Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Мнението ви за КОСМОДИСК какво е , ползвали ли сте го ?

Featured Replies

За сте чували за плацебо ефекта? Ако им покажат найлонче, което сваля кръвното и ги убедят в това, те ще се го купят и ще им помогне наистина, но това не променя факта, че найлончето си е найлонче. Плацебото действа при 90% от хората... И май Космодиск и наколенките и прочие глупости на това разчитат...

• 2 месеца по-късно...
  • Отговори 54
  • Прегледи 45,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

За сте чували за плацебо ефекта? Ако им покажат найлонче, което сваля кръвното и ги убедят в това, те ще се го купят и ще им помогне наистина, но това не променя факта, че найлончето си е найлонче. Плацебото действа при 90% от хората...

И май Космодиск и наколенките и прочие глупости на това разчитат...

Купих го преди 10-12 г за жена ми космодиска,що приказки изприказва ,а от тогава до сега късата част и е все на кръста .Като го свали и работи по градината и дома ,вечерта е като пребита.Понякога слага и дългата част,когато я заболи между плешките по гръбначния стълб.

Аз понякога след тежка работа съм слагал дългата част и до два дни се чувствам много по-добре.

И аз не вярвах ,но тогава бяха дали някакви премии и затова си го позволих,сега ако намеря отлично запазен за 50-60 лв бих го купил.

За сте чували за плацебо ефекта? Ако им покажат найлонче, което сваля кръвното и ги убедят в това, те ще се го купят и ще им помогне наистина, но това не променя факта, че найлончето си е найлонче. Плацебото действа при 90% от хората...

И май Космодиск и наколенките и прочие глупости на това разчитат...

Абсолютно вярно! Всичко е в главата на човека и резултатът зависи от психическата нагласа и подсъзнанието. Казвам го, защото преди време си мислех, че едно лекарство ми помага.. Всъщност не беше лекарството, а просто облекчението, че го пия.
  • 1 година по-късно...
Менове, извинявам се че връщам темата в прайм тайма, но търсих песентта на Наско от Канарите за космодиска и ми излезе тази тема. Моля, помагайте да я открия!
  • 1 година по-късно...

Хехеххехехе мене на 21 ме боли преставям си ти на 27 как се чувстваш :biggrin: Или ти пък съвсем не го ползваш та го пазиш за стари години :biggrin: :biggrin: :biggrin: П.П Процент ми дават бре...бах разконспирира ме...Тая баба Цецка е братовчедка на баба ми та от там се знаем :biggrin:

Дисковата херния не подбира младо или старо но , това чудо никак не ми изглежда че помага. Като имам в предвид рекламите забелязах една майка с 2-ве деца страда от дискова херния и там ходила на различни процедури включително и на неврохирург.Следващата  реклама за наколенките и какво да видя същата девойка прави реклама и на наколенките :) абе тази жена да не  е паднала от някаде.

Чудя се дали космодиска лекува и парези

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.