Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Желан превод на програма

Featured Replies

Здравейте!

Предлагам следните услуги(без да ми се плаща):

*Превод на софтуер

*Проължаване на текущ превод

Просто кажете коя прогтрама да бъде прведена...

С изкл. на:

-Всички антивирусни,на огнени стени може(ще видя)

-Malwarebytes antimalware

-Уинамп

Който иска превод да каже.Посочва името и версията на програмата(не Opera Mail а Opera Mail 9.5.06.8 примерно...)

• Автор
Ще бъда много благодарен за превод на "TeamViewer" или "Radmin"

Ще вида и ще ви кажа.

Изчакайте до 3-4 следобед за ви съобщя дали е възможен певиод.

Ще вида и ще ви кажа.

Изчакайте до 3-4 следобед за ви съобщя дали е възможен певиод.

Предварително благодаря.

Искам превод на игрите Spider , Solitaire, DXBALL2. Мерси много, ако ги преведеш ще те черпя :P

А какво ще кажеш за Acronis TrueImage 9. Версията е стара, а ма за нея имам лекарство. :huh:

Предварително благодаря!

• Автор
Ако се чудиш още какво може да преведеш, няма да е лошо да прегледаш това: https://launchpad.net/~ubuntu-l10n-bg

Отборът винаги ще се нуждае от преводачи така че си добре дошла :P

Не дошла а дошъл.

И До другите програми: Те не подлежат на превод защото са без валиден езиков файл.Би могло да се преведе и от самото .exe но в такива случаи може да не тръгне или при ъпдейт да си върне оригиналния образ.

Можете да предлагате и други прогрми.При програма със валиден езиков файл винаги бих я превел.Такива са над 40%(с езиков файл).Не давайте програми които се ъпдейтват автоматично,защото кактро при Malwarebytes anti_malware след ъпдейт си връща началния език.

Благодяаря!

Не давайте програми които се ъпдейтват автоматично,защото кактро при Malwarebytes anti_malware след ъпдейт си връща началния език.

Не ми е много ясно това,което казваш. Мислиш ли, че тази програма не се ъпдейтва автоматично?http://bg-interface.net/view.php?id=73

И много други като тази.

Акрониса не се подновява, поне тази версия, защото вече стара и явно не я поддържат вече.

• 3 седмици по-късно...

Download Master е с кодирано ЕХЕ, което не може да бъде отворено за превод с една едничка цел - преведен на български е платеният й аналог - Internet Download Accelerator, а Download Мaster е само за руския, украинския и белоруския пазар.

Evernote 3.0.0. 625 (31230) Ако е възможно , не че не се разбира и на английски , но все пак е по удобно!

Можеш ли да преведеш програмата за изчисляване на строителни конструкции Sap2000 v11 и Etabs 9. Знам, че нищо не става без пари, затова пиши на- [email protected], да се разберем нещо...... :)

Ако ти остане време опитай със последната версия на TUNEUP www.tune-up.com/products/tuneup-utilities/

Доста полезна програмка

• 3 месеца по-късно...

А ще можеш ли да преведеш Cinema4D.Studio.Bundle.R11.012. Файловете, които ти са необходими са на този адрес http://ifile.it/xgepytl и на този http://4storing.com/qtzp4/e68ae70432bac474...5d978e9209.html

. Мисля, че това са всички езикови файлове за програмата, но за да върви на български, трябва да се преобразуват българските букви в Hex код, дал съм и таблицата. Ако не искаш да превръщаш българските букви в шестнадесетичен код, преведи само текста и го запази на български, пък аз ще го преобразувам в шестнадесетичен код. Благодаря предварително. Мисля, че този превод ще бъде полезен на много хора, най-вече тези, които не разбират английски.

Редактирано от miromad (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...
  • 5 месеца по-късно...
Здравейте!

Предлагам следните услуги(без да ми се плаща):

*Превод на софтуер

*Проължаване на текущ превод

Просто кажете коя прогтрама да бъде прведена...

С изкл. на:

-Всички антивирусни,на огнени стени може(ще видя)

-Malwarebytes antimalware

-Уинамп

Който иска превод да каже.Посочва името и версията на програмата(не Opera Mail а Opera Mail 9.5.06.8 примерно...)

WinMount3

Ще се радвам ако успееш да преведеш VoipWise 4.02 build 533.С програмата се водят по евтини разговори (даже цените са по “тънки“ и от на скайпа),също така може и смс-и да се пращат.Много е удобна.

Ще се радвам ако успееш да преведеш VoipWise 4.02 build 533.С програмата се водят по евтини разговори (даже цените са по “тънки“ и от на скайпа),също така може и смс-и да се пращат.Много е удобна.

Изтегли от тук : http://4storing.com/free/tqyw9v/c937d2a282...6aa50f3dd4.html , а програмата която съм дал , мисля че е по-добрата алтернатива . Езиковия файл работи и на двете програми .........Успех . . . . .

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.