Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко Pro Evolution Soccer 2009 - първи снимки

Featured Replies

1019351_orig.jpg

Официален анонс Pro Evolution Soccer 2009

Konami Digital Entertainment GmbH съобщиха, че ще пуснат PES 2009 за PlayStation 3, Xbox 360, PC-DVD, PlayStation 2 и PSP през идната есен в Европа. PES 2009 е последната разработка от създателите на наградената Pro Evolution Soccer серия, известна на милиони фенове със своя невероятен геймплей и изумителен реализъм. За PES 2009, Konami са приготвили редица нови добавки, които ще намалят още повече границата между PES и реалния футбол. Новата игра притежава изключителни графични подобрения, за да осигури възможно най-голяма прилика между футболистите от играта с реалните. Изцяло обновените опции в геймплея позволяват на играчите да пригодят играта към собствения си стил, докато новите финтове и движения, иновативните елементи в контрола на футболистите и ключовите новости в онлайн режима, ще помогнат за още по-голямата доза реализъм.

"Анонсирането на нова игра от поредицата PES винаги е било важен момент за Konami.", споделя Джон Мърфи, основен отговорник за новия PES-проект от Konami Digital Entertainment GmbH. "Задължени сме да увеличаваме реализма на новата игра с куп ключови геймплейни обновления, като така ще създадем футболно заглавие, което наистина ще притежава качествата и красотата на съвременната модерна игра."

Източник : http://pes.bfl-team.com

Много се изговори... много се написа за ПЕС 2008 , която има много плюсове и минуси .

Минусите определено са му в повече и затова всички надежди се насочиха към предстоящата ПЕС 2009.

В gamingaccess се завъртяха и първите снимки

Снимки :

1018672_t.jpg 1018674_t.jpg 1018679_t.jpg

1018686_t.jpg 1018688_t.jpg 1018689_t.jpg

1018690_t.jpg 1018693_t.jpg 1018694_t.jpg

1018697_t.jpg 1018698_t.jpg 1018700_t.jpg

1018701_t.jpg

1019351_orig.jpg

Редактирано от AntrAcsA (преглед на промените)

• Отговори 61
  • Прегледи 19,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Ми хора аз играех ПЕС 2008 около 2 часа МАКСИМУМ беше пълна божица.Голяма бъркотия беше с имената на играчите и просто се утвратих и като истински фен на ФИФА чакам повече Фифа 2009 отколкото PES2009

Ми хора аз играех ПЕС 2008 около 2 часа МАКСИМУМ беше пълна божица.Голяма бъркотия беше с имената на играчите и просто се утвратих и като истински фен на ФИФА чакам повече Фифа 2009 отколкото PES2009

Мда, това е основният проблем на играта - не купуват лицензи. Но като геймплей е по-добра от FIFA (според мен). А и имат някой свежи идеи за разлика то ЕА, които май-май не са направили нищо ново след 2003-та, освен че можеш да си Manager.

btw мисля, че не е редно подписа ти да заема половината екран при резолюция 1680х1050!!! Я се замисли какво виждат хората на 1024х768!

biggrin.gif, на снимка номер 1018694 на притежаващия топката играч му липсва сянката на главата... Нещо сянките не ми харесват.
  • Автор
biggrin.gif, на снимка номер 1018694 на притежаващия топката играч му липсва сянката на главата... Нещо сянките не ми харесват.

Все пак това е бета :blink: на 75 % . Така че нормално да има недостатъци !! За по горния потребител.. фена на фифа мога да му кажа че лицензите са единствения и незначителен проблем на ПЕС .. непосредствено часове след излизането на играта се появява ОФ файл който оправя всичко .

ПЕС е по добрия футболен симулатор , каквото и да говорите ;)

Снимките но с много по голяма резелюция и по добро качество :yanim:

http://images.pesfan.com/pes2009/screenshots/pes2009-1.jpg

http://images.pesfan.com/pes2009/screenshots/pes2009-2.jpg

http://images.pesfan.com/pes2009/screenshots/pes2009-3.jpg

http://images.pesfan.com/pes2009/screenshots/pes2009-4.jpg

http://images.pesfan.com/pes2009/screenshots/pes2009-5.jpg

http://images.pesfan.com/pes2009/screenshots/pes2009-6.jpg

http://images.pesfan.com/pes2009/screenshots/pes2009-7.jpg

http://images.pesfan.com/pes2009/screenshots/pes2009-8.jpg

http://images.pesfan.com/pes2009/screenshots/pes2009-9.jpg

http://images.pesfan.com/pes2009/screenshots/pes2009-10.jpg

• Автор

Pro Evo Soccer 2009 излиза на 15-ти октомври !?

Току що научихме няколко новини, благодарение на нашите приятели във Франция. ThomasGOAL и KAiWAi, съответно от WeArePes и Pggyback, са били информирани относно датата на излизане на PES 2009. Това е станало на финала за купата на PES, провел се на Stade De France, в Париж.

Цялата статия : Тук !!

• 2 месеца по-късно...

Нямам търпение да излезне най-новата футболна игра PES 2009 от KONAMI. Както и при всички предишни игри от поредицата вълнението е голямо, а нетърпението се увеличава с всеки изминал ден!! Голям фен съм поредицата още от ПЕС 4.

За секунда да споделя, че относно настоящата игра PES 2008 доста хора в интернет бяха със смесени чувства, някои че много я харесват, а други че няма много подобрения и че геймплея бил по труден. Когато за първи път я пуснах преди около 1 месец, ми хареса страшно много, но трябва да призная, че геймплея бе по-различен. Трябваше ми около половин час да свикна, но след това свикнах и всичко си дойде на мястото :rolleyes:. Разликата е, че в PES 2008 по лесно губиш топката, по добре те затварят защитниците и не ти позволяват лесно удари от разстояние към вратата и също така битките за топка са по трудни. Топката е самостоятелен обект (нещо за което много уважавам КОНАМИ) и когато примерно направиш дълъг пас чак до наказателното поле на противника, топката може да излезне дори в аут без никой да е играл с нея. Това прави играта малко по трудничка, и може би за това са били отрицателните отзиви. Но на мен лично този елемент много ми хареса, защото това прави играта колкото се може по-реалистична!! Както и в истинските мачове, при дълъг пас топката не винаги бива уловена от играча. Изобщо оценката ми за PES 2008 е 10 от 10 и с нетърпение очаквам PES 2009.

Да се съсредоточим към PES 2009. Със всеки изминал ден, като маниак очаквам да излезне демото, ако изобщо тази година ще излиза демо! Във Wikipedia пишеше, че демо ще излезне на 22 септември и бях супер оптимистично настроен и се надявах да пробвам демото на 22-ти. Цял ден на 22-ри никъде не излезна демо, а в Wikipedia дори изтриха секцията за демото и вече изобщо нищо не се казва нищо за него:

PES 2009 в Wikipedia

Погледнах в Gamespot и видях че миналата година демото е излезнало на 25 септември. Надявам се и тази да е така.

Ако някой има информация относно датата на демото да ми пише едно лично съобщение.

Завършвам с готиния факт, че за разлика от минали години, тази година PES ще излезне на 17 Октомври (Петък). Минали години винаги е било 25-28 октомври, а тази година с 10 десет по-рано - урааа. Дори и да не излезне демо, ще изчакаме някак си до 17 октомври и това е... Надявам се RELOADED да се справят бързо... cool.gif

Споделете и вашето мнение за PES 2009, очаквания, емоции и прочие...

• 3 седмици по-късно...

Никой ли не играе PES бре фифаджии такива? :blow out candles: След около 20-тина мача на играта мога да кажа че FIFA-та ще бъде забравена да гние в някой тъмен ъгъл на харда докато не дойде време да разчиствам и замине в коша. До сега така и не можах да свикна с PES като геймплей и контроли, ама 2009 ме изненада много приятно и вече ми е фаворит във футболните симулатори. Остава да се появи и пач който да оправи имената на играчите и новите попълнения(да, Бербо е Тотнъм все още) и става идеално!

Уаааааааааааааааааааааа, новия PES, дето се вика "кърти миФки бате". Фифата за миг ми изглеждаше симпатична, обаче от KONAMI пак ми взеха вниманието още с първия мач :blow out candles:

Ами тази година за пръв път играя PES и останах очарован!това наистина е страхотна игра! За сравнения с фифата...не мога да преценя... Но играта е страхооотна! :)

Пууу....дано излезе бързо Crack Fix, че играта само крашва sad.gif

Аз нямам такъв проблем.Върви си без проблем на максимум резол8ция и настройки.

И аз сам на Максимум, но като минеш няколко мача в КЕШ или Бъди Легенда ще започне да крашва.... sad.gif

Туко що изиграх два мача. Играта е много по-напред от миналата. И физичният енджин е много добър. Браво! За KONAMI остана само един проблем за разрешаване - лицензите. Много е дразнещо.

Просто неможем да спрем да играем с приателите всеки има джойстил и по цели ноши, просто тази година Конами надминаха всичко и всички!!!! biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

Редактирано от `ELvisSs^^ (преглед на промените)

Когато шутирам около нак.поле или в него удара се получава слаб и много високо!Какъв е трика за силен шут?

а горе долу какви са ограниченията

че на мене нещо не ми тръгва

Просто неможем да спрем да играем с приателите всеки има джойстил и по цели ноши, просто тази година Конами надминаха всичко и всички!!!! biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

А как може да се играе в мулти? Аз пробвах, но ми иска KONAMI ID, а за да си регна такова ми иска GAME ID... А такова не намерих от каде да си направя. :)

Ако можеш ми обясни какво трябва да направа, за да я играя в мулти. Да не да трябва да имам оригинал? biggrin.gif

Играта е доста добра. Малко ми понакъсва на моменти, но все пак не покривам изцяло изискванията. Имам само 768 рам, и на всичкото отгоре DDR1 cool.gif Но функцията за пропускане на кадри върши перфектна работа за това.

Излезе и един неофициален пач: http://rapidshare.com/files/15494967...v0.15.rar.html

BURGUM PATCH for PES 2009 v0.15

by burgum

[email protected]

-------------------------------------

Features:

- All real team names and logos

- All real stadium, league & cup names

- England Premier League 100% updated transfers, team rosters and accurate player numbers

- Bundesliga in place of Other B Teams

- All real player names for National teams (except Asian countries, for now)

- All national players moved to their respected teams (duplicate players renamed and moved to 'Unaffiliated')

- Hajduk and Slaven Belupo teams in place of PES Utd and WE Utd. (player names only, for now)

-------------------------------------

Installation:

Copy and install kitserver in your game folder.

Copy and overwrite option file in your My Documents/KONAMI folder.

--------------------------------------

credits (and big thank you):

- kitserver 8.0.4 by juce and Robbie

--------------------------------------

--- ANNOUNCEMENT ---

to all patchmakers out there

If you use one of my patches or OF's as a base for your own patch, please mention this in your credits:

"Based on Burgum patch/OF version x.x"

I would really appreciate it!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Future announcements (v0.2):

- Asian national teams real player names

- Bundesliga teams player names

- Champions League accurate team rosters

Най-великата игра. Вчера следобяд я качих и започнах "Become a Legend" ... оттогава съм се отлепил от ПЦ-то само за 5 часа сън ...

ПП: Людмиле, линка не работи ;( И дали ще ми се прецака сейфа ако кача пача?

Редактирано от xactoR (преглед на промените)

Най-великата игра. Вчера следобяд я качих и започнах "Become a Legend" ... оттогава съм се отлепил от ПЦ-то само за 5 часа сън ...

ПП: Людмиле, линка не работи ;( И дали ще ми се прецака сейфа ако кача пача?

Да, даже вчера имаше турнир по нея и бая участника около 50-тина и 200 публика и т.н. в Man1a 1 Ст. Град, супер яка е играта laugh.giflaugh.giflaugh.gif

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.