Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бавно отваря ИЕ страниците

Featured Replies

След преинсталиране на windows и инсталиране на някои програмки, ИЕ много бавно ми отваря страниците.

Сложих си Opera и при него същата работа. Естествено,че не тегля нищо през това време.

Накои има ли идея от какво се получава проблема. Благодаря.

Това с Opera е странно, принципно е най-бързия браузър по почти всички критерии.

Иди на Preferences > Advanced > History и задай "Never" на "Check documents" и "Check images". После на Network и махни двете отметки на "Server name completion". Може да спираш JavaScript, когато не ти трябва, въпреки че в новата (9.5) съм забелязал, че JS тежи по-малко.

И друго нещо, имаш ли Firewall някакъв? Може от там да иде проблема ..

1. Почисти кеша и временните файлове с CCleaner.

2. Провери за шпионски софтуер:

SUPERAntispyware 4.15.1000

Обнови приложението с последните дефиниции и направи следните настройки от менюто Preferences => Scanning Control

69157863sp1.jpg

Malwarebytes' Anti-Malware 1.18

3. Инструменти за връщане на стандартните настройки към тези по подразбиране:

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=39592

• Автор
Това с Opera е странно, принципно е най-бързия браузър по почти всички критерии.

Иди на Preferences > Advanced > History и задай "Never" на "Check documents" и "Check images". После на Network и махни двете отметки на "Server name completion". Може да спираш JavaScript, когато не ти трябва, въпреки че в новата (9.5) съм забелязал, че JS тежи по-малко.

И друго нещо, имаш ли Firewall някакъв? Може от там да иде проблема ..

Firewall-а ми е стандартния на windows . но винаги ми е изключен.

Забелязах, че тази сутрин по-бързо взе да зарежда и ме навява на мисълта,че сърварите на БТК нещо вечерно време май издъхват.

Приятел не се чуди, а слагай Firefox-a...

просто плюсовете и не могат да се избоят... ohmy.gif

Човекът ти каза че е пробвал и с Опера. При положение че и с двата браузъра бави, за кво му е да слага и Firefox. То е ясно че не е от браузърите.

А иначе не виждам с какво Firefox е повече от Opera. cool.gif

А по въпроса, проблемът е най-вероятно в доставчика ти. Не бързай да ровиш по Windowsa.

Редактирано от davidofff (преглед на промените)

• Автор
Човекът ти каза че е пробвал и с Опера. При положение че и с двата браузъра бави, за кво му е да слага и Firefox. То е ясно че не е от браузърите.

А иначе не виждам с какво Firefox е повече от Opera. cool.gif

А по въпроса, проблемът е най-вероятно в доставчика ти. Не бързай да ровиш по Windowsa.

Все пак съм на 12Мb и проблема ми между другото си остава

Редактирано от dobrip (преглед на промените)

Все пак съм на 12Мb и проблема ми между другото си остава

А всички сайтове ли ти отваря бавно ? А с каква скорост сваляш ? В игрите как е Ping/Latency ?

Редактирано от needsleep (преглед на промените)

• Автор
А всички сайтове ли ти отваря бавно ? А с каква скорост сваляш ? В игрите как е Ping/Latency ?

Интересното е , че си свалям с 1.3Мb.

След като си изключа торентите и започна да отварям станици, където и да е, започва да отваря насечено и бавно.

Където има снимки или нещо подобно ми изписва "изображение" и след няколко секунди ги отваря :huh:

Интересното е , че си свалям с 1.3Мb.

След като си изключа торентите и започна да отварям станици, където и да е, започва да отваря насечено и бавно.

Където има снимки или нещо подобно ми изписва "изображение" и след няколко секунди ги отваря :huh:

пич ти може да не сваляш но ако сеедваш торентите пак ще ти бави,тва кадет викаш че сече си провери драиварите за видео картата,и накрая си пусни един пинг към калдата примерно и виж колко лаг имаш.

Пробвай със следните DNS:

208.67.220.220 & 208.67.222.222 и пробвай при спрян торент клиент и други видове сваляния.

Ako няма подобрение си върни тези на БТК 212.39.90.42 & 212.39.90.43

• Автор
Пробвай със следните DNS:

208.67.220.220 & 208.67.222.222 и пробвай при спрян торент клиент и други видове сваляния.

Ako няма подобрение си върни тези на БТК 212.39.90.42 & 212.39.90.43

Интересно!!! Първите DNS-и не ги знаех, но пинга към тях ми е 51 ms , а към 212.39.90.42 ми е 123ms.

Ще ги оставя 208.67.220.220 да видим дали ще забележа съществена разлика. Благодаря.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.