Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Имате ли "Ангел хранител"?

Featured Replies

Признавам си, че съм късметлийка! Смятам, че имам два "Ангел-хранителя". Е, те са простосмъртни, но са светлината, която озаряват пътя ми, т.е. предпазват ме от фатални грешки, отварят ми очите за важните неща. Пожелавам всеки да има такъв късмет!

А може би пък вие сте в ролята на "ангел-хранители"? Публикувано изображение

По-принцип не съм религиозна или да кажем прекалено религиозна, но понякога се случват разни ежедневни неща и си викам "Това сега случайно ли беше?" Колко пъти ми се е случвало да си мисля, че има "нещо", което ми спира или ме подтиква да направя нещо, след което бих съжалявала, но което на момента не мога да преценя, както и обратното...

И взниква въпроса ,,шесто чувство,, и ,,ангел-пазител,,

едно и също ли са?

Кой знае?! И има ли смисъл да се знае... Може би някои неща не трябва да се знаят...
  • Автор

;) Разкажи повече за твоите два ангели-хранители,моля!

Те са простосмъртни. Всъщност затова съм сложила Авгел хранител в кавички. Не става въпрос за някакви ангели от Библията. Става въпрос за хора, които са винаги зо вас, не толкова физически, колкото със сърцето си. Хора, които са орисани да ви закрилят. Моите хранители са мъж и жена, които нямат нищо общо помежду си. Даже не се познават. Общото помежду им съм аз. И двамата имат нещо повече, отколкото има един простосмъртен. Жената е моя роднина, която е неизменно до мен и живее само заради мен. Тя ми е помагала и продължава да ми помага да се държа над водата и да не потъвам. Мъжът е най-добрият приятел, който някой може да си пожелае. Двамата паралелно един на друг преди около 2.5 месеца ми помогнаха да взема едно от най-важните решения в живота си и ми помагат да удържа на изпитанието. Понякога имам чувството, че не отвръщам подобаващо на добрината им. Но наистина на всеки пожелавам да има поне един такъв човек до себе си!

Имам. Проблема е, че понякога се отплесва и забравя задълженията си.

Той ли забравя задълженията си или просто ти забравяш /или не ти отърва/ да го чуваш?

Той ли забравя задълженията си или просто ти забравяш /или не ти отърва/ да го чуваш?

Нали не искаш да кажеш, че при теб всичко върви по мед и масло ?

• 1 година по-късно...

Говорете със своя ангел хранител,за да ви помогне

Публикувано изображение

Всеки има своя ангел хранител. Причината да не можем да ги видим и чуем, както те нас, е че те съществуват на по-висока от нашата вибрираща честота. Ако се научим правилно да общуваме със своя всемирен пазител, той може правилно да ръководи нашите действия и житейски избор.

Освен това може да ни помогне да преборим самотата, защото е добър приятел, на когото може да доверите всичко, без да се страхувате от оценката му.

Има няколко начина да се свържете със своя ангел хранител. Обръщайте се към него мълчаливо, водени от вътрешния си глас и сърцето. Говоренето на висок глас също е вариант. Може и да му пишете, както бихте писали на приятел.

На лист хартия напишете датата, обръщение „Мой ангеле” и излейте това, което ви тревожи или това, за което се нуждаете от помощ и съвет, като накрая предварително благодарите. За да достигне вашият ангел до посланието е нужно да го изгорите.

Молбите ни към нашите ангели хранители могат да са всевъзможни – от най-баналните злободневни неща, до най- съкровените ни желания.

Публикувано изображение

Ще усетите ползите от общуването с вашия невидим спътник в дребните неща от ежедневието. Вашият ангел ще ви даде знак, ще помогне при заплетена ситуация и ще ви подскаже правилното решение, стига само да усети вашата искреност и любов към него.

sanovnik.bg

Ангели ,телепатии и всякакви работи от такъв тип-Глупости и суеверия!Няма такива неща-Чисти самозалъгване...Аз вярвам в науката и нищо друго...

Ангели ,телепатии и всякакви работи от такъв тип-Глупости и суеверия!Няма такива неща-Чисти самозалъгване...Аз вярвам в науката и нищо друго...

Че то и за науката трябва същата вяра, че и по-голяма ... Сам си написал - Аз вярвам в науката...

Че то и за науката трябва същата вяра, че и по-голяма ... Сам си написал - Аз вярвам в науката...

Аз не вярвам по типа "Сляпа и безпочвена вяра,без доказателства"която е характерна за религията.Ненавиждам религията!Вярвам на науката по начина "вярвам,след като ясно съм изяснил всичко".Вярвам на нещо,само и единствено когато то в аргументирано.

Искам смимка на Бог или Ангел хранител да повярвам! Не можеш да ми я дадеш нали?

А науката работи с снимки,цифри,факти и доказателства.За това я и почитам-Всяко нещо е точно,доколкото го позволява човешката ни природа,и е агрументирано и доказано!

Чудно ми е след тези поста, какво търсиш в раздел "Религия, Мистика, Езотерика" (rolling eyes) ... Да "проповядваш" на вярващите, че не трябва да вярват ли? Или да кажеш на виделите, че не са видели и няма такова нещо само, защото ти не си видял? За какво са ти снимки : )))) .. пожелавам ти направо да видиш на живо : )))). По-внушително е, по-готино от само да четеш из форума. И мацката каза за "ангел-хранител" човек. Излезе извън темата.

Те са простосмъртни. Всъщност затова съм сложила Авгел хранител в кавички. Не става въпрос за някакви ангели от Библията. Става въпрос за хора, които са винаги зо вас, не толкова физически, колкото със сърцето си. Хора, които са орисани да ви закрилят. Моите хранители са мъж и жена, които нямат нищо общо помежду си. Даже не се познават. Общото помежду им съм аз. И двамата имат нещо повече, отколкото има един простосмъртен. Жената е моя роднина, която е неизменно до мен и живее само заради мен. Тя ми е помагала и продължава да ми помага да се държа над водата и да не потъвам. Мъжът е най-добрият приятел, който някой може да си пожелае. Двамата паралелно един на друг преди около 2.5 месеца ми помогнаха да взема едно от най-важните решения в живота си и ми помагат да удържа на изпитанието. Понякога имам чувството, че не отвръщам подобаващо на добрината им. Но наистина на всеки пожелавам да има поне един такъв човек до себе си!

Леле мацко много си закъсала.Като те слушам си мисля че имам цяла армия ангели да се грижат за мен.

Понякога всичко ми е толкова наредено ,че се плаша че ще ми се случи нещо гадно.

Даже не знам кое е по-добре ,да имаш проблем и да се опитваш да го решиш или да нямаш такива и да чакаш нещо лошо което неизменно ще се случи.

Незнам за вас обаче имам невероятен късмет, винаги се отървавам или минавам между капките при някоя неприятност!

Науката все още няма обяснение за много неща - това не означава че те не съществуват.

а... забравих май да споделя... веднъж срещнах истински ангел хранител, и то от плът и кръв. Иронично... казваше се Ангел.

• 3 седмици по-късно...

На лист хартия напишете датата, обръщение „Мой ангеле” и излейте това, което ви тревожи или това, за което се нуждаете от помощ и съвет, като накрая предварително благодарите. За да достигне вашият ангел до посланието е нужно да го изгорите.

ИЗПРОБВАНО! РАБОТИ!

Признавам си, че съм късметлийка! Смятам, че имам два "Ангел-хранителя". Е, те са простосмъртни, но са светлината, която озаряват пътя ми, т.е. предпазват ме от фатални грешки, отварят ми очите за важните неща. Пожелавам всеки да има такъв късмет!

А може би пък вие сте в ролята на "ангел-хранители"?

Това някакъв майтап ли е?

ИЗПРОБВАНО! РАБОТИ!

Мой Ангеле, звучи малко общо. Тук няма гарант, че молбите ще бъдат насочени точно към този, към който се стремите. А този ритуал, не е ли малко в повече? Не трябва ли да се молим на Бог?

Абе,шефа ми се казва Ангел.Въртях,суках,но както и да пробвам да напиша"мой ангеле",все излиза нещо нецензурно...Няма ли начин да стане с друго някакво начало на писмото?:wors:

• 3 седмици по-късно...

Ако всеки си имаше Ангел-Хранител, нямаше да има убити пешеходци които си пресичат на зелен светофар блъснати от пияни шофьори които минават засилени на червено, нямаше да има и убити шофьори които си спазват правилника за движение, ( не са пияни, не карат с превишена скорост, спазват всяка маркировка на шосето и пътни знаци ) а в същото време внезапно от насрещното платно някакъв камион или лека кола губи управление и връхлита право върху шофьора който си спазва всички правила......... Много често случвани нещастия които затриват цели семейства на пътищата... Питам аз къде са тези Ангели-Хранители ? Защо не предовратиха катастрофите ? Някой си вървял по пътя за в къщи след тежък работен ден, късно посред нощите или се прибира от гости в късни вечерни часове, и някой го намушква с нож, или го удря с паве по главата в гръб и го обира..... Къде му е Ангела-Хранител ? Момичета и жени брутално изнасилени, като в повечето случаи изнасилвачите набелязват жертвите и по някога ги преследват с месеци наред преди да ги нападнат и изнасилят.... Ангелите-Хранители са имали достатъчно време да ги спрат преди да стане това брутално престъпление! Питам аз отново къде са тези Ангели-Хранители ? Защо позволяват по целия свят да се случват подобни неща ? Аз съм на мнение че човек ако не знае как да се опази - никой не може да му помогне, и ако често ходи на места където се събират съмнителни и арогантни личности - тогава сам си е виновен. Човек не си ли прави сметката предварително къде ходи, и с кого се събира - никой може да му помогне. Друг пример: колко бездомници има по света които спят на улицата, поради най често срещаните причини - теглят заеми от банките да отворят фирми с надежда да станат бизнесмени, но в един момент фалирват, и не успяват да върнат заема, и банките им взимат жилищата и живота им се променя на 360 градуса.... Къде бяха Ангелите-Хранители да ги спасят от фалит и да могат да върнат заема и да не останат без покрив над главите си ? Ами млади хора които се разболяват от рак и умират рано ? Къде са им Ангелите-Хранители ? Защо има толкова мъка, страдания и преждевременна смърт след като някои хора твърдят че всеки човек имал Ангел-Хранител ? Според мен хората сами трябва да могат да се пазят и предварително да предценяват ситуацийте и последствията, иначе ако чакаме да се появи "Добрият Дух" от приказките и да ни спаси... Има много да си чакаме. Всичко това е заблуда с цел психологическо самоуспокоение като хората сами си внушават, че всичко е наред, и нещата се оправят от самосебе си. Просто ако имаме голям проблем който не можем да разрешим и сме безсилни, остава само надеждата че някаква по висша сила ще се намеси и ще ни помогне, но за жалост това е само надежда. Животът е суров, жесток, несправедлив изпълнен със много страдания и мъка - огледайте се само да видите в какъв свят живеем: с насилие и агресия! По новините почти всяка вечер започнаха да съобщават че има все по често намушкани или пребити до смърт малолетни ученици! Къде са им Ангелите-Хранителите ? Сами трябва да се пазим и да разчитаме на себе си, за да можем да оцелеем! Просто трябва да бъдем психически силни, за да можем да се преборим с трудностите, а не да чакаме разни "Добри Духове" от приказките и легендите.

Редактирано от USAF (преглед на промените)

• 4 месеца по-късно...

Всеки човек има Ангел хранител,но не всеки се "вслушва" в съветите му.Често ние не слушаме интуицията си,а тя в повечето случаи съдържа послание от нашия Ангел.Той чрез съновиденията се опитва да ни предпази от някаква опасност - има много случаи на избегнати катастрофи и предотвратени болести именно по този начин.

Всеки човек има Ангел хранител,но не всеки се "вслушва" в съветите му.Често ние не слушаме интуицията си,а тя в повечето случаи съдържа послание от нашия Ангел.Той чрез съновиденията се опитва да ни предпази от някаква опасност - има много случаи на избегнати катастрофи и предотвратени болести именно по този начин.

И аз си имах Ангел - хранител, ма се отказа от мен

без майтап

ма не чрез "Държавен вестник", както може би му е редът

а така - тихомълком, по английски, малко по малко, почти незабелижимо - ма ето на,

вече не му усещам присъствието, нито забелязвам последици от протекциите му...

Е, ще се оправям и така, сам /поне така си мисля/

бе, въобще

ЩЪ СЪ ОПРАИМ!!!

/ако не - все някой друг ще я свърши тази работа, предполагам/:wors::nono::wub::fishing3:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.