Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

AVG Anti-Virus/Internet Security - въпроси и отговори

Featured Replies

На мен ще ми е интересно какъв е обема на продажбите които имате досега? ако не е таина разбира се.Също обикновенно различни фирми се хвалят с това кои са им клиентите. Сигорни ли сте че по ниската цена не е нелоялна спрямо търговските практики в бранша. Мисля че имаше някакви споразумения за определяне на цените между различните фирми, които маи вие не спазвате?

• Отговори 654
  • Прегледи 97,5k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

Господине от no-invite.com (отново пропуснахте името си, а и няма как да се обръщаме към Вас с ника Ви)

Видях отговора ви, но все още не отговорихте на въпроса ми. В изброените точки изброявате неща, които притежават повечето антивирусни продукти и които може да чуем от техните представители. Кажете ни с какво смятате вашия продукт за по-добър от останалите. Питам за вашето мнение и мнението на фирмата ви, защото е ясно че е трудно да се дадат определени предимства, но все пак... Изброили сте две характеристики на антивирусните продукти - лесен интерфейс и ефективност на работа, като по думите ви съдя, че няма антивирусна програма, която да ги притежава и двете. Можете ли да обясните защо. Искам да ви помоля за нещо нестандартно, което се надявам да приемете. Влезте в ролята на потребител (както всеки един от нас) и ни кажете какво ви харесва в продукта ви и защо избрахте него.

Относно цената на продукта Ви, искам искрено да се извиня, защото не съм забелязал, че е безплатна за домашна употреба, с което въпроса ми става безсмислен.

Благодаря Ви!

<{POST_SNAPBACK}>

Здрвейте отново,

По принцип името ми и линка към сайта no-invite.com стоят под всеки мой постинг. По тази причина не пиша името си в самия текст.

Мога да се поставя в ролята на потребител на AVG, защото СЪМ негов потребител. Всъщност причината искрено да желая да го разпространявам в България е точно, защото смятам този продукт за изключително удобен и лесен за използване, със супер цена и безпроблемна работа. Инсталира се като всяка интелигентна програма, настройва се в началото и после забравяш за него... Само email-ите с текст, че е бил изтрит вирус, напомнят за присъствието му. Стартира се сам и се обновява всеки ден, без дори да разбера. Активира се при telnet, интегрира се перфектно с новите изисквания за сигурност на Windows Service Pack 2. Какво повече от това е необходимо да прави една антивирусна програма?

• Автор

На мен ще ми е интересно какъв е обема на продажбите които имате досега? ако не е таина разбира се.Също обикновенно различни фирми се хвалят с това кои са им клиентите. Сигорни ли сте че по ниската цена не е нелоялна спрямо търговските практики в бранша. Мисля че имаше някакви споразумения за определяне на цените между различните фирми, които маи вие не спазвате?

<{POST_SNAPBACK}>

Bogoizbraniа, нали знаеш, че tinchev няма да даде подобни данни - реални или прогнозни ;)

Ниската цена не е нелоялна и не влизам с никой в подобни съглашения в бранша. Всеки търси пазар и който има по-добрия продукт пробива... Има един принцип, който трябва да се спазва и той е лоялност към потребителя и отоговор на всеки проблем, който клиента има. AVG прави това. :clap

Редактирано от AVGBulgaria.com (преглед на промените)

Какво повече от това е необходимо да прави една антивирусна програма?

<{POST_SNAPBACK}>

Е това вече е отговор, който много ми хареса. Благодаря Ви господин Тинчев (съжалявам, че не се сетих да погледна в подписа ви). С радост при първа възможност ще погледна продукта ви и въпреки, че съм домашен потребител ако ми хареса, ще си го закупя.

Продължавайте в същия дух. Публикувано изображение

Редактирано от Tragedy (преглед на промените)

Програмата ви е добра. 33 евро за 2 години е много добра цена ....

Нямам ни най-малко желание да коментирам качеството на AVG Обаче имам един много конкретен въпрос защо ви няма на сайта на Grisoft? http://www.grisoft.com/us/us_info.php

Е това се казва изненада, не съм обърнал внимание на името. Е успех в това начинание, сега вече знам че другия форум е сигорно защитен и виртуално. ;)

• Автор

Нямам ни най-малко желание да коментирам качеството на AVG

Обаче имам един много конкретен въпрос

защо ви няма на сайта на Grisoft?

http://www.grisoft.com/us/us_info.php

<{POST_SNAPBACK}>

Както можете да видите, на страницата на парньорите са само тези страни, в които AVG е преведен на съответния език и има локален оторизиран център за поддръжка. Когато AVG се преведе на български ще се появи и български адрес на страницата им. Засега no-invite.com е само риселър. Надявам се този отговор да ви удовлетворява.

Честно казано - не, но отговора на Grisoft че сте оторизиран рисейлър ме удовлетворява Публикувано изображение

Благодаря

А на практика каква е разликата между безплатната и платената версия? Аз не съм забелязал някаква видима разлика, но и не съм търсил, затова питам.

• Автор

А на практика каква е разликата между безплатната и платената версия? Аз не съм забелязал някаква видима разлика, но и не съм търсил, затова питам.

<{POST_SNAPBACK}>

Ето някои предимства на професионалната платена версия:

1. Поддръжка на допълнителни езици. В момента се поддържат английски,

немски, чешки, словашки, полски и бразилски португалски. В момента се

разработват и други езици и в бъдеще ще бъде добавен български език, ако

потреблението на продукта е достатъчно широко на българския пазар.

2. Достъп до високоскоростни сървъри за осъвременяване (update) на

програмата и обновяване на програмата (upgrade)

3. Техническа поддръжка чрез сайта на Grisoft (24 часа / 7 дни в

седмицата) от специалисти в антивирусната защита.

4. Възможости за конфигуриране на повече настройки на програмата.

5. Възможност за задаване специални потребителски тестове и настройки за

сканиране по-график.

6. По-ниски цени при покупка на нови версии

7. Обиновен и разширен (за напреднали) режим на ползване

8. и много други функционалности (ако изтеглите и инсталирате trial shareware версията, че видите разликата, трудно е да напиша всичко)

Също да не забравяме, че AVG Free може да бъде използван само на домашни компютри т.е. ако използването на безплатната версия на продукта във фирма или офис е нарушение на закона за авторското право в Република България и лицензионното споразумение с производителя на софтуера.

Когато бях с платената версия се ловяха и спаиуере и троянците а безплатната сега не ги вижда.

правси за това и яс сам така само че несам ползвал платена е то какво неможе да махне blinc.exe instaler.exe iexplore.exe какво ште кажете по това

Редактирано от DIDO-DI (преглед на промените)

• Автор

Когато бях с платената версия се ловяха и спаиуере и троянците а безплатната сега не ги вижда.

<{POST_SNAPBACK}>

Безплатната версия лови и spyware и trojans, но не се занимава с adware. Ако има такъв троянец или spyware, който програмата не го хваща, моля пратете ми информация за него, за да го пренасоча към Grisoft. Благодаря!
  • Автор

правси за това и яс сам така само че несам ползвал платена е то какво немойе да махне blinc.exe instaler.exe iexplore.exe какво ште кажете по това

<{POST_SNAPBACK}>

За предпазване от подобни програмки, може просто да се спазват елементарните правила за сигурност - не допускайте никой друг до комютъра си освен Вас и хората на които имате доверие, не отваряйте стартируеми файлове от електронната си поща и не се съгласявайте да стартирате файлчета от уеб страници, когато не сте сигурен за целта им. Ако сте инсталирали някоя от тези програмки най-вероятно сте нарушили поне едно от горните правила. Няма да намерите подробна информация за тези файлчета на сайтовете на антивирусните компании. Явно просто не са толкова актуални. Ако все пак имате проблеми с тях, можете да потърсите помощ тук или във форума на no-invite.com.

имено тези които сам споменал програмата ги хвашта като троянси коне но неможе даги изтрие от компютара

Ми то и Нортън не ще да трие ма кфо от тфа. Ако им намериш файловте ги триеш ръчно.

да ама и рачно не става затова са уш антивирусните апак ништо накрая

Разбира се, че няма да можеш да изтриеш файлове, които в момента се използват. От Task Manager ги изключваш и тогава чак пробваш да триеш.

да знам за това че от там се изклучват и след това се трият но като незнам кое е заопределеният вирус неми се пипа. Ако исклуча всичко ште му станели нешто на компа И след това да трия

Ех... експериментация му е майката... аз колко съм си експериментирал с процесите, даже два пъти само от изключване на определени процеси сривах NTFS-a на XP дяла. Но за сметка на това вече си знам наизуст всички процеси и веднага различавам вируси и спай.

АКО ги има там хахахахах :)

Ако ги няма си дръпвате TaskInfo2003, там всичко има Публикувано изображение

• Автор

Да, наистина троянските коне не могат да се видят винаги в Task Manager, но като цяло AVG поне ги открива, дори ако не са много популярни, и после лесно може да се вземе информация, от някой форум (като този тук, който е страхотен) как да се справи човек - с мерак...;)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.