Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

11% от българските ученици са бисексуални

Featured Replies

Като видиш някой мъж с поличка да се разкарва по улицата гот ли ти става?

Има огромна разлика между гей и травестит . Гея не претендира с това , което е , докато травестита няма как да не покаже обезкосмения си задник на целия свят . Колкото и гадно да звучи , е истина.

Редактирано от kai_99 (преглед на промените)

Има огромна разлика между гей и травестит . Гея не претендира с това , което е , докато травестита няма как да не покаже обезкосмения си задник на целия свят . Колкото и гадно да звучи , е истина.

Разлика има но са достатъчно близки.Защото има много гейове които се гордеят с това и се хвалят

Като видиш някой мъж с поличка да се разкарва по улицата гот ли ти става?

Ми да ти кажа, не ми харесва определено! И Азис не ми харесва. Това обаче, не е повод за агресия.

Разлика има но са достатъчно близки.Защото има много гейове които се гордеят с това и се хвалят

В България са близки и оттам идва целия проблем, факт. Познавам хора с обратна наклонност, по нищо не им личи, с нищо не са по-лоши от мен. В Бургас ако тръгнеш по Александровска е пълно със травестити, които едва ли не ти се молят да ги изнасилиш. Лошото е , че всички се слагат под еднакъв знаменател.

Ми да ти кажа, не ми харесва определено! И Азис не ми харесва. Това обаче, не е повод за агресия.

За мен е повод,но не всеки път поне гледам да страня далече от такива да не се дразня че може да ги изкормя

Азис е лице, но го направихме личност . Защо никои не приема Верка Сердючка за личност, а просто за един хумористичен образ?

За мен е повод,но не всеки път поне гледам да страня далече от такива да не се дразня че може да ги изкормя

Всъщност това те питах, защо гледката на хомосексуален мъж е повод за агресия у теб?

Азис е лице, но го направихме личност . Защо никои не приема Верка Сердючка за личност, а просто за един хумористичен образ?

Не познавам личността Верка Сердючка, дори не съм чувал за нея...

Не че нещо... ама откъде си сигурен че са хомо или бисексуални (не знам каква е разликата).

Хомосексуален е човек, който изпитва сексуално влечение само към хора от собствения си пол.(мъж към мъж примерно)

Бисексуален е човек, който изпитва сексуално влечение и към двата пола. :P

Саркастичен образ на руската жена , нещо като Азис. Най-често в ролята влиза Андрей Данилки (един от моите хора за подръжание) . Хората дават луди пари да го гледат на живо.

Не че нещо... ама откъде си сигурен че са хомо или бисексуални (не знам каква е разликата). Възможно е тоя първият наистина да е гей (както във вечерната имаше един травестит), но тези малките са прекалено малки за да са осъзнати гейове. А и момчетата на тая възраст се държат винаги странно. Така че може просто да не схващаш държанието им.

Ние момчетата се надушваме от километри. Само като им видиш походката и характера да не казвам какво ти се приисква...

За да не спорите излишно ето - прочетете малко :

Няма бисексуални мъже според медицината

„Бисексуалното поведение съществува, това е факт, но изследването ни показва, че при бисексуалните мъже няма фактическо привличане към двата пола, а само към единия. Дори да има такива мъже, те са много малко и ние не сме ги открили“, заявява Майкъл Бейли, автор на изследването от Университета в Чикаго, САЩ.

Изследвани са 101 млади мъже, от които 33 са се определили като бисексуални, 30- като хетеросексуални и 38-като хомосексуални.

След като сами са определили сексуалната си ориентация, на мъжете са били показани еротични филми, по време на които е изследвана мозъчната им дейност.

Хомосексуалните мъже се възбудили от кадрите с мъже, а хетеросексуалните - от жени, каквито са били очакванията на всички.

При бисексуалните мъже обаче резултатите са били изненадващи- 75% от тях са се възбудили само от кадрите с мъже, а останалите - само от кадрите с жени.

Според д-р Бейли най-лесния начин за мъжете да приемат, че са хомосексуални, е да твърдят, че харесват и двата пола, а други смятат бисексуалността като знак за разкрепостеност и са горди, че имат интимни отношения и с мъже и с жени.

източник

Ние момчетата се надушваме от километри. Само като им видиш походката и характера да не казвам какво ти се приисква...

Ако не те познавах, щях да си помисля някои грешни неща biggrin.gif

Щом казваш... ама чак пък толкова много да са... събрани на едно място...

На тая възраст голяма част от момичетата се държат стрнно една с друга - целуват се по устата, удрят се по задниците, гушакт се постоянно, постоянно казват колко се обичат и т.н. Това не значи, че са лезбита. Просто все още смятам, че на тая възраст не може да се определи. ОСОБЕНО за момичета :)

Верка Сердючка на Евровизия`2007 -

За да не спорите излишно ето - прочетете малко :

Няма бисексуални мъже според медицината

„Бисексуалното поведение съществува, това е факт, но изследването ни показва, че при бисексуалните мъже няма фактическо привличане към двата пола, а само към единия. Дори да има такива мъже, те са много малко и ние не сме ги открили“, заявява Майкъл Бейли, автор на изследването от Университета в Чикаго, САЩ.

Изследвани са 101 млади мъже, от които 33 са се определили като бисексуални, 30- като хетеросексуални и 38-като хомосексуални.

След като сами са определили сексуалната си ориентация, на мъжете са били показани еротични филми, по време на които е изследвана мозъчната им дейност.

Хомосексуалните мъже се възбудили от кадрите с мъже, а хетеросексуалните - от жени, каквито са били очакванията на всички.

При бисексуалните мъже обаче резултатите са били изненадващи- 75% от тях са се възбудили само от кадрите с мъже, а останалите - само от кадрите с жени.

Според д-р Бейли най-лесния начин за мъжете да приемат, че са хомосексуални, е да твърдят, че харесват и двата пола, а други смятат бисексуалността като знак за разкрепостеност и са горди, че имат интимни отношения и с мъже и с жени.

източник

Като изключим грешките в статията, съм съгласен с нея . Хомосексуалността при мъжете е много по-често срещана и се прикрива по всякакъв начин.

1) Аз съм за да има повече гейове, така ще има повече жени за мен

2) Кой къде си завира оная работа вечер много слабо ме грее, въпроса е да не пречи и да не смущава обществено благоприличие, било то с облекло или маниери.

това е личното ми мнение, иначе не ми е приятно да ги гледам

хаха милички далеч сте от истината колко са бисексуални и колко са гейове по този свят. Лично напоследък и у нас взеха да стават много :) По пОвод последния пост. и мен сигурно няма да ми е приятно да ти гледам прекалено мъжката съмоуверена физиономия но си трая...света е за повече от 1 човек.Това е положението.

пс: незнам..може би най-добрият ви приятел е... леко наляво.. но просто няма смелост да си го признае.Това се пази в строга тайна особено за слабаците.Мен не ми пука.

хаха, имам бисексуална колежка, голяма работа е. Страх ме е с нея да изляза някъде, че ще ми открадне някоя под носа, т.е. 1 път с момиче се прибера друг път с момче. . . луда работа biggrin.gif

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.