Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента

Featured Replies

Ми идвай да ги посрещаш :Pbiggrin.gif

Ще дойда я, не сте казали - не съм дошъл. И червен килим ще нося даже biggrin.gif

• Отговори 1,9k
  • Прегледи 86,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

Да не станат няколко, че ще има конкуренция biggrin.gif(което не е лошо, стига с тоя монопол :P )

Ако се появят няколко бар-инспекторите от ХЕИ ще затворят тези, които не отговарят на европейските норми.Ако видят дори и една муха-и барът се затваря biggrin.gif

Да не станат няколко, че ще има конкуренция biggrin.gif(което не е лошо, стига с тоя монопол :P )
Хи-хи-хи, преди година играх някаква игра нет-а (брутали или нещо подобно се казваше) та баровете в които се продаваха алкохол и наркотици (и к*рви) имаха много интересни заглавия.
Ако се появят няколко бар-инспекторите от ХЕИ ще затворят тези, които не отговарят на европейските норми.Ако видят дори и една муха-и барът се затваря biggrin.gif

Мисля си, че моя Хоремаг ще отговаря на всички европейски изисквания biggrin.gif

Хи-хи-хи, преди година играх някаква игра нет-а (брутали или нещо подобно се казваше) та баровете в които се продаваха алкохол и наркотици (и к*рви) имаха много интересни заглавия.

Ами дай някое предложение :P

В главата ми е образа на потящата се Саманта от `Секса и града` , и не мога да разбера топло ли ми е или е от критическата.

Редактирано от foty (преглед на промените)

Ами дай някое предложение ;)
Аааааа НЕ, аз съм високоморална. biggrin.gif

Аз пък нали много тв гледам , та пак нещо от телевизията.

имаше предаване , хем показваха разни маршрути за туризъм из щатите, хем беше за най -добрите барбекюзаведения.

та там казаха `няма ли дървени цепеници пред заведението и мухи вътре, значи не е истинско барбекю`.

там видях и как мажат със сос разполувени крави въртящи се огромни грилове с парцал с който се мият подове.

Не ,че мият и пода със същия, просто го ползваха за маринатата.

Мисля, че трябва да ходя до нон-стопа sad.gif

Свърши втората гуменка.Занчи -2 х 2 литра=4 литра или 8 бири...... Стига ли ми или не ? Пиках поне 10 пути.Занчи съм изпикал половината поне.Я да отида до магазинчето.Нощта още не започнала......

Мисля, че трябва да ходя до нон-стопа sad.gif

Свърши втората гуменка.Занчи -2 х 2 литра=4 литра или 8 бири...... Стига ли ми или не ? Пиках поне 10 пути.Занчи съм изпикал половината поне.Я да отида до магазинчето.Нощта още не започнала......

Върви, върви. И моята втора двулитровка привършва, че май ще ходя до кръчмата, да взимам стъклени бутилки - "Четири бири, ако може, че оркестъра спря да свири"

Върви, върви. И моята втора двулитровка привършва, че май ще ходя до кръчмата, да взимам стъклени бутилки - "Четири бири, ако може, че оркестъра спря да свири"

Луда!

ха-ха-ха :)

Върнах се.Да живее Боби и неговото магазинче.Работел до 12 часа пича.На всичкото отгоре, бях взел само два лева, та му дължа за утре 40 ст. biggrin.gif

Да не те бърка, Докторе. Мен редовно ме пишат на гвоздея. Щото слизам уж за цигари до магазина с 3лв, ама виждам някой на кръчмата, та решавам да седна, да сръбна едно, /ама то никога не е едно/, да почерпя другите и после викам - "Пиши си го някъде, утре, вдругиден, га имам време, ще дойда да платя."

Редактирано от RA4NA (преглед на промените)

За двамата кандидат-посрещачи - Биомет, авобуса пристига някъде около 14.30ч. Нямам цвете да сложа, та да ме познаете по-лесно, ама той Джеронимо все ще ме е запомнил, та няма да се обърка biggrin.gif

Па ако искаш да знаеш, точно утре ще бъда на гарата към обяд и то на гишето на Биомет. biggrin.gifДаже може и да се наложи аз да посрещам и заверявам листите на автобусите. Нема да ти казвам що ще съм там, ама ще съм там.

п.п. Дегизирана съм - дрипава - с къси гащи, потник, шапка, джапанки, цаки и вързана коса.

Редактирано от RA4NA (преглед на промените)

Мисля си дали да отида да изпуша една цигара?

Май ще отида.

Мисля си колко самотна се чувствам.....и че сама съм си виновна.

Да има станали..И те си мислят за кафе,за цигара и още нещо.

няма да кажа пък.. не че някой го вълнува ама ей тъй да поспамя малко..

Мисля си че днес свърших хубава работа, купих си влагоустойчиви контакти от едно готино цепеняче в практикер biggrin.gif

• Автор

Мисля си, че ще се разтека вече, ако тия от Радио 1 рок не спрат да пускат такива песни...

Мисля си дали да не отида с един леген, в който да събера остатъците от размазаната потребителка над мен ;)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.