Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Чувствате ли се специални-понякога или винаги?!?!

Featured Replies

Понякога когато направя нещо специялно biggrin.gif

• Отговори 72
  • Прегледи 6,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• така е... но и това клише си има условностите... най-вече много зависи от понятието "свят"... че познавам такива, за които света е толкова малък и безсъдържателен... тогава кво прайм... пак ли

• всяка жена трябва да се чувства специална... и желана... и обичана... и единствена... да усеща, че има подкрепа за това, което прави... да е уважавана и за решенията, които взима...

• да бе да... вЕрвам ти... затва на първите ти думи реагирах така... от това повече здраве му кажи... точно затова написах в заглавния пост, че не става дума само за гаджета и съпрузи... не

• 3 седмици по-късно...

Да чувствам се специална.Харесвам се и се обичам(това последното почти винаги)!

много специални хора еййй .... внимавайте само да не почнете да си посягате по-често biggrin.gif

Често без изобщо да го искам ме вземат за много специален, в резултат на което не виждам почивка. Не винаги е добре да знаеш повече от другите...

Аз съм единствена и специална! biggrin.gif

Междувпрочем, както и всеки един жител на планетата... biggrin.gif

След като прочетох постовете на някои от вас си мисля, че всичко, което ще кажа ще прозвучи тъпо, но ще го кажа:

Всъщност не мога да се въздържа да цитирам sed_ally : "Аз съм единствена и специална!

Междувпрочем, както и всеки един жител на планетата... "

По такъв начин всеки е специален, но дали това е достатъчно?

Нямам човек до себе си, който да ме кара да се чувствам единствена, но имам приятели. Приятели, които са страхотни. Те ме карат да се чувствам специална. С тях мога да бъда себе си. Но все пак... специален не значи истински. Не знам колко точно беше това, но ще поясня чрез пример. Интернет. Интернет ти дава прикритие. Моя позната се запозна с едно момче в интернет. Когато говори с него... не е себе си. Но се чувства специална, защото това момче й се вързва. Тя сама ми каза, че си помпа самочувствието. В моите очи чувството да бъдеш специален и това да имаш самочувствие са свързани.

Аз ли? Аз нямам самочувствие. Смятам, че правя всичко грешно. Не показвам изцяло каква съм аз. Харесва ми хората да знаят всичко за мен, но всъщност те не знаят нищо, защото изграждам някаква защитна стена около себе си,от която и аз самата не мога да отърва. Умея да намирам приятели, ако искам мога да направя така че хората да ме обичат, но винаги показвам само част от себе си. Предполагам, всеки човек е така. Но хората имат навика да показват хубави неща. А аз не се отпускам. Водихме такъв спор с една позната. След една... случка, по-точно разговор, самочувствието ми се срина. Тя започна да ме успокоява. Почна да ме съветва да направя така че хората да ме опознаят. Но аз мразя бавните неща. Човек, който след месеци и години не ме е опознал, дали може да ме опознае за кратко. А аз мразя да чакам. Предпочитам да кажа "Аз съм такава, мразя това, обичам нещо друго. Такава съм. Какво мислиш? Не си доовлен/на? Твой е проблемът.". Не харесвам увъртания.

Леко се отклоних. Та, когато самочувствието ми се срине спирам да се чувствам специална. Свивам се и си мисля, че целият свят ме мрази. Тогава не съм специална. Не се чувствам специална. И не мисля, че аз мога да го променя. Аз съм такава. За това хората имат право да избират приятелите си.

След като прочетох постовете на някои от вас си мисля, че всичко, което ще кажа ще прозвучи тъпо, но ще го кажа:

Всъщност не мога да се въздържа да цитирам sed_ally : "Аз съм единствена и специална!

Междувпрочем, както и всеки един жител на планетата... "

По такъв начин всеки е специален, но дали това е достатъчно?

Та, когато самочувствието ми се срине спирам да се чувствам специална. Свивам се и си мисля, че целият свят ме мрази. Тогава не съм специална. Не се чувствам специална. И не мисля, че аз мога да го променя. Аз съм такава. За това хората имат право да избират приятелите си.

Все пак ти си специална - дали го осъзнаваш, чувстваш или усещаш няма значение.

Специална си, защото няма втора от теб на този свят - не е имало и няма да има никога!

Специална си за много хора - семейство, приятели, близки, а почти съм сигурна, че и за някой/някои, за когото си специална.

Самочувствието е важно нещо и е по-добре да ги имаш в повече, отколкото изобщо да го нямаш.

Самочувствието е въпрос на въприятие и увереност в себе си.

Аз винаги съм се възприемал като нещо повече от останалите, от тълпата. Един вид да ги образовам, да им показвам правият път biggrin.gif Този метод дава невероятна увереност и самочувствие, но не винаги е сполучлив, защото околните стават незначителни за теб, мнението им маловажно и накрая оставаш сам със себе си. Иначе според мен всеки човек е специален по един или друг начин. Всеки има нещо уникално и различно. И в крайна сметка цялостната идея е човек да се възприеме като нещо значимо и идентично, като зачита останалите, но и запазва увереността си и държи на мнението си. Който успее да намери баланса, то само той ще има право да претендира че е прозрял истината ...

Да, чувствам се специален. Когато играем футбол между кварталите и вкарам някой хубав гол и момичетата от публиката вземат да викат моето име, когато играят по-малките, правя се на тренер и ме слушат и уважават, когато колегите не са ме виждали малко по-дълго време и започнат да ми се радват, когато съм с приятелите, когато отида в училище и всички даскалки започнат да се радват, че са ме видели, завържем някой дълъг разговор...ей, такива неща ме карат да се чувствам специален.

Да, чувствам се специален. Когато играем футбол между кварталите и вкарам някой хубав гол и момичетата от публиката вземат да викат моето име, когато играят по-малките, правя се на тренер и ме слушат и уважават, когато колегите не са ме виждали малко по-дълго време и започнат да ми се радват, когато съм с приятелите, когато отида в училище и всички даскалки започнат да се радват, че са ме видели, завържем някой дълъг разговор...ей, такива неща ме карат да се чувствам специален.

На мен по-скоро ми звучи че търсиш внимание за да си сигурен че съществуваш или с други думи, не те удовлетворява да си един от всичките, а нещо повече. Казвам го, защото и аз съм го изпитал. Това останалите да виждат в теб нещо по-специално, да ти се възхищават, да те уважават, да приемат мнението ти дори за по-вярно от своето собствено, може да е доста голяма наслада, но някак си човек се пристрастява да бъде център на внимание и когато прекара един напълно нормален ден, без да е имал някакви постижения, без никой да е изрекъл името му и без никой да не се е интересувал за него се получава доста тъжна картинка. Тук излиза и по-общият въпрос : Защо хората искат да се чувстват специални и кога това нещо изчезва, ако въобще става ?

На мен по-скоро ми звучи че търсиш внимание за да си сигурен че съществуваш или с други думи, не те удовлетворява да си един от всичките, а нещо повече. Казвам го, защото и аз съм го изпитал. Това останалите да виждат в теб нещо по-специално, да ти се възхищават, да те уважават, да приемат мнението ти дори за по-вярно от своето собствено, може да е доста голяма наслада, но някак си човек се пристрастява да бъде център на внимание и когато прекара един напълно нормален ден, без да е имал някакви постижения, без никой да е изрекъл името му и без никой да не се е интересувал за него се получава доста тъжна картинка. Тук излиза и по-общият въпрос : Защо хората искат да се чувстват специални и кога това нещо изчезва, ако въобще става ?

Виж сега, всяка една крайност е лоша. Трябва да се намери "златната среда".

Аз не виждам нищо лошо в това чуждото внимание и признателност да те правят щастлив! Та на кого не му харесва признателността?! Нали за това се дразним от несправедливостта и самочувствието без покритие?!

Защо хората искат да се чувстват специални ли? Ами защото сме такива - до един! Без значение дали го искаме или не - ние сме обречение да сме специални! Кажи ми едно същество, което да има твоите пръстови отпечатъци, или отпечатъка на устните ти? Кажи ми някой, който има 100% еднакво ДНК като твоето?

Да, за радост или не - ние сме специални и уникални по природа.

А дали ти искаш конкретно за даден човек да си специален - това вече е въпрос на "химия". biggrin.gif

Дали някой ще ме боготвори или не, е само един плюс който може да ме накара да се усмихна. Свикнал съм да си живея, хем когато хората се интересуват от мен, хем когато не се...

е аз съм си спешъл отдето и да ме погледнеш винаги,понякога само не се трая от спеиалност

Чувствам се разбира се. Всеки се чувства, когато постига разни неща се чувства такъв. Когато някой обаче успее да те накара да се чувстваш специален, ето това е незаменимо. Не важно да си самовлюбен. Важното е другите да мислят, че си специален.

• 2 седмици по-късно...

Сиа не разбрах, кой шъ мъ почерпи с десет пари, та да се почувствам и аз малко по-спешъл. biggrin.gif

Да, чувствам се така от около 3 месеца насам, и то мноооого специална...накараха ме да се почувствам така, и ми подсилват това ми чувство всеки божи ден

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.