Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Откриване на администраторска парола в Windows XP

Featured Replies

А какво става когато администратора не е на 10 години и е сложил парола на акаунт adminиstrator? И на всички допълнително създадени акаунти с администраторски привилегии?

Ами нищо , какво става , влиза си пак в safe mode и после там си седи и гледа тъжно ...какво друго ? ама че въпрос biggrin.gifcool.gif

Ами нищо , какво става , влиза си пак в safe mode и после там си седи и гледа тъжно ...какво друго ? ама че въпрос biggrin.gifcool.gif

Май много филми си гледал :P . Да не говориш за win 98 случайно?

Не можеш да разбереш администраторската парола (както и която и да е друга), защото тя никъде не се пази. Това, което се съхранява е резултат от необратима математическа функция върху въведената парола (за пример - сбора от номерата на въведените символи). Когато въведеш парола за достъп върху нея се прилага същата математическа функция и се сравнява резултата с този от оригиналната парола. Ако съвпадат, значи въведената парола е вярна.

...

Необратима - зайтре.

• 2 седмици по-късно...

А как мога да забраня на единия админ акаунт, да сменя паролата на другия админ акаунт?

Имам два акаунта(администраторски) А и Б. Как мога да забраня "А" да сменя паролата на "Б".

Не искам да правя "А" потребителски, че ще почне едно... ела да ми инсталираш това... ела да ми деинсталираш онова...

А как мога да забраня на единия админ акаунт, да сменя паролата на другия админ акаунт?

Имам два акаунта(администраторски) А и Б. Как мога да забраня "А" да сменя паролата на "Б".

Не искам да правя "А" потребителски, че ще почне едно... ела да ми инсталираш това... ела да ми деинсталираш онова...

Ако и двата са административни не можеш. За да може да инсталира ти трябва групата Power User, не Администратори

Ако и двата са административни не можеш. За да може да инсталира ти трябва групата Power User, не Администратори

разтършувай се в group policy, там може да има за всеки по нещо..

разтършувай се в group policy, там може да има за всеки по нещо..

А има ли начин да срия иконата "потребителски акаунти" от контрол панел?

Разбрах как да скрия целия "контрол панел", но ме интересува дали може да се скрие отделна икона.

start>run>command promt > net user (user acc) parola и паролата му ще е ПАРОЛА примерно

А това горе как да го забраня?

А това горе как да го забраня?

Можеш да скриеш "command promt", ако не го ползваш за други цели.

• 8 години по-късно...
на 16.08.2008 г. в 18:08, Shy_ написа:

start>run>cmd.exe

"net user <името на акаунта > password"

Вместо паролата пишеш 123 примерно , а пък ако искаш да му разбереш паролата без да я сменяш , систем.дат ш папката на операционната система ,опитай със .DAT DECRYPTER ,но пък и винаги може да ползваш някой експлоит ,стига да имаш знанията...

Трябва да влезем в Старт, да цъкнем с десен бутон на cmd и да цъкнем на ''Изпълни като Администратор"...

Reset.Windows.Password.v1.70.Incl.Keymaker-CORE

Никога не ми е трябвало такова нещо, но преди 3-4 месеца на един приятел детето си сменяло паролата и омазало положението и не знае каква парола е сложил, пък дума да не става за преинсталиране на компютъра, че игрите нива имало и щял да ги изгуби! Разрових се 1-2 часа и като го намерих това за 15 минути му ресетнах паролата.

преди 22 минути, backinblack написа:

Никога не ми е трябвало такова нещо, но преди 3-4 месеца на един приятел детето си сменяло паролата и омазало положението и не знае каква парола е сложил, пък дума да не става за преинсталиране на компютъра, че игрите нива имало и щял да ги изгуби! Разрових се 1-2 часа и като го намерих това за 15 минути му ресетнах паролата.

Нали знаеш, че е забранено обсъждането на подобни програми?

току-що, Year Zero написа:

Нали знаеш, че е забранено обсъждането на подобни програми?

Честно казано не знаех :( ! Считам се за предупреден :( .

преди 4 часа, backinblack написа:

Първо, не знам защо за възраждаш 10-годишна тема и второ, такива програми са... как беше поговорката - да си сложиш таралеж в гащите или нещо подобно. Специално за отживелицата Windows XP дори няма нужда от такива програми. Само пишеш в терминала net user [admin username] [new password] [new password] (пример: net user Administrator 123456 123456) и си влизаш с админския акаунт. От Глиста насам обаче това няма да сработи, ако администраторът е задал твоят акаунт да бъде прост user. За да сработи, трябва изрично да е задал на твоя акаунт да бъде power user.

Темата беше точно под моята нова тема в този раздел. Не съм обърнал изобщо внимание от преди колко години е, но предния а е вдигнал.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.