Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

БТК - До кога ще се държим като овце?

Featured Replies

Привет на всички.......

Ако сте доволни от услугата - вие сте единици.......

Но за съжаление повечето са като нас!

От една година сме клиенти на BTK ADSL, но повече от половин година услуга просто не получаваме.

Интернет връзката прекъсва постоянно, в интервал от 10 минути понякога спира по 5-6 пъти.

За да проработи се налага да рестартираме даденият от тях рутер - връзката се възстановява и след малко отново изчезва.

В нашия офис, както и в повечето ползващи активно Интернет тази услуга ни е крайно необходима, тъй като с негова помощ контактуваме с наши клиенти, партньори......превеждаме пари.........работата ни е свързана главно с печатници и непрекъснато качваме на техните сървъри доста големи файлове. Предполагам си представяте какъв е стреса и тормоза от това, че по средата на някой превод интернет връзката спира, когато изпращаме важна коренспонденция постоянно трябва да проверяваме дали е получена коректно........и нещо, което сме чакали да се качи 10 минути в един момент изчезва.

Няколко месеца, въпреки непрекъснатите ни обаждания към техните телефони не ни се обърна никакво внимание.

Получавахме неадикватни отговори, ОБИДИ и ако някой "вземеше присърце" нашия проблем и "докладваше" за проблема някъде не се променяше нищо..........

След този период до офиса изпратиха технически екип - доста приятни и взимащи присърце проблема хора, които в продължение на няколко седмици идваха в офиса ни по няколко пъти на ден, безсилни да локализират и отстранят проблема.

Смениха кабели, адаптори, рутер, портове, сменяха скороста (бяхме съгласни на каквато и да е само и само да има нет) и не знам си още какво - връзката ни беше "постоянно под наблюдение" и въпреки това, накрая получихме отговор, че повече нищо не може да се направи.

При многократните ни въпроси в такъв случай към кой да се обърнем постоянно ни прехвърляха от отдел на отдел.

От всякъде ни обясняваха, че едва ли не "Нямаме огромен шанс да спрем договора си" въпреки, че не получаваме това, за което плащаме?!

Когато отидохме в сградата на БТК ни казаха, че единствения към когото можем да се обърнем е управителя на магазина там?!

Когато възроптахме, че не е възможно да няма някой който да е над управителя на магазина ни се отговори, че "това е положението"?!

В един момент ни дойде сметка за телефон 60% от сумата беше за разговори с БТК.

Когато възмутени се обърнахме към тях ни казаха, че от новия месец тези разговори не се таксуват.

Явно отново не сме имали късмет?!

Накрая се наложи да търсим някакви връзки по "горните етажи" - свързахме се с познат човек, който успя да накара екипа, който проследява кога, какво и как става с нашата връзка да бъдат "по-усърдни". Една седмица след това ни се каза, че нищо не може да се направи и ни посъветваха да си търсим правата и да поискаме прекратяване на услугата поради невъзможност тя да бъде доставена.

Чашата буквално преля, когато отидохме до офиса, в който подписахме договор с желанието да прекратим ползването на услугата и ни обясниха съвсем учтиво, че за да направим това нещо сме били длъжни всеки път , когато сме се свързвали с техните телефони да ИЗИСКВАМЕ да се "регистрира" това обаждане, като заявка за проблем?!

Нали звъним именно на телефона за проблеми?!

Нали вече знаят телефона ни и когато се обадим вече знаят, че ги търсим от едно и също място?!

Нали един приятен глас ни съобщава всеки път "че разговорът се записва от съображения за сигурност и повишаване качеството на услугата"

Все повече се замислям да съдя тази институция, въпреки че надали нервите, които скъсахме през тази една година ще бъдат компенсирани по някакъв начин.

Щом служителите на тази "институция" се възмущават и твърдят, че на никой не му пука какво става с хората............размисли и страсти.

Всичко е измислено - един омагьосан кръг!

ИДИОТЩИНАТА ПРОДЪЛЖАВА.......

Оказа се, че въпреки че не отстраниха проблема,в крайна сметка някой е приключил нашия проблем, като в документите от техническа служба е посочено, че ПРОБЛЕМ ВЕЧЕ НЯМА - сменено било всичко и проблема е отстранен?!?

Свързах се с техническия екип, с който едва ли не станахме роднини поради пренасянето им в нашия офис за да им търся сметка.

Хората бяха изумени и казаха, че подобно нещо не са докладвали.

Започнаха да идват нови екипи с желание да къртят, да прокарват нови кабели?!

Накрая прокараха кабел през една задна стая, където пробиха пода.............

Проблемите продължиха......посещенията също......

При последното посещение заплаших служителите, че ще заключа офиса и докато не се обадят на някой от шефовете им да дойде на място няма да мръднат от там.

Честно казано го направих с нежелание и дори ми стана жал за ВЪЗПИТАНИТЕ и ДРУЖЕЛЮБНИ хорица, които берат негативите на ЕДНА СКАПАНА КОМПАНИЯ.

Накрая момчетата решиха да сменят за 3 ПЪТ модема....

Оказа се, че втория път са ни сложили вече ползван?!

О ЧУДО...

Не е за вярване, но вече седмица имаме интернет - и въпреки, че ни намалиха двойно скоростта НИЕ СМЕ ПОВЕЧЕ ОТ ДОВОЛНИ, че ИНТЕРНЕТ-а не спира.

Относно телевизиите - смятате ли, че някоя медия ще се ангажира да съдейства :)

Естествено, че НЕ!

Та нали се изхранват с рекламите на БТК, които досадно ни затрупват отвсякъде - между другото - няма ли някой да съди БТК за лъжа?!

Нито "Господари на ефира", нито "Часът на Милен Цветков"(ако трябва да бъда честен - разчитах на съдействие от тяхна страна)няма да продължавам да изброявам предавания и по други телевизии.

Никой не ни потърси въпреки многобройните писма и обаждания по редакциите.

Естествено....нищо лично към водещите - политика на медиите.....

Наслушахме се с колегите си на оплаквания към БТК от всички техни служители, с които се сблъскахме.

От охрана на техните офиси, през техническите служби и администрация.

Щом влязох в централния офис и казах, че нося бомба и съм се обадил на полиция и всички медии и никой не ми обърна никакво внимание....преценете :angel19:

Охраната само ме погледна съчувствено и ми каза "Спрял съм си телефона, спрял съм си интернета....не искам и да чуя за БТК"

И отново зомбираната служителка, която въпреки, че настоявах ОТКАЗА да се срещне лице в лице с мен и ме посъветва да подам ЖАЛБА :angel19:))

Както в последствие се разбра от достоверен източник - ако имате проблем с ADSL и сте някоя голяма компания - не се безпокойте - ще ви посети някой на по-ръководен пост и проблема Ви ще бъде отстранен....но за обикновените потребители....кучета ни яли.

Искам да изкажа огромни благодарности на Комисия за защита на потребителите - КЗП.

Бърза, адекватна реакция. Много възпитани служители! Въпреки, че се оказа, че щом сме фирма не сме краен потребител ми се обади техен служител, който ми обясни, че са се свързали с БТК и се интересуваха дали проблема е отстранен. И забележете......"Колежката, която се занимава с Вашия случай е в отпуска и затова аз се обаждам за да проверя какво е развитието".

Бях изумен и това обаждане ме накара да забравя повечето негативни емоции (меко казано)

Положителните коментари, които срещам за КЗП в нета се потвърдиха!!!

• Отговори 88
  • Прегледи 11,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Аз явно съм от единиците. Интернета ми спира веднъж на ден. Трябва само да рестартирам модема и си тръгва пак. Ако са наистина толкова зле защо не се опиташ да прекратиш договора и да минеш на друг интернет достачик.

Ти май четеш през ред - човекът е казал защо не може да прекрати договора.

Ами давайте към Мтел, тогава:

3cbf6dedebed71c0.jpg

Ами давайте към Мтел, тогава:

3cbf6dedebed71c0.jpg

Не знам за кави оптики става въпрос в статията, в така уважаваният от мен в-к. Уикенд, но е възможно да е имало проблеми, защото днес погледнах сайта и какво да видя там...

ВНИМАНИЕ

Wi-Fi функционалността на Вашето HomeBox устройство е включена по подразбиране и функцията за криптиране не е активирана!

М-Тел препоръчва да активирате функцията за крипитиране на Вашата Wi-Fi мрежа, за да се предпазите от нежелан достъп и потребление на данни от външни източници.

За повече информация се консултирайте с Ръководство на потребителя, придружаващо Вашето устройство.

http://mtel.bg/mobiltel/services/homeboxdesc.php

Преди време това предупреждение липсваше.

Инак по темата- от 2006-та съм на АДСЛ от БТК, и само един ден не съм имал Интернет поради "Пропадане на трасето за цяла северозападна България" - така ми отговориха.

консултирай се с адвокат- след като не могат да ти предоставят услугата реално няма за какво да плащаш.

Успех!

Привет и на новия член на форума. Направо не знам как да реагирам, щом като си на бизнес план и познаваш хора "по-нависоко" и пак си духал попарата. Не виждам как обикновения потребител може да си потърси правата. Аз от скоро съм жертва на БТК и съм доволен. Но това може бързо да се промени. Да се надяваме че няма....

Имах страшни перипетии докато си получа модема. Станах свидетел как 15 човека си прехвърляха отговорност и аха да ги вкараш в ъгъла и успяват да прехвърлят отговорността на някой до който няма как да стигнеш. За тези от бизнес център Варна до пощата мога да кажа: неквалифицирани тъпанари. Вероятно на ниски заплати без стимул за работа. Една чудна картинка. След като излязох от работа заради тях едва не се нахвърлих върху единия кретен, апропо, служител. Много готин пич с прозрачен лак и "меко" излъчване. Цялата случка не ми се занимава да я описвам. Отделно говорих с 4-5 души от хот ла**а и всеки ми приказваше по нещо различно. Направих си извода че винаги трябва да правя аудио запис(дори видео по възможност) и да искам ясно да си казват имената. И после адвокат. Което е трудната част, знаете че идва скъпичко удоволствието. Дори и да не се опитвам да ги съдя, поне като им пусна записите няма да могат да си подхвърлят топката вечно.

Не знам за кави оптики става въпрос в статията, в така уважаваният от мен в-к. Уикенд,

Аз също неразбрах за каква оптика става въпрос, но може би са имали впредвид безжичната връзка и е печатна грешка :lighter:

Аз лично като краен потребител мога да кажа, че БТК от одавна не е единствената фирма. Има други фирми, аз като не бях доволна от Евроком ги смених :)

Просто човек не трябва да им търпи глупостите.

Истината е, че търговците на БТК, за да си получат бонуса от продажбата на ADSL са готови на всичко, без значение дали има техническа възможност да работи услугата или не. При това са предупредени от техническите служби, че ADSL-а има известни ограничения, но няма ли продажба, няма и бонус, а клиента ....... после да се оправя както иска.

Да е до интернета само от Мтел. Майка ми е инвалид и ползвах ме услугите им от 2001. Тогава голяма далавера беше да ми блокират безплатните мин. и ги водеха изчерпани. Ясно се виждаше и на разпечатки, че от 20 мин на месец ми отпускаха 1, 2.

Редактирано от andrian.ivanov (преглед на промените)

Еми да сте мислили преди да се пускате на тоя NET.Още от началото се знаеше че е най-зле.Тъй като не си само един човек ,а цял офис не може да си прекратиш ей така договора,но ако беше само ти просто спираш да плащаш.Ако можете пуснете се на GGBIT.NET (Evrocom One)вече го оправиха и се сваля с около 2.6Mbs.

Редактирано от Remix1912 (преглед на промените)

Еми да сте мислили преди да се пускате на тоя NET.Още от началото се знаеше че е най-зле.Тъй като не си само един човек ,а цял офис не може да си прекратиш ей така договора,но ако беше само ти просто спираш да плащаш.Ако можете пуснете се на GGBIT.NET (Evrocom One)вече го оправиха и се сваля с около 2.6Mbs.

Хехех ...намери какво да ги посъветваш и ти , колега ;) Единственото , което може да се "пусне" на нещо , което има Име Евроком е нервнопаралитичен газ .....в краен случай и бомба с напалм :speak: Тази ..хм ..организация успя от лидерска позиция да се опорочи и да се свлече до абсолютната дупка ...... и не съм сигурен , че е заради закупуването им ...... ужасно ме е яд , че в продължение на почти 6-7 години съм наливал вода в калпавата им мелница ..... сега ми остана само да късам на ситни парчета всяка листовка , която пуснат в пощата ми :angry: иначе като ми доиде акъла ги зарязах и равносметката беше от 35 на 20 лева и скорост ..около 8- 10 пъти "еврокомската " :angry: Никога вече !

Сори за оффтопика , ама всяко споменаване на това име ми действа като червено на бик cool.gif

Редактирано от juve (преглед на промените)

Докато вълка ни изяде....

Сега какво си чешете . . . пръстите?

Пишещия е нафлудил колкото форуми са му попаднали и така ще си и остане с този единствен пост.

• 4 седмици по-късно...

Mtel са наистина безнадеждни,просто хората трябва да го разберат веднъж завинаги

На вратата си в къщи имам една прима закована с гвоздей,за да ми напомня:"Никога мтел"

Mtel са наистина безнадеждни,просто хората трябва да го разберат веднъж завинаги

На вратата си в къщи имам една прима закована с гвоздей,за да ми напомня:"Никога мтел"

Каква е връзката между БТК и Мтел?

Аз пък съм с безупречна BTK-ADSL интернет връзка от юни 2007.Като има недоволни от някой доставчик,който Ви прави луди що не бъдете малко по-умни и твърди спрямо него?!?! :)

БТК не са цвете за мирисане, но този разказ ми се струва някак...абсурден. Не знам в кой град се развива действието. Но в Плевен (имам познати в БТК),ако след смяна на чифтове и модем, не се оправят прекъсванията, веднага пускат по-ниска скорост. Не знам там как може да са се лутали толкова, преди да го направят?!?

Аз лично като краен потребител мога да кажа, че БТК от одавна не е единствената фирма. Има други фирми, аз като не бях доволна от Евроком ги смених :sobbing:

Просто човек не трябва да им търпи глупостите.

Напълно си права като не ти харесва интернета на БТК нема смисъл от жалби разправии и т.н. отказваш се и това като не ти харесва си взимаш друг ЛАН доставчик и това е не се занимаваш.

Напълно си права като не ти харесва интернета на БТК нема смисъл от жалби разправии и т.н. отказваш се и това като не ти харесва си взимаш друг ЛАН доставчик и това е не се занимаваш.

и ако след това имаш забележки към другия доставчик и от там се отказваш, и така докъто намериш перфектния нет,какъвто няма в бг.или ще е за много пари.

и ако след това имаш забележки към другия доставчик и от там се отказваш, и така докъто намериш перфектния нет,какъвто няма в бг.или ще е за много пари.

хахахахах - ей тука си прав човек така е наистина............

хахахахах - ей тука си прав човек така е наистина............

но като цяло,ако има доставчик която предлага за цялата страна постоянна и перфектна услуга за 20 лева ще се закача и аз... biggrin.gif

но като цяло,ако има доставчик която предлага за цялата страна постоянна и перфектна услуга за 20 лева ще се закача и аз... biggrin.gif

Са сетиш обаче че рекламата продава........

Супер доволен съм от БТК, спираше ми само покрай голямата смяна на скоростите, вече 3 години нямам никакви сериозни оплаквания

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.