Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Доволни ли сте от Електро разпределителните дружества

Featured Replies

Е-ОН - това е нашият кръвожаден вампир. Не стига, че сметките иднат с 2 месеца по-късно, а ми и не може да им следиш логиката, по която става засичането на електромерите - понякога веднъж месечно, понякога два пъти на месец, а от време на време и на 45 дни!!! Кошмар!

• Отговори 63
  • Прегледи 9,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И качествената външна изолация и подмяната на дограмата. Иначе има да плащаш газ ...........

Да не мислите, че EVN, е кой знае колко по-свястно дружество?

Редакция: V, е адрес от Уикипедия!

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

• Автор

Днес (вчера 22.07.2008) бях тотално удоволетворен от услугите на месното енергиино пенсионерско дружество CEZ 4 пъти спира тока общо около 3 часа UPS-ите сдадоха багажа и като цяло как да не пратиш поздрави на (те си знаят)

• Автор

Пак почнаха да се дънят от енергото спират тока за по 3-4 минути вчера два пъти днес пак обявиха и нова такса за включване към мрежата им ако сте закъсняли с плащането но пак продължават да не изпращат "сметките"

• Автор

незнам как може да си доволен от предния пост до сега ми спираха тока 3 пъти

незнам как може да си доволен

от предния пост до сега ми спираха тока 3 пъти

ами последното спиране на ток което си спомням беше преди 2 години може би, когато BILLA се включи в мрежата леко я пренатовариха, но много бързо го оправиха и това е, за цената доколкото знам електроразпределителните дружества нямат почти нищо общо НЕК е определя, не те, даже последния път май бяха против увеличението

Редактирано от voxy (преглед на промените)

• Автор

незнам как прецени че от 2 години тока не ти е спирал (можеби си в чужбина)

незнам как прецени че от 2 години тока не ти е спирал (можеби си в чужбина)

Чудно ми е ти къде живееш та тока ти спира през "15 мин." ?

Редактирано от backata (преглед на промените)

• Автор

на 20 минути от центъра на софия (стига да няма задръствания)

• 9 месеца по-късно...

Публикувано изображение

Длъжник плаши с пистолет служители на ЧЕЗ

21.05.2009 / 19:37 / btv.bg

Некоректният абонат отрича; твърди, че поискал разбиране

Гледай видео материал

Длъжник плаши с пистолет служители на ЧЕЗ

Двама служители на ЧЕЗ Ловеч са нападнати с пистолет от абонат при опит да му изключат тока заради неплатени сметки. Милчо Иванов обаче твърди, че не е заплашвал никого и няма пистолет. По случая работи плевенското Второ РПУ.

Служителите на ЧЕЗ Мирослав Петров и Борис Божидаров отиват в село Беглеж, за да спрат тока на Милчо Иванов заради неплатена сметка. Прекъсват захранването на външното табло и тогава се появява Иванов.

"Отдалече се развика. Първо дойде при нас, в следващия момент извади пистолет, зареди го, насочи го и каза пусни ми тока. Какво мога да направя - пуснах го", разказа Мирослав Петров.

Борис Божидаров бил с гръб към разярения човек, но е сигурен, че той е извадил пистолет.

Екипът ни намери Милчо Иванов в къщата му в Беглеж. Той твърди, че няма пистолет. Признава, че има ловна пушка, но не е заплашвал с нея никого.

"Никого не съм нападал, никакви пищови не съм вадил. Това е някаква диверсия, искат да ми разрушат семейството", каза Милчо Иванов.

Той признава, че не може редовно да си плаща сметките и му спират тока три пъти от началото на годината. Затова поискал от служителите на ЧЕЗ разбиране.

От ЧЕЗ признават, че при подобни случаи напоследък все повече хора ги заплашват с физическа саморазправа. За прът път обаче някой вади пистолет. Когато знаят, че имат т.н. „рисков клиент”, служителите на дружеството ходят с полиция. Сега обаче не предполагали, че този човек може да извади оръжие. По случая има преписка в плевенската полиция.

Не съм изобщо доволна разпродадоха ни цялата държава как е възможно енергото да е приватизирано ами продайте ни бе закопайте ни после нямало хора в България ама на тая държава хора не й трябват щом се съкращават работна ръка

• 1 година по-късно...

3 млн. лева глоби за ЧЕЗ, EVN и Е.ОN

| 3 ноември 2010 | dnes.dir.bg

Публикувано изображение

Сн.: БГНЕС

Глоби на обща стойност 3 млн. лв. е наложила Държавната комисия за енергийно и водно регулиране на трите електроразпределителни дружества ЧЕЗ, EVN и Е.ОN.

Санкциите са за констатираните нарушения на трите електроразпределителни дружества по време на одита, който регулаторът им направи през лятото, съобщи онлайн изданието на в. "Стандарт".

Според председателя на ДКЕВР Ангел Семерджиев, нарушенията вече са отстранени и заради това дружествата не са отнесли по-сериозни санкции.

Преди месец ДКЕВР връчи общо 23 акта за нарушения на трите дружества. За ЧЕЗ те бяха 9, за Е.ОН - 8, и 6 за ЕВН. Максималната глоба за всеки от тях можеше да е по 1 млн. лв.

В края на август пък Ангел Семерджиев съобщи, че докладите от регулаторните одити в електроразпределителните дружества вече са предадени на прокуратурата.

При предишни свои изказвания той изтъкна като основни нарушения, констатирани в регулаторния одит, изнасянето на външни услуги, при което не е постигната оптимизация на разходите.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.