Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Мнението ви за КОСМОДИСК какво е , ползвали ли сте го ?

Featured Replies

Нека чуем вашето внение за това чудо. Говори ли истина баба Цецка от ракламата или са и бутнали 50 лъвчета? Публикувано изображение

• Отговори 54
  • Прегледи 45,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Тва всичко дето го рекламират по Телешоп са глупости на търкалета, само като видя някоя от техните реклами и получавам ортикария, :ph34r:

Да, може и тахикардия (каквото и да означава) да получавате, но майка ми с помощта на този Космо диск ходи без никакви проблеми вече години наред и не изпитва обичйните болки, от които преди това едва ли не не можеше да спи! Не считам за нужно да давам пояснениея, защото не знам как да обясня действието му, след като не съм го ползвал. С очите си видях как действа. Това е. Още повече, че можеш да го върнеш в определния срок, ако прецениш, че не ти действа, както си очаквал.

Баща ми работи много тежка работа и от години има проблеми с кръста и гърба. Ползва космодиска от около година. Не знам колко му помага, но го носи всеки ден по цял ден на работа и го сваля вечер като се прибере.

Редактирано от GABRIELA (преглед на промените)

Помага в зависимост от специфичността на проблема- примерно на дядо ми помогна, но на братчед ми - не..., но то пък на него нищо не би ми му помотгнало...

Абе незнам! На мен винаги ми е било смешно като гледам рекламите на космодиск. Особеноо се забавлявах с Наско от Канарите, като каза - Абе аз що не зема да напиша една песен за тоа космодиск - голям майтап беше. Въпреки всичко си оставам скептичен към това нещо.

Помага само в начален стадий на заболяването. А то тогава много хора дори не разбират. Мислят, си че е от преумора. И дори тогава невинаги - според зависи от всеки организъм.

С една дума яко ни ментят от рекламата тъй като онези бабушкери се изкарват че ги е върнало от оня свят - какви ли не болежки изкарват. Публикувано изображение

С една дума яко ни ментят от рекламата тъй като онези бабушкери се изкарват че ги е върнало от оня свят - какви ли не болежки изкарват. Публикувано изображение

По твоята логика трябва да се сърдим на всяка реклама излъчвана по телевизията. Защото ни лъжат, че прането ни ще бъде супер бяло, с еди кое си червило ни чака ново гадже, с използването на еди кой си шампоан нова работе и т.н Преувеличението си е в стила на рекламата, тъй че не ги обвинявай за това Публикувано изображение

По твоята логика трябва да се сърдим на всяка реклама излъчвана по телевизията. Защото ни лъжат, че прането ни ще бъде супер бяло, с еди кое си червило ни чака ново гадже, с използването на еди кой си шампоан нова работе и т.н Преувеличението си е в стила на рекламата, тъй че не ги обвинявай за това Публикувано изображение

Да но когато се подиграват с здравето и правят пари за сметка на страданието на хората - това вече мисля променя нещата. Едно е да те излъжат за някоя фафла че била с фъстъци а тя се оказала с лешници , съвсем друго е да се гаврят с пенсионерите и да им земат 99.99лв за няква панацея която лекува "всички" болежки! Айде нема нужда Публикувано изображение

Да но когато се подиграват с здравето и правят пари за сметка на страданието на хората - това вече мисля променя нещата. Едно е да те излъжат за някоя фафла че била с фъстъци а тя се оказала с лешници , съвсем друго е да се гаврят с пенсионерите и да им земат 99.99лв за няква панацея която лекува "всички" болежки! Айде нема нужда Публикувано изображение

Ми аре барем дай и врачките, гледачките всички под ножа шото пък тяхното също си е пълна подигравка!!! Аз ти казвам, че специално тая джджа е помогнала на някои хора, но на други не..., че мъртвец от гроба няма да вдигне то е ясно...обаче преувеличението си е в реда на нещата...Ти преставяш ли си баба ти Цецка вместо да ги каканиже тия да ти кажа "Ми, може да ви помогне ама може и не...", то за това продукта може да се върне...А подобна реклама, която описах по - горе си е истинско търговско самоубйство Публикувано изображение

Съмняваш ме Динди че се дистрибутор на Космодиск и се паентиш тука и го защитаваш. А това което каза за баба ти Цецка ме разсмя много!!! Ох знаеш ли и аз почуствах едно затопляне сега - опа аз съм пръднал по яко и затова Публикувано изображение

Редактирано от leonardo (преглед на промените)

Космодискът при някои хора действа.

leonardo , ти знаеш ли как изглежда космодиск и как работи?

Редактирано от RefreshMe (преглед на промените)

Е нямам честа да съм го държал в ръцете си това чудо на техниката но визуално от рекламата съм го виждал! Както вика Наско от Канарите абе прилича на кост от шаран! Но ме е яд, че тези от КосмодиКса както го нарече една участничка в реклама, използват наивноста на голяма част от бабите и дядовците по села и паланки и трупат доста парички. Не че им завиждам на парите, но дай Боже да действа на колкота може повече хора! Не че съм Тома неверни ама съм скептичен относно действието му! Жива и здрава да си бабо Цецке Публикувано изображение

Е нямам честа да съм го държал в ръцете си това чудо на техниката но визуално от рекламата съм го виждал! Както вика Наско от Канарите абе прилича на кост от шаран! Но ме е яд, че тези от КосмодиКса както го нарече една участничка в реклама, използват наивноста на голяма част от бабите и дядовците по села и паланки и трупат доста парички. Не че им завиждам на парите, но дай Боже да действа на колкота може повече хора! Не че съм Тома неверни ама съм скептичен относно действието му! Жива и здрава да си бабо Цецке Публикувано изображение

Ама първо го пробвай и тогава се опъвай тука Публикувано изображение Да те боли кръст тва онова? Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Ама първо го пробвай и тогава се опъвай тука Публикувано изображение Да те боли кръст тва онова? Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Абе ко ма напрай ти бе Динди! Младо, здрав,о право, кораво момче на 27г. да ма боли кръсто! Ама остай ма ти мене - мене прасетата ма яли ами ми кажи ти от къф зор го защитаваш толкоз тоз космодиск - има някъв килипир! Публикувано изображение

Не знам, обаче с Лео и бисерите му ще трябва да раздавате Космо ДиКс , че ми се схвана кръста от смех Публикувано изображение:wors:

Абе ко ма напрай ти бе Динди! Младо, здрав,о право, кораво момче на 27г. да ма боли кръсто! Ама остай ма ти мене - мене прасетата ма яли ами ми кажи ти от къф зор го защитаваш толкоз тоз космодиск - има някъв килипир! Публикувано изображение

Хехеххехехе мене на 21 ме боли преставям си ти на 27 как се чувстваш Публикувано изображение Или ти пък съвсем не го ползваш та го пазиш за стари години Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

П.П Процент ми дават бре...бах разконспирира ме...Тая баба Цецка е братовчедка на баба ми та от там се знаем Публикувано изображение

Баба ми и дедо ми имат космодиск. на нея помогна ама на него не

Сифончо те един и същи космодикс ли ползват двамата?

Редактирано от leonardo (преглед на промените)

Сифончо те един и същи космодикс ли ползват двамата?

първо дедо ми го носеше- недоволен, после баба ми - доволна и тя си го носи
  • 1 година по-късно...

Здравейте , от мн. стояне на PC-то леко ми е кривнал гръбнака бях при джипито ми и така дълга история дадоха ми лечение , сега мисля да си взема Космодиск вместо да правя опражнения с гири , някой останал ли е доволен от КОСМОДИСКА принципно по рекламите дават само ментета но виждам доста хора го рекламират и уж са доволни :P

Мда, сложи една пенсия пред камера и и гледай сеира. Вероятно залагат на глуповатичките преувеличени изказвания на хорицата , за да могат да обедят себеподобните си ,че като си сложила жената космодиска цял ден не сЪ спряла да чисти да копа с мотиката, да оре нивата ... пък мъжо като го сгряло , кат зел да скача ..кляка, става, кляка, става ей на гърба не го боли вече всичките му болежки са минало, няма вече дай Фелорана, Диклака, Фастум гела.... Моят съвет е не спирай с упражненията, космодиск-а не е в състояние по никакъв начин да ти изправи гръбначния стълб. Има други медицински приспособлениея , не телешопски простотии барабар с наколенките на дългоушкото Ливайн .

Космодискът е за болки, не за подобряване на стойката. Прави си упражненията и не се занимавай с глупости. Иначе да, аз имам познати, които са много доволни. А на старците по тв-то им викат рекламни лица, нормално е да хвалят продукта. То и тая леля Мария с тоя прах, ама аре тва е дълга тема... П.П Мързи ме да ползвам търсачката в момента, но нямаше ли такава тема или се заблуждавам?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.