Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търсим програми за Symbian

Featured Replies

Здравейте. Ще съм много благодарен ако някой може да помогне.

Търся си подходящ навигатор за SONY ERICSSON P990i

Пробвах почти всички ТОМ ТОМ-ве качени в арена и замунда и никой не можа да се инсталира.

С симбиан 9.1 съм.

Ще съм много благодарен ако някой ми помогне или има нещо подходящо и ми го прати.

Редактирано от dooj (преглед на промените)

• Отговори 134
  • Прегледи 65,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ето портал за symbian - wap.wapstart.ru оттам в контент и софт для мобил.

• Не е добра. Трудно намира мрежите, не използва пълните възможности на антената

Публикувани изображения

Здравейте ! ;) От няколко дни се запалих по това да направя интерфейса на телефона си (SE P1) по-лесен за употреба с пръсти, защото не винаги стилуса може да се използва на момента. Намерих една програмка наречена Primetech Contacts, която наподобява доста на списъка с контакти на iPhone. Aко някой я има, кракната и т.н. нека сподели от къде я е свалил :) Ще му бъда много благодарен :P

• 2 седмици по-късно...

С Нокия E71 съми си търся няколко програмки. Антивирусна (ако има), музикален плеяр, както и програма за гледане на филми. Тия на които попадам искат сертификат а телефона не е хакнат и не знам как става. Затова ако някой може да помогне ще съм мнго благодарен :)

Скайпа ми е Lakokara4a_r_p ако някой иска да ме намери.

Редактирано от ru4kata (преглед на промените)

С Нокия E71 съми си търся няколко програмки. Антивирусна (ако има), музикален плеяр, както и програма за гледане на филми. Тия на които попадам искат сертификат а телефона не е хакнат и не знам как става. Затова ако някой може да помогне ще съм мнго благодарен :love:

Скайпа ми е Lakokara4a_r_p ако някой иска да ме намери.

Музикален плеър - Power mp3, Jukebox

Филмов плеър - CorePlayer

Антивирусна програма - F-Secure

П.П. Има ги всички в форума.

Аз немога да разбера...защо ви е друг музикален плейър като телефоните ви има такъв вече? angry.gif

Търся Core player & други подобни програми за Sony Ericsson G700

Сонитата са друг вид симбиян ,,Симбиян UIQ" докато нокиите са Симбиян S40, S50, S60 и S60 3rd.

Немога да ти помогна.

Трябва ми спешно нещо, с което да мога да отварям чертежи направени на AutoCAD за Nokia N78 и най добре да е с долен крайник или с номер

Скайп за Нокиа 5800 XM (имали някъв начин да си направя бг меню :blow out candles: )

Трябва ми спешно нещо, с което да мога да отварям чертежи направени на AutoCAD за Nokia N78 и най добре да е с долен крайник или с номер

Какво е разширението на тия файлове ?

Какво е разширението на тия файлове ?

*.DWG

*.DWG

Според мене и да става едва ли ще ти е много удобно на телефона.

Според мене и да става едва ли ще ти е много удобно на телефона.

То ясно, че няма да мога да чертая на телефона, но поне бих могъл да преглеждам чертежите и да свалям размерите от там. Абе просто ще е по-гъзарийка ще е това вместо да мъкнеш катастрон формат А1 с теб

Аз намерих една, ама голяма цифра е за това, обаче е 200$

Estalo CAD Viewer for Symbian v1

cad00.jpg

То ясно, че няма да мога да чертая на телефона, но поне бих могъл да преглеждам чертежите и да свалям размерите от там. Абе просто ще е по-гъзарийка ще е това вместо да мъкнеш катастрон формат А1 с теб

Аз намерих една, ама голяма цифра е за това, обаче е 200$

Estalo CAD Viewer for Symbian v1

cad00.jpg

Значи плащаш 200$ и е твой. biggrin.gifbiggrin.gif Нямам си представа.

Да така е най-добре, ама нали сме "Страната на неограничените възможности" и мисля да почакам някой да го "поправи"

Здравейте, аз съм с Nokia E51 и ми трябва програма, която да блокира входящи sms-и

Здравейте, аз съм с Nokia E51 и ми трябва програма, която да блокира входящи sms-и

Програма, блокираща входящи повиквания, е Blacklist, но за SMS-и - незнам

Handy Blacklist може да блокира разговори и SMS-и. :help wanted3:

• 1 месец по-късно...

С 6680 съм и с най-новия firmware. контактите ми седят на картата и когато ми звънне някой от тях не ми изписва кой ме търси. каква програма трябва да инсталирам?!

Не ти трябва програма за това . Просто ги премести в паметта на телефона.

няма ли друг начин? звучи ми глупаво телефон със Symbian да не може да разпознае контакт от SIM карта

• 4 седмици по-късно...

кажете някой браузар или програма с която да могат да се гледат клипове в вбокса с нокиа Е71 съм

и някоя работеща засвета програма за дистанционно управление

благодаря предварително

кажете някой браузар или програма с която да могат да се гледат клипове в вбокса с нокиа Е71 съм

и някоя работеща засвета програма за дистанционно управление

благодаря предварително

Браъзър за клипове-един единствен и това е Skyfire

• 2 седмици по-късно...
Здравейте,търся Garmin Mobile XT за Нокиа 6110,и съответно карти,ако може да помогне някой...?

приятелю намери ли си Garmin Mobile XT ,аз имам нокия Н95 и ми работи перфектно ,би трябвало да става и на 6110 ако е с вграден GPS

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.