Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Постижения във визуален мод на кутията.

Featured Replies

Тук можете да се похвалете какъв мод сте направили на PC кутията си.

Ето и моят:

Редактирано от Remix1912 (преглед на промените)

Нещо не го виждам ? :angry:май си забравил да пуснеш снимките biggrin.gif

Опа извинявай ;)

Редактирано от asus_ (преглед на промените)

Абе браво добре е подреден компа , но не ти ли е малко неудобно с тези жични мишок и клавиатура ? :P

тука мод на кутия ли гледаме или как си си подредил стаята ?

То и това може да се счита за мод :wors::) :)

Редактирано от Tsqu@d (преглед на промените)

• Автор
тука мод на кутия ли гледаме или как си си подредил стаята ?

Виж долу в ляво.Не ми даваше да сложа повече снимки.дори и смалени(не стига място),но иначе тази снимка ми хареса повече и за това така я сложих,не съм сложил бежична мисшка и клавиатура,защото обхвата не е достатъчно голям и не си заслужава парите.С тези си ми е удобно да. biggrin.gif

Аз съм си показал кутията в една друга тема, но ... утре ще правя още някои неща и ... евентуално до ден-два ще покажа резултатите.

и моята кутия идва след няколко дена :)

iovi, аз защото съм тръгнал във всяка тема да пиша че си купувам нова кутия... като много ти пречим изтрий постовете без първия, но аз мисля че това което казах беше вярно, все пак можеше да снима кутията отблизо...

Редактирано от azot4o (преглед на промените)

Ще оставя темата отворена, въпреки че има други такива, в които можете да си показвате модовете, но я използвайте по предназначение. За момента май само първият пост отговаря на това изискване, всичко останало е чиста проба спам.

И към azot4o: Темата не е "Кога ще ми дойде кутията", така че престани да пълниш форума с на никому полезни постове!

P.S.

iovi, аз защото съм тръгнал във всяка тема да пиша че си купувам нова кутия... като много ти пречим изтрий постовете без първия, но аз мисля че това което казах беше вярно, все пак можеше да снима кутията отблизо...

Постовете няма да изтрия за да видят останалите какво имам предвид, но ще накажа всеки следващ, който не е по темата! Лека вечер!

• 1 година по-късно...

Модвана кутия : JNC RJA 245 , Черна(JAR Computers) (капакът се реже със зеге) :)

Project Biohazard :

cc7cd69656c7b506.jpg

Още снимки : N1 , N2 , N3 , N4 :mad:

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.