Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Featured Replies

Да ми препоръчате кутия до 200 лв. :)

Ето к'во ще има в кутията:

MB: ASUS P5Q-E /P45/ LGA775

CPU: INTEL Core 2 Duo 8400 s775/3,00 Box

RAM Памет: MUSHKIN Ram DDR2 4GB Kit XP-8500 5-5-5-15

Твърд Диск: 640, WD, SerialATA, 7200, 16MB

Захранване : CORSAIR 650W TX Series

Видео Карта: HD4870

Записвачка: LG - LG DVD+/-RW LG 18x, H62N, DL, SATA

XIGMATEK HDT - S1283 775 / K8 / AM2

Редактирано от ridercho (преглед на промените)

GMC H-70

Front : 140mm Fan X 1pcs

Rear : 120mm Fan X 1pcs

Fan controller X 2pcs

По данни ми харесва ама ми е все още мечта, нямам преки впечатления!

• Автор

Къде в България(София) мога да я намеря тази кутия или да я поръчам от Бг сайт?

Къде в България(София) мога да я намеря тази кутия или да я поръчам от Бг сайт?

Гугъла не отговаря положително на подобно запитване, самата кутия е старичка като модел, вероятно е бил внесена от Солитрейд но сайта им е така добре поддържан, че не може да се получи никаква информация. Те, горките, увлечени в печалбарство не им остава време и финансии за сайта :nono:

МОжеш да си вземеш отделно регулатор на перките, нещо като този - цък и някаква кутия в която да се монтира, нещо като тази тази. Или каквато и да е, аз просто харесвам класическият дизайн. Ако идеята е да има регулатори на перките на лицевия панел. Иначе - която ти се хареса на теб ?

Аз да си попитам... Какво мислите за това? Контролер за 4 вентила + 4 вентила... че съм им и хвърлил око за новата машина...

Аз да си попитам... Какво мислите за това? Контролер за 4 вентила + 4 вентила... че съм им и хвърлил око за новата машина...

Ами на мнение съм, че малките перки се разбиват по-бързо. Пък и не виждам защо са ти 4-тири. Две 120мм са достатъчни. Пускаш ги на 5 волта да не шумят толкова. А в такива комплекти примамливо слагат по-некачествените изработки. Колкото и да са верни показателите на книга, аз все пак гледам децибелите които пише. Примерно 13dB.

Ами на мнение съм, че малките перки се разбиват по-бързо. Пък и не виждам защо са ти 4-тири. Две 120мм са достатъчни. Пускаш ги на 5 волта да не шумят толкова. А в такива комплекти примамливо слагат по-некачествените изработки. Колкото и да са верни показателите на книга, аз все пак гледам децибелите които пише. Примерно 13dB.

Честит имен ден първо, да си жив и здрав laugh.gif

Съгласен съм с написаното, дори искам да го допълня с това, че и само един 120 мм вент е достатъчен, погледни последната снимка в поста ми - цък

Кутията е страхотна и като класически дизайн и е почти безшумна, лошото е, че не виждам подобни решения на пазара, явно големите батенца си запазват по някакъв начин подобни конструкции само за техните машини, само предполагам, че е така де :sobbing:

Редактирано от kmvasilev (преглед на промените)

Честит имен ден първо, да си жив и здрав laugh.gif

Мерси... :P И аз съм петър... :) Само дакажа, че с карта, като 4870, още повече радеон, които хич не обичат да са топли, на дали само един вентил ще свърши работа... От 4870 нямам впечатления честно казано, но 4850 който я има всеки казва че е ебати печката... Въпреки това ще си я взема...

Редактирано от psycho_666 (преглед на промените)

Мерси... ;) И аз съм петър... :) Само дакажа, че с карта, като 4870, още повече радеон, които хич не обичат да са топли, на дали само един вентил ще свърши работа... От 4870 нямам впечатления честно казано, но 4850 който я има всеки казва че е ебати печката... Въпреки това ще си я взема...

Върши работа Петьо laugh.gif , аз не се шегувам като пускам снимка и текст към нея. Ценното е, че едновременно с охлаждането на проца изхвърля навън веднага и топлия въздух. А и целият топъл въздух вътре. И се избягва поотделното охлаждане на проца с перка и после отделно извеждане на тоя въздух. Но на нашия пазар не се намират май подобни изпълнения на кутии и дъна, не съм търсил много-много де ;)

• Автор

Очаквам други предложения ;) Да питам: Тази кутия как ви се струва ?

а и аз да са обада...мен ако питаш зимай таа кутия и не се замисляй: http://www.dekada.com/catalog/product_info...products_id=413 :)

Ако ще взимаш тая кутия определено трябва да помислиш за нещо,което да спира прахта.Иначе на 2 седмици ще трябва да я чистиш. biggrin.gif

Редактирано от mrik (преглед на промените)

• Автор

mrik очаквам предложения още за "нещо" което да спира прахта biggrin.gif

http://www.dekada.com/catalog/index.php?cP...ee43d3a175ca629

По-големи от тия ... само с женски чорапогащник и въображение :rolleyes:

По-скоро ще си чистя кутията 2 пъти на седмица отколкото да слагам чорапогащник , да си загрозявам бокса.Иначе чистенето е лесно с въздух под налягане от компресор или пък с кислород от кислородни бутилки.Става само с отварянето на страничните капаци на открито и силната струя премахва всичкият натрупан прах.

... или за най-лесно с прохосмукачката, с вързан маркуч към задната част за да духа ...

Е става но , от кислородна бутилка е по-добре .Та там налягането е от порядъка на 120-140АТ и нито една прашинка не се задържа(а и повечето чарк по дъното ако си откачи е като куршум) , а въздуха от задната част на прахусмукачката дет излиза съдържа много прах и па този начин наслояваш в кутията вместа да издухваш всичко.

Редактирано от Tsqu@d (преглед на промените)

... или за най-лесно с прохосмукачката, с вързан маркуч към задната част за да духа ... Поне с Rainbow е повече от задоволително ... Което ми напомня, че е време да си изчистя моя ... :idea:

Моята е с воден филтър ... но biggrin.gif Вода не тече отзад, спокойно :speak:

Ако ще вземаш тая кутия трябва да си помислиш за нещо дет да я спира да не излети... Абе хора, ко стана със стандартната изчистена кутийка с филтърче отпред, 12 санта вентил... Мале, то самолет момче...

• 3 седмици по-късно...

Aplus Case Curbic 2X180mm дали ще успея да набутам един Xigmatek Red Scorpion в нея ?

Aplus Case Curbic 2X180mm дали ще успея да набутам един Xigmatek Red Scorpion в нея ?

Трябва да успееш.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.