Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

С какво удряте компа когaто се ядосате?

Featured Replies

аз със ръце,мишка и клавиатура.

Редактирано от Aragorn(Elesar) (преглед на промените)

• Отговори 56
  • Прегледи 5,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

• Автор

XFX GeForce 7300GS DDR2 64Bit 512MB и ти си с пречукано видео главната причина за това аз да го удрям

ohmy.gif

Ауууу-какво отношение грозно

Компчето си ми е приятел и само го галя

Пък ако се ядосам си сипвам една водка и чекам да ми мине

biggrin.gif

хаххаха biggrin.gif Интересна тема. Аз го удрям отстрани като почне да се бави или забие biggrin.gif

За последните два месеца строших 2 мишки... biggrin.gif

Като ме вбеси компа,вдигам мишката и я трясвам в плота. Едната мишка се оказа много здрава,бая бой отнесе,но накрая все пак се предаде. Втората издържа само месец и при един малко по-силен удар се разпадна... :speak:

Дано настоящата ми мишка излезе по-държелива...Вече трябва да си вземам стоманени мишки... biggrin.gif

Само се заканвам , но не му посягам, просто не мога :speak:

Аз първо му се заканвам(разбирай псувам) и ако няма ефект,започвам с физическата саморазправа... biggrin.gif

Я някой да оправи заглавието че ме дразни

biggrin.gif

Не го удрям, когато съм изнервен роша косата си - понеже е дълга често падат косми по клавиатурата и това ме дразни

Я някой да оправи заглавието че ме дразни

biggrin.gif

2.9 Не е желателно публикуването на коментари, в които се критикуват други потребители за неспазване на правилата, както и за техния правопис. За тази цел ползвайте бутона "Докладвай", намиращ се под всеки един пост. Използвайте тази функция САМО, за да докладвате за съдържанието на дадено съобщение, което според Вас трябва да бъде модерирано, а не като средство за комуникация с модератор с други цели. Постове, излизащи извън рамките на изискването, ще бъдат трити или редактирани.

laugh.gif

Миии,едно копче ми липсва,но не е от ядосване...

моето лапче е нежно и тънко и гледам да съм нежна с него.

Изкарвам си го на мишката-в момента не работи,

мир на прахта и!

аз мелям с ръка клавиатурата

:speak:

:speak: аз моя не го удрям :)
Изкарвам си го на мишката-в момента не работи,

мир на прахта и!

Намерих съмишленик biggrin.gif

Първите няколко месеца, след като се здобих с щайгата, беше на високо, нямаше как да установя физически контакт, пък и тогава не съм и дигал ръка, само ако се напия biggrin.gif Сега е прикрепена с едни скоби, долу към бюрото и имам възможността да я ритам, ама ме е страх, я ритна нея, я някоя от скобите, а те желязни, зема си потроша крака laugh.gif За периферни устройства, първоначално млатих мишката, най-често като се ядосам, както я държа я дигам и я удрям вертикално надолу. До сега не се е случвало някоя да се разпърчатоса, но от трясъка се бъгваха копчетата или скролера (Всичко това го дължа на хакри в CS и лаг в Line][Age, ама рано или късно всички ще ми платят ;) ). Сега го раздавам 'кОлтура", блъскам само по клавиатурата, но с значителното ми намаляване на играене на игри, изчезнаха и повечето ядове ... Като се замисля, никога не съм блъскат монитора, който всъшност е дърта работа, CRT 17ка, но си работи "животното", няма да го закачам laugh.gif

Редактирано от FEarBG (преглед на промените)

:rolleyes: хм..и какво ще да е предназначението на тази тема ?? да обменим инфо кой с кво налага горката си машина или всеки да се похвали до колко е трошил компа си от безмислени удари които не ще го накарат да работи по-добре .. в най-добрия случай на собственика ще му олекне, което не си е оправдание!! не че аз не се ядосвам ама чак пък да си бия компа biggrin.gif ...

случвало се е да нанасям сравнително тежки удари на мишката но се ограничавам до там компа не го барам :bye1:

Редактирано от jeiny (преглед на промените)

Предназначението на темата е да се посмеем

Не на насилието!!!(дори и с/у мишки)

С какво удряте компа когaто се ядосате?

Що да удрям машинката, да вземе да се счупи.

За по-лесно удрям себе си.

Попринцип с ръка, защото последния път му дадох един шут и чак процесора се размести biggrin.gif

зависи на коя щайга съм..... ако съм на IMB сървъра така подхождам с дипломация нежно и все някак минава, ако е на лаптопа ишката горката изяжда боя, а ако е на щайгата на тавана ох леле в началото смених кутия лекинко я избуших и сега като ми азпадне нещо за ъпгрейд веднага праз и вече 3 месеца слушка и папка....

Рядко го бия,иначе с крак... чак има вдлъбнатина на кутията. ohmy.gif

Ама тва е защото не слушка. :rolleyes:

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.