Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко е с краката нагоре

Featured Replies

Изведнъж живота ми се промени коренно. Веднага щом завърших си намерих работа, имах приятел с които всичко вървеше супер, но извъднъж всичко рухна. Почнах да имам проблеми в работата, търся си нова и навсякъде ми казват че съм малка (21г). Започнахме с приятела ми да се караме за глупости и незная какво да правя sad.gif

Това не е коренна промяна на живота,juju81 !

Във живота на всеки има спадове,и просто ще трябва да ги преодолееш !

Намери баланса в живота си сега. Минал съм от там докато не откриеш новото си аплоа няма да намериш вътрешен покой. Много е неприятно

разкарваш приятеля си и си даваш малко почивка от работата :)

Всеки минава през такива изпитания

Те са за това-да ни направят по-силни

cool.gif

Изведнъж живота ми се промени коренно. Веднага щом завърших си намерих работа, имах приятел с които всичко вървеше супер, но извъднъж всичко рухна. Почнах да имам проблеми в работата, търся си нова и навсякъде ми казват че съм малка (21г). Започнахме с приятела ми да се караме за глупости и незная какво да правя sad.gif

Хе-хе, наистина си малка, щом такива неща те изкарват от релси. Не да те плаша, но това е само първата глътка от горчивата чаша наречена живот. Давай смело напред cool.gif

Да ти имам и проблема.Като ти пукне някой роднина пак се обади.

Поне недей да пишеш глупости, като не даваш съвет поне мълчи ...

juju81 единствения ми съвет към теб е обръщай бързо тази страницата от живота си и продължавай напред ...

Миличка, аз на 21 дори и не знаех какво искам от живота. Между другото, точно на тази възраст осъзнах, че тогавашната ми връзка е напълно безперспективна и прекалено много съм търпяла, и че живота който водех тогава е доста безмислен. Теглих една майна на всичко и отидох в другия край на България да продължа образованието си. Животът ти сега започва, трудности ще имаш много, но затова пък после успехите са много по-сладки. Не зная какви са взаимоотношенията с гаджето ти, но аз съм стигнала до извода, че хора, които не се карат никога, просто не им пука един за друг. Ти ще си решиш до колко си заслужава. Успех и не забравяй, живота ти е в твои ръце!

Такава е динамиката на шибаният съвременен живот. За жалост тази динамика се е преместила и в отношенията между хората и ги прави нестабилни. Животът ти досега е бил гладък и затова сега ти се струва, че всичко е с краката нагоре. Много хора живеят такъв живот, а най-гадното е, че започва да става "нормално". Всъщност не е, това е единият от гадните плодове на извратеният свят днес.

Споко и ти ще се пречупиш.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.