Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

мнение за лаптоп Тошиба

Featured Replies

Аз лично хубава Тошиба на външен вид в последно време не съм видял - все са едни лъскави, лъскави...

А харесвам Дел и Асер - който не знае защо, да пита и ще му бъде казано.

Редактирано от zdravko87 (преглед на промените)

• 4 месеца по-късно...

"Експертът"...явно 15 годишен пубер-съдейки по правописа може да се въздържа от "експертните" си мнения ако не иска всички да му се смеят.

От кога се съди кой е експерт по годините?Това може да го измисли само някой който завижда.

Съди се да!Първо по компетентността на изказванията и начина под който са представени (в случая неграмотно).Съди се и по годините,защото за да си експерт трябва да си образован и да имаш голям практически опит.

• 2 седмици по-късно...
Все пак са Тошиба?И откога тия дървета са големите лаптопи?!Освен по цени, не виждам по какво друго.Да не говорим, че марката не е сред елитните в бранша, а е марка за масова електроника, точно както и ОЕМ боклуците на SONY.Подръжката им е скъпа, и много от тях имат проблеми с прегряването.

Бре,мойта Тошиба е дефектна!!!!!!!Ползвам я повече от година ,а досега нито грее,нито е прегрявала. :huh:

Далече си от истината,човече angry.gif;)

не е бисер... не знам какво си мислите ама тошиба лаптопи не прави, нито сони прави. правят ги compal и quanta computers... и за много други като хуйлет пакард и дел... asys правят лаптопи - не си лепят марката като другите известни марки ама техните са едни от най големите боклуци... колкото до видео - всяко друго да е, даже вградено ама да не е на интел насраното... дето и за филми не става... и на тошуба батериите не са кой знае какви... лично според мен хубав лаптоп за под 1200 лева няма... по надолу е клас маркови боклуци... а колкото до блу рей един празен диск струва 99 лв в техномаркет, а записания с филм си напраите сметка колко струва... по добре да си купите бърз интернет от колкото блу рей... и също така гледай да е без о.с. за да имаш избор какво да сложиш - иначе си закован за скапаната глиста...

Редактирано от the professor (преглед на промените)

не е бисер... не знам какво си мислите ама тошиба лаптопи не прави, нито сони прави. правят ги compal и quanta computers... и за много други като хуйлет пакард и дел...

:rolleyes: x 100 Най-после някой с реална представа за нещата! И разни палячовци-Аз имам ТУшиба и ми работи, представа си нямат...Не съм длъжен да информирам и отварям никому очите, особено при такъв подход и език към мен...Лек ден на всички пожелавам cool.gif

:) x 100 Най-после някой с реална представа за нещата! И разни палячовци-Аз имам ТУшиба и ми работи, представа си нямат...Не съм длъжен да информирам и отварям никому очите, особено при такъв подход и език към мен...Лек ден на всички пожелавам cool.gif

Ползвам Toshiba satellite A200-1UP закупен на 30.11.2007г. ОС Vista Home premium 32 BIT.Всичко е просто перфектно.Не съм преисталирал и не съм се заразявал с вируси.

Ползвам Toshiba satellite A200-1UP закупен на 30.11.2007г. ОС Vista Home premium 32 BIT.Всичко е просто перфектно.Не съм преисталирал и не съм се заразявал с вируси.

Я сега някой да каже кой проблем засяга всички до един Toshiba A300, L40, P200?Нали много разбирате?

Както и при други производители и Toshiba имат проблеми. По-голяма част е и по вина на ползвателя. Срещат се проблеми от рода на:

Няма звук след събуждане, проблеми с микрофона

Не коректно разпознаване на видеокартата и TV-Out

Захранващия блок

Драйвери.

Черни екрани

Във форума на който и производител на лаптопи да влезете е пълно с горе-посочените проблеми. Според мен, най-важното, при избора на лаптоп е добрия сервиз.

ПП - Немога да отговоря на горния въпрос. Пропуснал съм да спомена - пропадане на връзката, бавна скорост, отказ за свързване и др. свързани с WLAN.

Редактирано от peterstamov (преглед на промените)

Не ми отговори конкретно кой проблем се среща при всички лаптопи, без изключение, от посочените серии, не си го посочил.За добрия сервиз-евала, много правилно, отговорът ти напълно ме устройва, нека сменим темата.Обикновеният човечец дава една шапка пари, а преди това трябва да прочете сума указания какво да гледа, направо го съжалявам.Ето, например, сервиза на Стемо е идеалният пример за посмешище и гавра с клиенти, има теми по форума.Само пример, без заяждане.

Редактирано от Fixt00l (преглед на промените)

не е бисер... не знам какво си мислите ама тошиба лаптопи не прави, нито сони прави. правят ги compal и quanta computers... и за много други като хуйлет пакард и дел... asys правят лаптопи - не си лепят марката като другите известни марки ама техните са едни от най големите боклуци... колкото до видео - всяко друго да е, даже вградено ама да не е на интел насраното... дето и за филми не става... и на тошуба батериите не са кой знае какви... лично според мен хубав лаптоп за под 1200 лева няма... по надолу е клас маркови боклуци... а колкото до блу рей един празен диск струва 99 лв в техномаркет, а записания с филм си напраите сметка колко струва... по добре да си купите бърз интернет от колкото блу рей... и също така гледай да е без о.с. за да имаш избор какво да сложиш - иначе си закован за скапаната глиста...

Според твоето "компетентно" мнение , и твърдите дискове на Toshiba им ги прави някой oem производител ?И сериозно ли смяташ че производител на такава деликатна електроника като HDD , няма да има възможност да сглоби качествен нотбук ?

По-добре не пишете глупости , за да не се излагате :shake_puter:

"Ползвам Toshiba satellite A200-1UP закупен на 30.11.2007г. ОС Vista Home premium 32 BIT.Всичко е просто перфектно.Не съм преисталирал и не съм се заразявал с вируси."

Я сега някой да каже кой проблем засяга всички до един Toshiba A300, L40, P200?Нали много разбирате?"

Общия проблем при всичките най-често е задклавиатурното устройство .

За 3г. съм продал ок 300-360 нотбука(половината от които през миналата година)на Toshiba , и имам 12-15 проблемни ,основно изпускани , заливани или удряни през лан от гръм .

Толкова от мен cool.gif

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.