Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

RQ: Програма за каталогизиране на записани дискове (merged)

Featured Replies

http://www.download.bg/index.php?cls=program&id=419440 -> ArchiVid 1.5.09
  • 4 седмици по-късно...
  • Отговори 59
  • Прегледи 15,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Ако търсите нещо по-просто може да пробвате този метод:

tree d: >> content.log

Това се пише в CMD. D: е дисковото устройство на което ще правите каталог. Content.log е изходният файл.

Tree извежда дървовидната структура от директории и файлове на дискът. Пробвайте tree d: .

После търсите в content.log . Ако отваряте файла в нотепад и уиндоуса ви е кирилизиран, е възможно линиите да не излизат както трябва, но пак се чете.

• 10 месеца по-късно...

Как да накарам MediaMan да не се ъпдейтва? Работя с 2.60 защото имам пач за нея и си я краквам. След извесно време работа, програмта сама се пуска да се ъпрайтне и не мога да я спра. Има бутон Cancel Update но все едно че не работи. След ъпдейта ми дава 28 дни триал период и се поврежда. Вече 2-ри католог ми се изтри. Бях стигнал до 60 филма подредени и описани и се изтриха след ъпдейта - 3 дни работа отидоха на кино (и това само за изработката на един каталог). Някой има ли други предложения за програма за изработка на каталози. Тези тук ги пробвах всички, но нещо не ми допадат (а може би защото съм свикнал с MediaMan и ми е станала любима) Някой може ли да помогне за проблема?

All My Movies е много добра.Потърси я в Замунда има "подобрена" версия и работи супер.Изтегля от нета обложките на филма и информация за него.

Тая програма "All my movies" като я инсталирам излиза грешка "C:/Program files/Common files/ado/msado15.dll is not valid image files. ..... Check the instalation disskete again" И не се стартирва, какво да правя?

• 1 месец по-късно...

Здравейте,търся програма в която да вкарам всички музикални дискове,по стилове и когато опитам да сложа нещо което е вътре да не дава да се повтаря.Благодаря.

Тая програма "All my movies" като я инсталирам излиза грешка "C:/Program files/Common files/ado/msado15.dll is not valid image files. ..... Check the instalation disskete again" И не се стартирва, какво да правя?

Пробвал ли да пререгистрираш библиотеката?

Start => run => копирай там следната команда

Regsvr32.exe "C:\Program Files\Common Files\system\ado\Msado15.dll"

Редактирано от B-boy[StyLe] (преглед на промените)

• 3 седмици по-късно...

А може ли програма която да катозира дискове с всакакъв вид информация - смисъл дискове с филми,програми, музика. И когато ти потрябва нещо да го потърсиш в програма и тя да ти каже на кой диск се намира

• 10 месеца по-късно...
Не ти трябва специална програма за тази цел. Пускаш си един ДОС промпт и пишеш следната проста команда:

dir X:\ /S/B > C:\index.txt

Където:

X = устройство (и/или директорията), което ще индексираш (в конкретният случай е ДВД-то)

Накрая ще имаш файл "index.txt", разположен в главната директория на устройство C, който ще съдържа всички файлове, намиращи се на ДВД-то.

След 3 години ама сега ми се налага.

Ако ми помогнеш и само главните папки и свободните файлове да се изписват много ще ти бъда благодарна :rolleyes:

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.