Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търсим програми за Symbian

Featured Replies

Идеята на тази тема е да кажете какво Ви трябва. Не забравяйте да споменете с коя версия на Symbian сте, ако се съмнявате си кажете модела на телефона.

• Отговори 134
  • Прегледи 65,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ето портал за symbian - wap.wapstart.ru оттам в контент и софт для мобил.

• Не е добра. Трудно намира мрежите, не използва пълните възможности на антената

Публикувани изображения

Здравейте .. с нокиа 6120класик съм .. и ми трябва някаква програма като "adobe finne readder" работи на принципа като направиш снимка с фотоапарат текста с програмката се засичат само буквичките и си го запаметяват като текст.. от самата снимка.. търся такава за телефона ми и ... някаква програмка за поправяне на грешки от текст ..пунктуационни знаци, правописни грешки и т.н. ;) вие сте.. хелп biggrin.gif~~

Търся скайп (или друга програма за безплатни разговори - не чат) за Nokia N95 8GB

Symbian OS 9.2

• 3 седмици по-късно...

Мисля че с Fring можеш да прожеждаш безплатни разговори през wi-fi.

http://www.dotsis.com

Това е най-добрия сайт за софтуер за мобилни устройства.

Има абсолютно всичко което ви трябва. Има и описани начини за минаване на сертификация (не съм ги пробвал).

Регистрирайте се и си търсте програмите по номера на ОС.

Мисля че с Fring можеш да прожеждаш безплатни разговори през wi-fi.

Пробвах,но мисля че може само да се чати :huh:

Пробвах,но мисля че може само да се чати ;)

Може да се провеждат и разговори, но качеството не е много високо. Все пак става като за без пари. biggrin.gif

Здравейте,търся Garmin Mobile XT за Нокиа 6110,и съответно карти,ако може да помогне някой...?

Sony Ericsson К810i поддържа ли програми от рода на Word и Excel? И ако поддържа как мога да ги намеря?

Редактирано от sed_ally (преглед на промените)

• Автор
Sony Ericsson К810i поддържа ли програми от рода на Word и Excel? И ако поддържа как мога да ги намеря?

Няма операционна система, нещо на java ако има..

Здравейте,търся Garmin Mobile XT за Нокиа 6110,и съответно карти,ако може да помогне някой...?

Платен е.

Редактирано от dragozow (преглед на промените)

Подържа, но са java, просто потърси малко

ето намерих някакъв Word http://mobiles60.blogspot.com/2008/02/ms-word-java-app.html

Редактирано от ti6o (преглед на промените)

Прегледай тази тема.

Здравейте, извинявам се ако има отговор на моя въпрос. Ако можете да ми кажете някоя програма за теглене. Тоест не да ми казва не се подържа, а което искам да мога да изтегля. С Nokia N82 съм мисля, че с Symbian 9.2 беше но не съм сигурен.

Редактирано от svetli0 (преглед на промените)

• Автор

Ти лесно ще го изтеглиш ама като не работи на твоя телефон. Иначе при инсталация ако ти дава грешка някаква пробвай да смениш датата с година назад и опитай пак. В повечето случаи ако приложението е читаво става.

Нещо не разбрах. На мен ми трябва името на приложението с което да мога да тегля такива файлове който ми казва, че не се подържат.

Значи имам Нокиа Н73 и ми трябва програма за управление на телевизора с блутута. Предложете нещо cool.gif

• Автор

Няма такова. Кажи точно коя е програмата която искаш да качиш? Отиди на Инсталирани/мениджър приложения/опции/настройки. Там сложи "онлайн проверка на сертификат на "изключено".

Някой да има Gismeteo mobile или Handy Weather за symbian 9.1?

Здравейте някой да знае програма който да накара анимираните теми да работят на Nokia E 51?.Май е невъзможно... ohmy.gif

пиши ми на skype : karaganchev за garmin

Здравейте някой да знае програма който да накара анимираните теми да работят на Nokia E 51?.Май е невъзможно... ohmy.gif

animesprite

Някой да има Gismeteo mobile или Handy Weather за symbian 9.1?

HandyWeather

Здравейте, извинявам се ако има отговор на моя въпрос. Ако можете да ми кажете някоя програма за теглене. Тоест не да ми казва не се подържа, а което искам да мога да изтегля. С Nokia N82 съм мисля, че с Symbian 9.2 беше но не съм сигурен.

Опитай с Opera Mini

Редактирано от lepi (преглед на промените)

AnimeSpliter.....откъдето и да я изтеглих дава грешка на сертификата и се оказа че телефона сам си го поддържа.Прилагам извадка от руски сайт дано е полезно някому:

С каждым днем появляется всё больше анимированных тем для Symbian OS 9.х., но у многих при их установке возникают вопросы. Поэтому тут я объясню, как установить анимированную тему на смартфон.

1. При установке анимированной темы может появиться сообщение: "Приложение не совместимо с телефоном. Продолжить?" - на что смело нажимаем "Да".

2. Как обычно, выбираем куда будем устанавливать - в память телефона или на карту.

2. Анимированные темы содержат программу-аниматор, поэтому при установке темы устанавливается автоматически и она, при установке выбираем язык программы (на данный момент их только 2 - английский и китайский), и далее устанавливаем, отвечая на всё "Да".

3. После установки и выбора анимированной темы заходим в "МЕНЮ", куда устанавливается программа-аниматор (она устанавливается именно в "Меню", а не в "Приложения"), заходим в нее и, видим 2 пункта - Theme animation - On и Animation speed (тут можно установить скорость анимации на свой вкус). Theme animation - On стоит по умолчанию, но без захода в программу-аниматор анимации на выбранной Вами теме не будет - обычная статическая картинка, поэтому обязательно надо в нее зайти, таким образом программа-аниматор активизируется. Выходим - анимация включилась. Наслаждаемся

Также хочу обратить Ваше внимание, что если установлено несколько анимированных тем, то при удалении одной из них удаляется и программа-аниматор (т.к. при установке нескольких анимированных тем эта программа каждый раз переустанавливается и работает на все установленные анимированные темы). Для того, чтобы вновь заработала анимация в оставшихся темах, надо одну из них переустановить или установить еще одну анимированную тему.

:ph34r: Както казва братушката Наслаждаваме се!

Е вижте сега влизам в тая програма fring , но къде да си напиша моя акаунт на скайп аз немога да отида даже на скайп иконата където е ?!?!

post-92753-1217667485_thumb.jpg

Редактирано от d1dcho (преглед на промените)

Здравейте. С Нокия Н82 съм и ако може да ми дадете линк към някой видео плеиър, за да мога да пусна avi клипчета. И някоя програма за теглене, защото операта като искам да изтегля 3gp файл например ми го отваря на нова страница и ми изписва някакви йероглифи само. Благодаря предварително.

Аз искам да попитам за Nokia N73(9.1) програма с която мога да ползвам телефона като дистанционно и къде мога да я намеря. ;)

10х предварително!

Може да ви се стори тъп въпросът ми но как се инсталират програмите.Аз съм с Nokia 5500 Sport.

ПП:Вече разбрах.

Редактирано от betoveni (преглед на промените)

• Автор
Здравейте. С Нокия Н82 съм и ако може да ми дадете линк към някой видео плеиър, за да мога да пусна avi клипчета. И някоя програма за теглене, защото операта като искам да изтегля 3gp файл например ми го отваря на нова страница и ми изписва някакви йероглифи само. Благодаря предварително.

Core player-има го в линковете за Symbian.

Аз искам да попитам за Nokia N73(9.1) програма с която мога да ползвам телефона като дистанционно и къде мога да я намеря. wink.gif

10х предварително!

Psiloc ir remote.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.