Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търся бунгала,близо до морето за 10 дневна почивка.

Featured Replies

Здравейте!Искам препоръки за бунгала близо до плаж.Някой ,който е посещавал подобни да сподели впечатления.Горе -долу да са добри условията,с хладилник и да не са в някой от най-зафичените ни морски градове.Нещо в Китен,Приморско,Равда.Ако имате телефони за връзка пратете ми ги.Аз ще търся и в "гугъл-а",но ще се радвам и вие да ми споделите впечатления от бунгала.Но държа да не са на много далечно разстояние от морето.

За Китен имам координати. Там близо до залива Атлиман (на 200 м. да кажем) има бунгала. Има само едно-все, които са по-малки, но повечето са предназначени за повече хора. В гората се помещават, което те спасява от жегата през деня, има си хладилници, кухни и дори голямо външно барбекю. Приятно е местенцето, ако намеря някакви снимки ще ти пратя.

Колко хора мислите да бъдете и за кога иде реч?

• Автор

Значи ,аз май точно там се обадих,намирало се до някаква си бивша база на ЦСК,но изобщо няма дървета,а са на слънце бунгалата.Трябва ми 4-ка,но да е с две помещения по 2 легла или две бунгала с по 2 легла,а там няма такива.Намира се и близо до кея.Поне така ми обясни жената.Виж ги-за тези ли ми говориш ти-->бунгала"нина"

Ето намерих ги тези,които ми каза-->тук "бунгала божур"

Но това не са ли далече от плаж и от център?

Ако някой ги е посещавал моля да ми разясни къде точно се намират.

Редактирано от genatraikova (преглед на промените)

• Автор

Защото за тези пише ,че са в кв.Атлиман,аз не знам къде точно се намира ,но те са под дървета.***

ако си падаш по северното черноморие плаж кабакум до варна е супер 052363929 0889722766 обади се ще останеш доволен

• Автор

Там бунгала ли са?Снимки няма ли някакви да погледна?

Аз намерих и това,добре ми се струва-->бунгала

П.С.-Но е заето всичко за юли и август даже.

А някой има ли си представа за комплекс "Олимпийски надежди"-в комплекса има бунгала,вили,изглеждат добре-плажът там хубав ли е?Някой почивал ли е на това място?Намира се между Равда и Несебър.

Здравейте!Искам препоръки за бунгала близо до плаж.Някой ,който е посещавал подобни да сподели впечатления.Горе -долу да са добри условията,с хладилник и да не са в някой от най-зафичените ни морски градове.Нещо в Китен,Приморско,Равда.Ако имате телефони за връзка пратете ми ги.Аз ще търся и в "гугъл-а",но ще се радвам и вие да ми споделите впечатления от бунгала.Но държа да не са на много далечно разстояние от морето.

Хайде де. То в Китен казина и рулетки, а по баровете само елитни манекенки?! Същите мазни картофи с бургаско пиво. И какво значи зафичени? На Кънда в гъзягата ли? И що пък в бунгало? Това е соц. решение за справяне с квартирния проблем по курортите. Бунгала буквално на плажа има в Ахтопол. Тъпото на бунгалата е, че конкуренцията в лицето на бабички-изеднички ги палят в началото на сезона. Аз имах фургон-мерцедес и влачех къмпинг-каравана. От един пестелив тракторист бях купил 5 туби дизел, да си джиткам спокойно, а Жорката, моя приятел теглеше с джип моторна лодка, тоже дизел. Една нощ спираме в Нестинарка и по едно време се появи кука. Шапкара ни запозодозря в палеж на бунгала. Кой луд ще пали с дизел, пали се с бензин, обаче куката кухар. В фургона влачехме касите с бира, велосипеди, касите с домати, ютии и прочие битовизми, даже 300кг дини, които не изядохме, а подарихме на Иван, по-точно на прасетата на баща му. Та те така си изкарахме бохемски. Жоро караше на заден ход по плажа колесара на лодката в водата и после селяните-пирати. Кеф ти в Мичурин, кеф ти в Ахтопол, кеф ти в Синеморец, а не на разни изедници да плащам за кучешките им колиби по 7лв на стая за нощ, да не говорим, че кенефите на бунгалата отговарят на критериите на концлагери. Друго си е да меташ в курията и мухите да те кацат.

Чак пък снимки, това да не ти е Анталия или Родос. Бунгало, изпердашили са го една баданарка и юруш на маслините.

Блазе ти в всички случай, благородно ти завиждам, че ще ходиш на море, а аз в Полски Тръмбеш от 17 август, а дотогава ще карам само нощна смяна. Хайде и чакам снимки, да видя разликата в тена.

• Автор

Aз съм била и на къмпинг "Арапя"-на палатка,страхотно беше,но сега всички,които се бяхме събирали по онова време се разпръснахме,кой по София-няма отпуска точно когато аз имам възможност,кой с неговите си претенции за хотели-лукс и не става.Аиначе мога да ви кажа,че когато бяхме на къмпинга ми бяха най-хубавите морски преживявания-ден и нощ си на пясъка на първа линия до морето.Стрхотно.Даже и дрехи не ти трябват-то цял ден си по бански,само за през нощта едно дебело яке и дълъг панталон.Сега вече на "Арапя"място не остана,то бунгала -тип"лукс",хотели пак "лукс"...

Искам на бунгало защото е отделно от други хора,миналата година бяхме в къща в Равда-страхотна,до плажа...но постоянно ни се правеха забележки,че сме вдигали шум.Много искам пак да ида там,но не искам 10 дни да се съобразявам с:да не вдигаме шум,да не тропаме,да не пускаме силна музика.Както и да е,все ще измислим нещо.

Не се лъжи да ходиш на Атлиман - мизерия и една много шумна чалга кръчма в залива.

Ще ти препоръчам ММЦ - Приморско.Ходил съм там 20 години, бунгала в гората бол. Болшинството са 2, а има и 3 звезди. Плажът там е много голям и няма да те цакат всеки ден с плажни "услуги" като чадъри, шезлонги и подобни. Или да те пратят на майната му в безплатния сектор.

:P Не ти препоръчвам бунгалата около Китен - трагедия са! Не съм бил на бунгалата, но 3 години ходя на хотел в Китен и съм виждал бунгалата.

Ще съжаляваш!

P.S. Тази година пак ще съм на Китен cool.gif

Редактирано от maicky (преглед на промените)

• Автор
;) Не ти препоръчвам бунгалата около Китен - трагедия са! Не съм бил на бунгалата, но 3 години ходя на хотел в Китен и съм виждал бунгалата.

Ще съжаляваш!

P.S. Тази година пак ще съм на Китен cool.gif

Да разбрах вече,звънях-в центъра на Китен-5 лв на легло,много съмнителна цена за центъра на Китен,казах им ,че ще съм с деца,искам поне топла вода в собствена баня с тоалетна и хладилник-нямало нищо,а за деца много неприятни неща имало в бунгалата,направете си извод какво точно може да има-буболечки или тем подобни,пък и дървесни жаби може да има-на едни бунгала в Приморско постоянно влизаха такива-едни зелени малки,гадни,страх ме беше да ги убивам,по-точнио гнус и ги пръсках с райд biggrin.gif .Ужас.Насочих се към комплекс"Олимпийски надежди",17 лв на легло с телевизор,хладилник и собствена баня,на 1 км.от Несебър.В комплекса има -интернет зала,фитнес cool.gif ,столова където може да си резервираш храна,изглежда ми готино.Да видим,ако отида там ще ви разказвам впечатления cool.gif

.... Ела с нас, със семейството си! Ние винаги си вземаме 3-стаен апартамент в Центъра на Китен /така сме вече 3-та година/. Да си призная - плажа е невероятен ;) !

• Автор
.... Ела с нас, със семейството си! Ние винаги си вземаме 3-стаен апартамент в Центъра на Китен /така сме вече 3-та година/. Да си призная - плажа е невероятен :huh: !

Бих дошла ,но ще съм със "свекито" тази година -трябва да се съобразя с нейните предпочитания,на нейни разноски.А за Китен,знам,че плажа е супер 2 лета съм ходила там на плаж,но другаде бях отседнала,а и кола имаше ,а сега само ще ни стоварят и автомобил няма да има.Благодаря за предложението. cool.gif

или тръгвай с мен на Пирин. На Безбог. По 9 лв. на легло. Стаи с по 4 легла и санит възел.

• Автор

Последно-в Равда съм-10 лв на легло-къща до плаж с хладилник,телевизор,санитарен възел ,тераса с изглед към морето.-защото с бунгалата на "олимпийски надежди"нищо не стана-надуват се ,а и там беше 17 лв на легло,както и да е.

А нещо почивката по балкан не ми е на сърце,обичам си морето. cool.gif

Ммммммммм така и така темата е създадена, я и азд да се възползвам...

Дайте препоръки за некое местенце около морето за това лято?

• Автор

Погледни тук по име на град си избери,разгледай,помечтай и дано си избереш.

Почивка.bg

oт падащото меню си избери морски туризъм и разгледай. cool.gif

И ту също има доста->namore.info

Aз мога да ти препоръчам Равда,много ми хареса миналата година,спокойно красиво,а и близо до Несебър и Слънчев бряг,ако решиш да се поразходиш-поне са близко.И в Сарафово ми хареса,последния ден там правихме плаж,само там е много дълбоко още като влезеш във водата,а в Равда е тясна плажната ивица,но пък какво толкова.Не знам.И в Приморско е готино,но е като в Китен-малко пренаселено.Зависи вече какво предпочиташ.

Погледни тук по име на град си избери,разгледай,помечтай и дано си избереш.

Почивка.bg

oт падащото меню си избери морски туризъм и разгледай. cool.gif

И ту също има доста->namore.info

Aз мога да ти препоръчам Равда,много ми хареса миналата година,спокойно красиво,а и близо до Несебър и Слънчев бряг,ако решиш да се поразходиш-поне са близко.И в Сарафово ми хареса,последния ден там правихме плаж,само там е много дълбоко още като влезеш във водата,а в Равда е тясна плажната ивица,но пък какво толкова.Не знам.И в Приморско е готино,но е като в Китен-малко пренаселено.Зависи вече какво предпочиташ.

Мерси, то май е време вече да се развъня biggrin.gif

• Автор
Мерси, то май е време вече да се развъня biggrin.gif

Препоръчително,аз нявъртях 20 лв.за 2 дни,всичко е заето юли и август,където ми беше харесало.А и някои ме впрягаха "звънни след еди колко си часа",после пък "звънни утре",няма направо да ти кажат има или няма свободни места,а увъртат.Много е неприятно ,но винаги трябва да си имаш един резервен вариант за по-сигурно.Място на което си бил/а или поне твой познат да ти е казал,че е хубаво.

На тва му се вика българска работа

sad.gif

Хич няма и да пробвам

Ще се ориентирам към Гърция

biggrin.gif

Може ли и аз да се възползвам от темата, че ми писна да ровя в нета!? ;)

Търся хотел в близост до София. Като казвам "в близост", разбирайте Боровец, Велинград и подобни.

С капацитет поне 100 души. За предпочитане са стандартните стаи двойки. Другото важно нещо, което ме инетересува - да има конферентна зала и спортни съоръжения - игрище за футбол, тенис, басейн и др. - колкото повече, толкова по-добре.

Ще съм благодарна, ако някой помогне с инфо не просто копнато от някой сайт, а нещо, което наистина препоръчва.

Мерси предварително.

Редактирано от deliverme (преглед на промените)

Може ли и аз да се възползвам от темата, че ми писна да ровя в нета!? ;)

Търся хотел в близост до София. Като казвам "в близост", разбирайте Боровец, Велинград и подобни.

С капацитет поне 100 души. За предпочитане са стандартните стаи двойки. Другото важно нещо, което ме инетересува - да има конферентна зала и спортни съоръжения - игрище за футбол, тенис, басейн и др. - колкото повече, толкова по-добре.

Ще съм благодарна, ако някой помогне с инфо не просто копнато от някой сайт, а нещо, което наистина препоръчва.

Мерси предварително.

Ами за Велинград мога да ти предложа това

http://www.hotelelbrus.com/ocms/opencms/bg_menu/hotel/

Ами за Велинград мога да ти предложа това

http://www.hotelelbrus.com/ocms/opencms/bg_menu/hotel/

Да, благодаря.

Точно на този се бях спряла днес, но не приемат резервации за групи в желания от мен период.

Иначе търся нещо подобно.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.