Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Изпращане на sms-и в чужбина

Featured Replies

Здравейте!!! Искам да попитам-защо като изпратя SMS чрез SMS-Gate,ми дава че SMS-а е изпратен,но получателят не го е получил?

• 4 седмици по-късно...
  • Отговори 83
  • Прегледи 115,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

струва ми се, че в този форум би могла да открия отговор на въпроса, а именно- някой изпращал ли е безплатно смс до Кипър и как е станало това невероятно нещо? :)

prodylvjawqm da 4akam otgowor na wyprosa mi nqkoj izpra6tal li e sms-i do Kipyr i 4rez koi sajtowe?

<{POST_SNAPBACK}>

Моля прочети "Правилата"на форума!!!

Редактирано от Стоян (преглед на промените)

Може ли да помоля за помощ относно смс-ите до Испания? тази програма SMS-gate как точно започва да функционира? в Смисъл -теглиш я и после пращаш? Нужна ли е някакъв вид регистрация или нещо? Защото пробвах да изпращам смс до Испания и нещо не се получи. Ако някой има сайт или някаква програма моля да ми даде линк, или да ми даде насоки за тази. Благодаря предварително

SMS-Gate при мен не работи.Пробвам да изпратя СМС към М-Тел,но уви,съобщава ми,че е изпратен СМС-а,но получателят не го е получил

• 2 месеца по-късно...

iskam a izpratq sms do germaniq no neznam kak,toest az probvah kakvo li ne,kade li ne se registrirah i ne stava Публикувано изображение nqkoi moje li da mi pomogne 6te mu bada mn blagodrna pls :)

Провери ТУК! и те съветвам да поправиш съобщението си, така че да стане на кирилица, защото НЕ е позволено писането на латиница!

Успех! :)

Провери ТУК! и те съветвам да поправиш съобщението си, така че да стане на кирилица, защото НЕ е позволено писането на латиница!

Успех! :)

мерси много,но каде точно трябва да вляза :)

vankata_6,линка е no-invite заради рекламите в калдата.Дай го целия плс

vankata_6,линка е no-invite заради рекламите в калдата.Дай го целия плс

Само със този вид мога да го дам линка, т.к. така го знам! :)
  • 8 месеца по-късно...
  • 1 месец по-късно...

Може ли да помоля за помощ относно смс-ите до Испания? тази програма SMS-gate как точно започва да функционира? в Смисъл -теглиш я и после пращаш? Нужна ли е някакъв вид регистрация или нещо? Защото пробвах да изпращам смс до Испания и нещо не се получи. Ако някой има сайт или някаква програма моля да ми даде линк, или да ми даде насоки за тази. Благодаря предварително

При мен става същото...аз съм в Испания пращам си смс на моя номер пише че е получено,но нищо не получавам.Има ли някоя друга програма за пращане или сайт?

Отново GIZMO , с едни гърди напред от конкуренцията.

Вървете на тази страница: http://gizmosms.com/

Ето какво пише от ГИЗМО:

Free Text Messaging Worldwide

Gizmo SMS lets you easily send SMS text messages from your browser, to mobile phones around the world, for FREE!

Go to gizmosms.com, enter a mobile number, select the country of the number, type your message, and click send.

Gizmo SMS Highlights

Simple - Easy to use web-based design.

International - Works with mobile phones in over 65 countries.

Smart - Auto locates mobile carriers for you, worldwide.

Convenient - Makes typing long text messages easy.

Secure - Enforces Privacy and Anti-Spam.

It's Free!

Try Gizmo SMS now at gizmosms.com

За сега го пробвах с МТЕЛ-пристигна бързо,и сега ще изпратя едно да САЩ,да видя как е!

А има ли програма която да може да испраща СМСи до италия без пари?и по спецялно до оператор WIND?!?!?

• 3 седмици по-късно...

Здравейте... Ами аз се опитах да изпратя смс-че до Англия с SMS-Gate, но нещо не става... :rolleyes: Незнам дали аз не правя нещо както трябва или... Може ли някой да ми каже някоя друга програмка или някой сайт за free sms до там... :P (нещо сигурно и изпитано) :P:P

• 1 месец по-късно...

Пробвайте с Wadja иска и безплатна регистрация естествено :wors:

• 1 месец по-късно...

моля някой ако знае РАБОТЕЩ и ИЗПРОБВАН сайт за СМС към Германия да ми помогне. Към мобилен оператор е.

• 2 седмици по-късно...

Здравейте, този сайт ползва услугата mail2sms на мобилните оператори, за да изпраща безплатни SMS и до много държави по целия свят: www.Send-SMS-Now.com Успешното изпращане зависи от правилното попълване на номера на мобилния телефон както и от активирането на услугата mail2sms на мобилния телефон на получателя

Редактирано от Carlos (преглед на промените)

widgetsus.exe

SMS.widget

търсете тези 2-те

ИНСТАЛАЦИЯ:

# Отворете файлът widgetsus.exe и инсталирайте програмата Yahoo Widgets.

# След инсталацията отидете в My Documents и след това в My Widgets папка, като изтриете от нея всичко (стига да искате).

# Поставете файлът SMS.widget в папката My Widgets.

# Стартирайте програмата (ако сте оставили само файлът SMS.widget в папката, то той ще се стартира директно, в противен случай изберете от списъка CallWave).

# Регистрирайте се с Вашият действителен мобилен номер, независимо на кой оператор сте абонати.

# Пример: +359887******

# До 1 минута след регистрацията ще получите SMS с активационен код на номера с който сте се регистрирали, въведете го в програмата и сте готови да пращате.

ЗАБЕЛЕЖКА:

# След като изпратите SMS броите наум (препоръчително) 1... 2... 3... (VS Teleshop Rulzzz ;-) ) и съобщението вече е стигнало своят получател.

# SMS-ите се получават от вашият номер (тоест номерът от който сте се регистрирали).

# SMS-ите се пишат само на латиница, защото програмата не поддържа кирилица.

# Номера на получателя се пише винаги с +359*********, пример за SMS в скрийншота горе.

СИСТЕМНИ ИЗИСКВАНИЯ:

# Здрава клавиатура!!!

# Добро настроение!!!

DrakonBG Ви Пожелава ПРИЯТНО ПРАЩАНЕ!!!

widgetsus.exe

SMS.widget

търсете тези 2-те

ИНСТАЛАЦИЯ:

# Отворете файлът widgetsus.exe и инсталирайте програмата Yahoo Widgets.

# След инсталацията отидете в My Documents и след това в My Widgets папка, като изтриете от нея всичко (стига да искате).

# Поставете файлът SMS.widget в папката My Widgets.

# Стартирайте програмата (ако сте оставили само файлът SMS.widget в папката, то той ще се стартира директно, в противен случай изберете от списъка CallWave).

# Регистрирайте се с Вашият действителен мобилен номер, независимо на кой оператор сте абонати.

# Пример: +359887******

# До 1 минута след регистрацията ще получите SMS с активационен код на номера с който сте се регистрирали, въведете го в програмата и сте готови да пращате.

ЗАБЕЛЕЖКА:

# След като изпратите SMS броите наум (препоръчително) 1... 2... 3... (VS Teleshop Rulzzz ;-) ) и съобщението вече е стигнало своят получател.

# SMS-ите се получават от вашият номер (тоест номерът от който сте се регистрирали).

# SMS-ите се пишат само на латиница, защото програмата не поддържа кирилица.

# Номера на получателя се пише винаги с +359*********, пример за SMS в скрийншота горе.

СИСТЕМНИ ИЗИСКВАНИЯ:

# Здрава клавиатура!!!

# Добро настроение!!!

DrakonBG Ви Пожелава ПРИЯТНО ПРАЩАНЕ!!!

ЗА ПОВЕЧЕ ИНФО :skype:pepi_gazeto

ако някои иска да му ги пратя тези програмки че незнам как се слагат тук.

Здравейте аз използвам http://www.callwave.com/ през iGoogle иначе има и някакви програмки ама не съм ги ползвал... Лошото е че можеш да прашташ само по 3 SMS-а на ден, ама и това е нещо все пак... Само че ако решите да си смените номера (като мен) не става... Трябва да изтриете акаунта и наново да се регистрирате... Не че е болка за умиране ама все пак...

• 2 седмици по-късно...

Здравейте!!! Новак съм в тоя сайт и искам някой да ми помогне да изпращам съобщения в Гърция на моя приятел тъй като нета му е изключен а аз нямам ваучер,единствено мога да му изпращам безплатни смс-и , ако някой може да ми помогне за връзка :skype koko_vani Благодаря предварително.

Здравейте!!! Новак съм в тоя сайт и искам някой да ми помогне да изпращам съобщения в Гърция на моя приятел тъй като нета му е изключен а аз нямам ваучер,единствено мога да му изпращам безплатни смс-и , ако някой може да ми помогне за връзка :skype koko_vani Благодаря предварително.

Безплатни SMSи

agentsms

Редактирано от kai_99 (преглед на промените)

Тва е за да се регнешДеница, първо пиши на кирилица(такива са правилата),а за да изпратиш смс от тоя сайт първо трябва да се регнеш,аз също се мъчих,но не ще да зарежда,пробвай от този линк ,ако успееш да се регнеш БРАВО , ако ли не кат мен ще се пробваш пак докат зареди,ама аз май нямам търпение.

Редактирано от Nice_princess (преглед на промените)

moje li nqkoi da mi kaje kak moga da razbera 4e sam ispratila sms-a ot tozi sait http://www.agentsms.com"]poto4no se obra6tam za pomo6t kam kai_99 molq te kaji mi 6te ti bada mnogo blagodarna :angry:;) ;) ;) ;) nadqvam se da mi pomognete Публикувано изображение

За съжаления явно сайта не функционира в момента-като се опитам да вляза в акаунта си (трябва да се регистрираш и получаваш 30 безплатни смса на месец).не зарежда страницата agentsms

. Надявам се в най-скоро да го оправят.защото смсите наистина и 100% пристигат при получателите си. :wub:

Тва е за да се регнешДеница, първо пиши на кирилица(такива са правилата),а за да изпратиш смс от тоя сайт първо трябва да се регнеш,аз също се мъчих,но не ще да зарежда,пробвай от този линк ,ако успееш да се регнеш БРАВО , ако ли не кат мен ще се пробваш пак докат зареди,ама аз май нямам търпение.

ок мерси много ама линка дето ми го даде нещо не става караи мерси много за помощта на теб и на kai 99 :rolleyes::);)Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.