Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За свободата на словото 2

Featured Replies

Ами ти май друго не можеш да правиш.

Искаш ли да видиш аз какво правя? :huh:

• Отговори 66
  • Прегледи 6,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Популярни дни

:huh::) Това е.Щом потребителите се разшават и трийте и покривате.Ми мислете си теми,в които само вие да си пишете ..никой няма да мрънка,вие ще сте щастливи...

Аз и сега съм щастлива, Мадона, но да не измествам темата.

Искаш ли да видиш аз какво правя? :huh:

Ще е достатъчно да се извиниш. Малко, но от сърце.

сърдит съм 4е ми беше изтрит а темата астероидна атака връщаме се към тоталитаризъм просто попитах имаме ли генератори за ток при евентуална криза вода храна на някои му не изнася да сме подготвени за катаклизъм да имаме едно на ум......... :huh:

• Автор

Впрочем, сга се сещам за още един мод. който не е съвсем уравновесен, че и с цветущ речник. Ще го познаете по подписа:

Редактирано от Volvo_S40 (преглед на промените)

Аз диалог не видях...видях само откровенни заяждания и толкоз...няма да повтарям това,което MADONNA каза..мен не ме вълнува кой каква табелка има,важното е да си върши работата..но доста неща са на чисто лична основа и някой дето въобще не им е мястото тука си пишат на воля и аз немога да разбера защо..а други които казват много смислени неща отиват в кошчето..понеже говорили глупости..

Впрочем, сга се сещам за още един мод. който не е съвсем уравновесен, че и с цветущ речник. Ще го познаете по подписа:

404563528.JPG

Така предпочете, нали!

Да покажа ли продължението на това?

давай:angry: ама без да ползваш фотошопа;)

Постнал си това, което ти изнася.

А аз не помня да съм ти позволявала да изнасяш личните ми съобщения тук.

Заради това ще помоля да бъдеш наказан.

• Автор

Ок, махам ги. Моля те, не ме наказвай пак.

едит: махнати са. На мен всичко ми изнася, това беше предпоследното, а в последното даже ти направих ироничен комплимент ако не помниш, придружен с цунки.

едит2: аре, цунки.

Редактирано от Volvo_S40 (преглед на промените)

Разберете, че докато сте тук ще се водите по свирката на хората които са си направили труда да го направят този форум!

Колко и да се опитва "Групата на Шаро и Мишока(вече)" да си постигнат целта - НЯМА ДА СТАНЕ.

Нищо друго освен врагове ще спечелите!

Това е от мен и повече не мисля да се занимавам с вас!

Редактирано от backata (преглед на промените)

Ок, махам ги. Моля те, не ме наказвай пак.

едит: махнати са. На мен всичко ми изнася, това беше предпоследното, а в последното даже ти направих ироничен комплимент ако не помниш, придружен с цунки.

едит2: аре, цунки.

Няма нужда точно ти да ме целуваш.

Махнати са от твоя пост. Аз от моя - няма да ги махна, защото също нямам какво да крия.

Подходих към теб повече от тактично и учтиво, но ти този ни разговор го клъцна. ОК, няма проблем.

Бъди щастлив.

Редактирано от deliverme (преглед на промените)

Ако онази руса кукличка, дето живее с разни светии е тука и ако й стиска да каже нещо, което да застъпи слабата страна - тя ще ти обясни за стиховете. Мен ме мързи, не съм в поетично настроение.

Ей, тая русата все ви е в устите ))

Освен стиховете ако искаш може да им припомня и някои от темите ти, пускани с цел да усмиват потребители и модератори - не една и две. "Инфинитизъм"... например...

Че не са само профруит и арти от старите тук...

...

Бацка, поздравления за търпението. Ако аз бях с права да раздавам наказания, тези помийни теми нямаше и минута да виреят в хубавия ни форум. Лъжа след лъжа се изписва... Големи ревльовци, ей...

...

Първо и последно влизане в тази тема. Няма да отговарям на провокации.

Отново е вечер и гледам сеир, може би щеше да ми бъде забавно ако много от хората, които пишеха тук не съм ги харесвала...някога...разбира се...

Един съвет към екипа: обсъдете проблема с проблемните потребители и го разрешете, защото такива теми изглежда ще никнат още дълго време(повече от ясно е че бановете се кратковременно решение на проблемите, за някои на "ти" с компютрите повече от твърде кратковремени)...А, на мен честно казано спря да ми бъде забавно...Е, но пък вдигнахме рейтинга.

Другият ми съвет към всички знайни и незнайни воини научете са на етика, коректност и толерантност и то не само във форума, а извън него. И се научете да уважавате и да зачитате мненията на хора, които дори не са ви симпатични.

Останалите неща са без коментар.

Леле мале...Чета и не вярвам на ушите си... :angry: От известно време насам форумът се превърна в едно доста непривлекателно място,с неясни правила. Ясно изразен двоен стандарт,липса на всякаква прозрачност,шуробаджанащина и какво ли още не...Това,на което ставам свидетел - модератори да псуват като каруцари,и да се гордеят с поведението си,е доста интересно...Много куцат тук нещата. Видно е от доста време...Също така е видно и че няма никакво желание от страна на администрацията за някаква положителна промяна. Не че ми пука особено - не съм вързан за този форум и не ми е бащиния,нито искам разни табелки под никнейма...Просто е тъпо да гледам как толкова хубав форум,където съм намерил много приятели,бавно върви надолу...Но така е в живота - възходи и падения... ;)

Лека нощ на всички.

Извинявам се отново на потребителите, че бяха свидетели на лошия ми тон към хората които си го заслужаваха.

Редактирано от backata (преглед на промените)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.