Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

GF 8600GT vs GF 7600GT ? Мнения

Featured Replies

Здравейте на всички..Така преди 2- седмици ми изгармя моята картичка ГФ 7600ГТ 256мб ддр3...и днеска ми казаха , че вече нищо не става от нея и ми предложиха ГФ 8600ГТ 256мб ддр3 дирекс10 и да им доплатя още 10 долара от фирмата и аз приех..Така и утре ще ми е говот компа, но много се чудя ,че ГФ 8600ГТ е по-зле от ГФ 7600ГТ и няма да се справи с игрите , който играх без проблем на ГФ 7600ГТ sad.gif..Моля помогнете кажете дали си заслужаваше да сменя ГФ 7600ГТ за ГФ 8600ГТ..? sad.gif

не може ли да взмеш един EAH 3650 пак е колкото 8600гт (цена)

а относно мисля ч,е няма да имаш проблем дори е по-добре 8600от 7600

• Автор
не може ли да взмеш един EAH 3650 пак е колкото 8600гт (цена)

а относно мисля ч,е няма да имаш проблем дори е по-добре 8600от 7600

Не нямам достъчно пари , защото не мислих , че от картата ми старата нищо няма да стане...Е както и да е взех ГФ 8600ГТ утре като ми донесат пц-то ще вида :P..Да питам само ще имам ли някаква разлика от към игрите с новата карта ?

Не нямам достъчно пари , защото не мислих , че от картата ми старата нищо няма да стане...Е както и да е взех ГФ 8600ГТ утре като ми донесат пц-то ще вида :P..Да питам само ще имам ли някаква разлика от към игрите с новата карта ?

мисля че е по-добра :angry:

• Автор
мисля че е по-добра :angry:

Мерси за отговора аз ще стана много нахален , но да питам някой който е с ГФ 8600ГТ 256мб ддр3 Кризата горе-доло на какви настройки я играе и как му върви ? Благодаря предварително :P..От всичко което прочетох до тук правя си извод , че ГФ8600ГТ е по-добра от ГФ7600ГТ :angry:..

При всички положения 8600GT е по-добра от старата ти карта, може да се радваш, а разликите в производителността в игрите, ще ги усетиш сам!

Разбира се, че 8600 GT 256 mb. DDR 3 e по-добра от 7600 GT 256 mb. DDR 3.

П.П. Освен, ако първата (която си взел) не е някоя орязана версия?

Eми ... като се има впредвид как вървят картите GeForce ... GF1 -> GF2 -> GF3 -> GF3 -> и после 5000, 6000, 7000, 8000, 9000 ... както виждаш 8000 е след 7000. И като се съобрази, че и двете завършват на 600GT, 8>7 ... Crysis ще ти върви на 1024х768 на LOW/Medium. Картата не е толкова добра, но е по-добра от 7600GT ;)

• Автор

Благодаря на всички за отговорите от това следва , че ГФ 8600ГТ е по-добра от ГФ 7600ГТ ;)...Благодаря предварително ! Дано утре да е готово всичко да ида да си взема пц-то :P..

едит : Притеснявам се за играта Рейс Драйвър ГРИД , защото я играх на максимум детайли и настройки 4х,най високата рез на ГФ 7600ГТ , а на ГФ 8600ГТ дали пак ще я играя така без проблеми ? sad.gif..За реза при мен най високата е 1024х1028 май беше..

Редактирано от Hate Me (преглед на промените)

Ще можеш, щом със 7600GT си можел. Само ми е интересно как се получава това, като моята HD3850 не може да го направи на висока резолюция. Видях си сметката с тоя монитор, видимо ATI sux откъм Anti-aliasing и ... естествено 256МВ са ми недостатъчни за 1680х1050. Така че ... ще сменям картата. (извинете за отклонението)

Редактирано от xactoR (преглед на промените)

Благодаря на всички за отговорите от това следва , че ГФ 8600ГТ е по-добра от ГФ 7600ГТ ;)...Благодаря предварително ! Дано утре да е готово всичко да ида да си взема пц-то ;)..

едит : Притеснявам се за играта Рейс Драйвър ГРИД , защото я играх на максимум детайли и настройки 4х,най високата рез на ГФ 7600ГТ , а на ГФ 8600ГТ дали пак ще я играя така без проблеми ? sad.gif..За реза при мен най високата е 1024х1028 май беше..

Стига си се притеснявал приятел взел си по-добра карта.

• Автор

Благодаря на всички днеска ми донесоха пц-то с новото видео и пуснах няколко игри и се осеща разликата със старата карта :)..Може да затворите темата !

Само искам да напомня, че за обсъждане на игри си има специализиран раздел !

Ами то една видеокарта от сравнително висок клас се взема за игри, така, че не виждам нищо нередно в обсъждането възможностите на 8600GT спрямо 7600GT.

Благодаря на всички днеска ми донесоха пц-то с новото видео и пуснах няколко игри и се осеща разликата със старата карта ;) ..Може да затворите темата !

Прав беше, май ще е по-добре темата да се затвори :)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.