ни животи - да ти кажа ако не ти е известно

преди 3 часа, skalata_73 написа:

Ако ми позволите може ли аз да попитам как например да предизвикам сън ( не да тълкувам такъв).

Например ми се иска да  сънувам Моника Белучи на 25-30 години на бял кон!

Как да стане?

Аз мога да те науча на този тарикатлък и така всяка нощ ще си чукаш на сън която си искаш супер мацка. Само че не знам после как да стане да спреш да го ползваш дяволъка, щото има опастност да станеш зависим от сънуването, да не можеш да се откажеш от него, да ти е станало като наркотик.
Значи много е просто, в будно състояние почваш да си задаваш въпроса дали това което виждаш че се случва е реално. Правиш го с неща които са по-необичайни де. Като се потренираш много време така да си задаваш въпроса дали това което се случва е реално, по някое време ще почнеш да си го задаваш този същия въпрос и по време на сънищата ти. Значи измисляш си в будно състояние начин на проверка на реалноста на събитията. Запомняш го добре този начин. И като ти се случи в сън да ти дойде сам въпроса дали е реално това което наблюдаваш че се случва, тогава правиш на сън проверката и установяваш че сънуваш. 
А сега де ?
Ето сега стигаме и до Моника.
Трябва да си набавиш достатъчно визуален материал за нея, най-добре да има и видео и снимки. Понеже това ще са съставните части от които мозъкът ти ще изфабрикува Моника в поза която ти трябва на теб. Ако не можеш да намериш видео с тази поза точно с нея, еми гледаш други видеа с други жени в готината поза. После мозъкът ти ще си направи видеомонтаж и ще ти вкара образа на Моника, на мястото на тези жени които си ги гледал в желана поза.
Чаткаш ли, или ти е като мъгла ?
Значи в момента в който сънуваш и разбираш че е сън, ти можеш да ориентираш развитието на съня ти в желаната от теб посока. То трябва и да си поне малко творческа личност де, да можеш да си представяш като режисьор кой крак първо ще вдигне Моника, как ще се качи отгоре на ... кончето бе ... ха ха ха, сещаш се нали.
Па така и така ще правиш усилия да си я сънуваш Моника, така както ти трябва на теб, вземи та си намери видео материал с близначки, та после вместо само една Моника, ще сънуваш две близначки с нейната външност, егати кефа брат, ти си мускулест , ще се справиш и с двете, вярвам в тебе.
Успех с Моника, пък да се похвалиш, като се е качила отгоре да се подруса.

Редактирано от Белгиеца (преглед на промените)

Току що, sound написа:

Да се отричат халюцинациите не е много разумно - никой не е застрахован и тъкмо отричащите, след това стават фанатично вярващи.

sound! Взимаш редовно участие в теми в радела ''Религия, мистика, езотерика''!

Не мислех, че не правиш разлика между халюцинации и вяра!

Нищо лично, просто ти отговорих понеже си ме цитирал. 

Тъй като не получих конкретен отговор на въпроса си за ''кака'' Белучи не мисля повече да драскам тук и ти пожелавам лека вечер.

пп.Аз пък ша си я сънувам-на подсъзнателно ниво :P

преди 1 минута, skalata_73 написа:

Тъй като не получих конкретен отговор на въпроса си за ''кака'' Белучи не мисля повече да драскам тук и ти пожелавам лека вечер.

пп.Аз пък ша си я сънувам-на подсъзнателно ниво :P

как да не си получил бе, я виж по-горе

преди 2 минути, haidukpikaso написа:

.....

Искаш да те изпитам за Акашовите записи? Въображението ти играе шеги - има хора, знаят, потърси ги и разбери. Заблуждаваш и себе си, и другите - не искам да ми вярваш, искам да намериш хората, които имат достъп до Акашовите записи, защото само така - явно вече - ще можеш да се убедиш, че нищо не знаеш.

преди 2 минути, skalata_73 написа:

.......

Е па вярата е най- лесния път към халюцинацията - както някои халюцинират Исус, така и ти можеш да сънуваш Моника, и съфорумника ти е описал подробно, как може да осъществиш желанието си. (ако изобщо ти стиска де :Д )

преди 4 минути, Белгиеца написа:

Белжо нъл съм ти казвал, че съм ти фен! Знаех си аз, че на подсъзнателно ниво ша си я ''ударя'' -ха-ха-ха.

пп.Абе постни некоя снимка да ги засрамиш тукашните фотографи...

преди 2 часа, sound написа:

Искаш да те изпитам за Акашовите записи? Въображението ти играе шеги - има хора, знаят, потърси ги и разбери. Заблуждаваш и себе си, и другите - не искам да ми вярваш, искам да намериш хората, които имат достъп до Акашовите записи, защото само така - явно вече - ще можеш да се убедиш, че нищо не знаеш.

и кои са тия хора твойте аверчета будистите ли а не мерси

преди 11 минути, haidukpikaso написа:

....

Мерси не мерси, първо не са мои, второ дори не съм се срещал на живо с такива хора и трето, могат да демонстрират знанието си на практика, а ти не можеш - Акашовите записи не са в нашата компетентност и няма да ти падне варака, ако си го признаеш.

преди 20 минути, sound написа:

Мерси не мерси, първо не са мои, второ дори не съм се срещал на живо с такива хора и трето, могат да демонстрират знанието си на практика, а ти не можеш - Акашовите записи не са в нашата компетентност и няма да ти падне варака, ако си го признаеш.

те живеят в пещерите на Тибет така е, не ти се ходи до там, много далеко

и никъде не съм казала че са в моята компетентност, както не са и в твоята също така

айде остани със здраве и сладки сънища сънувай

:weather2:

преди 10 минути, haidukpikaso написа:

и никъде не съм казала че са в моята компетентност, както не са и в твоята също така

За това и съм написал "нашата". Колкото до тибетците - и наръки да ми бяха, точно от Акашовите записи нямаше да се интересувам.

преди 14 часа, sound написа:

Халюцинациите съществуват, е и какво от това, те са си само халюцинации.
Един човек с достътъчно добре развито критическо мислене, ще е способен да си даде сметка, че това което му се привижда не съществува реално пред него.
На такъв умен човек, даже и да си му дал халюциногенни билки, при възникване на халюцинациите той пак ще е наясно какво се случва с него.
Освен това, един атеист няма как да види по време на предизвикана халюцинация Христосчо или някой от братчедите му, просто защото той не е вярващ и няма никаква потребност от подобна самозаблуда.
Тези на които им се случва спонтанно да изпаднат в състояние на халюцинация и им се привиждат Христосчовци, са с предварително подготвени (промити) мозъци с голямо очакване да почувстват техния бог. Те си го търсят техния бог, мечтаят си за него, молят му се всеки ден и понякога на някой му дойде като подарък да си го види по време на халюцинация.
След като са се уредили с "посещение" на Христосчо или на мамка му ( ако са жени) те като се хвалят после на другите търсещи контакт с божеството им, разправят че не са вярвали, с цел да изглежда още по необиковено и чудотворно техното преживяване. Значи почва вярващият да будалка наляво и надясно, че преди не е бил вяращ, ама откакто му се е появил Христосчо, видите ли той повярвал веднага. Значи чудо е станало, пък те чудесата са по-скоро голяма рядкост, та значи че той е бил богоизбран да свидетелства за появяване на Христосчо. Демек човекът е връзкар бе, трябва да му завиждаме че е изпаднал в халюцинация, разбирате ли и да му вярваме на вяка негова измишльотина, хубавко украсена.
Фанатично вярващите си изфабрикуват легенди и си им вярват те самите първи.
Е, възможно е някой достатъчно глупав, напълно лишен от критическо мислене, по време на халюцинация да види Марчето по бяла рокля, да се стресне от изживяното и да отиде да целува ръка на дедо поп. Проблемът обаче е , че дедо поп няма да му вярва, щото те поповете са завистливи. Как така някакъв си нищо и никакъв мирянин ще види Марчето, пък той попа целата бибилия е препрочел 50 пъти и на него не му се показва тя. Не може то така. Църквата проверява, проверява, преди да признае някоя колективна халюцинация за отговаряща на нейните пропагадни интереси. Всъщност, болните мозъци си халюцинират постоянно, но църквата изключително рядко решава да му направи кеф на някого, като му признае халюцинацията за полезна от пропагадна гледна точка.

Редактирано от Белгиеца (преглед на промените)

преди 1 час, Белгиеца написа:

.......

Като цяло съзнанието на западния човек е достатъчно добре обусловено за 20 века християнство, че да не е нещо необичайно да се случи халюцинация на тема джизъса, въпреки критичното мислене и атеистичните възгледи. А някои халюцинации са особено убедителни.Та лично се познавам с такива хора, които са се извъртали на 180 градуса - сега не, че са просто вярващи, ами направо ойларипита, които много се биеха в гърдите, колко смешна била цялата тази работа с религиите.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.