Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коя е най-интересната игра според вас?

Коя е най-интересната според вас игра... 522 гласували потребители

1. 1. Коя е най-интересната според вас игра...

• NFS Underground
      20%
      89
    • Unreal Tournament 2004
      3%
      17
    • GTA VC
      12%
      53
    • Diablo II : LOD
      16%
      71
    • FIFA 2004
      3%
      15
    • Far Cry
      4%
      20
    • Call Of Duty
      15%
      66
    • DooM 3
      4%
      20
    • Half-Life 2
      14%
      63
    • Counter-Strike Condition Zero
      5%
      26

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Защото има лимит и гледах да сложа най-интересни като за това съм се посъветвал от други сайтове специализирани в тая област ...

А за Call of Duty ... новата това добавка ли е или си е цяла игра (продължение)?

Моля кажете че искам много да си я сваля, ако не ше я купувам :)

<{POST_SNAPBACK}>

Ми да ти кажа честно е нещо като добавка но е СУПЕР ЯКА аз лично нямам думи за CALL OF DUTY!На маняците които и се кефият и са доволни от играта предполагам че им е трудно да кажт с две думи добре ли е или не!Все пак да знаеш че триабва да имаш инсталирана парвата част за да си закачиш втората и да знаеш 1е в никакав случай ниама да сажаляваш/това е мое мнение де/.Все пак дано да я играеш скоро и приятна игра!!!

• Отговори 172
  • Прегледи 26,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• За мен най-добрата игра си остава Deus Ex Просто това е Играта :clap Иначе гласувах за D2: LOD Проблема на новите игри е, че не могат да стъпят на малкия пръст на старите :nono Просто старит

Публикувани изображения

Ми да ти кажа честно е нещо като добавка но е СУПЕР ЯКА аз лично нямам думи за CALL OF DUTY!На маняците които и се кефият и са доволни от играта предполагам че им е трудно да кажт с две думи добре ли е или не!Все пак да знаеш че триабва да имаш инсталирана парвата част за да си закачиш втората и да знаеш 1е в никакав случай ниама да сажаляваш/това е мое мнение де/.Все пак дано да я играеш скоро и приятна игра!!!

<{POST_SNAPBACK}>

United Offensive e Expansion set за "чистата" Call of Duty - с други думи "продължение". Трябва да има инсталирана "чистата" версия, защото ползва скиновете на оръжията, някои карти за МР, звуци и др.

За мен най-добрата игра си остава Deus Ex cool.gif

Просто това е Играта :clap

Иначе гласувах за D2: LOD

Проблема на новите игри е, че не могат да стъпят на малкия пръст на старите :nono Просто старите игрички ги правеха за кеф и влагаха голям смисъл втях... А сега... Няма такова нещо :nono (или поне скоро не съм попадал на такава игра, де)... Вече игрите се правят само с цел печалба, превърнаха се в индустрия, която се ръководи не от любовта към продукта, а само и единствено от пари... :rolleyes:

Така че аз предлагам ако има пак такава анкетя, то тя да се отнася към наистина КЛАСИЧЕСКИТЕ ИГРИ, към тези, чиито последователи са в накетата в момента... :huh:

Редактирано от VanTheMan (преглед на промените)

• 4 седмици по-късно...

Игри - можеш да се заринеш със заглавия ;) всяка година излизат нови и все по-интересни! Лично на мен ми харесва геймката Diadlo II LOD cool.gif

• Автор
За мен най-добрета игра,ако това може да се нарече игра разбира се е Il-2 Forgotten Battles Aces Expansion Pack+Pacific Fighters  :) също става и LockOn това са "игрите" за мен! :) Няма друга игра която да ми носи такава тръпка като тези две :)

<{POST_SNAPBACK}>

IL-2 Страшна!!! biggrin.gif

И също се извинявам за WarCraft и аз съм фен но тогава нещо бях се забързал все пак :hush:

Също чакам GTA San Andreas да дойде доколкото съм виждал би трябвало да е страхотна :yanim:;)

Ако си говорим за single player един невероятен шутър излезе преди около 2 месеца - The Chronicles of Riddik - Escape from Butcher Bay в главната роля Vin Disel. Та сред не малкото шутъри които съм изпуцал този се отличава с това, че няма друг такъв :ph34r: . Въобще е задължителна игра за всеки уважаващ себе си gamer!

• 2 месеца по-късно...
  • 1 месец по-късно...

Немога да повярвям че Call of Duty сенарежда така в класацията след такива бози!!!

За мене няма по голяма манийка от нея ама се чудя къде е третата версийка???

Кога ще я лашнат и нея в мрежата да избухнем отново :sobbing: ??

Ами турдно е да се каже, но си изберете едно от тия двете Starcraft или Soul Reaver

MAFIA!

<{POST_SNAPBACK}>

Това просто го очаквах от теб :) (але пък и с тоя аватар ;))

Редактирано от raziel_ie (преглед на промените)

Немога да повярвям че Call of Duty сенарежда така в класацията след такива бози!!!

За мене няма по голяма манийка от нея ама се чудя къде е третата версийка???

Кога ще я лашнат и нея в мрежата да избухнем отново :) ??

<{POST_SNAPBACK}>

Само едно пояснение - очаква се да излезе Call of Duty 2, а датата на излизане мисля че последно е 27.10.2005 г.

Ти добре ли си ве ? Как няма да добавиш Lineage 2 ???? Това е най великата игра и най красивата, правена някога !!!!

Ето още инфо за нея на адрес : От тук

Сега играя Lineage2 наистина мого добра игра, иначе най-играната на всиючки времена си е StarCraft BroodWar - реликва :down:

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.