Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Link: Полицайките в Русия :)

Featured Replies

Вижте братушките какви полицайки си имат:

woman%20in%20uniform%2002.jpg

Как да не станеш престъпник и да се оставиш да те арестуват :clap: :clap: :clap:

Като се сетя ние какви урунгели имаме :)

Още руски полицайки...

Вижте и какви коли карат полицаите по света...

Приличат на съветски стюардеси. Черничката нещо разкрачена стои, а русата с минижупа-с тесни калеври, подвити като чепиците на Аладин.

Истината е една-няма по-красиви жени от блядките и всякакви легенди за родни изаури и французойки са митове от селски вечеринки. Тъпото е, че са мързеливи и след 30 лазарника се превръщат в гардероби (Ала Пугачова колкото и да си натяга кожата си е зомби отвсякъде). Това да ти изглади ризата, да ти измие чинии и прочие башибозущина..е няма да забравя как на една Коледа ядох печена пуйка с червата и всичката гнус вътре. Родните Изаури поне кърпят чорапи и не ти слагат рога, че даже ти раждат наследник неподготвен. Респект.

• Автор
Приличат на съветски стюардеси. Черничката нещо разкрачена стои, а русата с минижупа-с тесни калеври, подвити като чепиците на Аладин.

Истината е една-няма по-красиви жени от блядките и всякакви легенди за родни изаури и французойки са митове от селски вечеринки. Тъпото е, че са мързеливи и след 30 лазарника се превръщат в гардероби (Ала Пугачова колкото и да си натяга кожата си е зомби отвсякъде). Това да ти изглади ризата, да ти измие чинии и прочие башибозущина..е няма да забравя как на една Коледа ядох печена пуйка с червата и всичката гнус вътре. Родните Изаури поне кърпят чорапи и не ти слагат рога, че даже ти раждат наследник неподготвен. Респект.

Прав си!

Имал съм вземане даване с 2-3 руски жени и честно мога да кажа, че наистина са много красиви жени, но наистина след една определена възраст се отпускат и занемаряват. Но като цяло това важи за почти всички жени по света, а и за почти всички мъже :clap:

Наистина не всички рускини са красиви, но като цяло са много хубави жени.

Да пием за срещи с по красивата част от руското общество, а то пиенето и на тях много им се отдава! :clap::):beer::clap:

Широка страна моя родная...

Как ли тия мадами гонят бандюгите с високите си токчета :) ?

Широка страна моя родная...

Как ли тия мадами гонят бандюгите с високите си токчета :offtopic_s: ?

Сладурани са

:offtopic_s:

Те си имат маратонки за гонене на бандюгите

Пък нашите с тия панталони като ги облекли-язък

Никакви българи не сте вие !

Не ни критикувай, а дай снимка на българска полицайка :offtopic_s: , че да направим съответната съпоставка :offtopic_s:

Ето ви. Щом сами не можете да си намерите :

004007142.jpg

004012249.jpg

Не важат-дай с къси полички

:)

• Автор
Никакви българи не сте вие !

Е, ти пък съвсем на вътре го взе!

За моя радост или съжаление :speak: съм бил с повече български жени от колкото с руски - все пак съм българин laugh.gif

Та искам да кажа, че нито аз, нито някой друг е искал да обижда българките, имаме си много хубави жени и това е факт!

Просто тези полицайки са по-хубави от тези, които аз съм срещал из България. Да не говорим, че повечето, които аз съм срещал са такива тюфлеци, че ум да ти зайди :)

Може би хубавите наши полицайки ги дърпат в администрацията, за да могат да им се радват разплутите им началници...

Затова не ги виждаме по улиците...

Знам ли?!

• Автор
За това с колите да допълня нещо - в Канада полицейските коли са по-скоро

http://www.jmpicturevehicles.com/police-am...troCopCar-1.JPG

Е, ама на братушките са къде, по-къде напред, а? ;)

Russia,%20St.%20Petersburg.jpg

Ладички, нещо си там в Канада, Смарт. . . Не е ли тя една издухана Астричка, ня е признавам аз патрулката.

• Автор
А какво ще кажете да приемем ли Украйна в НАТО ? UKR.jpg

АЗ съм заааааааааааааааааааааааа biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

И аз съм ЗААААААА!

И с двете ръце :clap:

• Автор

Не знам дали да ги приемем в НАТО, ама аз предлагам да ни изпратят няколко взода с такива блядки - хем ще ни оправят проблемите с престъпността, хем ще ни оправят проблемите с раждаемостта и и отрицателния прираст на населението в България biggrin.gif

ЗАДЪЛЖИТЕЛНО !!!

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.