Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

мнение за лаптоп Тошиба

Featured Replies

Здравейте,какво е мнението ви за Тошиба а300-12к

CPU INTEL DUAL-CORE T2370 1.73GHZ-15.4" (40 СМ.) WIDE XGA TFT- RAM 2GB DDRII- HDD 250 GB SATA 5400- DVD-RW SUPER MULTI- VIDEO GMA X3100 UP TO 358 MB-1.3 MPX WEBCAM- FAX 56.6 K, LAN 10/100, HD AUDIO- RJ-11, RG-45, 4X USB 2.0,- WIRELESS LAN 802.11 B/G-

Благодаря предварително!

post-178368-1219156989_thumb.jpg

За какво ще се ползва този лаптоп, да знаем какво мнение да коментираме

Според мен за работа с конвентори енкодиране на филми няма да е, слаб е процесора иначе е пре-достатачен този процесор за общи нужди като /интернет, winamp, торент програми, филми и тн./ има достатачно рам и голям хард....

За игри не става... видео картата не е от най-добрите...

Като цяло лаптопа е добър!! Но за игри не става...

П.п.> Забравих за външния вид изглежда супер :angry:

Редактирано от kopeto (преглед на промените)

• Автор

ще го ползвам за работа с бмв етк, етка, ауто дата, интернет,идеята като цяло е като пусна програма или нет-а,да не ми зарежда по 2 часа.Отвреме на време за музика.Мерси за мненията!

Лаптопът е супер . :help: Ако все пак не ти се дават толкова много пари можеш да си вземеш модел а200. Относно а300 - страхотни лаптопи ( няма да имаш никакви проблеми), все пак Тошиба, но скъпи.

Все пак са Тошиба?И откога тия дървета са големите лаптопи?!Освен по цени, не виждам по какво друго.Да не говорим, че марката не е сред елитните в бранша, а е марка за масова електроника, точно както и ОЕМ боклуците на SONY.Подръжката им е скъпа, и много от тях имат проблеми с прегряването.

Мойта Тошиба изглежда по същия начин,флюбен съм в нея biggrin.gif

Все пак са Тошиба?И откога тия дървета са големите лаптопи?!Освен по цени, не виждам по какво друго.Да не говорим, че марката не е сред елитните в бранша, а е марка за масова електроника, точно както и ОЕМ боклуците на SONY.Подръжката им е скъпа, и много от тях имат проблеми с прегряването.

Брей,така ли било ohmy.gif ,леле ти да не си някъв хардуерист или кфо?Тошиба са едни от НАЙ-ДОБРИТЕ в бранша само това ще ти кажа.Според теб кои са по-добри а?Acer ,MSI,Тези ли са по-добри от ''долнопробната марка'' а? Айде стига глупости,който и от форума да питаш ще ти каже същото нещо.Тошиба=качество.

Редактирано от kostadinb (преглед на промените)

Аз също ползвам Toshiba Satellite A200 и съм доволна

Да беше написал лично твоят лаптоп каква марка е,че да си почешем езиците.Защото моят "боклук",като прегрее си го заливам с кофа студена вода и пак си карам.

Ами, да речем, че съм не просто хардуерист, а много по-нагоре.А моят лаптоп е този

Леле, тази цена е джакпота на живота ми! Я светни с този DVD Blu-Ray какви обеми и за какво време записваш, че аз тук един 4.3GB оптичен диск пиша точно за 160минути на 4х.

По-гнусни компита от Compaq няма. Лично виждане на нещата.

calypso, извинения за вклиняването ми. XP-то лесно ще качиш,

по-интересно ще стане като ти писне вистата, откъде драйвери да подкараш всичката периферия на избора си.

Ами, да речем, че съм не просто хардуерист, а много по-нагоре.А моят лаптоп е този

е какво по-нагоре,светни ме.Браво,Асуса ти е добър ,но за тия пари ще си взема такъв лаптоп от Щатите,който няма място за сравнение с този. http://www.alienware.com/products/area-51-...ode=SKU-DEFAULT

или ако искаш да си ги мерим а? http://www.futureshop.ca/catalog/proddetai...test%5Fcookie=1

Редактирано от kostadinb (преглед на промените)

Е това вече е бисер . Ако не са номер 1 поне са от водещите а и когато тошиба е произвеждала лаптопи някои от пишещите във форума още не са били запланувани

А и добре ми се фукате с лаптопите ама актуални снимки в домашни условия като че ли са по достоверни май

Редактирано от izabel1 (преглед на промените)

изабел,ако искаш да ти го снимам,само показвам характеристики тука :baby:

бе то че Тошиба спадат към водещите така си е, всеки слушей не са дървета а лаптопа, който си е харесал calypso си е добре за цената и марката, така че ако си надъхан взимай! ;)

Брей,така ли било ohmy.gif ,леле ти да не си някъв хардуерист или кфо?Тошиба са едни от НАЙ-ДОБРИТЕ в бранша само това ще ти кажа.Според теб кои са по-добри а?Acer ,MSI,Тези ли са по-добри от ''долнопробната марка'' а? Айде стига глупости,който и от форума да питаш ще ти каже същото нещо.Тошиба=качество.

Леле, тази цена е джакпота на живота ми! Я светни с този DVD Blu-Ray какви обеми и за какво време записваш, че аз тук един 4.3GB оптичен диск пиша точно за 160минути на 4х.

В по-евтините машинки е само четящ тоя Blu-Ray, щом търговците не се хвалят изрично по сайтовете си с подобна възможност обикновено е така ;)

@isabel1, бисер, казваш...Експертно мнение е това, и, който иска, на ЛС ще му обясня, с цел да не сменяме темата.Сега, ако кажа, че съм еди-кой си в бранша, пак некви мизерни душички ще почнат да ми хвърлят кал, смятам да не споря с аматьори, нищо лично.Трябват изключително сериозни наблюдения, за да прецениш кои са основните проблеми на една марка лаптопи.Купувай си някакъв смешен лаптоп за 2100 лв с INTEL X3100, заради надписа TOSHIBA, пък аз нека за тия пари си купя малкото братче на G2S.Онзи, който написа за ACER и сравнението със SONY ERICSSON, дръжа да го поздравя за компетентното мнение, евала.Аз Acer не харесвам, но човекът е напълно прав.

Пуснах на търсачката това- Top 10 laptops.Прочетох няколко сайта с класации,но информацията е толкова различна и объркваща.Никаква повторяемост в класациите- така,че еднозначен отговор за най-добър лаптоп не можах да видя.Всеки си има собствен вкус и мнение за лаптоп.Спорът кой е по или най-добър няма да приключи никога.

само да ти припомня бисера cool.gif

@isabel1, бисер, казваш...Експертно мнение е това, и, който иска, на ЛС ще му обясня, с цел да не сменяме темата.Сега, ако кажа, че съм еди-кой си в бранша, пак некви мизерни душички ще почнат да ми хвърлят кал, смятам да не споря с аматьори, нищо лично.Трябват изключително сериозни наблюдения, за да прецениш кои са основните проблеми на една марка лаптопи.Купувай си някакъв смешен лаптоп за 2100 лв с INTEL X3100, заради надписа TOSHIBA, пък аз нека за тия пари си купя малкото братче на G2S.Онзи, който написа за ACER и сравнението със SONY ERICSSON, дръжа да го поздравя за компетентното мнение, евала.Аз Acer не харесвам, но човекът е напълно прав.

Да понякога или в повечето случаи си купуваш марката за което плащаш няколко стотин долара отгоре ( относително е ) не казвам че няма дървета които по нищо не отстъпват на марковите , а цената им е сиволична , но да казваме че Тошиба са дървета май вече е извън всякаква компетенция .

А това че е марка за масова електроника не значи че помеждудругото правят и лаптопи , аве то и сони е подобна марка май. Те и мерцедес правят боклукчиики (камиони за събиране на боклуци) ама и участват в ф1 надпреварата.

В момента Тошиба а300 има най-приятния дизайн на бг пазара, да не говорим, че имат 3 години международна гаранция, колонки Harman/Kardon, а и не съм чул познат да се оплаче от лаптоп Тошиба. Асус бих си взел само ееепц!

Те и мерцедес правят боклукчиики (камиони за събиране на боклуци) ама и участват в ф1 надпреварата.

biggrin.gifbiggrin.gif

<спам>

30 години в Сливен кенефите се чистеха от един Мерцедес на ВиК и се беше превърнал в нарицателно име.

Сега имат един нов ФИАТ за целта, чак е металик боята му... sad.gif

</спам>

И по темата, за не намирам подобен модел в гугъла с въпрос - toshiba а300-12к ? Поне да му видя цената, вие как се ориентирахте за кой модел става дума ?

Серията не ми дапада с черния си лъскав цвят, предразположен да се плеска с отпечатъци от пръсти и подобни но това е само мое лично мнение.

само да ти припомня бисера cool.gif

Да понякога или в повечето случаи си купуваш марката за което плащаш няколко стотин долара отгоре ( относително е ) не казвам че няма дървета които по нищо не отстъпват на марковите , а цената им е сиволична , но да казваме че Тошиба са дървета май вече е извън всякаква компетенция .

А това че е марка за масова електроника не значи че помеждудругото правят и лаптопи , аве то и сони е подобна марка май. Те и мерцедес правят боклукчиики (камиони за събиране на боклуци) ама и участват в ф1 надпреварата.

вярно е това и не разбирам нашият ''експерт'' по какво определи,че Тошиба са дървета.....Мога само да му кажа,че имам приятел който се занимава с поправка и продажба на компютри вече повече от 10 години и щом неговото мнение е,че Тошиба в момента са най-добри при лаптопите аз мога да му се доверя.Айде свършвайте тая тема,че взе да писва.

Да речем, че не съм длъжен да разкривам тънкости.Жал ми е за хора, които не са нищо повече от папагали, чули-недочули.На мен са ми давали отчаяни клиенти лаптопи Тошиба, с отказана гаранция, защото палячовците от сервиза не успели да им го оправят.Давам ви елементарни примери-вие ми казвате за някакъв си продавач, който ще клекне, ако му задам само два въпроса.Питайте онези, които ремонтират машините.Оня продал-какво е разбрал, не се знае.То, всеки гледа мацките по улицата, ама като не ги е държал в ръцете си...Щом парите ги хвърляте като семки-чупете си главата, и това е.

Лаптопът е страхотен, но има едно нещо-ако искаш ХР, мноого трудно ще си сложиш, защото САТА не поддържа тези драйвери.

Редактирано от miss_grazia (преглед на промените)

изабел,ако искаш да ти го снимам,само показвам характеристики тука :)

Да, дай да видим! :)

ще го ползвам за работа с бмв етк, етка, ауто дата, интернет,идеята като цяло е като пусна програма или нет-а,да не ми зарежда по 2 часа.Отвреме на време за музика.Мерси за мненията!

Ами то за зареждането си зависи и от скоростта на интернета ти...Като цяло зависи не само от лаптопа, ами и от интернета! така, че и това е важно!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.