Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента

Featured Replies

ohmy.gif

Как бе?

От какво е починала, никъде никой не е споменал?

Как може толкова жизнена и млада жена просто ей така да си отиде?! ohmy.gif

Според непотвърдена информация. От рак... sad.gif

• Отговори 1,9k
  • Прегледи 86,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Автор

ohmy.gif

И аз от вас разбирам. Много тъжно наистина. Да почива в мир...

Загуба. В момента гледам късната емисия, почти нищо не казаха в централната. Дори се съмнявах в това което съм чула и ако не беше изражението на Анни Салич, нали знаете как се говори когато нещо подобно ти е заседнало в гърлото, нямаше да им повярвам. Знам Сашо, нямаше. Пълно затъмнение, рових в сайта им и в гугъл, но реакциите бяха чак час по-късно... с цитати. Сега също нямаше подробности, дори не споменаха на колко години е.

Редактирано от yvsot (преглед на промените)

мисля мисля за истината.. как ми липсфа истината за чуствата :hush::):P

...... Знам Сашо, нямаше. Пълно затъмнение, рових в сайта им и в гугъл, но реакциите бяха чак час по-късно... с цитати. Сега също нямаше подробности, дори не споменаха на колко години е.

Има sad.gif но е завряна на кучето в г....

29.08.2008 / 19:06

ох..

Защо трябва да умират млади хора ?

ето го и видеото от Новините

Днес е много тъжен ден за екипа на bTV Новините. Напусна ни нашият приятел и колега Даниела Сеизова. В работата си, Дани никога не се спираше само до това да отрази събитията. Тя приемаше случващото се за своя лична кауза.

Tя е в bTV от първия ден на телевизията. В началото като спортен репортер и водещ на новините.

За годините, в които Дани работи за bTV Новините е направила стотици репортажи. Сред темите, които отразяваше с най-голям хъс бяха проблемите на пациентите. За работата си получи наградата за изключителна гражданска позиция от Асоциацията на пациентите с онкологични заболявания.

С филма си Диагноза посветен на кризата с лекарствата за онкоболните Дани помогна за решаването на проблема. Тя е помагала неведнъж в случаи на отказ от лекарска помощ, на липса на медикаменти или при некоректно отношение на лекар към пациент. Дани повдигна въпроса и за джобните пари, които децата без родители получават като месечна помощ.

Най-много от всичко обаче Дани се радваше на добрите новини. Дани, ще бъдеш винаги с нас!

Ще запомним Дани с изключителната й жизненост, отзивчивост и доброта. Опелото ще се извърши утре, 30 август от 14:30 ч. в храм "Свети Седмочисленици" в София.

Редактирано от Trichocephalus (преглед на промените)

ohmy.gif

Как бе?

От какво е починала, никъде никой не е споменал?

Как може толкова жизнена и млада жена просто ей така да си отиде?! ohmy.gif

Според мен няма значение от какво. Факт е смъртта и, а причината е без значение.

Много хора си отидоха. И все по-често се случва с млади.

Около мен също.

Но живота продължава.

И дано поднасяйки съболезнованията си се замислим, че най-голямото богатство го имаме - здравето ни.

Всичко останало са бели кахъри и не си струва да си почерним живота, заради недостиг на пари, заради кофти приятели или несподелени любови.

Мисля си за какво ни е тая омраза и тези безмислени стремежи към власт, пари,коли, служба, охолен и разгулен живот...

Като си отидем от тоя свят там ще имаме всичко. Поне така казват за рая.

Ама я дайте тук да си направим нашия рай. И то сега. И с усмивка.

Бог да прости умрелите!

И наздраве на живите!

Според мен няма значение от какво. Факт е смъртта и, а причината е без значение.

Много хора си отидоха. И все по-често се случва с млади.

Около мен също.

Но живота продължава.

И дано поднасяйки съболезнованията си се замислим, че най-голямото богатство го имаме - здравето ни.

Всичко останало са бели кахъри и не си струва да си почерним живота, заради недостиг на пари, заради кофти приятели или несподелени любови.

Мисля си за какво ни е тая омраза и тези безмислени стремежи към власт, пари,коли, служба, охолен и разгулен живот...

Като си отидем от тоя свят там ще имаме всичко. Поне така казват за рая.

Ама я дайте тук да си направим нашия рай. И то сега. И с усмивка.

Бог да прости умрелите!

И наздраве на живите!

Наздраве !

Тя по могна на другите, но на себе си не успя. Бог да я прости.

хубавите неща свършват бързо

• Автор

Такаааа:

Прахосмукачка- минала през всички стаи

Под- измит

Прах- забърсан

Цветя- поляти

Баня и тоалетна- измити

Хладилник и печка- излъскани

Е, остава само да бутна ядененто в печката и да си начупя косата biggrin.gif

За какво си мислите в момента?

Мисля си колко големи смешници участваха в тъпото предаване на Нова: Дупка в стената 5e4b5c85cc8235cac95ecd1027e467f5.gif

Тази вечер реших да пия. Та сега си мисля до кога ще пия и кога ако ми хрумне ще иде другаде да се донапия.

Мисля си, че не всички затворници обичат да ги тушират :blink:изрева като биче като бръкнах biggrin.gif

Редактирано от Trichocephalus (преглед на промените)

Чудя се кой ми е орязал тръбите в стаята...в банята ми все едно вулкан е изригнал

Мисля си над въпроса -

Как наричате любимия/любимата си, на галено?

Та първо си мисля, кой е любимия и как му викам.

Оказа се, след кратък размисъл, че всичките си любими ги наричам по един и същи начин - Кузъ

Редактирано от RA4NA (преглед на промените)

мисля си, че народа масово взе да откача....

жътва за психиатрите :)

• Автор

Не мога да мисля. Не е никак лесно да си на работа след нощ с няколко водки...

мисля си коооооолко ми се спи! и как обиколих всички магазани... не за дрехи, ами търсих домати :angry:

БАси още съм със срязани тръби на водопровода,а имам да пера...

:angry: тия идиоти от строежа не ме оставиха да спя !То не бе рязане, не бе стварване, не бе чудо! :)

И при мен така...Не стига,че цяла сутрин слушах ръмжене на камиони и тракане,ами в 8 като взе да бие камбаната на близката църква...Направо идилия,баси... :)

И при мен така...Не стига,че цяла сутрин слушах ръмжене на камиони и тракане,ами в 8 като взе да бие камбаната на близката църква...Направо идилия,баси... :)

Добре дошъл в Столицата :angry:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.