Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво е мнението ви за вечерния локал "Нощни птици"!

Featured Replies

Какво е мнението ви за предаването? Харесва ли ви?

Не намерих папка за тв / медии и затова пускам темата тук.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

„Нощни птици”

Официален сайт на предаването "Нощни птици"

Водещ и сценарист: Искра Ангелова

Бенд: Мишо Шишков, Петко Славов и Борислав Бояджиев

Отговорен оператор: Александър Хаджиев

Режисьор: Мария Арангелова

Продуцент: БНТ, Емил Розов и главна редакция „Музика и забава” под ръководството на Любен Кънчев

Какво

„Нощни птици” е вечерното токшоу на БНТ, което се излъчва вече в неделя вечер, от 22:30h, веднага след филма по Канал 1.

Предаването представя своите гости – най-популярните личности в областта на музиката, политиката, спорта, медиите, киното, театъра, изобразителното изкуство, науката, танца и литературата – в различна и необичайна светлина. В уютната обстановка на вечерния локал гостите на Искра Ангелова се отпускат и споделят своите мечти, страхове, вярвания, опасения и сънища.

Кой

Няма къде другаде да видите Бойко Борисов да свири на китара, Даниел Вълчев да пее, Мария Илиева да прави анализ на ситуацията в страната, Американският посланик да говори критично за войната в Ирак, Георги Господинов да срещне героя си, Мартин Заимов да прави психологически тест, Меглена Плугчиева да се просълзи, а истински служител от гражданското да венчае Галя и Миро от Каризма в ефир.

Искра Ангелова е завършила българска филология в СУ, актьорско майсторство в НАТФИЗ “Кръстьо Сарафов” в класа на проф. Димитрина Гюрова и Пламен Марков, и магистър по Телевизонна и радио журналистика в университета Емерсън в Бостън, САЩ. Фулбрайтов специализант. Искра е играла в множество театрални постановки и няколко филма. В момента – в “Моногамният” на Кристофър Кайл в НТ “Иван Вазов” и “Красиви тела” на Лора Кънингам в ДТ “Сълза и смях”, която е превела. Искра е горд член от трупата на новосъздадения „Модерен театър”. Тя е започнала да се занимава с телевизия именно в БНТ още като ученичка и студентка. През 1999 Искра е била стажант-репортер в два телевизионни канала в Бостън – WHDH Channel 7 (NBC) и WLVI Channel 56, а след това е назначена в сутрешния блок “The Early Show” на националната CBS в Ню Йорк като втори продуцент. Искра е била водещ и сценарист на „Тази сутрин” по bTV, водещ, сценарист и главен редактор на „У нас” по Нова Телевизия. Романът „Обичам ли те?”, който Искра написа заедно с Петър Волгин, беше сред най-продаваните български книги миналото лято.

Бенд:

Бендът на „Нощни птици” кани различни гост певици, като последното им откритие е Вяра Пантелеева – момиче с великолепен глас, талант и излъчване. Музикантите са ненадминати импровизатори и професионалисти, те могат да изсвирят практически всичко. По време на целия разговор в студиото Мишо Шишков илюстрира по-съществените моменти с музика и следи за динамиката на случващото се. Мишо е свирил в легендарни групи – Медикус, Блу Балу, Нона Йотова бенд, Остава.

Режисьор: Мария Арангелова

Мария Арангелова е кино режисьор, който е влюбен в телевизията. Тя е завършила кино режисура в НАТФИЗ и има зад гърба си няколко самостоятелни игрални филма и новели, музикални клипове и реклами. Мария е била режисьор на предаването „1002 нощи”. Мария ръководи снимането на предаването, монтира го и се грижи за неговата динамика в ефир.

Как

Гвоздеят на предаването е т.нар. изненада, която всички гости очакват с нетърпение. Изненадващото пристигане в студиото на приятели и близки на госта прави от предаването уникално преживяване, в което зрителите стават свидетели на непринудени спомени и истории. По време на разговора бендът свири музиката, която най-много харесва госта и по този начин му прави музикален портрет. „Нощни птици” на БНТ държи на добрия тон и не прекрачва в жълтото таблоидно говорене, което стана практика на медиите. Предаването може да се похвали, че не подценява зрителите си, държи се естествено и гостоприемно с посетителите си и има интелигентно присъствие в неделя вечер.

Гости

В предаването са гостували много интересни личности от различни области на обществения и културния ни живот:

Музиката: Лили Иванова, Васил Найденов, Дони и Нети, Мария Илиева, Каризма, Те, Орлин Горанов, Графа, Вики от Мастило, Гравити Ко, Ъпсурт, Дичо, Кичка Бодурова, Мишо Белчев, Хайгашот Агасян, Хилда Казасян, Нина Николина и Калин Вельов, Арабел Караян, Стенли, Остава, Петя Буюклиева, Борис Карадимчев, Кристина Димитрова, Маргарита Хранова, Александрина Пендачанска, Росен Миланов, Юлия Христова, Теди Кацарова, D2, БТР, Моранди, Йълдъз Ибрахимова, Тома Спространов, Васил Петров;

Политиката: Бойко Борисов, Даниел Вълчев, Румен Овчаров, Татяна Дончева, Александър Божков, Емил Кошлуков, Юлиана Дончева, Надежда Михайлова, Гергана Грънчарова, Георги Петканов, Константин Тренчев, Стефан Тафров, Асен Агов, Марио Тагарински, Мартин Заимов, американския посланик Джон Байърли, Николай Василев

Спорта: Тити Папазов, Нешка Робева, Йордан Йовчев, Лили Игнатова, Магдалена Малеева, Мария Гроздева

Журналистиката: Димитър Цонев, Иван Гарелов, Мартин Карбовски, Георги Милков, Милен Цветков, Мартин Захариев, Асен Григоров, Георги Коритаров, Ники Кънчев, Найо Тицин, Радина Червенова, Радинела Бусерска, Спас Кьосев, Копринка Червенкова

Киното: Кийра Чаплин, Бен Крос, Джеки Стоев, Джони Пенков, Тодор Колев, Пламен Масларов

Литературата: Георги Господинов, Алек Попов, Георги Лозанов, Стефан Цанев, Майкъл Кремо, Баронеса Надин Дьо Ротшилд

Театъра: Камен Донев, Христо Мутафчиев, Теди Москов, Явор Гърдев, Иван Станев, Стоян Радев, Никола Анастасов, Владимир Пенев, Светлана Янчева, Стефания Колева, Нона Йотова, Силвия Лулчева, Кристина Янева, Елена Иванова, Владимир Люцканов, Асен Блатечки, Тиери Аркур, Владо Карамазов и Юлиан Вергов, Илка Зафирова;

Продуцентството: Цонко Цонев, Димитър Ковачев-Фънки и Иван Несторов-Амебата, Станислава Армутлиева;

Изобразителното изкуство, склуптурата и фотографията: Кольо Карамфилов, Венци Занков, Греди Аса, Георги Чапкънов, Иво Хаджимишев;

Модата: Жени Калканджиева, Гергана Полежанова, Мис България 2007;

Танца: Диляна Никифорова, ХавиКоро, Памбос

и още много други...

Новини

От новия си сезон „Нощни птици” има нов декор по проект на художника Николай Нинов, изработен от производствената база на БНТ с ръководител Димо Костадинов, нова шапка и кашове, дело на Иво Сеферов и Creative studio, и ново попълнение в бенда – Борко Бояджиев на барабани и перкусии.

Отделните части на предаването - Портрет, Премиера, Книжарница, Духът в бутилката, Изненада, Чужденецът, Опасни връзки, Караоке, Изкуството вечер, Детска стая, Скрит коз и Тест представят гостите в разнообразна светлина, като обособяват различните части на разговора с тях. В публиката има подставено лице („Скрит коз”), предаването прави литературен („Книжарница”) и Вино („Духът в бутилката”) клуб, където ще представя любимите книги и питиета на госта, а кои театри, вечерни заведения, концертни зали и кина посещава той ще разбирате от „Изкуството вечер”. „Детска стая” го връща към началото, пакостите и спомените, а „Опасни връзки” представя приятелствата, любовите и важните хора в живота му. Понякога Искра прави психологически или друг тест на гостите си („Тест”), друг път те пеят („Караоке”). В „Портрет” Искра обобщава онова, което вече знаем за фигурата, която е дошла в „Нощни птици”.

От новия сезон в „Нощни птици” са гостували: Deep Zone Project, DJ Balthazar и Йоана заедно с Крум; Евгений Дайнов заедно с Владимир Дайнов, групата „Магистрите” и Димитър Ковачев – Фънки; Дончо Папазов с Яна и Виктор Папазови и Николай Йотов; Драгомир Симеонов и Станислава Ганчева от „Полет над нощта”, заедно с Дядо Петко и Георги Любенов; Кирил Дончев, заедно с Ицхак Финци, Антони и Георги Дончеви и Антоанета Бачурова; Илиана Раева с Елизабет Паисиева и д-р Никола Григоров; Максим Минчев с Юри Лазаров, Гергана Грънчарова и Жанет Захариева; Орлин Горанов с Александър Крунев и Кристина Димитрова; Меглена Плугчиева с Венелина Гочева и проф. Людмил Бояджиев.

Редактирано от NightBirds (преглед на промените)

Първо не харесвам водещата, второ не харесвам интериора (декора) , не ми харесва качеството на картината( и осветлението и звука) и като се съберат много "не" - не го и гледам. "Полет над нощта " го гледам понякога ,когато има интересен гост, но "Нощни птици" -не. Като си сменят водещата , студиото и техниката с която снимат и излъчват , може и да го гледам. За гостите нищо лошо. Сега се сетих ,че за малко гледах Петя Буюклиена която беше гост и определено мнението което имах за нея малко се срина.Тая жена или имаше адреналин в повече или беше на няколко питиета, обаче определено и имаше нещо. От тогава не си спомням второ предаване да съм гледала.

• Автор
Първо не харесвам водещата, второ не харесвам интериора (декора) , не ми харесва качеството на картината( и осветлението и звука) и като се съберат много "не" - не го и гледам. "Полет над нощта " го гледам понякога ,когато има интересен гост, но "Нощни птици" -не. Като си сменят водещата , студиото и техниката с която снимат и излъчват , може и да го гледам. За гостите нищо лошо. Сега се сетих ,че за малко гледах Петя Буюклиена която беше гост и определено мнението което имах за нея малко се срина.Тая жена или имаше адреналин в повече или беше на няколко питиета, обаче определено и имаше нещо. От тогава не си спомням второ предаване да съм гледала.

Студиото е много скъпо и луксозно - ако не вярваш можеш да се убедиш на живо. А качеството, с което излъчва БНТ е друг въпрос ...

Не го гледам заради водещата,не става и това си е

biggrin.gif

А повечето гости са на няколко чашки-та да ти е жал да ги видиш в такава светлина

sad.gif

Студиото е много скъпо и луксозно - ако не вярваш можеш да се убедиш на живо. А качеството, с което излъчва БНТ е друг въпрос ...

Това някаква реклама ли ? ;)

За предаването не знам, нито се интересувам,

просто не гледам бг телевизия ;)

Добър ден :).

Предаването е страшно тъпо.Като сценарий.Като водещи.Като всичко...

Горното важи изцяло за БНТ.Напразно похарчени пари на данъкоплатците считам!Съвсем малко хора гледат

т.н. "национална телевизия".

Прохладна вечер на всички;)

п.п.: и на мен ми намирисва на реклама.Нов потребител.Само два поста досега и... изненада:супер подробно

представяне на "някакво" предаване biggrin.gif .Или е от жегата или всички тук сме от Левуново:)

Извинявам се ако съм засегнал някого!

Лека вечер:)

Предаването е много слабо. Самото име "Нощни птици" ми звучи като "Самотни алкохолици". Но тук идва изненадата. Точно това има в предаването. Но е перфектно за телевизия като БНТ. :)

Предаването е много слабо. Самото име "Нощни птици" ми звучи като "Самотни алкохолици". Но тук идва изненадата. Точно това има в предаването. Но е перфектно за телевизия като БНТ. :rolleyes:

Имаше преди години по 7 дни едно нощно еротично предаване,забравих му името

Сесил беше водеща,после един гологлав Денис

Там си къркочкаха винце,люляха се в люлки,или в легло и си говореха за секса

biggrin.gif

Венета Райкова се опита да го копира-с Азис в легло-ама нещо не я бива,та й го махнаха тоя сценарий

стахотно, умно, различно предаване. аз го гледам винаги, когато мога, слва богу че вече не е посред нощите, а в гледаемо време... харесвам искра, тя е сред малкото непринудени и интелигентни водещи в ефира а и е образована което липсва на повечето водещи. аз не обичам чалга и не ми харесват жълти предавания, затова поздравявам екипа за издръжливостта и мисията им. напоследък харесах предаванията с орлин горанов, илиана раева и меглена плугчиева които бяха на светлинни години от повечето предавания по бнт и другите телевизии където разни пъпеши стоят в ефир и съвсем не знаят нито какво да кажат нито как да се държат.препоръчвам на всички нощни птици като глътка въздух защото се уморих от тъпотии простотии и кич. все пак трябва да има и положителни примери, интересни разговори и свежи личности по телевизията. а не само разни разюздани певици и хора с неизвестен пол да бълват простотии.поздравления за новия декор и студио, бенда също е върха.толкова е приятно.аман от комплексари.всеки може да пише гадости. мисля че малко са хората, които се опитват да правят разлика.а искра е една от тях.успех на предаването!

Въобще не ми харесва, много ми е мудно и водещата ми е една такава антипатична.

антипатична ти е защото е умна и непринудена. предполагам че на теб допадат Венета Райкова Марта Вачкова Гала и Меглена Ангелова:-)

антипатична ти е защото е умна и непринудена. предполагам че на теб допадат Венета Райкова Марта Вачкова Гала и Меглена Ангелова:-)

Венета Райкова е много повече от Искра Рангелова.

Венетка е постигнала всичко с много труд

и с наистина много голям професионализъм и постоянство.

Двечките заработиха горе долу по едно време в Нова Телевизия,

само дето изпъдиха Исето.

Защо ли? :rolleyes:

И водещата на предаването "Нощни Птици" може и да е умна,

ама на мен ми изглежда с нисък коефициент на Ентелигентност

Редактирано от KoKKinoU_FaN (преглед на промените)

• Автор

glowing коментара ти ме впечатли! Благодаря за информацията! И моля ви не ми сравнявайте толкова интелигентна и умна жена като Искра с изкуствени госпожички като Венета Райкова. Искра първо, че е много по-сладка и симпатична е и милиони пъти по-интелигентна и културна. И може да бъде наречена Журналист с главно "Ж", докато Райкова е просто една руса кукла, на която й е даден микрофон и възможност да зададе въпроси.

Смешно е просто да правите такива сравнения. Искра има биография зад гърба си както сами видяхте. А Венета какво има ?! Клюкарски предавания подчинени на низките страсти. Благодаря, но не гледам такива неща!

Редактирано от NightBirds (преглед на промените)

От Искра Ангелова

Скъпи мои, благодаря ви за хубавите думи. Понеже измислям предаването, каня неговите гости, пиша сценария и организирам всичко ще ми е много полезно да получа вашите идеи на мейл [email protected]. Постът го е постнало едно момченце, което само направи сайт на предаването -изрови снимки от нета, информация, всичко и го е направил, защото иска да се противопостави на "скара-бирата" по другите телевизии, казва. Аз много се зарадвах, защото се опитвам да каня интересните и талантливи личности на България и да не ги разпитвам кой с кого спал, какво му било мръсното бельо и какво писали по жълтите вестници за него. Между другото, вярвам, че в България живеят много готини хора и не бива да ги мразим, а да им помагаме. Защото иначе нями излизане от тази дупка... Жълтите вестници от своя страна много лъжат, това им е работата, но не ги взимайте много насериозно:-) По принцип ми се струва, че всеки, който създава нещо трябва да бъде уважаван, защото е много лесно да се скриеш зад ник и да плюеш. Затова аз самата се опитвам да правя разликата, в която вярвам - например да не злепоставям гостите, да не каня чалга изпълнители, мутри и корумпирани хора, и най-вече - да не подценявам зрителите - колкото и да ми е трудно, а не да се оплаквам. Мисля, че колкото повече хора като вас, чатъри и форумци,IT специалисти и интернет грамотни деца влизат в медиите и правят неща, толкова по-добре за всички ни. Като момченцето от публиката, което е направило сайт и е писало тук, момченцето, чиято постъпка ми даде надежда, че има смисъл да продължавам. Очаквам вашите предложения за гости и подобрения! Да сте живи и здрави.

Ваша: Искра ;)

Всеки си има право на мнение, моето е че не харесвам нито водещата нито концепцията на това предаване. Не ми харесва и явната дискриминация към "чалга" изпълнителите мутрите и коромпираните. Те са част от страната ни както всички други гости. Предаването трябва да представя всички лица на народа а не определени хора набедени за интелигентни, талантливи и интересни. Колкото до чалга изпълнителите не можеш да отречеш една музика която слушат най-малко 60 % от хората в тази страна. Аз също слушам, и според мен като изключим някой изпълнители еднодневки има доста изпълнители които са талантливи и заслужават да бъдат гледани и слушани.

glowing искам да се обърна към теб, нямаш право да критикуваш мнението ми, щом така съм го написала значи е така. Пази твоето за себе си и аз моето. И да харесвам от изброените Венета Райкова, защото е умна, талантлива, красива и е иситински журналист.

iskraa по горе в поста си казала, че "защото е много лесно да се скриеш зад ник и да плюеш" казвам се Ивелина Чапанова нямам намерение да се крия зад ника си, за да кажа мнението си а то е, че - уважавам труда ти обаче не харесвам въобще предаването ти.

Редактирано от Akasha (преглед на промените)

Всеки си има право на мнение, моето е че не харесвам нито водещата нито концепцията на това предаване. Не ми харесва и явната дискриминация към "чалга" изпълнителите мутрите и коромпираните. Те са част от страната ни както всички други гости. Предаването трябва да представя всички лица на народа а не определени хора набедени за интелигентни, талантливи и интересни. Колкото до чалга изпълнителите не можеш да отречеш една музика която слушат най-малко 60 % от хората в тази страна. Аз също слушам, и според мен като изключим някой изпълнители еднодневки има доста изпълнители които са талантливи и заслужават да бъдат гледани и слушани.

glowing искам да се обърна към теб, нямаш право да критикуваш мнението ми, щом така съм го написала значи е така. Пази твоето за себе си и аз моето. И да харесвам от изброените Венета Райкова, защото е умна, талантлива, красива и е иситински журналист.

iskraa по горе в поста си казала, че "защото е много лесно да се скриеш зад ник и да плюеш" казвам се Ивелина Чапанова нямам намерение да се крия зад ника си, за да кажа мнението си а то е, че - уважавам труда ти обаче не харесвам въобще предаването ти.

Заставам зад думите ти

А и аз също не съм се крила от никого

Имам и моя снимка и тук всички ме познават

Просто не си си направила труда да отвориш профила ми

Казвам се Албена Ванкова,професия енигматик,12 години вече,сътрудник съм на "Труд","Стандарт","Експрес" и още много вестници и списания,издавам и книжки с такива

P.S.А Хайдук Пикасо се казваше котаракът ми,той сега е при Моста на Дъгата

Редактирано от haidukpikaso (преглед на промените)

glowing коментара ти ме впечатли! Благодаря за информацията! И моля ви не ми сравнявайте толкова интелигентна и умна жена като Искра с изкуствени госпожички като Венета Райкова. Искра първо, че е много по-сладка и симпатична е и милиони пъти по-интелигентна и културна. И може да бъде наречена Журналист с главно "Ж", докато Райкова е просто една руса кукла, на която й е даден микрофон и възможност да зададе въпроси.

Смешно е просто да правите такива сравнения. Искра има биография зад гърба си както сами видяхте. А Венета какво има ?! Клюкарски предавания подчинени на низките страсти. Благодаря, но не гледам такива неща!

Не сравнявай жена от високата класа на Венета с Искра Ангелова.

Предаването на Венета е интересно, забавно и дава поле

за изявата на една по-различна светлина на ВИП - персоните.

Също дава и възможност да опровергаят слуховете,

които се пишат за тях по жълтите вестници.

А и в кое предаване научихме за Георги Стоев и за книгите му?

Показателно е и , че изритаха тази Ангелова от Нова Телевизия (по-добрата телевизия),

и сега работи в БНТ-то, което никой не го гледа.

Предаването прилича на селска седянка,

която за да е по-изискана и внесена в пиано бар.

А за гостите нямам думи - някакви уж културни и Ентелигентни

и мислещи се за интересни.

Също показателно е и регистрирането на водещата с няколко ника

и обеждаването ни от нейно име, че това са "фенове" на предаването.

Дори и да не е водещата, сигурно е някой битов алкохолик (демек част) от екипа.

• Автор
Не сравнявай жена от високата класа на Венета с Искра Ангелова.

Предаването на Венета е интересно, забавно и дава поле

за изявата на една по-различна светлина на ВИП - персоните.

Също дава и възможност да опровергаят слуховете,

които се пишат за тях по жълтите вестници.

А и в кое предаване научихме за Георги Стоев и за книгите му?

Показателно е и , че изритаха тази Ангелова от Нова Телевизия (по-добрата телевизия),

и сега работи в БНТ-то, което никой не го гледа.

Предаването прилича на селска седянка,

която за да е по-изискана и внесена в пиано бар.

А за гостите нямам думи - някакви уж културни и Ентелигентни

и мислещи се за интересни.

Също показателно е и регистрирането на водещата с няколко ника

и обеждаването ни от нейно име, че това са "фенове" на предаването.

Дори и да не е водещата, сигурно е някой битов алкохолик (демек част) от екипа.

Моля, моля без подобни обвинения. Аз не съм нито водещата, нито част от екипа, а наистина съм зрител. Това, че не вярваш е твой проблем - лесно може да се провери този факт.

И изобщо ти знаеш ли кои са хората гостували в предаването, че да ги наричаш "уж културни ...". Ставаш за смях като се изказваш неподготвен.

Моля, моля без подобни обвинения. Аз не съм нито водещата, нито част от екипа, а наистина съм зрител. Това, че не вярваш е твой проблем - лесно може да се провери този факт.

И изобщо ти знаеш ли кои са хората гостували в предаването, че да ги наричаш "уж културни ...". Ставаш за смях като се изказваш неподготвен.

Прочетох въведението.

И смятам, че предаване,

което явно дискриминира

(дори да дискриминира чалгата, пак дискриминира)

няма абсолютно никакво

място в програмната схема на

Българската Национална Телевизия.

Не ме интересува какъв си, що си,

след като поведението ти е на

човек с няколко ника в този форум.

Позволи ми за 6-те години от които

пиша по форумите и чатовете да разпознавам лъжата в интернет.

• Автор
Прочетох въведението.

И смятам, че предаване,

което явно дискриминира

(дори да дискриминира чалгата, пак дискриминира)

няма абсолютно никакво

място в програмната схема на

Българската Национална Телевизия.

Не ме интересува какъв си, що си,

след като поведението ти е на

човек с няколко ника в този форум.

Позволи ми за 6-те години от които

пиша по форумите и чатовете да разпознавам лъжата в интернет.

Явно тези шест години не са ти достатъчни, защото си в грешка.

Поздрави!

много благодаря, радвам се да се запознаем, нищо, че имаме различни музикални вкусове:-)

искра

мили мои, предлагам да затворим тази дисусия, тя не е полезна за никого. аз нямам нужда да ме обиждат, за да продължавам да се боря, да работя и да измислям и вие явно нямате повече време, за да ми дадете конструктивни предложения на мейла. благодаря на всички и довиждане.

искра

много благодаря, радвам се да се запознаем, нищо, че имаме различни музикални вкусове:-)

искра

мили мои, предлагам да затворим тази дисусия, тя не е полезна за никого. аз нямам нужда да ме обиждат, за да продължавам да се боря, да работя и да измислям и вие явно нямате повече време, за да ми дадете конструктивни предложения на мейла. благодаря на всички и довиждане.

искра

Как познах, че ще ме заплюеш, че съм чалгаджия biggrin.gif

Нали не мислиш, че очаквам до се появят кларинетите и кючеците в твоето предаване?

Все пак става дума за пиано бар.

Но можеш да поканиш някоя известна поп-фолк певица

(Ивана например, защото от чалгата певиците имам уши да слушам само нея)

и тя да направи някоя импровизация с пияното на някоя нейна песен например.

Според мен ще се получи интересно, а и тя специално е една от малкото чалгаджийки,

които могат да пеят добре и на живо.

Смятам че тя специално няма да има нищо против.

И междувременно да се развие някакъв по-непринуден, лек и неангажиращ разговор.

Ето ти идея.

И нека това е темата за идеи за твоето предаване.

Айде бе хора, нека направим едно предаване по наш си вкус.

Нека покажем на Искра Ангелова, че във форумът на kaldata.com не ядем хора...още biggrin.gif

(може да каже и някоя добра дума за нас впредаването си...безплатна реклама на сайта и форума :) )

и преди да ви напусна завинаги, ще ви препоръчам една авторка и една супер книга - Изворът на Айн Ранд. Много ще ви хареса! Тя казва така:

„Светът, който мечтаеш, може да бъде спечелен, той съществува, той е реален, той е възможен, той е твой.

Но за да го спечелиш се изисква твоето пълно отдаване, и тотално скъсване с миналото. Ти можеш да опровергаеш схващането, че човекът е жертвено животно, което се е пръкнало от удоволствието на другите. Бори се за ценността на личността си. Бори се за достойнството на гордостта си. Бори се с искрящата увереност и абсолютно справедливото познание, че Житейският Морал зависи от теб и твоя е битката за всяко постижение, всяка ценност, всяко величие, всяко добро, всяка радост, която някога е съществувала на света. Ти ще спечелиш, когато си готов да произнесеш тези думи:

Кълна се в живота ми и в любовта ми към него, че никога няма да живея заради друг, и никога няма да моля някой да живее заради мен.“

и още, а това определено се отнася до хората, които плюят по каквото и да било:-)

„Не се иска никаква мисъл, знания или последователност, за да разрушаваш; но се искат неуморна мисъл, огромни познания и безкомпромисна последователност, за да постигаш или създаваш. Негативното иска отсъствие (невежество, немощ, ирационалност); позитивното иска присъствие, съществуващо (знание, ефективност, мисъл).

Из „Анатомия на компромиса”, „Капитализмът”, Айн Ранд, МаК и Изток-Запад

когато я прочетете, надявам се ще имаме за какво да си говорим пак.

лека нощ и бъдете щастливи!

ваша: искра

Как познах, че ще ме заплюеш, че съм чалгаджия biggrin.gif

Нали не мислиш, че очаквам до се появят кларинетите и кючеците в твоето предаване?

Все пак става дума за пиано бар.

Но можеш да поканиш някоя известна поп-фолк певица

(Ивана например, защото от чалгата певиците имам уши да слушам само нея)

и тя да направи някоя импровизация с пияното на някоя нейна песен например.

Според мен ще се получи интересно, а и тя специално е една от малкото чалгаджийки,

които могат да пеят добре и на живо.

Смятам че тя специално няма да има нищо против.

И междувременно да се развие някакъв по-непринуден, лек и неангажиращ разговор.

Ето ти идея.

И нека това е темата за идеи за твоето предаване.

Айде бе хора, нека направим едно предаване по наш си вкус.

Нека покажем на Искра Ангелова, че във форумът на kaldata.com не ядем хора...още biggrin.gif

(може да каже и някоя добра дума за нас впредаването си...безплатна реклама на сайта и форума :) )

ето така те харесвам! ама Ивана няма да поканя, прости ми:-)

ето така те харесвам! ама Ивана няма да поканя, прости ми:-)

Давам само пример.

По гръцката национална телевизия (която е също толкова качествена и гледана колкото нашата)

има нещо подобно на предаването,

но в него гостуват и звезди на гръцката лаика (която също се води като неинтелигентна музика,

подходяща повече за таверните)

като Кети Гарби, Анна Висси, Деспина Ванди и си говорят, пускат се видеоклипове на техни песни,

а Кати Гарби дори изпя и акустичен вариант на нейния мегахит "Esena Mono"

само и единствено в това предаване.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.