Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Мнението ви за КОСМОДИСК какво е , ползвали ли сте го ?

Featured Replies

Дам... Баба ми има космодиснл Публикувано изображение . Веднъж го сложи и от тогава си стои в кутията на тавана... Изобщо не и помогна. Не ти препоръчвам да го взимаш... и както някой беше написал той е за болки, а не за изправяне... И все пак ако имаш излишни 100-тина лева :)

Редактирано от papyrus (преглед на промените)

• Отговори 54
  • Прегледи 45,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Още не ми се е налагало-да чукна на дърво Брат ми и баща ми го ползват от години за болежките си-доволни са много :)

Бисери от реклами на „КОСМОДИСК”

"Сложих си го на дълго, почувствах парене, но след малко болката премина."

"След като си го сложих отзад, започнах и да се навеждам."

"Откакто съм с него мога да се наведа и да си подпирам ръцете на мивката."

"Ходих дълги години по доктори, но само той ме задоволява напълно и вече не ме боли."

"От две седмици съм с него и вече съм оправена, но няма да го вада."

"Сложиха ми го и след малко болката премина."

"Изпитвах невероятни болки отзад, но след две седмици, откакто си го сложих почувствах облекчение."

"С него съм дори и на вилата."

"По-лесно се качвам по стълбите, когато ми е отзад."

"Първо бях с тънкия, но откакто видях, че ми харесва си сложих и дебелия."

"Сина ми, който живее в САЩ каза, че и в други страни го правят."

"Отзад ми е вече пет години."

"Бях свикнала с болката, но след като си го сложих тя премина."

"Останах много доволна-дори и мъжът ми си го сложи."

"Става и за мъже."

"Когато ми е отзад, се навеждам с удоволствие."

"Когато бях без него-трудно ходех до тоалетната."

"Дълги години ги работех седнала, но на старини си го сложих и аз."

"Една приятелка ми каза, че я е оправил за кратко време."

"Ако не те оправи ти връщат парите."

Публикувано изображение

Здравейте , от мн. стояне на PC-то леко ми е кривнал гръбнака бях при джипито ми

КОСМОДИСК® е клинично тествано средство, разработено от експерти с цел облекчаване на болките в гръбначния стълб и кръста. Резултатите от комбинирани изследвания показват, че в следствие на употребата му се наблюдава до 80% облекчение на болката в гърба и кръста.

Работейки директно върху самото място на болка КОСМОДИСК® предлага нежно, успокояващо облекчение, докато работите, докато си почивате или дори по време на ежедневното физическо натоварване. КОСМОДИСК® може успешно да се комбинира с различни терапевтични методи, както традиционни, така и алтернативни.

Уникалната форма на прешлените на КОСМОДИСК® е изработена от хипоалергична медицинска пластмаса. Формата на елементите му поддържа гръбначния стълб с нежен натиск, наподобявайки мануалната терапия или физиотерапията.

Масажиращият му ефект стимулира мускулите в зоната на гръбнака. С това се повишава кръвоснабдяването, което облекчава болката.

БЕЗОПАСЕН, ЕФЕКТИВЕН, ЛЕСЕН ЗА УПОТРЕБА

КОСМОДИСК® не използва допълнителни енергийни източници, като магнити или батерии. Той действа чрез формата си. КОСМОДИСК® е много практичен, лесно може да бъде пригоден и е удобен за носене. Когато го носите, ще можете да се наслаждавате на ползите от лекия масаж по време на работа, пазаруване, шофиране, физическо натоварване, почивка, пътуване, спане...

ПОЛЗИТЕ ОТ КОСМОДИСК®:

* Временно или постоянно облекчаване на болките в гърба

* Доказана ефективност

* Изцяло естествен – без никакви медикаменти или химикали

* Лесно се носи в работата, по време на игра или при почивка

* Не си личи под дрехите

* Удобен и изцяло приспособим

* Инвестиция за цял живот

* Гарантирано връщане на парите в гаранционния срок

Източник

P.S.: въпреки че е пригоден за болки, все пак можеш да го тестваш. Има 30-дневен тест период. Така че можеш поне да експериментираш.

Редактирано от Stalik (преглед на промените)

Не си давай парите за тоя боклук. Баба ми го носи известно време, не и помогна въобще.

Не си давай парите за тоя боклук. Баба ми го носи известно време, не и помогна въобще.

То и от Windows са много недоволните, ама няма как да са доволни 101% от хората. ;) Това все още не го е направило безполезен.

Бисери от реклами на „КОСМОДИСК”

"Сложих си го на дълго, почувствах парене, но след малко болката премина."

"След като си го сложих отзад, започнах и да се навеждам."

"Откакто съм с него мога да се наведа и да си подпирам ръцете на мивката."

"Ходих дълги години по доктори, но само той ме задоволява напълно и вече не ме боли."

"От две седмици съм с него и вече съм оправена, но няма да го вада."

"Сложиха ми го и след малко болката премина."

"Изпитвах невероятни болки отзад, но след две седмици, откакто си го сложих почувствах облекчение."

"С него съм дори и на вилата."

"По-лесно се качвам по стълбите, когато ми е отзад."

"Първо бях с тънкия, но откакто видях, че ми харесва си сложих и дебелия."

"Сина ми, който живее в САЩ каза, че и в други страни го правят."

"Отзад ми е вече пет години."

"Бях свикнала с болката, но след като си го сложих тя премина."

"Останах много доволна-дори и мъжът ми си го сложи."

"Става и за мъже."

"Когато ми е отзад, се навеждам с удоволствие."

"Когато бях без него-трудно ходех до тоалетната."

"Дълги години ги работех седнала, но на старини си го сложих и аз."

"Една приятелка ми каза, че я е оправил за кратко време."

"Ако не те оправи ти връщат парите."

Публикувано изображение

Абе момче да се напикая ли искаш Публикувано изображение

То и от Windows са много недоволните, ама няма как да са доволни 101% от хората. :) Това все още не го е направило безполезен.

Стига бе човек, освен ако не работиш в WS Teleshop, не виждам каква е причината за това изказване.

Член от семейството ми си го купи преди време,но полза-никаква.

Виж от наколенките на Др.Ливайн баба ми е много доволна Публикувано изображение

Член от семейството ми си го купи преди време,но полза-никаква.

Виж от наколенките на Др.Ливайн баба ми е много доволна Публикувано изображение

То ако си извадя ластига на гащите и аз мога да ти направя наколенки :)Публикувано изображениеПубликувано изображение

"Космодикса" е един обикновен гумен масажор за гръбначните прешлени. Познавам една жена, която го ползва. Помага само ако се движиш с него, но ако седиш сгърбен пред компютъра или на дивана пред ТВ-то няма как да помогне. Принципа му на действие е следният: При движение на гръбнака, Космодиска се трие с неговите "грайфери" в прешлените и по този начин ги масажира, а заради триенете се получава и загряващият ефект. Комбинацията е наистина полезна при физически активните хора, но за "костенурки" като нас, не осигурява никакво подобрение.

Заради болки в кръста и гърба близки ми дадоха да пробвам Космодиск за около седмица...Невероятно, но факт - болките ми значително намаляха, но специално на мен не ми бе удобен за носене....Върхът бе, когато в едно заведение, както си стоях кротко на масата, Космодискът ми изскочи отзад на врата като перископ и стана весело... Публикувано изображение Дотам бях с мераците... Така че - за болки помага, но едва ли за друго... :) А за проблемите с неправилната стойка ти трябва доста сериозна рехабилитация...

Много повече реклама, отколкото полза. Носих го няколко дни, но няма полза, освен лекия масаж, който прави по време на движение. В статично положение по-скоро пречи, отколкото помага. И все за затопляне говорят по рекламите, аз не усетих такова, сигурно кожата ми е като на тапир, знам ли?

Не си давайте пари за глупости. По-добре си купи две гири и прави упражнения по 10-20 мин дневно с тях, комбинирай с малко стречинг, нещо от рода на 5 мин на един час пред компютъра. Няма да ти говоря за ползите от цялото това раздвижване, но ако чак толкова те мързи - купи си космодиск ;).

Не си давайте пари за глупости. По-добре си купи две гири и прави упражнения по 10-20 мин дневно с тях, комбинирай с малко стречинг, нещо от рода на 5 мин на един час пред компютъра. Няма да ти говоря за ползите от цялото това раздвижване, но ако чак толкова те мързи - купи си космодиск :P.

Гирите ми ги "ИЗПИСА" джипито ми ... това май си остава най-добрия вариант :)

С доказана дискова херния съм, използвал съм "космодиск" повече от година и единственият ефект от това е, че ми намаляха временно....... космите по гърба, за съжаление както казах и това беше временно. Мнението ми е, че ефекта от него е много голям........ за тези които го продават!

ами дядо ми го ползва известно време и беше мн разочарован,каза че нищо не прави, др приятел пък ми каза че действа,ама все пак той не е с увреждане ами има леки травми защото танцува Р&B и брейк танци,така че...

Темата става безсмислена. В случая очевидно важи това, което казах и по-горе - някои са доволни, други не. Нормално е и никога не може да има 100% успеваемост. Това не е панацея. Тезата "На Вуте му не помогна - не работи" е очевидно глупава, щом Нане пък е Ок с това. Аз съм доволен от Уиндоус и си го ползвам. Други - не са. Това е.

• 1 година по-късно...

първо дедо ми го носеше- недоволен, после баба ми - доволна и тя си го носи

Темата е очевидно стара, но сега се замислям за проблема. И търся в гугъл всичко за космодиска. Никъде не виждам какъв е принципа му на действие - "нежен масаж или "електромагнитно поле", важно е за мен, понеже майка ми, която е възрастна вече, има нужда от облекчаване на болките си в кръста и къде ли не, но тя също има пейсмейкър. Ако космодискът действа на принципа на електромагнитно поле, това може да увреди пейсмейкъра, лекарите й също нищо не й казват, това шарлатания ли е или наистина помага този "уред"? Моля за компетентно мнение от хора, които познават действието на "уреда". :yanim:

Темата е очевидно стара, но сега се замислям за проблема. И търся в гугъл всичко за космодиска. Никъде не виждам какъв е принципа му на действие - "нежен масаж или "електромагнитно поле", важно е за мен, понеже майка ми, която е възрастна вече, има нужда от облекчаване на болките си в кръста и къде ли не, но тя също има пейсмейкър. Ако космодискът действа на принципа на електромагнитно поле, това може да увреди пейсмейкъра, лекарите й също нищо не й казват, това шарлатания ли е или наистина помага този "уред"? Моля за компетентно мнение от хора, които познават действието на "уреда". :yanim:

http://www.kosmodisk.bg/index.asp?tn=kd_classic_internet

Масаж и самовнушение.

• 4 месеца по-късно...

не знам .. и аз мисля че е лъжа но .. днес сме 2010 и още се купува като топъл хляб :weather3:

Аз не съм го ползвала пък и не вярвам че е ефикасен.Чувала съм много противоречиви мнения - на някои хора им помага,на други не.

Мдаа, самовнушението наистина помага много. Всичко останало е маркетинг и реклама, а пенсионери в България, много.

Мдаа, самовнушението наистина помага много. Всичко останало е маркетинг и реклама, а пенсионери в България, много.

Бих казала не пенсионери,а балъци! :whist: Хората които познавам и са се излъгали да си го поръчат са около 30-40 годишни и работят наведени над бюрата поне по 8 часа на ден.

Редактирано от Moira (преглед на промените)

• 3 седмици по-късно...

Ако на някой е помогнало това нещо, то ще да е само за лека степен на дегенеративни проблеми на гръбначния стълб. За сериозни дискови протрусии и хернии, за сериозна спондилоза, за спондилолистеза..........НЕ няма логика да помогне!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.