Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търся бунгала,близо до морето за 10 дневна почивка.

Featured Replies

http://journey.bg/hotels/hotel.php?hotel=2771

http://journey.bg/hotels/hotel.php?hotel=2762

Май това са единствените, които отговарят на изискванията. Но май третият е най - подходящ заради наличието на фитнес зала освен всичко друго. При евентуални въпроси имам възможност да попитам там живеещ cool.gif

Редактирано от sosorry (преглед на промените)

Благодаря ти, sosorry.

При нужда ще ти пиша ЛС, за да не спамя повече темата за бунгалата. laugh.gif

Редактирано от deliverme (преглед на промените)

• Автор

Не мога да не споделя нещо с вас.

След 2-3 дни "О. надежди",решили,че бунгалата им,които ми казаха,че имат голям наплив и ме караха да им звъня утре,в други ден,в 17 часа ,ми звънят от вчера.Не вдигнах вчера,но днес бяха настоятелни и вдигнах.Разговорът протече така:

О.Н.-Г-жа Х.Y. търсим,от "О.Н." се обаждаме.

Аз-Да,на телефона.

О.Н-Ами вие искахте една четворка....

Аз-Аз я исках ,но преди три дни,госпожо.Вие казахте ,че много кандидати имате ,да ви звънна следобед в 17.h.,аз ви звънях,но вие не вдигнахте телефона,съжалявам,но си намерих място на което да прекарам лятната си почивка.

Много ми стана интересно,нещата бяха стигнали до плащане,щяха да ми казват как да преведа парите за бунгалата,но в един момент вече беше заето всичко.И след размисъл 3 дни вече имало свободно място,17 лв е нощувката на легло в "О.Н.',аз вече си намерих за 10,не мога да се отметна,защото просто не обичам така,а и мястото си го знам и жената познавам.А въпросния комплекс"олимп.надежди",наистина исках да съм там,но те не постъпиха коректно спрямо мен.Какво им пречеше да ми кажат-изчакайте до сряда,но не,трябваше да кажат "много наплив има",а сега да ми звънят два дни подред.Наистина исках да съм там,но като не ми е тръгнало това лято,не е .Дано всичко останало е както трябва.

• 3 седмици по-късно...
Бих ти препоръчал този къмпинг - http://www.arapiapam.hit.bg/

Мисля, че ще останете доволни :lol6:

Малко късничко, тя вече е на морето. Но пък може да и свърши работа за догодина ;)

Или останалите да се възползват - изглежда доста добре...

Редактирано от shefkata (преглед на промените)

Бих ти препоръчал този къмпинг - http://www.arapiapam.hit.bg/

Мисля, че ще останете доволни :speak:

Арапя е страхотно място! Много години съм ходил там с палатката. Сега са построени много нови бунгала, а за кръчмите да не говоря - пада са почти по кръчма на човек. Природата е чудесна - малки заливчета, малки плажчета, скали, абе супер2. Само че цените на бунгалата са доста, как да кажа, луксозни, за скромния ми жп-йски статус. Но който може, нека да отиде, няма да съжалява. И най-важното - докато аз ходех (до преди 5 години) никъде в района не можеше да са чуе чалга! Дано и сега да е тъй.

• 2 седмици по-късно...
  • Автор
Арапя е страхотно място! Много години съм ходил там с палатката. Сега са построени много нови бунгала, а за кръчмите да не говоря - пада са почти по кръчма на човек. Природата е чудесна - малки заливчета, малки плажчета, скали, абе супер2. Само че цените на бунгалата са доста, как да кажа, луксозни, за скромния ми жп-йски статус. Но който може, нека да отиде, няма да съжалява. И най-важното - докато аз ходех (до преди 5 години) никъде в района не можеше да са чуе чалга! Дано и сега да е тъй.

И аз преди години бях на "Арапя" с палатка и на бунгала съм била,хубаво е но сигурно 5 години подред съм почивала там и като ,че ми омръзна-иначе плажа е хубав,изкарвала съм си супер там.

Бях на Равда,втора година почивам там-няма бунгала,но и в къщата ,където бях отседнала е супер -тераска,цената тънка-10.лв. на легло,хладилниче,телевизорче,баня и тоалетна с постоянно топла вода.Много близо до плажа и до центъра също.Даже по-ми харесва самото селце Равда,от Мичурин.Такива готини хотелчета,семейни къщи,а и е близко до Несебър-страхотно е там.

Ето няколко снимки на намиращите се в близост хотелчета и къщи-

Тази къща се намираше точно срещу нашата квартира-не е луксозна,под нея има вулканизатор и кафе автомат,не попитах за цена на нощувка в нея.

А тази е до нея,нощувката в нея е 12 лева,пак с телевизорче,баня,но хладилника е на етажа ,а не във всяка стая-без климатик,но в тези къщи не е горещо много защото са в близост до морето и ако си в източна стая следобяд си е хладно.Телефонът на къщата го имам-0885 583 673

А това е малко хотелче точно срещу къщата ,която е на по горната снимка,не знам цена на него.

Пред това малко хотелче се намира един хубав хотел"Амулет"-собствениците са руснаци,ето снимка:

"amulet"

Той има и реклама в интернет,скъпичко е-тук и тук,но аз си направих едно нощно къпане в басейна им-5 лв.-за външни лица. cool.gif .Между другото за първа година работи този хотел-миналата още го дооправяха.

Другия хубав хотел в близост беше"Бижу"-на самия плаж-и там не знам цени,но в нета пише за него.

"бижу"-ето му и цените /от нета/

и тук пак има

На плажа има платени зони-чадър-5лв. и шезлонг-5 лв.-снимка

Но след тях има и свободни--снимка

Ивицата е тясна,но пък е дълга,пясъка не е като в Сарафово-черен и мръсен,водарта е чиста,а в Сарафово е пълно с водорасли и е отвратително мръсно.

Който отиде да почива в Равда ще остане доволен-цените са нормални.В центъра има заведения с голям избор на различни готвени неща.

А за стария Несебър да ви кажа цени на заведение близо до кея:

-панирани кашкавалени хапки-5.80

-сочно пилешко роле-12.89

-пилешки хапки със сусам-към 6 лева-порцията

-селски картофки/пържени,само,че нарязани на кръгчета/-3.80

-обикновенни пържени картофки със сиренце-3.39

-натурално сокче "капи"-2 лв.

-чашка айрян-1 левче

-минерална водица-литър и половина-2.50

-наливна бира-малка-1.50-/а в Равда на плажа-където е по-скъпо от центъра е 1.80 наливната и то голяма/

-5 филийки хлябче-1 левче-ми то цял хляб си купуваш за левче biggrin.gif

Ама това е Несебър все пак и то стария-там има обяви по оградите на старите къщи,на които пише-"оградата се дава под наем"-бре,не бях виждала ограда под наем да се дава,но там нали по стените си слагат сергийките-затова.

Дано на някой му е от полза информацията. :sobbing:cool.gif

Направих и малко клипче с изгледи от Равда:

ето го.

Редактирано от genatraikova (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.