Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Имате ли "Ангел хранител"?

Featured Replies

Мераклии винаги има Публикувано изображение

Моят пък не се е обаждал никога -явно няма за какво

И моя не се обаждаше, ма откакто сложих очила и са изпонаизучих, почна да ми говори вътре, у главата...:fishing3:

И моя не се обаждаше, ма откакто сложих очила и са изпонаизучих, почна да ми говори вътре, у главата...:fishing3:

Ако ще е така - да поизоставя малко учението , а ?

Ако ще е така - да поизоставя малко учението , а ?

А, сакън, продържавай, и очила сложи /за авторитет - мноо помагат/, ма направи като мен - комбинирай го съ зипрексче 2 пъти дневно и с конвулексче - 3 пъти, и шъ почне Ангела - хранител само да шептииии, шептииии -

вътре, у главата:fishing3:

----------------------------------

сега без майтап, наистина

Ангел - хранител по терминологията на Православната църква отговаря на познатото ни в западната езотерика аурично същество, наречено още свръх аз или космически аз. Същността, произхода, субстанцията и връзката му с аза ни е сложна и тежка за разглеждане тема. В този аспект в Ангела - хранител няма нищо мъгляво/абсурдно, а е част от микрокосмическата система, която обитаваме.

Та така...

Редактирано от valentinus (преглед на промените)

И аз бях известно време ангел хранител, но се отнесоха много гадно с мен и вече храня само себе си :)

Ой, да не бъркаш щата на Ангел-хранител с този на спонсора?

Различни са.

И аз играя от доста години ролята на банкомат - понякога успешно...:)

Ой, да не бъркаш щата на Ангел-хранител с този на спонсора?

Различни са.

И аз играя от доста години ролята на банкомат - понякога успешно...:P

:camera2: А дано някой ден да имам достатъчно пари да мога да играя такава роля. Не че ще я играя де, но искам парите :zipper:

Просто бях под ръка във всеки труден момент...

:) А дано някой ден да имам достатъчно пари да мога да играя такава роля. Не че ще я играя де, но искам парите :D

Просто бях под ръка във всеки труден момент...

А, по въпроса за парите се обърни към собствения ти Ангел - хранител, при мен,

в ролята на банкомат

няма веч` свободен щат...

:angry:

• 1 месец по-късно...

Късметът е дело на нашия ангел хранител

Публикувано изображение

Хората усещат присъствието на своя ангел хранител по различен начин.

Някои от нас го сънуват, други чувстват присъствието му около себе си, а трети дори чуват неговия глас. Важно е да се знае, че ангелът хранител не е някой наш починал роднина. Той е снопът от светлинни лъчи, който ни е опора в живота и в нашите начинания.

За всяко хубаво нещо, което ни се случи, всеки щастлив миг, случаен късмет и радост, е отговорен нашият ангел хранител. Негово дело е всичко това, което обичайно сме свикнали да приемаме като щастлива случайност.

Явленията на нашия ангел хранител може да имат произволни прояви. Те често добиват формата на неочаквана помощ в труден и комплициран момент. Могат да се въплътят в книга, която пада случайно от някой рафт или лавица и която се отваря произволно на определена страница. Не подминавайте подобна ситуация с невнимание – конкретната страница от книгата може да ви даде отговор на някой терзаещ ви в момента въпрос.

Помощ от своя ангел хранител ние получаваме и под формата на дружески съвет от някой приятел. Дори на пръв поглед той да изглежда ненужен, нежелан от вас и дори досаден, не го премахвайте с лека ръка, а помислете добре дали пък точно това не е най-добрият вариант и изход от дадена ситуация.

Публикувано изображение

Само по себе си осъзнаването на тези мълчаливи послания от вашия ангел хранител е един грандиозен напредък и нов етап от взаимоотношенията помежду ви. Вслушвайки се в скритите послания на случайния късмет и изблик на радостни събития, ангелът хранител непрекъснато ви дава знаци, чрез които иска да ви помогне да откриете верния път в живота.

Добре е да споделите и на хората около вас, че трябва да се научат да търсят посланията на техните ангели хранители. Убеждавайте ги, че никой от нас не е сам - дори реално в стаята до него да няма никого. Дори един символичен жест на подарък на картичка с изображението на ангели, може да помогне за създаването на по-положителна и приятелска атмосфера.

sanovnik.bg

• 1 година по-късно...

Maтематик доказва съществуването на ангелите-хранители

Публикувано изображение

Ангелите-хранители наистина съществуват, поне според странно проучване, проведено от руски специалисти.

То показва, че хората много по-често от обикновено връщат билети или закъсняват за самолети, които след това се разбиват.

Ръководеният от математика Валери Исаков екип изследвал статистически данни от международни полети. Оказало се, че през последните 20 години от полетите, завършвали с катастрофа, са се отказвали с 18% повече хора, отколкото от другите полети. "Ние сме само математици, които са открили ясна статистическа аномалия. Но мистично мислещи хора може да я свързват със съществуването на някаква по-висша сила", коментира Исаков.

Руснаците не са първите, които обръщат внимание на такава любопитна закономерност. Още през 1958 година, американският изследовател Джеймс Стаунтън разглежда статистиката на железопътните и въздушни катастрофи. Той открил, че влакове и самолети, които катастрофирали, били запълнени средно само на 61%, докато в благополучните транспортни средства тази цифра била 76%.

Изследванията на Стаунтън направили впечатление на култовия Стивън Кинг. Писателят на свой ред проучил самостоятелно катастрофа на самолет на "Маджестик Еърлайнс", при която всички пътници и екипажът загинали. Под прикритието на журналист той се обадил в офиса и помолил да му кажат колко човека със закупени билети в края на краищата не са летели. Оказало се, че са 16. В същото време от авиокомпанията обяснили, че такива пътници обикновено не са повече от трима.

Въпреки това Стивън Кинг не вярва в ангели. Той предполага, че в тези хора е сработила един вид "система за подсъзнателна сигнализация". Тя е била развита при древните хора и им е помагала да оцелеят в дивата природа.

Най-често срещани обаче са инцидентите, при които съдбата или някаква друга висша сила оказват по-голямо влияние върху хода на събитията от човешката интуиция. Пример са четирима програмисти от Екатеринбург.

Те много искали да се качат на злополучния полет на "РусЕър" в Петрозаводск, завършил с над 40 загинали. Преди това програмистите трябвало да летят до столицата Москва. В крайна сметка те не успели, защото полетът им постоянно бил задържан. Програмистите дори се се обадили в "РусЕър" и поискали отлагане полета от Москва, но авиокомпанията отказала. Разочарованите компютърни спецове се прибрали по домовете си, а на следващата сутрин прочели във вестниците за щастливопропуснатата катастрофа.

БЛИЦ

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.