Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко Pro Evolution Soccer 2009 - първи снимки

Featured Replies

Качих пача, сейфа е наред (обаче Бербатов си остана в Тотнам)... сега чакаме екипите и т.н.

• Отговори 61
  • Прегледи 19,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Installation:

Copy and install kitserver in your game folder.

Copy and overwrite option file in your My Documents/KONAMI folder.

Без да съсипеш сейва май няма да стане. ;) После само трябва да нагласиш състава, че Бербо е в резервите и играеш. Аз за сега цъкам още на Аматьор, че това е първия PES който играя по-сериозно и на Regular се затруднявам, ама гледам че задобрявам и скоро ще пробвам да стана шампион на по-висока трудност. Само нещо с финтовете не се справям - май не съм си нагласил добре копчетата(играя с Speed Link SL6530) или не знам как се правят.

Всички изисквания подържам без RAM-а. Как мислите на 512 MB RAM ще ми тръгне ли ?

Имам въпрос за играта- защо като играя Become a Legend и всеки следващ мач ми се явява Training match- играх веднъж и ме изхвърлиха с червен картон. Все така ли ще бъде с тренировки?

Без да съсипеш сейва май няма да стане. :headphones: После само трябва да нагласиш състава, че Бербо е в резервите и играеш. Аз за сега цъкам още на Аматьор, че това е първия PES който играя по-сериозно и на Regular се затруднявам, ама гледам че задобрявам и скоро ще пробвам да стана шампион на по-висока трудност. Само нещо с финтовете не се справям - май не съм си нагласил добре копчетата(играя с Speed Link SL6530) или не знам как се правят.

Сейва не се прецака, просто Бербатов си остана в Тотнам. Мен това не ме вълнува и без това не играя Лига или Купа. Иначе и аз играя със Speed-Link и не съм барал копчетата, защото свикнах така още на 2008 (преди това играех с КВ). Най-лесният финт е с няколко кратно цъкане на L1 (не съм сигурен, че е 1, говоря за горното копче отляво отзад ... е га не ме разбереш). Обаче ако трябва да се прави някой по-сериозен финт става много сложно. То не са комбинации от по 3-4 бутона с въртене на аналога, то не са комбинации от двата аналога ... аз не знам дали дори и на японците им се отдава правенето на финтове. Виж Command List-а и ще се стреснеш.

Rommel42 ... Трябва да играеш добре в тоя първи мач за да те хареса някой отбор. Аз съм нападател и въпреки че не вкарах гол, дадох там някъв пас и след мача получих предложения от Ман Сити, Уиган и още един отбор, като се присъединих кам Марто и компания. Първоначално ме пускаха само в двустранните игри на отбора, и от от резервите. Цъках пет-шест мача и ме викнаха в първият отбор за двустранна игра (но пак бях далеч от първите 11 и резервите). След това изиграх много добре един мач от тия двустранните и ме викнаха резерва. Първите пет-шест мача почти не играх, сега съм титуляр ... 36-та седмица - общо 38 мача (като 2 от тях за купата /паднахме безславно/), от които първите десетина изобщо не съм играл, а в следващите два-три към влизал за по 15 минути ... и сега имам 11 гола, 2 асистенции и 5 пъти играч на мача. И най-много се кефя на това, че с уебкамерата си вкарах лицето в играта. Нещо не се получи добре, защото снимката беше на кофти светлина, обаче не ми се занимава пак ... то докато оцелиш разтоянието от камерата, наклона на главата и очите ти да са в контурите за очи (така е направено, за да знаеш къде да ти се паднат очите и устата на снимката) Малко съм блед, ама карай ...

pes1.JPG

ПП: EA Sports пасти да ядат biggrin.gif

pes2.JPG

Редактирано от xactoR (преглед на промените)

Благодаря за отговара. Наистина са го направили реалистично, за което им благодаря :baby:

Тия от конами съобщиха че ще пускат официален пач,ноември месец,ма много-много не ми се вярва.

Та някои да знае нещо за Evo-patch-a ще се прави ли,няма ли да се прави?Някаква информация?

КОНАМИ и да пуснат някакъв пач, той няма да добавя истински екипи, логота и т.н., а ще оправя бъгове. Просто не купуват лицензи, така че няма как да не се появи Ево-пач в скоро време. Въпроса е колко ще е скоро ...

да и мен много ма осамни иформацията в която пише че ще се лицензира цялата игра.може би с този пач част от нея -да,но е ясно че няма да се стигне до закупуване на всичките права по отборите и лигите.

П.П. В замундата преди малко качиха това: http://######/details.php?id=144970&rated=1 още не съм го пробвал,и не мога да дам инфо,аиде със здраве

Редактирано от Rain_of_Poison (преглед на промените)

П.П. В замундата преди малко качиха това: http://######/details.php?id=144970&rated=1 още не съм го пробвал,и не мога да дам инфо,аиде със здраве

Е това е същият пач, който Lyudmil даде горе. А за официалният пач ... ще видиме какво ще представлява.

• 2 седмици по-късно...
  • 3 седмици по-късно...
На Become a Legend все играя тренировачен мач???Кога ще ме пуснат да играя ??

Когато се проявиш с добра игра. Ако вече са те взели в някой отбор ... първите 15 мача 100% няма да си в първия отбор. Ако на двустранните игри играеш добре, ще станеш резерва. Десетина мача като резерва ... и ставаш титуляр (ако играеш добре).

• 2 седмици по-късно...
  • 1 месец по-късно...

Излезе E.V.O.L.U.T.I.O.N. Patch for PES2009 press release трябваше да е вчера но сървъра беше off-line.Не мога да дам директен линк но следете този форум:

http://forum.dofc.eu/index.php?page=Board&boardID=851 има го и във варинат на En

2.10 Забранено е публикуването и разпространението на незаконен софтуер като кракове, пачове и серийни номера, както и заявките за такива.

Редактирано от Hanibal_Lektar (преглед на промените)

Имам проблем при PES. Като го пуснах бях с включен джойстик и там играх мачове и т.н. обаче с тоя джойстик не мога да играя искам на клавиатурата обаче на нея не знам кое за какво са копчетата (играл съм само FIFA досега) ако някой може да ми обясни sad.gif

Редактирано от Qsnovidec (преглед на промените)

Настройки се правят от едно ехе в папката на играта. Казва се Settings. Отваряш го и отиваш на таб-а Keyboard. Там са нарисувани всички копчета на стандартен xbox контролер и до тях има поле, в които стои буква или символ от клавиатурата. Сега ... не знам, кое копче за какво, ще ти кажа само най-важните, останалите ти ще си ги разбереш.

X - удар към вратата / изчистване. Предполагам си свикнал от Fifa-та това да го правиш с D.

Y - извеждащ пас. В старите Fifa игри това се правеше с Е, но след 2003 почна да се прави с W, а Е стана спринт. Избирай си. Според мен Е е по-удобно.

A - пас, направи го с S.

B - центриране, направи го с А.

Останалите ...

LT и RT са специалните копчета, с които се правят някой финтове, симулации и т.н. Можеш да ги оставиш както са си (Z и С съответно)

RB е спринта ... както казах горе - Е или W, зависи как си свикнал

LB e копчето, което се натиска при прехвърлящи пасове и удари. Q си му е добре.

Останалите копчета не ги ползваш, не ги барай.

В PES когато топката не е в теб се задържа копчето за пас, за да пресираш противника. Ако той тича бързо, ти също трябва да тичаш бързо, демек натискат и компето за спринт. С копчето за удар (D) има малък шанс да протегнеш крак и да отнемеш или изчистиш топката, но не е като във Fifa-та. Шпагатът си е с копчето за центриране (А).

Аз играя с джойстик. Много по-удобно е, а и не ми се налага да правя това, което описвам в тоя пост. Въпрос на един час е да свикнеш.

Редактирано от xactoR (преглед на промените)

Пробва ли го? Знаеш ли дали ще има проблеми със сейфовете?

Нямах възможност вчера,но днес вечерта ще си ъпдейтна играта и ще добавя впечатленията си

И аз свикнах на джойстика :yanim: Сега обаче вече ми омръзва да играя всеки мач и скипвам мач докато не дойде времето за negotiations :)

Нали се сещаш, че трябва да играеш и то добре, за са те купят в голям отбор (ако играеш Become a Legend).

Да разбрах и според мен играя много добре или вкарвам гол или подавам за гол и винаги печелим :)

Редактирано от Qsnovidec (преглед на промените)

Абе не знам защо и по каква причина но вече не мога да уцеля вратата с джойстика. xactoR (обръщам се към теб защото знам че имаш джойстик) да знаеш защо е така ?

Абе не знам защо и по каква причина но вече не мога да уцеля вратата с джойстика. xactoR (обръщам се към теб защото знам че имаш джойстик) да знаеш защо е така ?

Вече?! Това не се променя с времето, ако не оцелваш, значи нещо бъркаш. И за разлика от Fifa тук не може да се стреля от всяка ситуация точно. Замисли се как би стрелял ти, ако си на скорост и тичаш успоредно на гол линията примерно ... нищо няма да стане от удара :)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.