Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Любими цветя

Featured Replies

Любими цветя-зюмбюли, теменужки, момина сълза и фрезия. Немога да кажа, че не харесвам розата, но тя е някакси по-класическа и каточели си падам по малко по-скътани, по-скромни цветя.

• 2 седмици по-късно...
  • Отговори 94
  • Прегледи 32,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Аз обичам всички цветя.Дали ще са в саксии или не,ги обожавам...Но разбира се си имам цветя,които обичам най-много и това са розите,или по-точно червените рози :hush:

Обичам цветята. У дома е пълно с цветя. Не ги знам всичките. Харесали са ми, намерил съм и съм бучнал. За сега каквото бучна се лови. На вилата също има много цветя - рози, карамфили, лалета и др. Тази година бучнах три костилки от фурми преди 2-3 месеца и вече са пробили. На работа канцеларията ми е пълна с цветя и дръвчета - падам си по палмите. Имам около 5-6 саксии с палми. Фурмички. Има и кактуси. Сега чакам да ми дадат банан.

Много обичам цветята,но май си нямам любимо.Обожавам розата,заради красотата и съвършенството и.Обичам много саксийни цветя,вкъщи е пълно с такива и вече се чудя къде да ги слагам. :)

Всяко едно цвете е хубаво, всяко едно цвете по различен начин ни се усмихва, всяко едно цвете има различен аромат. Това го прави уникално пред другите цветя;) Обичам всички цветя, незнам кое ми е любимо. Дори, ако ми подаряват цветя не е важно какво е цветето, а важно е с какви чувства е подарено, дали е с любов. Иначе обичам полските цветя(вече са казани по-горе), но също така много харесвам розата като цвете:clap: Обожавам всяко едно цвете, и кактусчетата :) Сладурчета са:clap:

И момината сълза ми харесва,а знеш ли,че не хубаво да спиш в стая където има момина сълза?

:conver:

<{POST_SNAPBACK}>

Не го знаех... иначе открих информация за това, че е полезна за сърцето - съдържа т. нар. сърдечни гликозиди, които предизвикват помощни съкращения на сърцето, т.е. - при всяко съкращение сърцето изтласква повече кръв, и в същото време забавят сърдечния ритъм, т.е. намаляват сърдечната честота. Права си, че трябва да е под строг контрол, защото има и противопоказания. :rolleyes:

Ех, въпреки това си ми е любима... толкова нежна и с красив аромат... :hush:

Аз пък обичам абсолютно всички цветя,без значение какви са,единственото нещо,по което ги различавам е това доколко са ароматни.Например много повече би ми допаднал букет от зюмбюли,отколкото от нещо,което е само на вид красиво Публикувано изображение:down:Публикувано изображение:PПубликувано изображение

ЕеЕе никои не е споменал Орхидея....Това цвете сащо заслужава малко внимание :P

Не го знаех... иначе открих информация за това, че е полезна за сърцето - съдържа т. нар. сърдечни гликозиди, които предизвикват помощни съкращения на сърцето, т.е. - при всяко съкращение сърцето изтласква повече кръв, и в същото време забавят сърдечния ритъм, т.е. намаляват сърдечната честота. Права си, че трябва да е под строг контрол, защото има и противопоказания. :temperature:

Ех, въпреки това си ми е любима... толкова нежна и с красив аромат... :speak:

<{POST_SNAPBACK}>

Мдаммммм, права си за нежните бели цветчета и приятния аромат и...,но може би защото самите ние сме нежни създания и обичаме нежните неща :angry: Дано не ни се налага да контролираме всяко любимо наше нещо. Публикувано изображениеПубликувано изображение

• 4 месеца по-късно...

не бих могла да си представя дома ми без цветя...те му вдъхват живот.харесвам всички цветя и обичам да се грижа за тях.особено внимание отделям на кактусите-особено по-екзотичните видове,които цъфтят веднъж на няколко месеца и в 12 през нощта например.харесвам филодендроните,фикусите,трилистниците,палмите-изобщо всичко що е зелено.а от букетните цветя най много харесвам полските маргаритки-простичката им красота и нежното ухание на поле винаги са ме пленявали.а иначе си имам един изсушен еделваис,чийто кадифени листенца още не са си загубили цвета-просто той не би могъл да живее в саксия.. :)

не бих могла да си представя дома ми без цветя...те му вдъхват живот.харесвам всички цветя и обичам да се грижа за тях.особено внимание отделям на кактусите-особено по-екзотичните видове,които цъфтят веднъж на няколко месеца и в 12 през нощта например.харесвам филодендроните,фикусите,трилистниците,палмите-изобщо всичко що е зелено.а от букетните цветя най много харесвам полските маргаритки-простичката им красота и нежното ухание на поле винаги са ме пленявали.а иначе си имам един изсушен еделваис,чийто кадифени листенца още не са си загубили цвета-просто той не би могъл да живее в саксия.. :wors:

<{POST_SNAPBACK}>

Да определено, без цветя някак къщата изглежда пуста! ;) Дори и да имаш много мебели те пак не могат да компенсират растенията! Моето любимо цвете е марантата ( доколкото си спомням името) Вечер листата ми се изправят на горе :)

Любимото ми цвете, както и на много други жени, е розата! Бяла, червена, жълта... и т.н. А ако говорим за цветя в саксия.. вкъщи имам: 1. Цвете Меч - високо е колкото мен. 2. Драцена. 3. Палма Юка. 4. Финокова палма 5. Теменужки. 6. Папрати - 2 вида. 7. Още един вид палма на който за съжаление не знам името:clap: 8. Дърво на живота. 9.Фикус. 10. едно на което не знам името, но листата му цъфтят зиме и в момента са в красив червен цвят :clap: 11. Още няколко саксийки с неизвестни, но красиви растения :clap:

serenity,цвете-меч-или сансевиера,казват че ако го засадиш ти,когато листата му достигнат метър и половина,ще станеш собственик на жилище.значи имаш голям късмет ако е така,сподели дали е вярно :snowballfight:

• Автор

На мен ми харесват най-много холандските лалета.  :computer2:

<{POST_SNAPBACK}>

Аз също много обичам лалета. Жълти лалета.

Публикувано изображение

Редактирано от tetelina (преглед на промените)

serenity,цвете-меч-или сансевиера,казват че ако го засадиш ти,когато листата му достигнат метър и половина,ще станеш собственик на жилище.значи имаш голям късмет ако е така,сподели дали е вярно  :)

<{POST_SNAPBACK}>

Хей , това не го знаех :computer2: не е станало реалност още, но ако вярвам на поверието май скоро трябва да получа собствено жилище Публикувано изображение

:wors: както някой спомена всяко цвете си има чар , но аз най - много харесвам калиите , розата е хубава,но тя вече е тривиална според мен! харесвам също и лилиума Публикувано изображение
  • 2 седмици по-късно...

обожавам водните лилии; за мен това са най кравивите цветя (става въпрос за белите)

То има толкова много цветя, че човек незнам как би могъл да си хареса определено цвете Публикувано изображение Но ако искаш да подариш едно хубаво цвете няма нищо по доро от една червена роза :bye:

Залагам на черната роза

обожавам орхидеитеееееееееееееееееееее :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.